Cena €6.53 €13.06

Pilns apraksts

Apraksts

Šo bumbu uzglabāšanas plaukts ir izgatavots no izturīga un izturīga plastmasas materiāla, izturīgs un izturīgs, drošs un praktiskas, kas var arī atbilst jūsu uzglabāšanai un izstādīšanai vajadzībām un sniegs jums vairāk ērtības.Kas ar izcilu meistarību, tā ir laba izturība un stipra praktiskums.

Funkcijas

-Krāsa:Melna

-Materiāls:PP

-Izmērs:22.50X18.50X2.00cm/8.84X7.27X0.79in

-Izmanto, lai parādītu basketbols, futbols, volejbols, utt, un var dot daudz ērtības, lai jūs.

-Piemērots displejs un uzglabāšanas bumbiņas mājās, guļamistabas, viesistabas, tirdzniecības centri, veikali, izstāžu zālēs un citos gadījumos.

-Tas ir izgatavots ar profesionālas tehnoloģijas, lai nodrošinātu produkta un var strādāt ilgu laiku.

-Droša, izturīga un nodilumizturīga, var kalpot jums uz ilgu laiku un palīdzēt jums labāk parādīt.

-Tā ir izgatavota no izturīga plastmasas materiāla, spēcīga un praktiski, un tos var izmantot ilgu laiku.

1 x uzglabāšanas plaukts

Specifikācijas

  • feature1: sienas basketbola uzglabāšanas plaukts
  • Feature9: Sporta Bumbu Display Rack
  • feature2: sienas basketbola griežami
  • Feature6: plastmasas bumbu plaukts
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature3: koledža ir bagātajiem
  • Feature7: plastmasas bumbiņu turētājs
  • Feature8: sporta bumbu uzglabāšanas plaukts
  • feature4: sienas futbola uzglabāšanas plaukts
  • feature5: sienas futbola griežami

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Plecu Mugursoma Ērti Futbola Mugursoma Spēcīgu nesošo Pinuma Aukliņu Dubultā Plecu Soma, Daudzfunkcionāls
€2.78 €1.88

(svarīga informācija materiāls:oxford audums iepakojuma lielums: 44cm x 38cm/17.32 x 14.96 (apm.) apskats: ar savu dzidri krāsu un minimālisma dizains, šī mugursoma var izmantot gan vīriešiem, gan sievietēm.raksturo kā ūdensizturīgs, elpojošs, ērts, viegls, un nav nosmakšanas pleciem, to var lietot kā skolas somu, āra mugursoma, utt. tā ir veidota ar izsmalcinātu)

Izskatās arī
6 Gab. Bērni Basketbola Scrimmage Veste Soccer Jersey Mācību Veste Futbola Bērnu Krekliņi Dungarees
€16.18 €7.60

(apraksts ar 6 iepakojumi apmācību vest, tur būs vairāk jautrības laikā apmācību laiku.ātri žūstoša dizaina veicina labāku sniegumu šajā procesā, un liels aksesuārs komandu sporta veidos.spilgtās krāsas palīdz cordinate, kura komanda ir kurā un kādā stāvoklī jums ir novietot savu spēlētājiem spēlēt.var izmantot futbola, basketbola, lakrosa, hokejs, futbols. iezīme - krāsa:)

Izskatās arī
2X Futbola Pretestības Izpletnis Ātrumu Apmācības Pretestības Izpletnis Darbojas Eksplozīvu Spēku Mācību Piederumi
€22.81 €10.72

(2x futbola pretestības izpletnis ātrumu apmācības pretestības izpletnis darbojas eksplozīvu spēku mācību piederumi apraksts: regulējams josta-āķi un cilpas slēgšanu josta ir piemērota visiem ķermeņa tipiem (līdz 42 collas jostas) drošības jostas rotē par 360 grādiem un ir brīvās kustības gredzenu, kas nozīmē, ka jūs varat sprint jebkurā virzienā. lieliski palīdz skrējējiem)

Izskatās arī
8 Gab. Iesācējs Hokeja Sporta Piederumi Standarta Ripas Profesionālās Ledus Bumbu
€47.26 €22.21

(apraksts šo ledus hokeja ripas tiek ražoti ar dabiskā kaučuka.tie ir izgatavoti saskaņā ar visstingrākajiem standartiem cietība, svars, seklums un virsmas kvalitātes.funkcijas anti-slip tekstūra, šīs ripas ir precīzi metieni un piespēles.lielā sporta piederumi sportistiem un beginers. funkcijas - krāsa: melna. - materiāls: gumija. - izmērs: par 7.6 x 7.6 x 2,5 cm. -)

Izskatās arī
Vienkārša Uzstādīšana Beisbola Mērķa Neto Uzlabot Beisbola Prasmes ar Regulējamu Strike Zona Mērķa tīkls Stāsta par Beisbola
€5.69 €2.67

(vienkārša uzstādīšana beisbola mērķa neto uzlabot beisbola prasmes ar regulējamu strike zona mērķa tīkls stāsta par beisbola apraksts: uzlabot savas beisbola prasmes ar mūsu beisbola mērķi, neto. funkcijas streika zonā mērķa, kas var viegli pievienot ar āķi četras siksnas. regulējamas siksnas ļauj jums iestatīt dažādas hitting zonas augstumu, ēdināšana spēlētāju visu)

Izskatās arī
PVC Izturīga Mācību Futbola Bumbu Piemērots Jebkuram Prasmju Līmenim Piemērota Visiem Nosacījumiem
€17.34 €10.41

(apraksts: oficiālais izmērs 5 futbols: šī nodilumizturīga mašīna-šūtas futbola bumbu, garantijas izturīga, ilgstošu veiktspēju, padarot to par apmācību visi nosacījumi nodilumizturīga mašīna šūtas futbola bumbu: ar izturīgu mašīnu šūtas būvniecība, tas oficiālais izmērs 5 futbols ir piemērots visiem nosacījumiem, nodrošinot uzticamu veiktspēju gan iekštelpu un āra apmācības pieaugušajiem)

Izskatās arī
Rezultātu apkopojums Flipper Rezultātu Valdes Numuri Tablo Profesionālo Vērtējumu Turētājs Galda progresa ziņojumu par Konkurences Basketbols
€17.59 €9.68

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina tablo scorekeeper ir izgatavotas no augstas kvalitātes pp materiāla, vienmērīgu rezultātu izmaiņas, un, kas ir viegli uzsist un izmantot. 【lielu skaitu] aicina rezultāts-indikators ar skaidru un lielu skaitu ļauj to var lasīt no jebkuras vietas uz laukuma vai tiesa. 【portatīvo un salokāma] aicina lielums 44cmx22cm/17.32inchx8.66inch, portatīvo, salokāms,)

Izskatās arī
5gab LED Flashing Svilpe Formas Gaismas Svilpe, Kaklarota, Spīd Tumsā Puse, Rotaļlietas Bērniem, Sporta Siksniņa Kempings Koncerti Bāri
€6.66 €3.67

(apraksts domāju, ka jūsu partija nav pietiekami?ja tā, mūsu partijas ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.tās palīdzēs jums, lai radītu atmosfēru.piemērotas dažādām pusēm, dzimšanas dienas svinības, svētki puses.jums ir pelnījuši, lai būtu viens komplekts. iezīme - krāsa:random krāsa, - materiāls: abs, labdien! - izmērs: 8. 00x5. 00x4. 00cm, - šo skaisto)

Izskatās arī
Bērni, Meitenes, Karsējmeitenes Vienotu Kleita Ar Ziedu Bumbiņas Komplekti Bērniem Uzmundrinoša Komanda Deju Tērpiem Karsējmeiteņu Tērpi Dancewear
€31.07 €14.05

(komplekts ietver : 1pc kleita, 1pc cepures, 2gab puses ziedi, 1 pāri zeķu stāvoklis : jauns bez birkas materiāls : 40% poliesteris, 20% neilons, 20% kokvilnas, 20% pe funkcijas : karsējmeitenes deju tērpiem ir izgatavota no mīksta auduma, elpojošs un ērts valkāšanai. ar garām piedurknēm kleita ar burtu drukāšanas, off-plecu, milzīgais acs raibs un kontrasta krāsu detaļas,)

Izskatās arī
Rezultāts pret Scorekeeper Flip progresa ziņojumu par Konkurences Volejbola Outfoor
€14.38 €8.34

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: tablo scorekeeper ir izgatavotas no augstas kvalitātes metāla materiālu, vienmērīgu rezultātu izmaiņas, un, kas ir viegli uzsist un izmantot. 【lielu skaitu] aicina: rezultāts-indikators ar skaidru un lielu skaitu ļauj to var lasīt no jebkuras vietas uz laukuma vai tiesa. 【portatīvo un salokāma] aicina: izmērs 38cmx18cmx16cm/14.96inchx7.09inchx6.30inch,)

Izskatās arī
Mērķa Apmācības Neto Strike Zona Mērķa Regulējams Mešana Sporta Neto Hitting Vatelīns Ķert Mērķa Precizitāti, Apmācības
€5.98 €3.16

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: izgatavots no izturīga poliestera, ar šo beisbola apmācību hitting mērķa tīkls ir būvēts, lai izturētu prakses nodarbības. 【universāls lietojums] aicina: piemērots gan beisbola un softbola apmācību, tas hitting mērķa neto var izmantot vatelīns praktizē, pitching treniņi, un uzlabotu precizitāti strike zona. 【ērta izmēra] aicina:)

Izskatās arī
12PCS Snap Wrap Futbola Papa Apli Aproce ar Roku Gredzenu Snap Aproces Aproce Labu Apdare Bērnu Iepļaukāt Band Futbola Faniem
€5.69 €2.28

(rotaļlietas materiāls: pvc+dzelzs rotaļlietas izmērs: 22*3 cm/8.6*1.18 collas ieteikt vecums:virs 3 gadiem krāsa : daudzkrāsains piemērots: ventilatori, futbola spēles, sporta notikumi, pakete ietver:12pcs snap aproces aproce piezīme: ja rotaļlieta ir bojāta, lūdzu, mest to uz miskasti var, un nelietojiet to, ja tas ir bojāts)

Izskatās arī
3 Gab. Pieminētu Futbola Keychain Piemiņas Dāvanas, Futbols, Keychains
€8.01 €3.60

(apraksts vai jūs joprojām meklējat atslēgu piekariņi kulonu?šis futbola formas kulons būs laba izvēle jums.arī ražotas ar metāla materiālu ar delikāts meistarība, izturīgs un praktisks.jauku atslēgu ķēdes, vai maiss karājas kulons, lai jūs varētu izmantot. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:metāls -izmērs:5.00x4.50x4.50cm/1.97x1.77x1.77in -šo)

Izskatās arī
Galda Tablo Flipper Četras Tablo Portable Multi Sporta Rezultātu Tablo Basketbola, Futbola (Zils)
€14.22 €7.11

(apraksts konkurence ir pie tā ir vislabāk, ja izcilības tiek mērīts.vēl labāk, ja tas ir darbības tiek uzraudzīta.tas ir iemesls, kāpēc mēs izveidojām šo spožo rezultātu apkopojums.rokasgrāmata tablo ir tradīcija vidū, kas mīl, lai saglabātu rezultātu.optimāla stuff par basketbolu, futbolu, volejbolu, vai jebkuru citu sporta veidu. funkcijas - krāsa: zila. - materiāls: pvc. -)

Izskatās arī
Portatīvo Basketbola Taktiku Valdes Atjaunināts LCD Kuģa Rakstīšanai Precīzi Un Profesionālā Viegli
€23.80 €14.28

(apraksts: meistarība: basketbola taktiku dēlis ir izgatavots ar izcilu meistarību, nodrošina tā izturību un uzticamību ilgtermiņa lietošanai viegls un pārnēsājamo: šī elektroniskā basketbola taktiku valdes sver tikai dažas mārciņas, padarot to viegli pārvadāt un transporta spēles un prakse plašu izmanto: vai jūs esat treneris, treneris vai spēlētājs, šī daudzfunkcionālā treneru)

Izskatās arī
Metāla Svilpe Tiesnesis, Sporta Regbija Personu Apmācību Skola, Futbols, Basketbols Uzmundrināt Nerūsējošā Tērauda Silbato Izdzīvošanas Svilpe
€3.90 €2.33

(96905 izvēlēties, kas jums patīk metāla svilpe tiesnesis, sporta regbija personu apmācību skola, futbols, basketbols uzmundrināt nerūsējošā tērauda silbato izdzīvošanas svilpe izmērs:svilpe garums platums augstums 4 * 1.7 * 2cm virves garums 44cm materiāls: nerūsējošais tērauds iepakojums: 1pc)

Izskatās arī
Rezultātu apkopojums Galda vai Piekārtiem 39cmx23cm Portatīvo Rezultātu Flip 6 Ciparu par Volejbola Futbola Iekštelpu Āra Beisbols Hokejs
€13.12 €7.09

(apraksts: 【āra sporta] aicina: 6 ciparu tablo ar divu krāsu marķējumu pingpong, basketbola, futbola, tenisa, beisbola, hokeja, volejbola un vairāk. 【liela izmēra turnable lapas dizains] aicina: viegli apgāzties, uz numuru uzdrukāts uz kuģa ir skaidri un viegli lasīt. 【portatīvo] aicina: kompakts, viegli likt uz galda, komplektā ir siksniņa, lai viegli uzglabāšanas 【qualtiy])

Izskatās arī
Futbola Neto Soma Futbola Piederumi * Izturīga pret Nodilumu Basketbola somiņa par Futbola Sports Basketbols Volejbols Futbols
€4.38 €2.63

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: futbola neto soma ir izgatavota no augstas kvalitātes neilona materiāliem, kas ir izturīga un pietiekami izturīgs, lai turēt lielas slodzes. 【bumbu spēles] aicina: neilona treknrakstā, glabāšanas soma ir piemērota visu veidu bumbu spēles, piemēram, basketbols, volejbols, regbijs, futbols.plašu lietojumu, var uzglabāt preces dažādiem nolūkiem.arī dubultspēlē)

Izskatās arī
Dual-cauruļu Izdzīvošanas Svilpe Portatīvo Keychains Ūdensizturīgs Alumīnija Sakausējuma Āra Pārgājieni, Kempings Izdzīvošanas Avārijas Keychains
€3.19 €1.59

(iezīme 1.100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes 2.piemērots āra pārgājieni, kempings izdzīvošanas avārijas keychains 1.materiāls:alumīnija 2.krāsa:kā uz bildes redzams 3.izmērs:kā attēlā augstas kvalitātes: alumīnija sakausējuma, galvenais glābējs, nerūsējošā tērauda, dubultā caurule. skaļa svilpe: 120 decibeli avārijas gadījumā, un)

Izskatās arī
1 Gabals 25Inch-39.5 Collu Beisbola Vatelīns Plaukts Hitting Augstuma Regulēšana Prakses Ceļojumu Tee Bumbu Statīvs
€40.94 €27.03

(1 gabals 25inch-39.5 collu beisbola vatelīns plaukts hitting augstuma regulēšana prakses ceļojumu tee bumbu statīvs regulējams un salokāms statīvs dizains viegli uzstādīt un veikt apkārt. katrs padoms ir pārklātas ar gumiju, lai stāv stingri uz zemes, piedāvā lielisku atbalstu un turiet bumbu stabili. viegli uzstādīt: hitting tee augstums viegli noregulē no 25 līdz 39.5 cm ar bērniem)

Izskatās arī
60 Gab Come on Stick Bērnu Basketbola Dāvanas Uzmundrināt Nūjas Palielinātas Stieņi Partijas Līderi
€29.86 €11.65

(apraksts 60pcs pērkons nūjas uzmundrinoša nūjas clapper trokšņa veidotājiem uzmundrināt rotaļlietas, basketbola, futbola puse komandas dzimšanas dienas svinības piegādēm funkcijas ir piepūšamās nūjas, kas ar premium kvalitātes materiāla, sabiezēt un krāsas.piepūšamās konstrukcijas, tāpēc tā vienmēr ir pilna enerģijas.trokšņa nūjas|ideāls sporta pasākumiem, puses, gājieni,)

Izskatās arī