Cena €1.81 €2.26

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Piemērots: Ideāls DIY terrariums un miniatūrs dārzs.

Materiāls: Izgatavots no sveķiem, ar detaļu, katru statuetes ir izturīgs un izturīgs pret netīrumiem un bojājumus.

Mājas apdare:Par mīļāko, dārza entuziastiem, un ikvienam, kurš bauda radot unikālu

Lietošana: Izmantojiet šo miniatūras, lai izdaiļot jūsu namiņš, galda, vai pat telefonu un keychain.

Pievienot šarmu: Ar savu krāsu un dizainu, tie sēņu figūriņas ir pārliecināti, lai pievienotu burvība, lai jebkurā telpā.

Specifikācijas:

Materiāls: Sveķi

Pēc izvēles

Izmērs: apm.Maisījums Izmēra

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Daudzums: 1gab.

Komplektā Ietilpst:

1xMiniature Sēņu Statuetes (citi aksesuāri attēlā nav iekļauta.)

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūda, jo manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Mākslīgās
  • Materiāls: sveķu
  • Ir Smart Ierīces: no
  • Pēc Izvēles Stils: 7styles
  • Tēma: AUGU
  • Izmērs: approx.Blend Size

Komentāri

  1. / Anon - 2023-12-28

    Nem līst uz cepures.

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

StickerPirate Zilonis Mīļotājiem Autostāvvieta Tikai 8" x 12" Metāla Jaunums Zīme Alumīnija NS 056
€4.85

(8 x 12 jaunums pazīmes, pārliecinieties, lai smaids.zīmes ir digitāli drukātas uz smago 040 alumīnija izmantojot augstas kvalitātes uv izturīgas krāsas.šīs pazīmes ir piemērota iekštelpu un āra lietošanai.ietver noapaļotiem stūriem un atverēm, kas paredzētas montāžai. 100% apmierinātība garantēta.ja jums ir problēma ļaut mums zināt, un mēs darīt to tiesības, vai atmaksāt naudu.)

Izskatās arī
Ziemassvētku Multfilmas Dzimšanas Silītē Uzstādīt Skatuves Rotājumu Raksturs Statuja Mājas Apdare Amatniecības
€35.88 €17.93

(ziemassvētku multfilmas dzimšanas silītē uzstādīt skatuves rotājumu raksturs statuja mājas apdare amatniecības funkcijas: svētku, ziemassvētku rotājumi, šajā skaisti izstrādāts maziem raksturs rotājumi dos brīvdienu garastāvoklis, lai jūsu mājās. rūpīgi izstrādāta, pievēršot uzmanību detaļām, šos sveķus rotājumi iezīme reāli, sarežģīts detaļas un krāsas. izgatavots)

Izskatās arī
Ramen Bļodā Liels Vilnis Metāla Plāksne, Plakāts, Projektēšana Alu Konstrukcijas, Sienu Dekors Puse Kluba Skārda Parakstīt Plakātu
€18.85 €9.05

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Skrejceļš Sadzīves Locīšanas Daudzfunkcionāls Komerciāls Sporta Zāle, Sporta Aprīkojums
€845.85 €820.47

(-----------------------宝贝描述------------------ 【品名] aicina:跑步机 跑带区域: 126x45cm 展开尺寸: 183x76x130cm 折叠尺寸: 116x136x76cm 跑步机净重: 83kg 跑步机承重: 130kg 坡度调整方式: 电动 持续输出马力: 1.2 kw 峰值马力: 3.5 kw 速度调节范围: 1-18km/h)

Izskatās arī
Jauns Moderns Vīriešu Frizūras Plakātu Vintage Kraftpapīrs Print Art matu Griešana un Skūšanās Frizieru Reklāmu Frizētava, Sienas Dekori Krāsošana
€15.54 €4.97

(materiāls: 200 g kraftpapīrs (aa līmeņa) triks trafaretu uz papīra tehnoloģija: 11-krāsu druka, mākslas reprodukcijas bez pārklājuma neizbalo fotogrāfijas ir izgatavotas no šādas 1: 1 reālā hd skenēšana platums: viens attēls pamata materiāls: matēts papīrs kadra režīmā: bez rāmja stils: retro nostalģija process: drukāšana kombinācija: viena-bezmaksas)

Izskatās arī
Dabiskā Kristāla Sirds Formas Burvju Slotas Raganu Slotu Reiki Dārgakmens Tīrīšanas Dziedināšanas Fengshui Mājas Rotājumi
€8.68 €3.21

(funkcijas: 1.unikālais dizains: šī raganu slotu dekoru lepojas unikāli pievilcīgs dizains, kas izstaro radošo un skaistumu.glītu kristāla zizli un slotu forma pievienot neatvairāmu touch cuteness, padarot tā ir jebkurā gadījumā. 2.izvēlētais materiāls: mūsu raganu slotu dekori ir izgatavots no augstas kvalitātes kristāla materiāla, kas ir droša, bez smaržas, un ir videi draudzīgs.ar tās izcilo)

Izskatās arī
Akcijā! 6X Kārta Jomā Vāze Caurspīdīga Stikla Zivju Tvertnes
€50.07 €28.54

(akcijā! 6x kārta jomā vāze caurspīdīga stikla zivju tvertnes jūs varat ievietot stikla vāze guļamistaba, dzīvojamā istaba, birojs tas būs skaists un pievilcīgs, ja jūs izvirzīti daži bruģis, jo tas tas palīdz, lai rotā un tīrība jūsu mājās vai birojā, labs noformējums par jums lieliska dāvana, lai nosūtītu jūsu draugiem, radiem un kolēģiem, utt. krāsa: caurspīdīga materiāls:)

Izskatās arī
Austiņas Grafiti Krāsains Pērtiķis Dzīvnieku Plakātu un Izdrukas Audekls Krāsošana Sienas, Mākslas Attēlus viesistaba, Mājas Dekoru, Bez Rāmja
€32.95 €16.47

(drop-shipping ,vairumtirdzniecības & retails ir apsveicami!!! (mums nebūs ievietot jebkuru informāciju paketes, piemēram, faktūras.) tips: audekla apgleznošana,sienu māksla, plakātu,mājas attēlu,mājas dekoru. materiāls: audekls,stiprs,ūdensizturīgs,glezna, kura ir spilgta krāsu un neizbalē. par rāmi: mēs pārdodam kanvas glezna bez rāmja priekšrocības: mēs esam tieši)

Izskatās arī
Ar Hercogu no Hazzard General Lee Metāla Skārda Parakstīt Kravas Telpās un ārpus Telpām, Mājām, Kafijas Bārs Virtuves Sienu Apdare
€12.00 €5.99

(is_customized : jā forma : taisnstūra modeļa numurs : mt001 materiāls : metāla stils : eiropas izcelsmes valsts : ķīna iepakojuma saturs : 1 gab. metāla skārda zīme izmērs : 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.8 collu) is_customized : jā saturu : classic par : sienu dekors amatniecības dāvanu materiāls : augstas kvalitātes metāla stilā : vintage process : iespiesti priekšrocības : vairumtirdzniecība dropshipping)

Izskatās arī
Ārējās Tirdzniecības Nosūcējs Veidā Sealer Darbvirsmas Vakuuma Iepakošanas Mašīnas, Pārtikas Iepakojums, Vakuuma Sealer
€834.12

(produkta apraksts specifikācija modelis 500 vakuuma aizzīmogošanas mašīnas motora jauda 1kw inflācija ir 0,8 mpa zīmogs izmēri 500*8mm izmēri 600*340*430mm svars 40kg)

Izskatās arī
Mini Ziemassvētku Koku Statuetes Lelle Dārza Dekoru, Rotājumu Mazulis, Rotaļu Miniatūra Ainava Rotājumi Statuja Sveķu Kuģiem
€3.16 €2.06

(apraksts: piemērots ziemassvētku puse, bērnu puses un tā tālāk, viegli pievienot vairāk svētku atmosfēru. burvīga ziemassvētku stila mini rotājumiem izgreznot jūsu pundurkociņš vai citus augus, kas vairāk jauki un svētku. tā ir laba dāvana jūsu bērniem, ģimenes, draugu un kolēģu. noliec uz galda, skapja, galda vai jebkurā citā vietā, kuru vēlaties. augstas kvalitātes)

Izskatās arī
A5 Photocard Saistvielu 3inch 4grid nomaināmās Kartes Savākt Grāmatu Zvaigzne-Pakaļdzīšanās Krātuves Grāmatu, Albumu Polaroid
€7.62 €4.57

(a5 photocard saistvielu 3inch 4grid nomaināmās kartes savākt grāmatu zvaigzne-pakaļdzīšanās krātuves grāmatu, albumu polaroid izmērs:185x235x45mm ietver saistvielas+2 nodalījumu nav iekļauti lapā)

Izskatās arī
augstas kvalitātes roku darbs pliks Eļļas Glezna Seksīgu un Kailu Meiteni Portretu Sienas, Attēlus mūsdienu Portretu sienas, Attēlus Mājas Rotājumi
€306.29 €153.15

(produkta apraksts lūdzu, izlasiet noteikumus zemāk rūpīgi pirms jūs veikt pasūtījumu.glezna tiks nosūtīts izturīgs un drošs nestuvēm.pārdevējs ir atbildīgs par nozaudētiem vai bojājumus.ja jums nepieciešama gleznas uz citu izmēru, lūdzu, nevilcinieties, lai man zināms.jauktā kārtībā ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar mums.glezna izmērs/cena: (1inch=2,5 cm) ja jūs vēlaties anothers izmērs ,pls)

Izskatās arī
Rūpnīcas Cenas Diezgan Labas Kvalitātes Dabiskā Kristāla Torni Reiki Dzeltena Citrine Punktus Dubultā zizli pie LDH.
€10.94

(produkta apraksts uzņēmums donghai kindfull kristālu produktu co.sia atgādinājums visas bildes tika veikti dabīgās gaismas. preces nosaukums rūpnīcas cenas diezgan labas kvalitātes dabiskā kristāla torni reiki dzeltena citrine punktus dubultā zizli, lai sadzīšana. kuģis cirsts & pulēta materiāls citrine iepakojums iekšējais)

Izskatās arī
Nauda, Naudas Jar Darbvirsmas Dekoratīvās Ramen Bļodā Statuetes Naudas Taupīšanas Pot
€18.78 €9.58

(apraksts reāli dizains atspoguļo būtību svaigi un garšīgi bļoda ramen.ideāls mājas dekoru, tirgus, liecina, foto aksesuārus, lieliskas idejas dāvanām.tas ir ļoti smieklīgi un spilgti.var izmantot kā foto piederumi, mājas mēbeles, un tā tālāk. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:pvc -izmērs:13.00x13.00x7.50cm/5.11x5.11x2.95in - cūciņa banka)

Izskatās arī
Smieklīgi Merilina Monro Dārza Karogu,Double-Sided Karogu,Āra Apdare, Karogs,Karogu Pagalmā
€16.62 €7.81

(ķīnas nosaukums: dārza karoga double sided (multi izmērs) produkta nosaukums: āra apdare, karogs, karogu pagalmā ražošanas process: nodošanas drukāšanai produkta materiāls: poliesters pilns platums drukāšana, divpusēja drukāšana materiāla apraksts: izgatavots no 100% poliestera šķiedras audums (poliestera) dubultā slāņa brošēšana, lai uzlabotu izturību.auduma)

Izskatās arī