Tagi: keychain collares cardcaptor

Cena €0.77 €0.97

Pilns apraksts

Apraksts:

Stāvoklis :100% Pavisam Jaunu

Izmērs:3.8*3.8 cm

par mums :

Mēs esam ilgtermiņa virzību uz rotaļlietām,kids&baby produktu uzņēmums, mums ir bagātīga pieredze, mēs varam sniegt pielāgotus produktus individuāli vai komandā.Mums ir stabils sastāvs, lielisku produktu, labāko pakalpojumu kvalitāti, ātru piegādi, mīlēja ar daudziem klientiem.Mūsu produktus var nosūtīt uz jebkuru valsti pasaulē, mēs cenšamies, lai jūsu ilgtermiņa biznesa partneri, klientu apmierinātība ir mūsu galvenais mērķis, mēs vienmēr cīnāmies.

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 3 dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mums nav uarantee piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos objektus ar 7days jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Garantijas Un Apkopes:

Pircēji var pieprasīt, lai aizstātu 7 dienu laikā no jūsu produkta saņemšanas.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu jāsedz izmaksas par daļu aizstāj.

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Lūdzu, dodiet man iespēju, lai sarautu jums!

Specifikācijas

  • Preču Atribūts: Perifērijas ierīces
  • Stāvoklis: Jo-Noliktavas Preces
  • Mēroga: 1/12
  • Versija Tips: Atkārtoti Izdotā Versija
  • Tēma: Filmu un TV
  • Pabeigtības Pakāpi: Gatavās Preces
  • Dzimums: Unisex
  • Brīdinājums: anime
  • Karavīrs Piederumi: Karavīrs Gala Produkta
  • Lelles Tips: Modelis
  • Modeļa Numurs: Rīcības attēls
  • Izmēri: Viens Izmērs
  • Ieteikt Vecums: 18+
  • Materiāls: Metāla
  • Zīmola Nosaukums: ANNA ÉGLISE RUSES
  • Ar Animācijas Avots: Rietumu Animiation
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Oriģinālā Iepakojumā:
  • Tālvadības Pults: No
  • Vienuma Tips: Modelis
  • Mfg Sērijas Numurs: Modelis

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2Piece Rock Kuģīši Metāla Pedāli Pusē Kuģa Daļas, Piederumi 1/6 RC Kāpurķēžu Auto Aksiālie SCX6 Jeep JLU Wrangler Uzlabot Daļas
€30.51 €19.52

(šajā alumīnija metāla pedālis ir aksiālo scx6 jlu wrangler uzlabot daļas. viegli uzstādīt, lai jūsu rc auto vairāk atdzist un pievilcīgs. spēcīgs un izturīgs, kā labāk aizsargāt savu auto. efektīvi uzlabotu veiktspēju jūsu auto. krāsa:melna materiāls:metāla iepakojuma saturs: 2 x pedāli tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme:)

Izskatās arī
4gab 92G 1.0 Metāla Beadlock Riteņa centrs Aksiālie SCX24 AX24 Traxxas TRX4M FMS FCX24 1/18 1/24 RC Kāpurķēžu Auto Uzlabojumus
€28.97

(ar te37 popularitāti stils ir patiesi atjaunota un vairāk imitēta. heavy duty, 92g/komplekts, svars salīdzinājumā ar citiem riteņiem plus pretsvaru. ļaujiet automašīnas smaguma centrs ir zemāks, nav viegli apgāzties, vairāk apmierinoši. aprīkota ar metāla skrūvēm, kas ir saderīgs ar aksiālo scx24 un traxxas trx4m kravas automašīnu. iepakota ar 1/24 mērogā jumta kaste, brīvi)

Izskatās arī
Metāla Aizmuguri Rīku Segtu 7787 par 1/5 TRAXXAS X-Maxx XMAXX 6S 8S RC Auto Upgrade Daļas,Sarkans
€11.67 €9.33

(100% brand new izgatavots no augstas kvalitātes meterial, spēcīgāku un izturīgāku, uzlabotu izskatu viegli lietot,viegli nomainīt piemērots:1/5 traxxas x-maxx xmaxx 6s 8s rc auto krāsa:sarkana materiāls:metāla iepakojuma saturs: 1 x rc auto aizmugures rīku vāciņu tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas atstarošana)

Izskatās arī
SG906/SG906PRO/SG906PRO2/SG906MAX CSJ-X7 /CSJ-X7PRO/CSJ-X7PRO2 XIL193 RC Dūkoņa Quadcopter Rezerves Daļas dzenskrūves lāpstiņu 4gab/komplekts
€11.87 €10.92

(sg906/sg906pro/sg906pro2/sg906max csj-x7 /csj-x7pro/csj-x7pro2 xil193 rc dūkoņa quadcopter rezerves daļas dzenskrūves lāpstiņu 4gab/komplekts komplektā ietilpst: asmens kā izvēlēties savu)

Izskatās arī
4gab Metāla Stūres Kausa 8052 Par ZD Sacīkšu DBX-07 DBX07 EX-07 EX07 1/7 RC Auto Upgrade Daļas, Rezerves Piederumi
€31.18 €21.82

(4gab metāla stūres kausa 8052 par zd sacīkšu dbx-07 dbx07 ex-07 ex07 1/7 rc auto upgrade daļas, rezerves piederumi 100% brand new izgatavots no augstas kvalitātes meterial, spēcīgāku un izturīgāku viegli lietot,viegli nomainīt piemērots:zd sacīkšu dbx-07 ex-07 1/7 rc auto instrumentu piederumi:montāžas kategorijas rc daļas un accs:servo piederumi lietošana:transportlīdzekļu)

Izskatās arī
Anime Sanrio Karikatūra Pokemon Kachu Squirtle Charmander Bulbasaur Pet Maku, Mobilo Tālruni Somā Kawaii Dzimšanas dienas Dāvanu, Bērnu Rotaļlietas
€5.00

(labdien!laipni lūgti mūsu veikalā! kvalitātes pirmkārt, pakalpojuma labāko.klienti ir mūsu draugi. modes dizains, 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes!iegādāties ar pārliecību!ātra piegāde! silts padomi: tur var būt krāsu atšķirības dēļ citā gaismā. ja jums ir kādi jautājumi par produktu, jūs varat sazināties ar mums.)

Izskatās arī
65Pcs/komplekts Diy pašdarinātu Pokemon Raķešu Komanda Kartes Piedurknēm Ptcg Tirdzniecības Kartes Aizsargājošu Uzmavu atmiņas Kartes Vāciņu Anime Dāvanu Rotaļlietas
€18.95 €13.26

(65pcs/komplekts diy pašdarinātu pokemon raķešu komanda kartes piedurknēm ptcg tirdzniecības kartes aizsargājošu uzmavu atmiņas kartes vāciņu anime dāvanu rotaļlietas)

Izskatās arī
YEAHRUN Metāla 133.5/155/182mm bez sava dzinējspēka, Aizmugurējā Ass 1/14 Tamiya Piekabi, Traktora, Kravas automašīnas, RC Auto DIY Uzlabot Daļas
€23.68 €14.21

(yeahrun metāla 133.5/155/182mm bez sava dzinējspēka, aizmugurējā ass 1/14 tamiya piekabi, traktora, kravas automašīnas, rc auto diy uzlabot daļas funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. viegli uzstādīt un izturīgs. jaunināt jūsu rc auto, un palīdzēt, lai uzlabotu savu sniegumu. specifikācija: materiāls: metāla krāsa: melna garums:133.5)

Izskatās arī
Rotaļlietas Modeļa Automašīnas Uzlabot Piederumi VP VS4-10 RC Auto Oglekļa Šķiedras Adaptera Plāksne, par VS4-10Pro Phoenix SCX10 Aksiālie RC Auto
€6.86 €5.35

(funkcijas: augstas kvalitātes profesionālai lietošanai vieglais svars, nepalielinās papildu kravas automašīnas izgatavots no augstas kvalitātes oglekļa šķiedras materiāla, berzi un koroziju, izturīgs un praktisks jauki, rezerves daļas, lai uzlabotu jūsu rc auto, efektīvi uzlabotu veiktspēju jūsu auto tas ietver dažas m2.5 skrūves uzstādīšanai specifikācija: materiāls:)

Izskatās arī
Kartes Elf Pokemonu Dāvanas Monster Mājdzīvnieki Kolekcija Kartes, galda Spēles Bērnu Rotaļlietas Dzimšanas dienas Dāvanas
€9.23 €7.38

(kartes elf pokemonu dāvanas monster mājdzīvnieki kolekcija kartes, galda spēles bērnu rotaļlietas dzimšanas dienas dāvanas)

Izskatās arī
Minitimes Rotaļlietas M028 1/6 Mēroga Vīriešu Karavīrs MUMS. Armijas Īpašo Karavīrs, Pilns Komplekts, 12 collu Rīcības Attēls Modeli, Rotaļlietas, Dāvanas Kolekcija
€191.38 €132.05

(minitimes rotaļlietas m028 1/6 mēroga vīriešu karavīrs mums.armijas īpašo karavīrs, pilns komplekts, 12 collu rīcības attēls modeli, rotaļlietas, dāvanas kolekcija apraksts: 1.mērogs: 1/6 2.krāsa: kā attēlu 3.1/6(12 ) rīcības attēls piederumu 100% brand new , nekad nav bijusi produktu saraksts: galvas sculpt posmains ķermenis streiks brilles soft)

Izskatās arī
Metāla Riteņu diskiem Un Grūti Modelis Drift Riepas, Riepu Komplekts Par WPL D12 1/10 RC Auto Upgrade Daļas, Piederumi
€21.40 €17.12

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! funkcijas: 100% brand new izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, spēcīgāku un izturīgāku, uzlabotu izskatu svars:168g/komplekts piemērots:par wpl d12 1/10 rc auto piezīme: riteņi ir nepieciešams, lai izmantot ar 12mm combiners. pēc instalēšanas riteņiem, jums ir nepieciešams, lai mainītu)

Izskatās arī
Kawaii Jaunu Sanrios Anime Hello Kitty Kapuci Jaka Y2K Karikatūra Cute Meitenes Dzimšanas dienas Dāvanu Japāņu Gadījuma Sporta garām Piedurknēm Topi
€23.01 €16.11

(acg: sanrio kapuci jaka izmērs: s m l xl xxl s 35kg-42kg m 40kg-50kg l 50kg-58kg xl 58kg-65kg xxl 65kg-75kg materiāls: poliesters iezīmes: hello kitty, jaciņa dizains, kapuci, rāvējslēdzēju ja jūs nesaprotu, jūs varat lūgt klientu apkalpošanas)

Izskatās arī
7in1 Izplūdes Caurules Korpusa Tērauda Ķēdes, D-Gredzenu Važas Vinča Abažūrs Zemes Enkuru, Traxxas HSP Redcat Rc4wd Tamiya SCX10
€20.39 €13.66

(iezīmes: tai skaitā izplūdes cauruļu, korpusa tērauda ķēdes, d-gredzenu važas, plastmasas vinčas, abažūrs, zemes enkurs un āķis ķēdes.izgatavots no augstas kvalitātes materiāla.palielināt autentiskumu jūsu rc auto, padara jūsu rc auto vairāk atdzist un pievilcīgs.piemērots traxxas hsp redcat rc4wd tamiya scx10 rc kāpurķēžu.pilns komplekts modernizācijas daļas rc cienītājiem.specifikācijas: posteņa)

Izskatās arī
Kawaii Sanrio Anime Manu Melodiju Cinnamoroll Guļamistaba Smaržas Kuromi Cute Karikatūra Atpūtas Telpa Aromterapijas Apdare
€7.49 €6.75

(galvenais materiāls :pvc, ēteriskās eļļas, gaistošu šķīdinātāju, fiber izmērs :115*67 mm neto saturs :70ml gadījumā vecumu: vairāk nekā 15 gadus vecs piezīme: lūdzu, novietojiet vēsā vietā, lai izvairītos no saules gaismas, lai novērstu pasliktināšanos citronu zen tēja - cinnamoroll baltas magnolijas aromāts - pom purīn apelsīnu tīkams kviešu)

Izskatās arī
40/50/70CM Saulespuķu Pīļu Plīša Rotaļlieta Gudrs Mīkstu Pildījumu Tauku Lelle Dāvanas Dzimšanas dienā Mājās Decro
€27.90 €23.72

(funkcijas: jaunu un augstas qualityand pp kokvilnas izmērs: kā attēlā iepakojumā: 1 gab., viena opp maisā. paziņojums: 1.nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi. 2. sakarā ar gaismu un ekrāns starpība, krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 3. lūdzu atļaut 0.5-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana. 4. paldies par jūsu laipni izpratni.)

Izskatās arī
Metāla Vilnis Lodziņā ātrumkārba Augšējo un Apakšējo Vāciņu 144001-1254 par 1/14 WLtoys 144001 RC Auto Rezerves Daļas
€3.09 €2.22

(apraksts: piemērojamiem modelis: piemērots wltoys 1:14 144001 rc auto krāsa: sudraba/zila/melna materiāls: metāla iepakojuma saturs: 1 * ātrumkārba augšējo vāciņu 1 * ātrumkārba zemāku vāciņš 1 * skrūves uzstādīt tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.mērījumu kļūda)

Izskatās arī