Cena €9.13 €16.30

Pilns apraksts

Materiāla Apraksts

Līmplēves:Salīdzinoši plānas, gaišāku krāsu, piemērots vienu reizi izmantošanu, nedrīkst mazgāt, var izlīdzināt atpakaļ pie zemas temperatūras, kas piemēroti lietošanai iekštelpās.Poliesteris:krāsu ir salīdzinoši tumša, materiāls ir salīdzinoši mīksta, var mazgāt, to var izlīdzināt, var tikt izmantoti atkārtoti, izturīgs, piemērots iekštelpās un āra.

Vinila Informāciju Displejs

Ja jūs to izmantot, lai puse, varat izvēlēties šo vinila.Materiāls ir līdzīgs audums, atšķirībā no fona, tas var ielīmēt tieši.Ja jums ir nepieciešams, lai pakārt to uz augšu, jums ir nepieciešams, lai ielīmētu to manuāli.

Poliestera Detaļas Displejs

Ja jūs esat profesionāls fotogrāfs šaušanas, jūs varat izvēlēties poliestera.Tā ir Elastīga, mīksta un salīdzinoši smags.

Par Krāsu Atšķirība

1.Lūdzu, ņemiet vērā, ka katram datoram ir dažādu krāsu un izšķirtspējas iestatījumus, lai krāsas parādīts ekrānā var nedaudz atšķirties no faktiskā. 2.Drukāšanas efektu atkarībā no jūsu uzstādījumiem.Mēs nevaram piedāvāt kompensācijas vai nomaiņa uz preces, kurām ir nelielas krāsu variācijas. 3.Attēls parāda starpību starp mājas lapā liecina, un faktisko backdrops pēc tam, kad izdrukāt. 4. Neliels hromatiskās aberācijas ir normāli.Ja nevar pieņemt to, lūdzu, nopirkt piesardzīgi.

Par Lielums

Ja esošie izmēra iespējas nav lielums, kas jūs vēlaties, jūs varat sazināties ar mums, lai pielāgotu izmēru vēlaties.

Par Paketi

Mūsu noklusējuma ir nolokāmi iepakojuma, ja jūs vēlaties, lai kuģis ritošā, lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš.

Par Pielāgošana

Mēs varam pielāgot jebkuram multiplikācijas filmu,spēļu,filmu,banner,partijas apdare fona,un savu attēliem,lūdzu, sazinieties ar mani, ja jūs vēlaties, lai pielāgotu.

Par Grumbām

Tāpēc, ka mēs kārtīgi iepakojuma pēc noklusējuma, tur var grumbām, bet neuztraucieties, tur ir daudz veidi, kā noņemt krokas: 1. Metode: Dzelzs zema temperatūra no aizmugures fona auduma (ņemiet vērā, zemas temperatūras, aizmugurē); 2. Metode: piekārt fona auduma un jāgaida 2-3 dienas; 3. Metode:Atrast gara caurule,roll vērā augšu cieši ar caurulē un nostipriniet to ar saitēm,Tad atstāt tikai 1-2 dienas.

Fotogrāfija

Backdrops ir nepieciešams, saglabāt distanci, lai bildes.Arī daudzi liela formāta attēlus var šķist mazliet pixelated.Dažādu apgaismojums būs dažādas efekta,var mēģināt koriģēt gaismas, lai jūsu fotogrāfijas labāk.

Papildu pakalpojumiem,Lūdzu sazinieties ar mums.

1. Pievienot augšējā/apakšējā kabatā vai caurumu. 2. Velmēti nosūtot fona. 3. Var pielāgot jebkuram izmēram. 4. Fons var būt personalizēta modelis, pievienot fotoattēlus, mainīt krāsu un stilu. 5. Drop shipping. 6. Īpaši paātrināta, Apstrādā pasūtījumu, izmantojot 24-48 stundas un nosūtīti.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Kā es varu pielāgot fona uz pārdošanu?A: Jūs varat izvēlēties izmēru tiešās pirkšanas, tikai nepieciešams atzīmēt jūsu lūgumu pēc samaksas laiku, es gribu mainīt attēlu, pēc jūsu pieprasījuma, un apstipriniet ar jums pirms piegādes.Q: Kā es varu pielāgot fona nav pārdošanā?A: Jūs varat sūtīt bildes vai idejas un izmēru vēlaties, lai mūsu klientu apkalpošanas servisu,mūsu projektētāji būs atveidošanas jums, tad es sūtīšu jūs renderēšanas, lai apstiprinātu.Q: man ir failu var izdrukāt tieši, cik sūtīt pie jums?A: Lūdzu, pastāstiet mums, izmēru vēlaties.Pikseļu attēlu, ir labākais, vairāk nekā 3000px * 3000px, vai ar izšķirtspēju vismaz 300 dpi.pretējā gadījumā drukas būs izplūdis.Q:Cik ilgi tas maksās, lai nosūtītu fona ar mani?A: Mums ir 2-3 dienas, lai noformētu pasūtījumu, un tur būs ziņas atgādinājums, kad pasūtījums ir piegādāts.Ja jums ir vēlas, lai Saņemtu paku, lūdzu, sazinieties ar mums izvēlēties ātra piegāde.

Atsauksmes, Ja jums ir apmierināti ar produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, iedodiet man piecu-zvaigžņu novērtējumu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties pircējam laiku, es atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams, un atrisināt problēmu ātri!

Specifikācijas

  • Materiāls: Vinila, Vinila, Poliestera, Audekls, Zīda, Muslīnu
  • Dzimšanas Dienas Fons: Pasūtījuma fona
  • Veids: Spray Krāsoti
  • pieteikties: Foto studija, fotogrāfijas, fotogrāfija backdrops
  • Zīmola Nosaukums: mehofond
  • Atslēgvārdi: Bērnu Fotogrāfijas
  • Stils: Bērni
  • vinila audums: Aprēķināts, apdrukāta
  • Raksturs: Jaundzimušo bērnu, Bērnu fotogrāfijas, Fotogrāfs
  • Drukātā veidā: Digitālā Drukā.rokām apgleznotas foni
  • Modeļa Numurs: Mehofoto Fonu
  • Iepakojums:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Dzjansu
  • Izmērs (mm): Jebkura izmēra
  • Tēma: karikatūra
  • Attēla Saturs: Ģimenes Mākslas Retro foto

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Mocsicka Ziemas Meža Ledus Sniega Apdare, Fotogrāfijā Fona Kokiem Spīd Dzeltenas Neona Gaismas Fotogrāfijas Backdrops Studijas Aksesuārus
€18.59 €11.15

(produkta apraksts fotogrāfijas fona (sabruka pēc noklusējuma). fona stāvēt un klipus nav iekļauti. ja jums ir nepieciešama papildu caurumi, pievienot kabatām, satīt un nosūtiet, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. (vai noklikšķiniet uz attēla zemāk, lai iegādātos) par materiāla mēs esam profesionāla fona ražotājs.mums ir divi materiāli, kokvilnas un poliestera. kokvilnas)

Izskatās arī
Dabas Ainava Pavasara Ainavas Fons Ziedu Ceļu, Meža Vasaras Bērnu Portretu Fona Photography Prop 22815 FJ-03
€5.24 €3.09

(vinila materiāls viegli pārvadāt,krāsa ir labāka,nav ūdensizturīgs,tas ir mazāk burzīties,jūs varat dzelzs tā, lai novērstu krokas,laukumā var uzlabot. noņemt laukumā roll to (stingri)par cauruli uz vienu nakti, vai ilgāk, lai uzlabotu laukumā.ja nepieciešams, lūdzu, dzelzs otrā pusē (ne attēla pusē) ar zemu tempertrue viegli noņemt laukumā, lai izvairītos no iespējas tvaika kaitējumu,vieta)

Izskatās arī
Antīko Steampunk Fotogrāfijas Fons Veco Metal Gear Rūpniecības Fona Sarūsējis Tvaika Mašīna Nostalģija Puse Dekori Banner
€36.02

(1:šo veikalu atbalsta pircējiem, lai pievienotu nepieciešamo teksts uz attēla.pircējiem ir nepieciešams tikai atzīmēt precīzu tekstu, kas ir jāpievieno, ja pasūtījuma.veikalā būs pielāgot to saskaņā ar jūsu prasībām 2:par hromatiskās aberācijas: tā kā reklāmas statusu, katrs monitors ir dažādu krāsu jūs redzat var nedaudz atšķirties no faktiskās fona krāsu, kas neietekmē efekta.lūdzu,)

Izskatās arī
1~8PCS Ātri Atbrīvot Galvu par 11/10/9/8/7/5 Kameru Galvas Siksna Piederumi DJI Osmo Darbība 3 2 Mount Insta360
€10.11 €5.97

(1~8pcs ātri atbrīvot galvu 11/10/9/8/7/5 kameru galvas siksna piederumi dji osmo darbība 3 2 mount insta360 apraksts: brand new augstas kvalitātes neslīdoša dizains izgatavoti no neilona un polikarbonāta izturīgs un anti-slaidu sabiedrība un uzticami un ērti valkāt elastīgu regulējamu siksniņu, lai pielāgotos dažādām galvas izmērs savietojams ar)

Izskatās arī
LCD Ekrāna Flex Cable Rezerves Daļas Izturīga Viegla Uzstādīšana Digitālo Kameru Piederumi, rezerves Daļu Nomainīt, lai CX560 CX700 CX690
€10.27 €5.64

(apraksts: 【furnitūru] aicina lcd viru pagrieziet vārpstu flex kabelis cx560 cx690 cx700 【viegli uzstādīt] aicina:lcd ekrāna flex kabelis, augstu uzticamību un veiktspēju, var tieši aizstāt veco vai šķelto daļu. 【augstas kvalitātes] aicina: lcd displejs flex kabelis, profesionālo ražošanas, stabilu sniegumu, un ilgu darbmūžu. 【produkta nosaukums] aicina nomaiņa lcd flex)

Izskatās arī
AVMATRIX PVS0403U Multi-Formāta Video Iive Straumēšanas Komutatoru 2xSDI 2xHDMI Ieejas 10.1 collu Ekrāns Reālā Ražošanas Laiks
€878.40

(avmatrix hvs0402u pārskats 【10.1 collu ips fhd displejs] aicina uz pvs0403u ir aprīkots ar 10,1 collu monitoringu reālā laika, ekrāns.lietotāji var pārraudzīt 4 ieejas kanāli, pvw un pgm tajā pašā laikā bez nepieciešamības ārējo monitoru, kas ir ļoti ērti. 【savienot vairākas ierīces] aicina šo video komutatoru funkcijas 2 kanālus sdi ieejas un 2 kanāli hdmi ievadi.tā atbalsta, kas savieno)

Izskatās arī
Viegla, Ērta Tālvadības Pults Kakla Siksniņu, Siksniņa Anti-Kritums Siksniņa Ar Augstu Stiprības
€30.35 €15.18

(viegla, ērta tālvadības pults kakla siksniņu, siksniņa anti-kritums siksniņa ar augstu stiprības specifikācijas: šī kakla siksniņa funkcijas, ātrās atbrīvošanas sprādzi dizainu, kas var viegli uzglabāt pāris sekundes, kas ir ērtāk un izdevīgāk. kakla siksniņa novērš nepieciešamību, lai turiet attālo ilgu laiku un dod savu rokas pārtraukumu, kad nedarbojas. tas ir izgatavots)

Izskatās arī
2X Kameras Slēdzi, Metāla Fujifilm XT30 XT20 XT10 XT3 XT2 XPRO2 X100F X100T Sony RX1R RX10IV Leica(Sarkans)
€3.60 €2.85

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. 100% oriģināls, un ar bez maksas, pēc-pārdošanas garantija.nodrošina mīkstu un ērtu pirkstu nospiediet uz augšu jūsu fotokameras efektīvi samazina kameras drebēšanu izdaiļot jūsu kameru un padara to izskatās gluds un stilīgs saderība par fujifilm x-e2s / x-e3 / x-pro1 / x-pro2 / x-t2 / x-t10 / x-t20 / x100 / x100s / x100f /)

Izskatās arī
Y1UB Ceļojumu Portatīvo Vienu Skatīties, lai Gadījumā, Ūdensizturīgs Rotaslietas Spilveniem Kārta Zippered Cieto Kastē, kas Der Visiem rokas Pulkstenis Smartwatc
€1.31 €0.74

(funkcijas: pierādījums cietu čaumalu, ceļojumu skatīties, gadījumā, ja ar lieljaudas apdari, saglabāt jūsu rokas / watch aizsargātas. dziļi concaved centrs: dziļi centrs ievilkums droši glabājas jūsu skatīties tādā stāvoklī, lai izvairītos no tā mainās. portatīvā skatīties uzglabāšanas kaste ar rāvējslēdzēju.vieglo svaru, tas ir viegli pārvadāt to uz jebkuru vietu.lieliska)

Izskatās arī
Kamera Ātri Atbrīvot Stūres Leņķis Iesūkšanas Parastā Pocket 3
€16.11 €13.04

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pieredze ērtības piesūcekņa stiprinājuma bāzes, universāls aksesuārs rīcības kameras, kas nodrošina drošu montāžas iespēja. piesūcekņa pamatne ļauj viegli montāža un demontāža, kamēr regulējams rotācijas rokas, piedāvāt elastīgas skata leņķi saglabāt perfektu kadru. piemērots personām, kas ir nepieciešams,)

Izskatās arī
Kabatas Gimbal Uzglabāšanas Kaste nepievelk putekļus Accs Turētājs Aizsardzības Grūti Kabatas Gadījumā ar Siksniņa Āra Ceļojumu Sporta Pastaigu, Pikniku
€12.36

(apraksts: 【siksniņa dizaina] aicina: kameras somiņa funkcijas siksniņa dizains, padarot to viegli pārvadāt un pakārt, sniedzot ērtības lietošanai. 【kompakts un pārnēsājamo] aicina: šajā ciet kabatas gadījumā, ja uzglabāšana ir mazs un pārnēsājams, viegli turēt rokā, padarot to ideāli iet izmantošanu. 【saderīgu] aicina:somiņa ir saderīga ar kabatas rokas gimbal kameru un)

Izskatās arī
18pcs Solis uz Augšu, uz Leju, Objektīva Filtra Gredzena Adaptera Komplekts Metāla Filtrs Adaptera Gredzens 37-82mm 82-37mm Mount Dropship
€15.05 €10.23

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no augstas kvalitātes aviācijas alumīnija sakausējuma.ļoti cieta un viegla. 18pcs objektīva gredzenu adapteri viegli skrūves uz priekšējā jebkuru objektīvu, un pārvērš vītnes izmērs savu objektīvu, lai vītnes izmērs citu piederumu (piemēram, filtrus, kapuces, mirgo un objektīvs pārveidotāji). īpaši)

Izskatās arī
Viegla Fotokamera U-Grip Stabilizators ar Nonslip Dizains Stabilu Bildes un Video
€8.85 €6.90

(funkcijas: ootdty ; šis rokas u-grip turētājs stabilizators ir ideāls aksesuārs vienmērīgu un stabilu filmēšanas. no izturīga abs un sūklis, tas ir viegls un anti-skid, padarot to lietošanai ārpus telpām. izstrādāta fotogrāfiem un videographers, šī kamera roku satvēriens ir piemērota lielākajai daļai kamerām un mobilo telefonu. vai jums ir rīcības kadrus vai labvēlīgas)

Izskatās arī
Aizsardzības Gadījumā Insta 360 VIENU Ceļojumu somiņa Anti-Scratch Soma 594A
€6.52 €5.02

(funkcijas: ootdty bezšuvju integrāciju, kas pielāgoti speciāli insta 360 vienu mini soma, šo piederumu komplekts nodrošina fit, sniedzot uzticamu aizsardzību jūsu kameru. izturīgs un universāls izstrādāts ar kvalitātes pu materiāla, šie piederumi tiek būvēts, lai pēdējā.precīzi izgriezt piedāvā visaptverošu segumu kameras, bet viegls dizains padara tos viegli veikt apkārt. āra)

Izskatās arī
RG Studio Difūziem Softbox Locīšanas Kameras Fotogrāfija Kaste Ar LED Gaismas Melna Balta Fona Foto Studija Piederumi
€36.83 €35.00

(rg studio difūziem softbox locīšanas kameras fotogrāfija kaste ar led gaismas melna balta fona foto studija piederumi 40*40*40cm mini kabrioleta studio difūziem mīkstā kaste ar led gaismas melna balta fona foto studija piederumi atlokiet izmērs : apmēram 40 x 40 x 40cm komplektā ietilpst • 1 (gabals) x izsekošanas skaits • 1 (gabals) x galvenā studija kaste • 1 (gabals) x melns pamats • 1 (gabals) x balta fona)

Izskatās arī
10sets 3 in 1 hromēts tērauda 1/4" - 3/8" Skrūvi 3/8" Krāns Stud Pārvērst Adaptera Komplekts SLR Kameras Statīvs
€17.50 €11.55

(ievads: 1. adapteri var apvienot šādu trīs veidi, kā pārvērst savu skrūvi vai krāns 2. visas metāla materiālu, electroplated virsmas, anti-nodiluma, anti-oksidācijas, izturīgs; 3. multi-kopā dizains, var izmantot ierīces, ar 1/4 vai 3/8 skrūvi vai pavedienā, izmanto plaši.specifikācija: a. 1/4 sieviete-3/8 sieviešu krāns adapteris materiāls: alumīnija adapteris izmēri(mm): 15.37 x 27.8 mm (d x h) b. 1/4 vīrietis-3/8 vīriešu)

Izskatās arī
Vinila Custom Ziemassvētku Tēmu Fotogrāfijā Fona Aksesuārus Priede, Ģimenes Svētki Backdrops Foto Studija ZM-03
€42.83 €24.84

(1.šie backdrops ir liels, lai visu veidu fotogrāfijā: ģimene, bērni, vidusskolu senioriem, bridals, modeļi, vai pat tirdzniecības darbu.mūsu šīs preces arī var izmantot mājas dekorēšanai,jūs varat uzlīmē to uz sienas kā fonu,tas ļaus jūsu istaba izskatās daudz jauku un lielu. 2.jūs saņemsiet tikai fons, bez statīva. 3.visi backdrops tiks nosūtīts pa salocīts,jo materiāls ir maz grumbu)

Izskatās arī
JAUNĀ Objektīva Stiprinājums Interfeiss, Sazinieties Flex Kabelis Panasonic 50mm 24-70 24-105
€21.87 €17.27

(labdien, dārgie draugi, laipni lūgti mūsu stor! mēs esam profesionāli pārdošanas digitālās rezerves daļu veikals, digitālās kameras, slr kamerām, objektīvs slr un video kameru uzturēšanas daļas.liels paldies, ka tuvojas mūsu veikala.ja jums ir nepieciešams digitālā remonta daļas, jūs varat sazināties ar mums iegādāties.pastāv plašas veikala preces, ja jūs nevarat atrast rezerves daļas, kas)

Izskatās arī
Mehofond Fotogrāfijas Fona Zvaigžņu Gaismu Korpusa Fona Krāsu Baloni Grīdas Jaundzimušo Bērnu Dzimšanas dienas svinības Studio Photophone
€108.30 €61.73

(mēs piedāvājam mūsu fotogrāfijas backdrops daudzās materiāls iespējas ar tūkstošiem stili, no kuriem izvēlēties.lasīt zemāk, lai iegūtu vairāk informāciju par katru no materiāliem, kurus mēs piedāvājam. poliestera audums ir mūsu jaunākais un lielākais datoru krāsotas rieva-free vilnas-piemēram, audumu, kas ir gan apskalošanas un žāvētājs droši.tīrīšana ir viegli!vienkārši ielieciet tos)

Izskatās arī