Tagi: kristāla akmens varavīksnes, rozā mājas apdare, rozā kristāla zebra, rozā aura crystal, aura zebra akmens

Cena €4.20 €5.12

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalā!

Pieņemt Piliens Kuģniecība

Objektu attēlotie ir vienmēr precīzs preci jūs saņemsiet.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums ~~ mēs vienmēr esam šeit, lai jums !

Par Rungyangshi Zīmols: Runyangshi Kristāla Co., Ltd.tika izveidota crystal city, Donghai County, kas slavena ar savu kristāla Ķīnā visā pasaulē.Vairāk nekā 10 gadus ražo un projektēšanas pieredzi, kas balstīta uz kvalitāti un integritāti, mūsu uzņēmuma produkti ir augsta reputācija patērētāju vidū.Mums ir mūsu pašu rūpnīcā, dizaina komanda, mazumtirdzniecības veikals un interneta veikals, lai sniegtu 100% dabīgie kristāli labākajā kvalitātē ar katru klientu uz zemes.Lietošana: smailu beigās kristāla zizli vērš un enerģijas kanālus uz iekšu vai uz āru atkarībā no tā, kā jūs vietu zizli.Šī vienotā izbeigts kristāla zižļus jūtas lieliski turēt rokā.Tas ir lielisks gabals meditācijas, dziedniecība, Čakru līdzsvarošana, zemējums tīkli un enerģijas sesijas.Kā kopā visi kristāli, viņi izmanto mantain līdzsvaru un rada iekšējo mieru.Arī izskatās lieliski piemērots mājas un biroja interjeru.Padara reti kolekcijas gabals un jauku dāvanu.Piezīme: 1. Sakarā ar raksturu puses-pieņemšanas no 100% dabiskā kristāla akmens, lūdzu, pieņemiet izmaiņas zizli izmēri, forma, krāsa, ieslēgumi, kristāla pārredzamību. 2. Attēlu dispalyed gada sarakstā ir atsauce tikai, katra dabiskā kristāla zizli saņemta, ir unikāls, un ir TIKAI viens pasaulē 3. Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte!Ja jūs esat neapmierināti ar savu produktu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu to tieši jums.

Apraksts:

Nosaukums

Rozā Zebra Akmens Kristāla Punkts

izmērs

IZMĒRS APMĒRAM 4-5/5-6/6-7/7-8cm

Svars

par 20-50g

Krāsa

Rādīt Attēlā

Piezīme

Tur var būt nelielas atšķirības krāsu un izmēru

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani internetā.Es sniegs jums ātru atbildi.

Uzņēmums Ievads

1. Lūdzu, sniedziet mums pieciem-sākt atsauksmes, ja esat apmierināts ar pirkumu.

2. Tas būs ļoti pateicīgi, ja jūs dalīties attēlus posteņu atsauksmes.

3. Lūdzu, nedodiet mums negatīvo atgriezenisko saiti, nekonsultējoties ar mums.Mēs apsolām, risināt jebkuras problēmas veida tik ilgi, cik jūs sazināties ar mums.

1. Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte!Ja jūs neesat 100% apmierināts ar savu pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums pa Messager.Mēs atbildēsim vienā darba dienā.Mēs apsolām, lai tiktu galā ar šo problēmu, un arī padara jūs laimīgs.

2. Kvalitātes problēma, mēs sniedzam 100% kompensāciju.

3. Ja jums ir tendence atgriezties vai aizstāt objektu, par citām problēmām, mēs (daļēji) jāmaksā piegādes maksa, kas atkarībā no problēmas.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Runyangshi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: CRYSTAL
  • Reģionālā Funkcija: Ķīna
  • Stils: feng shui
  • Tēma: TALISMANS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Retro Abstraktās Mākslas Āfrikas Sieviete, Krāsošana Sienas, Mākslas Izdrukas, Plakāti Sienas, Attēlus Dzīvojamā Istaba Mājas Mākslas Cuadros Mājas Apdare
€33.86 €20.66

(lūdzu, ņemiet vērā, 1.glezna ir ne handpainted, tas ir drukāts ar mašīnu. 2. lai saglabātu uz leju, kuģniecības izmaksas, un aviod rāmis bojāts, kuģniecības, ne matrača, ne iekšpusē rāmja, neviens ārpus rāmja, audekla tikai. 3. sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsu objektu, kas būs nedaudz atšķiras no rādīt attēlu mūsu veikalā. 4.1)

Izskatās arī
Keramikas Rokdarbu Lucky Pig Mājas Rotājumi Ūdenskritums Sālsūdenim Vīraks Degļu Vīraka Turētājs Violetā Māla Vīraka Kvēpināmais Trauks Bez Vīraks
€35.47 €7.61

(specifikācijas vienība:sālsūdenim vīraks deglis zīmols:minideal materiāls:keramika izmērs:kā rādīt attēlu pakete ietver: 1gb vīraks deglis(vīraka konusi nav iekļauta) senos laikos cilvēki bieži vien dedzināt dezodoranta koka. tāpēc, pirms ancients vienmēr vīraka dedzināšana krāsns, lasīt vai spēlēt mākslas, tīrīšanas to domāju, padarīt)

Izskatās arī
46mm Scorpion Statuja Dabas Dziedniecības Akmens Ametista Kristāla Fluorite Cirsts Dārgakmeņi, Kvarcs Statuetes Feng Shui Kuģiem, Mājas Dekoru, Dāvanu
€348.51 €174.25

(laipni lūgti mūsu veikalā!ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs palīdzēsim jums.drop-kuģniecības arī pieņemts.novēlu jums laimīgu iepirkšanos. preces nosaukums 46mm scorpion statuja dabas dziedniecības akmens ametista kristāla fluorite cirsts dārgakmeņi, kvarcs statuetes feng shui kuģiem, mājas dekoru, dāvanu materiāli ametista/ ziedu)

Izskatās arī
Simulācijas Putni Un Putnu Ligzdas Rotājumu Sveķu Mākslīgās Dārza Bonsai Apdare Piederumi Figūriņas & Miniatūras FU
€4.24 €0.45

(funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes materiāla,izturīga un nav viegli izgaist. dabai draudzīgs,nav arī nepatīkamās smakas un nav toixc. naudas sodu meistarība, spilgti izskatu pievieno atsperīgs krāsu ar dārzkopību . labākās dāvanu izvēle tiem, kam patīk gaderning. paziņojums: faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu)

Izskatās arī
Dabiskā Apelsīnu Mēnessakmens Akmens Minerālu Paraugu Garīgo Meditācijas Dziedinošo Crystal
€15.19 €10.93

(specifikācija: tips: dekoru materiāls:dabīgā apelsīnu mēnessakmens akmens formas:/ izmēri:40-60g paketē iekļauts: 1x piezīme: mēs piegādāsim preces, izlases veidā, bet mēs jums izvēlēties labāko vienu, lai nosūtītu jums, paldies jums par jūsu uzticību un sapratni.atkarībā no palmu un leņķi šaušana, būs kļūdas lielumu.skatīt informāciju par produkta svaru.paldies! par produktu : 1) kvalitātes)

Izskatās arī
Ārējās Tirdzniecības Nosūcējs Veidā Sealer Darbvirsmas Vakuuma Iepakošanas Mašīnas, Pārtikas Iepakojums, Vakuuma Sealer
€834.12

(produkta apraksts specifikācija modelis 500 vakuuma aizzīmogošanas mašīnas motora jauda 1kw inflācija ir 0,8 mpa zīmogs izmēri 500*8mm izmēri 600*340*430mm svars 40kg)

Izskatās arī
Vēja Up Bird Putnu Vēja Augšu Karikatūra Dzīvnieku Likvidāciju Lekt Gudrs Zvirbulis Mācību Rāpot Plīša Putns, Rotaļlietas Bērniem, Dzimšanas Dienu
€6.96 €3.48

(mūsu wind-up bird rotaļlietas palielinās savstarpējā mijiedarbība un celt stundu izklaides, lai jūsu dzimšanas dienas svinības!kas ar intensīvu auduma un pūkainu spalvu, šī rotaļlieta ir must ir par jebkuru putnu mīļotājs.ideāls ģimenes spēle nakts vai lietainā dienā telpās. specifikācija: produkta nosaukums: lēciena zvirbulis rotaļlietas krāsa: jumping jack sparrow materiāls:)

Izskatās arī
Kenya Airways Lidmašīna Metāla Plāksne Sienas Smieklīgi Vintage Character Garāžas Skārda Parakstīt Plakātu
€8.07 €3.88

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Ainavu Vjetnama Halong Bay Laivu Kanvas Glezna Plakāti un Izdrukas Sienas Art Pictures Guļamistaba, viesistaba, Mājas Dekoru, Bez Rāmja
€16.72 €8.36

(oursize: serendipity mākslas veikalā kaut ko svarīgu, lai mūsu klienti: 1. glezna nav roku darbs, tas ir iespiests-iekārtas; 2. augstas izšķirtspējas attēli ir izmantoti tikai; 3. bez rāmja ir iekļautas; 4. plakāti ir iepakots plastmasas pvc caurules, labi aizsargāts; 5. ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums; 6. mums ir 3cm)

Izskatās arī
augstas kvalitātes roku darbs pliks Eļļas Glezna Seksīgu un Kailu Meiteni Portretu Sienas, Attēlus mūsdienu Portretu sienas, Attēlus Mājas Rotājumi
€306.29 €153.15

(produkta apraksts lūdzu, izlasiet noteikumus zemāk rūpīgi pirms jūs veikt pasūtījumu.glezna tiks nosūtīts izturīgs un drošs nestuvēm.pārdevējs ir atbildīgs par nozaudētiem vai bojājumus.ja jums nepieciešama gleznas uz citu izmēru, lūdzu, nevilcinieties, lai man zināms.jauktā kārtībā ir pieejama, lūdzu, sazinieties ar mums.glezna izmērs/cena: (1inch=2,5 cm) ja jūs vēlaties anothers izmērs ,pls)

Izskatās arī
Mēness Luminiscences Zvaigznes, Mēness Uzlīmes Krāsains Spīd Tumsā Gaismas Sienas Uzlīmes 3D Gaismas Zvaigžņu punkti Mājas Dekoru
€3.34 €2.00

(pavisam jaunu un augstas daudzums! materiāls: pvc krāsa: krāsains izmērs: 2.5 cm daudzums: 100gab motīvs: izmantot augstas kvalitātes plastmasas un luminiscences krāsas, kā izejvielas.vides aizsardzība, bez smaržas, nav toksisks un nepievelk putekļus.jūs varat ielīmējiet šo zvaigžņu uzlīmes uz sienām, griestiem, mēbelēm, logiem vai spoguļi, kā nepieciešams.jūs varat)

Izskatās arī
Mazo Abacus, Dekoratīvie Piederumi 2024. Gadam Ķīniešu Jaunais Gads Kulons Rotājumi, Jaunā Gada Karājas Kulons Pavasara Festivāls 20pcs
€14.12 €7.63

(motīvs: 【pavisam jauna, augstas kvalitātes] aicina-šis ornaments ir pavisam jauns, un tas izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina izturību un ilgmūžību. 【piemērots dažādiem sižetiem] aicina-ideāls pavasara festivāla mājas apdare, namiņš vai kādu citu rotājumu vietā.izveidot apdullināšanu ainavas. 【multi-purpose] aicina to izmantot, lai izdaiļot jūsu istabā)

Izskatās arī
Vaļu Gobelēns, Zilas Debesis Sienas Karājas Mājās Zvaigžņotām Debesīm Sapnis Gobelēns Kawaii Istabas Interjeru Estētisku Telpas Dekoru, Sienu Apdare
€9.94 €4.97

(ello!laipni lūgti mūsu veikalā!kvalitāte ir pirmais ar labāko apkalpošanu.klienti ir visiem mūsu draugiem. prece: gobelēns 1.materiāls: augstas kvalitātes poliestera microfiber audumi, viegls, pārnēsājams, ērti, mīksti, ādai draudzīga un izturīga. izmērs: 75x75cm/cm/29.53x29.52 95x73cm/collas/37.4 x 28.74 150x100cm/collas/59.06x39.37 150x130cm/collas/59.06x51.18 200x150cm/cm/78.74x59.06 230x150cm/cm/90.55x59 230x180cm/cm/90.55x71 280x180cm/cm/110.23x71 300x200cm/collas/118.11x79 330x220cm/collas/129.92x87 1inch=2.54)

Izskatās arī
Walking Dead Filmas Sākuma PLAKĀTU Retro Kraftpapīrs Vintage Istabu, Mājas Bārs, Kafejnīca Dekoru Estētisko Sienas Gleznojums Mākslas
€6.55 €3.27

(specifikācijas: produkta izmērs: a4:21cmx29.7cm(8.3x11.8inch) / a3:42cmx29.7cm(16.5x11.8inch) materiāls: pp sintezēti papīra krāsa: kā rādīt iezīmes:hd kvalitātes/adhezīvs/ūdensizturīgs/nepievelk putekļus iepakojuma saraksts: 1 x plakāts(lipīga, bez rāmja) funkcijas: viegli pielīmēt un noņemt. piemērots dzīvojamā istaba, guļamistaba,)

Izskatās arī
Pienenes Ziedi Sienas Uzlīmes DIY Meitene Dzīvniekiem, Sienas Uzlīmes Dzīvojamā Istaba Bērniem, Guļamistaba, Bērnudārzs, Pirmsskolas Mājas Apdare
€11.58 €8.11

(1. produkta apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: augstas kvalitātes, caurspīdīgs, matēts pvc tas ir caurspīdīga uzlīme, lūdzu, uzklājiet uz tīras krāsas sienas. 2. funkcijas: videi draudzīgs noņemama, ūdensdroša,pelējumu apliecinājums nē zīmes būs pa kreisi, ja jūs ņemt to off. 3. izmērs: attēls ir paredzēts)

Izskatās arī
Rock N Roll Jautri Metāla Zīmes Smieklīgi Apdare, Sienas Dekori Virtuves Skārda Parakstīt Plakātu
€10.35 €4.96

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī