Tagi: Vinila Ieraksts Pulkstenis, ieraksts pulkstenis, pulkstenis dzīvnieki

Cena €31.61 €37.19

Pilns apraksts

LED Apgaismojums Sienas Pulkstenis

Kopējais diametrs LED Apgaismota Pulkstenis ir 10 collu/ 25cm ar rāmi, kas izgatavots no elegants melnas plastmasas ar Led detaļas iekšpusē.

SPECIFIKĀCIJA:

Darbināms ar 1 AA bateriju (NAV iekļauta komplektācijā).

Piezīme: Lūdzu, izmantojiet oglekļa bateriju.

LED Apgaismojuma Funkcijas:

Šī LED pulkstenis Led iekšā, kas spīd caur centru pulksteni un iedegas numurus un malām.

Avots gaismas, LED gaismas, kas ir spilgti & energy saving, mūžs ir vairāk nekā 100 000 stundām (apmēram 10 gadi, ja jūs saglabāt, pagriežot to par)

7 Krāsas Ar Tālvadību

Jums tiks dota 16 Taustiņus, LED Tālvadības pults (skatīt zemāk), lai pielāgotu krāsas fona.Ar tālvadības pults, jums būs dažādas gaismas iestatījums, kas ietver lai ieslēgtu vai izslēgtu gaismas, pauze vai spēlēt, vājš vai mainīt ātrumu, gaismas un arī, lai izveidotu varavīksnes krāsas.

Tālvadības pults nepieciešams CR2025 baterijas funkciju.Arī, tā energoefektīvu LED gaismas ir ilgstošu kalpošanas ilgums vairāk nekā 50000 stundas.Tas ir ideāli piemērots sienu apdarei un arī liels kā dāvanu.

Lūdzu, ņemiet vērā:

Tālvadības pults CR2025 Baterijas NAV iekļautas, jo aviosabiedrības kuģošanas ierobežojumi!

Strāvas Adapteris Iekļauts

Pulkstenis darbojas uz MAIŅSTRĀVAS barošanas vadu (110v līdz 240v) par apgaismojumu (ieskaitot).Mēs nodrošinām **MUMS spraudni ASV & SA **AK spraudni UK **AU plug uz Austrāliju,jaunzēlandi **ES spraudni, lai ES un citām valstīm.

Laipni Pielāgotus Pasūtījumus

Mēs arī var pasūtījuma veikt jebkāda personalizēta dizaina, lai jūs, ja jums ir nepieciešams pasūtījuma izgatavotu dizainu vai beztaras pasūtījumiem jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums.

Specifikācijas

  • Displeja Tips: Adatu
  • Stils: Īsumā
  • Motivity Tips: Kvarca
  • Zīmola Nosaukums: Ar Geeky Dienas
  • Iezīme: LUMINOVA
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Izvietojumu: Dzīvojamā Istaba
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Veids: Sienas Pulksteņi
  • Sienas Pulkstenis Tips: 2MM
  • Modeļa Numurs: HK-006
  • Forma: Viena Sejas
  • Materiāls: Plastmasas
  • Raksts: ANOTĀCIJA
  • Kopā: Atdala

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

100gab Niedru Difuzoru Nūjas Nomaiņa Smaržas Rotangpalmas Kociņi, Aromterapijas Ēteriskās Eļļas Difuzoru Piepildīt Nūjas Vannas istaba Dekori
€4.70 €2.45

(motīvs: ēteriskā eļļa difuzoru nomaiņa piepildīt stick, izmērs 0.3cmx20cm/0.12inchx7.87inch, ērts lietošanā, vides aizsardzības un izdaiļot vidi. materiāls: vīnogulāju krāsa:melna/balta/dabas izmērs: garums:200mm biezums: 3mm kā lietot: 1. solis. atvērt aromterapijas korķa un nodot reizi beigām rotangpalmas vērā aromāts, noņemt, kad rotangpalmas kļūst)

Izskatās arī
40-90mm Dabiskā kristāla Akvamarīns kristālu enerģiju dziedināšanai 1
€79.51 €58.04

(postenis izskaidrot nosaukums kristāla bumbu materiāls crystal svars g garums mm platums mm augstums mm uzmanību: izmērs var būt nelielas neprecizitātes dēļ dažādām partijām produktu, vai rokas mērījumu, paldies par jūsu understandin maksājums: * maksājumu ir jāiesniedz 7 dienu laikā pēc izsoles.lūdzu pārliecinieties,)

Izskatās arī
Kristāla Statuetes Prese Laimīgs Amatnieku Ziemassvētku Rotājumi Kāzu Centerpieces Prese 2.36 Collas Kristāla Amatniecības Auto
€3.23 €2.26

(pievienot pieskārienu radošumu un skaistumu jūsu mājas dekoru ar šo kristāla skaitļi.izgatavoti ar materiāliem, labas kvalitātes un smalkas detaļas, šie skaitļi veikt lielu apdare gabals, lai pārsteigt savus draugus, ģimeni vai kolēģiem. specifikācija: produkta materiāls: kristāls k9 + sakausējuma lapu produkta svars: 230 grami produkta izmērs: (apm.)6*6.3 cm/2.36*2.48 collas iepakojuma)

Izskatās arī
Reāli Sūdi Dāvanu Smieklīgi Rotaļlietas Viltus kuģa pakaļgals Gabals Sūdi Palaidnība Antistresa Sīkrīku Squish Rotaļlietas Joks Grūts Rotaļlietas Turd Ļaunums
€3.64 €2.19

(reāli sūdi dāvanu smieklīgi rotaļlietas viltus kuģa pakaļgals gabals sūdi palaidnība antistresa sīkrīku squish rotaļlietas joks grūts rotaļlietas turd ļaunums apraksts: spilgti pretīgi izkārnījumos var likt cilvēkiem domāt tā ir īsta izkārnījumos tas ir smieklīgi grūts rotaļlietas piemērots izvietot vannas istaba, guļamistaba, pusdienu galds un citās vietās)

Izskatās arī
Tradicionālā Ķīniešu Auspicious Rakstzīmes, Kanēlis Masīvkoka Roku Griešanai, Dzīvojamā Istaba, Fona Sienas Karājas Apdare
€32.71 €31.07

(tradicionālā ķīniešu kultūra: svētīgs koka griešanai, ķīniešu stila ieeja, dzīvojamā istaba, fona sienu apdare, cinnamomum camphora, cieta koka griešanai, rokdarbi, kronšteini, svētās zīmes)

Izskatās arī
Koka Riekstkodis Attēls Svētku, Ziemassvētku Rotājumi Tradicionālajiem Koka Riekstkodis Iekštelpu Darbvirsmas Kamīnu Rotājumi
€8.53 €4.52

(apraksts: 【riekstkodis rotājumi] aicina: koka riekstkodis rakstzīmes kostīms, ideāls par izrādīto mājās brīvdienu laikā. 【izsmalcinātu meistarība] aicina: riekstkodis rakstzīmes, kas ir izgatavoti no koka materiāliem, ar izsmalcinātu informāciju un izsmalcinātu meistarība, padarot tos par ļoti izsmalcinātu apdari. 【mājas apdare amatniecības] aicina: riekstkodis statuja var izmantot)

Izskatās arī
1Set Bērniem Augstums Izaugsmes Diagrammas Valdnieks Praktiski Iekārtu, Instrumentu, Piederumu, par Kazlēnu, Meitene Zēnu Mērinstrumenti Instrumentu Aksesuāri
€26.08 €13.03

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes svarīgi: saglabāt savu bērnu izaugsmi ar mūsu koka bērni augstums izaugsmes diagrammas valdnieks ir katru vecāku! materiāls: izgatavots no kvalitātes dabīgā koka, mūsu izaugsmes diagrammas ir izturīgs un draudzīgi, bez neparasta smaka vai fedings. piemērots forl ideāls zīdaiņiem, maziem bērniem, un bērniem līdz 210cm)

Izskatās arī
Lotus Vīraks Degļu Vīraks Pelnu Ķērējs Elegants Radošo Dekoratīvās Roku Darbs Cinka Sakausējuma Lotus Vīraka Turētājs Mājas Dekoru
€3.59 €2.51

(izgatavots no izturīga cinka sakausējuma un galvanizācijas, šo smalko deglis ir ziedoša lotosa izskatu papildina jebkuru interjeru.ideāls lietošanai guļamistabā, dzīvojamā istaba, vannas istaba, jogas un meditācijas telpām, lasītavu un tējas istabas.izturīgs pret putekļiem un traipiem, tas ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai un padara izsmalcinātu dāvanu. produkta materiāls: cinka sakausējums produkta)

Izskatās arī
Pop Art, es MĪLU JŪS Vēstule Audekla Gleznas Grafiti Sienas Ielu Mākslas Plakāti un Izdrukas Dekoratīvās Bildes Mājas Dekoru
€7.45 €3.65

([xlmodel]-[custom]-[58263] izstrādāt posteņa nosaukums: dekoratīvais krāsojums (bez rāmja) materiāls: audekls gadījumos: dzīvojamā istaba, guļamistaba, kafejnīca, viesnīca, utt. iezīmes: sienu dekors, bez rāmīša specifikācijas : 1. gadījumā vietas: dzīvojamā istaba, guļamistaba, bērnu istaba, virtuve, restorāns, fona sienas, utt. 2. šis produkts ir)

Izskatās arī
David Hockney Mākslas Izdrukas Terase Vintage Audekla Plakāta Abstraktu Mākslas darbu, Krāsošana Sienas Hd Attēlus Dzīvojamās Istabas Sienas Mākslas Dekori
€24.66 €12.58

(1.sakarā ar dažādiem gaismas efektiem starp datoru monitori,mobilo telefonu, krāsa objektu ir maz atšķiras no rādīt attēlus veikalā. 2.tas ir izcilas kvalitātes izdrukas audekls ir bez rāmja, lai saglabātu uz leju kuģniecības izmaksas, bet šis lielums ir parastajai foto rāmja izmēru un jūs varat saņemt gatavs rāmis viegli. 3.ja jums ir citas vajadzības( nav nepieciešams balto)

Izskatās arī
Tintes Akvarelis Abstraktu Ainavu Kanvas Glezna Ziemeļvalstu Mūsdienu Minimālisma Plakāti un Izdrukas Sienas Mākslas Ieejas Guļamistaba Dekori
€14.22 €6.97

(1. cena ir par vienu gabalu, katras izmērs atbilst dažādu cenu un citu attēlu, lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai izvēlētos lielumu, un attēlus. 2. visi produkti nesatur rāmji vai papildu robežām, attēla attiecība, tiks koriģēts saskaņā ar izmēru iegādājāties (nedaudz saspiestu vai apgriezts). 3. visi produkti ir profesionāli iespiestas ar piemaksu tintes uz augstas kvalitātes ūdensizturīgs)

Izskatās arī
Ganeša Statuju Apdare Svētību ganeša elks Hindu Zilonis Dieva Statuja Skulptūru Statuetes Mājas Apdare Automašīnas Paneļa
€6.17 €3.08

(apraksts: 【pakete satur] aicina: 1 ganeša statuju. 【materiāls] aicina:hindu ganeša statuju ir izgatavoti no kvalitātes sveķu materiāla, izturīga, izturīga, skaisti cirsts,ar koka paplāte, garšas, gluda, skaista, viegla. 【dāvanas] aicina: ideāls dāvanas jogas cienītājs,jogas instruktors,meditācija mīļāko,meditācija mīļāko,indijas kultūras cienītājs. 【dekorēšanai])

Izskatās arī
Rozā Ziedu Lauva Kanvas Glezna Džungļu Dzīvnieku Sienas, Mākslas Plakāti un Izdrukas Mūsdienu Priekšstatu par Dzīves Telpu Dekorēšana
€22.74

(rozā ziedu lauva kanvas glezna džungļu dzīvnieku sienas, mākslas plakāti un izdrukas mūsdienu priekšstatu par dzīves telpu dekorēšana iepakojums : krāsošanas rullītis pvc caurule (bez rāmja) izmērs: 1 inch=2.54 cm 10x15cm(4x6inch) 13x18cm(5x7inch) 15x20cm(6x8inch) 20x25cm(8x10inch) 21x30cm(8x12inch) 30x40cm(12x16inch) 30x42cm(12x17inch) 40x50cm(16x20inch) 40x60cm(16x24inch) 42x60cm(17x24inch))

Izskatās arī
Ziemassvētku Koka Music Box Koka Vintage Iegravēts Mūzikas Kastes Unikālo Happy Priecīgus Ziemassvētkus Melodija Lodziņā jaungada Dāvanas
€7.93 €4.28

(ziemassvētku koka music box koka vintage iegravēts mūzikas kastes unikālo happy priecīgus ziemassvētkus melodija lodziņā jaungada dāvanas aizzīmju punktiem: 1. izmērs & materiāls: izmērs music box ir 6.4*5.2*4.2 cm , jūs varat viegli turēt šo mazo un gudrs mūzikas kasti rokā.tas music box ir izgatavoti no augstas kvalitātes dabīgas koksnes bez kaitīgām vielām. 2. retro dizains: klasiskās)

Izskatās arī