Cena €5.19 €10.38

Pilns apraksts

Materiāls: Augstas Kvalitātes Metāla.

Izmērs Aptuveni: 20x30cm(8x12inch),30x40cm(12x16inch).

Paketē Iekļauts: 1 gab. Metāla Skārda Zīmi.

Šī sērija pakārt attēlu kvalitāti, radošo, noslēgta, moderns.

Tas ir plaši izmanto pie bāri, krogi, klubi, mājas, kafejnīcās, veikalos, restorānos utt.rotājumi vai var izmantot kāzām, dzimšanas dienas, ceremonija vai jebkuru veidu pasākumos dāvanas vai kā kolekciju.

Paziņojums:

Tur ir mazas, apaļas caurumu katrā stūriem šīs gleznas, lai palīdzētu klientu karājas glezna.

Retro justies:

Vintage un klasiskā, jautri un pievilcīgu, viegli pievienot vairāk retro un stilīgs jēga, lai jūsu sienu apdare, parādot savu personību un garšu.

Kur lai rotā:

Zīme, ir izgatavoti no kvalitātes materiāla un arī drukātā, piemērotas dekorēšanai daudzās vietās, piemēram, mājas, virtuves, bārs, restorāns, kafejnīca, ēdnīca, krogs, garāža, biroja, krodziņš, guļamistaba, sienu un vairāk.Jūs varat pakārt to uz sienas, ievietojiet to nodalījumā vai grāmatplauktu, tikai spēlē ar savu iztēli, lai padarītu.

Specifikācijas

  • Materiāls: Alvas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Dabas Rūdas Zilā Apatite Jomā Kvarca Kristāla Bumbu Čakras Akmens Dziedināšanas Reiki Ārstēšanas Sākuma Apdare
€20.60 €16.00

(laipni lūgti mūsu veikalā! pieņemt piliens kuģniecība materiāls dabas apatite jomā izmērs un svars diametrs: 39-66mm svars: 97-466g ietekme kristāla akmeņi punkts 1.dabiskā kristāla un akmens ir enerģija no dabas, kristāla punktu var labāk koncentrēties enerģijas augšējā daļā, tiek izmantota, lai dziedēt, pielāgotu struktūras, labākais instruments,)

Izskatās arī
Austiņas Grafiti Krāsains Pērtiķis Dzīvnieku Plakātu un Izdrukas Audekls Krāsošana Sienas, Mākslas Attēlus viesistaba, Mājas Dekoru, Bez Rāmja
€32.95 €16.47

(drop-shipping ,vairumtirdzniecības & retails ir apsveicami!!! (mums nebūs ievietot jebkuru informāciju paketes, piemēram, faktūras.) tips: audekla apgleznošana,sienu māksla, plakātu,mājas attēlu,mājas dekoru. materiāls: audekls,stiprs,ūdensizturīgs,glezna, kura ir spilgta krāsu un neizbalē. par rāmi: mēs pārdodam kanvas glezna bez rāmja priekšrocības: mēs esam tieši)

Izskatās arī
Vintage Sporta Metāla Zīmes Retro Futbols Basketbols Beisbols Alvas Plāksnes, Dārza Āra Krogs Mājas Sienu Apdare Dzelzs Krāsošana
€10.92 €5.46

(nosaukums: metāla skārda izmērs: 20x30cm svars: 0,18 kg mērītājs: metāla 1. izturīgs-7,8 *11.8 metāla zīme, drukā ar divu krāsu apdari uz tin, ko var parādīt daudzus gadus. 2. viegli pakārt aprīkota ar četrām skrūvēm, caurumi, vieglo svaru, var uzstādīt dubulto lentes vai lentes komandu. 3. retro-mākslīgais bronzas un rūsas tai perfektu izskatu sajūta, retro, un tas izskatās ļoti labi jebkurā garāža,)

Izskatās arī
Ekstrēmo Sporta veidu Vinila Sienas Uzlīmes, Parkour Sporta Vīrietis Sienas Decal Noņemams Parkour Deaign Logo Sienas Plakātu Džemperis Klubs Mākslas AZ338
€16.29 €12.87

(produkta iespējas: 1. materiāls: netoksisks/vides/draudzīgs pvc 2. visi vinila komplektā ir matēta vinila. 3. sienas decal ir izgatavotas no pašlīmējošās elastīgu prēmiju vinila plēve. 4. uzlīmes ietver nodot papīru, bet nav jau instalēta.tātad jums ir nepieciešams instalēt to pats. 5. uzlīmes apdare, piemērots jebkura tīras, gludas sienas, flīzes, logi, metāla, skapis, plastmasas, utt.lūdzu, ņemiet vērā:)

Izskatās arī
Ar Hercogu no Hazzard General Lee Metāla Skārda Parakstīt Kravas Telpās un ārpus Telpām, Mājām, Kafijas Bārs Virtuves Sienu Apdare
€12.00 €5.99

(is_customized : jā forma : taisnstūra modeļa numurs : mt001 materiāls : metāla stils : eiropas izcelsmes valsts : ķīna iepakojuma saturs : 1 gab. metāla skārda zīme izmērs : 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.8 collu) is_customized : jā saturu : classic par : sienu dekors amatniecības dāvanu materiāls : augstas kvalitātes metāla stilā : vintage process : iespiesti priekšrocības : vairumtirdzniecība dropshipping)

Izskatās arī
Ainavu Vjetnama Halong Bay Laivu Kanvas Glezna Plakāti un Izdrukas Sienas Art Pictures Guļamistaba, viesistaba, Mājas Dekoru, Bez Rāmja
€16.72 €8.36

(oursize: serendipity mākslas veikalā kaut ko svarīgu, lai mūsu klienti: 1. glezna nav roku darbs, tas ir iespiests-iekārtas; 2. augstas izšķirtspējas attēli ir izmantoti tikai; 3. bez rāmja ir iekļautas; 4. plakāti ir iepakots plastmasas pvc caurules, labi aizsargāts; 5. ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru, lūdzu, sazinieties ar mums; 6. mums ir 3cm)

Izskatās arī
Svečturi tēva Diena Koka Svečturis Stāv nodilumizturīga Svece Īpašnieks Dekori Sirds formas Dizains Kāzu Galda
€16.51 €8.25

(apraksts: svečturi ar pilnīgu sirds forma, ir mājas dekorēšana un pārdomāto dāvanu tētis.parādīt savu tēti, cik daudz jūs mīlu viņu ar šiem svečturiem.tie ir izgatavoti no izturīga materiāla, kas nevar sarauties vai kreka.viņi ir pilnīgi sirds formu, kas būs iedegties savu māju ar siltumu un mājīgumu.tie ir ideāli piemērota jebkuram gadījumam, vai tā ir dzimšanas diena, tēva diena, vai vienkārši)

Izskatās arī
14PC/Set Dabas Kristāli, Akmeņi, 7 Čakra Punktu Reiki Dziedināšanas Kvarca Minerālu Rotājumu Dārgakmens Mājas Dekoru Amatniecības Dāvanu Kolekcija
€11.06 €6.53

(>>>>>> dabas dārgakmeņiem,-dziedināšanas kristāli-pozitīvās enerģijas-labas garīgums apraksts: informācija par rotas daudzums: 14pcs izmērs: 1.5-2.0 cm sešstūra prizmu: 0.8x3.0-3.2 cm akmens forma: neregulāras formas materiāls: dabīgā akmens lietošana: dziedināšana kristāliem dekors čakru akmeņi, dāvanu piezīme: katrs akmens ir unikāls un īpašs,)

Izskatās arī
Spēle Kontrolieris Metāla Skārda Zīme Retro Spēlētājs Plāksne Neona Drukāt Spēlē Vintage Spēļu Istaba, Internets, Bārs, Durvju Plāksnes Art Sienas Dekori
€28.00 €14.00

(laipni lūgti mūsu veikalā.ja jums ir nepieciešams vairāk stilu, jūs varat ievadīt mūsu veikalā, lai pārbaudītu.mēs arī var pielāgot, lai jūs. funkcijas: (1).profesionālās kvalitātes metāla / skārda zīme (2).alvas pierakstīties iepriekš urbti caurumi, lai viegli karājas (3).izmantot dekorēšanai bārs, veikals, garāža, kafejnīcā, mājās un citās vietās. (4).attēls)

Izskatās arī
Modelis Dzelzceļa Gaismas Lampa 5Pieces Platums H0 Gaismas DIOŽU Režģu Masti Gaismu Izkārtojumu, LED Lampas, Augstas Kvalitātes Zīmolu Jaunu
€27.78 €8.34

(raksturs: pavisam jaunu un augstas kvalitātes. ideāls dzelzceļa un būvniecības izkārtojumu! kas ar gaismas diodēm. šīs lampas ir piemērotas tikai attiecībā uz piegāžu 3 v spriegumu. nelietojiet to tieši uz 12v vai 16v, lai izvairītos led. lūdzu, pieteikties arī pareizu darba strāva, 20ma, lai katra led. produkta specifikācija: stāvoklis: pavisam)

Izskatās arī
Gudrs Vanags Sveķu Kristāla Bāzes Jomā Atbalstu Displejs Stāvēt Foto Aksesuārus, Rokdarbu, Dekoru
€29.54

(lcome, lai lola kristāla mākslas salons mūsu sauklis integritāti, augstas kvalitātes,jūsu apmierinātība ir mūsu labākos vēlas materiāls:dabiskā kristāla t savu produkciju, pieder mājas , un jūs varat atrast līdzīgus produktus visās kategorijās , mājas & dārzs , mājas dekori , rotājumi , akmeņi svars un izmēri izmērs:50-60mm pirkuma apsvērumi dabas)

Izskatās arī
Keramikas Pūķis Rotājumi Piesaista Bagātību Dzīvojamā Istaba Rotājumi Red Green Dragon Zodiaka Pūķa Talismans Galda Amatniecības
€66.42 €39.86

(nosaukums: keramikas pūķis nosaukumi piesaista bagātību dzīvojamā istaba rotājumi red green dragon zodiaka pūķis maska galda kuģiem produkta materiāls: keramika produkta izmērs: 20.5x6.5x15cm produkta pārdošanas punktiem: šis keramikas pūķis rotājumu rada bagātību uz dzīvojamo telpu dekorēšana.red green dragon zodiaka pūķa talismans darbvirsmas rokdarbu funkcijas, skaidras)

Izskatās arī
Mohamed Ali Nekas Nav Neiespējams Metāla Plāksne, Plakāts, Sienas Sienas, Garāža Kluba Iespiešanas Plāksnes, Skārda Parakstīt Plakātu
€6.45 €4.84

(klasiskās plāksne vintage metāla zīme dzīvojamā istaba mājās apdares plāksnes sienas, mākslas plakātu, apraksts vairāk jūs pērkat, jo zemāku cenu! var sajaukt secību !lūdzu, pastāstiet mums, stilu, jūs vēlaties,vai piezīme ,paldies! materiāls: augstas kvalitātes metāla . izmērs aptuveni: 30 cm * 20cm ( 11.8 collas * 7.9 collu ) stāvoklis:100% jauns augstas kvalitātes paketē)

Izskatās arī
Fengshui Bagātību Jade Kāposti Veikala Atvēršanu Dāvanas Dzīvojamā Istaba Ieejas un Baicai Amatniecības Apdare
€75.02 €45.02

(postenis informācija: stāvoklis: 100% pavisam jaunu materiāls:sveķi izmērs:kā attēlu funkcijas: ◆aina: mājas dekoru, dzīvojamās istabas, guļamistabas, biroja ◆darbības joma: dekorēšana, piesaistīt bagātību, dāvanas, utt. ◆ augstas kvalitātes materiāliem, ir videi draudzīgi un droši.unikālas formas, izcilu personību, skaisto izskatu paketē)

Izskatās arī
Ganeša Statuju Apdare Svētību ganeša elks Hindu Zilonis Dieva Statuja Skulptūru Statuetes Mājas Apdare Automašīnas Paneļa
€6.17 €3.08

(apraksts: 【pakete satur] aicina: 1 ganeša statuju. 【materiāls] aicina:hindu ganeša statuju ir izgatavoti no kvalitātes sveķu materiāla, izturīga, izturīga, skaisti cirsts,ar koka paplāte, garšas, gluda, skaista, viegla. 【dāvanas] aicina: ideāls dāvanas jogas cienītājs,jogas instruktors,meditācija mīļāko,meditācija mīļāko,indijas kultūras cienītājs. 【dekorēšanai])

Izskatās arī
Rozā Ziedu Lauva Kanvas Glezna Džungļu Dzīvnieku Sienas, Mākslas Plakāti un Izdrukas Mūsdienu Priekšstatu par Dzīves Telpu Dekorēšana
€22.74

(rozā ziedu lauva kanvas glezna džungļu dzīvnieku sienas, mākslas plakāti un izdrukas mūsdienu priekšstatu par dzīves telpu dekorēšana iepakojums : krāsošanas rullītis pvc caurule (bez rāmja) izmērs: 1 inch=2.54 cm 10x15cm(4x6inch) 13x18cm(5x7inch) 15x20cm(6x8inch) 20x25cm(8x10inch) 21x30cm(8x12inch) 30x40cm(12x16inch) 30x42cm(12x17inch) 40x50cm(16x20inch) 40x60cm(16x24inch) 42x60cm(17x24inch))

Izskatās arī