Cena €6.65 €9.92

Pilns apraksts

1gb Turētājs Izmanto Grafikas Karti Plaukts Ar Gumijas Spilventiņu GPU Kartes Turētāju Uzvalks Saderīgs Ar ATX un E-ATX Pamatplates Dizains

Saderīgs Ar ATX un E-ATX Pamatplates

Atbalsta Grafiskās Kartes Ar Dažādu Platums/Biezums

Augstums-Regulējams Metāla Balsta Rāmis

Labāk Aizsargāt Grafikas Karte

Akumulatora Kapacitāte:1200mAh

Ieejas Jauda:5V/1A

Ūdens Tvertnes Tilpums:280ml

Instalēšanas Instrukcijas:

1. Aizstāt Un Instalēt Divu Sešstūra Stabi, Divi Pāri Amatu Dažādos Augstumos, Un Izvēlēties Vienu No Tām, Lai Izlabotu, Pamatplate

2. Izmantojot M36 (Ilgāk) un Skrūves(nav iekļauts), Secure Perforētu Strēmeles, Gan Posts.

3. Pievienojiet Grafikas Karte.

4. Izmantot Divas M3x4 (Īsāks) Skrūves(nav iekļauts), Lai noteiktu Atbalsta Roku Uz Ilgu Slots L Roku, Salīdzināt Atbalsta Punktu Grafikas Karti, Un Nostipriniet Skrūvi Ar Teleskopisko Korekcijas attiecīgajā Stāvoklī.

5. Ielīmējiet Top Pad, Top Pad Parasti Izmanto 1-3 Kapsulas.

6. Izmantot M3x4 (Īsāks) Skrūves (nav iekļauts), Lai Pielāgotu Augšas Uz Grafikas Karti Stāvoklī, Lai novērstu Kombinētā Atbalsta Roku Uz Perforētas Lentes, Un Uzstādīšana Ir Pabeigta.

Krāsa:Melna

Materiāls:ABS

Izmērs:8.3x15.2x19.2cm

Iepakojuma Saturs:

1 * Grafikas Karte Stāvēt

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Veids: Barošanas Kabelis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1~10PCS Multi-funkcija 3 In 1 Karšu Lasītājs TF/SD/U Disks/mobilo Telefonu Kameras Tips-C OTG Universālā Paplašināšanas Karšu Lasītājs
€8.99 €4.50

(1~10pcs multi-funkcija 3 in 1 karšu lasītājs tf/ /u disks/mobilo telefonu kameras tips-c otg universālā paplašināšanas karšu lasītājs apraksts: [atbalsta atmiņas karte], sd, tf [produkta interfeiss] tipa-c, usb [produkta] abs vides aizsardzības materiālu [produkta krāsa]balts [produkta tukša metāla masas] 20g [produkta izmērs]16cm*5cm*1.3 cm [apkalpošanai])

Izskatās arī
Peles Paliktņa Spēlētājs Saulrieta Koks Ainavu XL Liela Pasūtījuma HD peles paliktnis XXL Biroja Paklājs, neslīdošs DATORA Darbvirsmas Peles Paliktņa Galda Paklājiņš
€11.60 €9.16

(e-sporta spēles un uzņēmējdarbības birojs kuģa preču 48 stundu laikā ! pilnu kompensāciju par zaudēto paketes, loģistika priekšrocības: d irt-izturīgs audums / don-slip apakšējā virsma materiāls: priekšpuse---audums / grunts---gumijas atbalsts: nosūtītu attēlu pielāgošana lietošana: office / spēles / home vieta: saspringts šuves zīmola:)

Izskatās arī
Genshin Ietekmes Hutao 3D peles paliktnis Spēli Rokas Delnas Balsts Peles Paliktņa Silikona Oppai Krūts Sexy Mīksto Peli Mat Biroja Darba Dāvanu
€28.71 €22.96

(stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: silikons+piena zīds svars: aptuveni 300g krāsa: kā bildes rādīt iepakojuma saturs: 1*peles paliktnis)

Izskatās arī
Peles Paliktņa Spēļu Piederumi Japānas Vilnis Spēlētājs ministru Kabineta Spēles Galda Paklājiņš, Datoru Galdi peles paliktnis Klaviatūra Mats Biroja Mause Paklāju
€8.70 €6.09

(uzmanību 1.produkta krāsa ir mazliet starpība,jo tas ir mūsu diy roku darbs ražošana (thermal transfer) 2.kad jūs saņemat savu sūtījumu,atveriet to, tikai nedaudz smarža,bet tas nav toksisks.ņemt to par vēdināmā vietā pāris dienas,tā būs labāk piezīme: 1.100% brand new 2.jūs varat izdaiļot jūsu darbvirsmas ar peles paliktņa. 3.jauku krāsu iespiests uz peles)

Izskatās arī
Peles Paliktņa Spēlētājs, Gudrs Rozā Ķiršu Ziedu XL Custom Jaunu, Lielu peles paliktnis XXL Peles Paklājiņu ar neslīdošu Mīksts Paklājs Datoru Peles Paklāji
€12.53 €9.90

(e-sporta spēles un uzņēmējdarbības birojs kuģa preču 48 stundu laikā ! pilnu kompensāciju par zaudēto paketes, loģistika priekšrocības: d irt-izturīgs audums / don-slip apakšējā virsma materiāls: priekšpuse---audums / grunts---gumijas atbalsts: nosūtītu attēlu pielāgošana lietošana: office / spēles / home vieta: saspringts šuves zīmola:)

Izskatās arī
Spogulis Izturīgs Modes Bez Apmales Taisnstūrī Vienkāršu Rīku, Nerūsējošā Tērauda Portatīvo Praktiski Veselības Un Skaistumkopšanas Gudrs Drošības
€5.41 €2.70

(spogulis izturīgs modes bez apmales taisnstūrī vienkāršu rīku, nerūsējošā tērauda portatīvo praktiski veselības un skaistumkopšanas gudrs drošības apraksts: produkta nosaukums: nerūsējošā tērauda kartes aplauzums spogulis materiāls: āda/nerūsējošā tērauda, šis produkts ir, nerūsējošā tērauda, pulētas, objektīvs, kas nebūs rūsas un ir tikpat skaidrs, kā parasts spogulis svars:)

Izskatās arī
E56B TXA078 82599EN Darbvirsmas Tīkla Karte intel82599 Mikroshēma ar SFP Ports PCIE 10G
€49.91 €31.94

(funkcijas: ootdty jauninājumus jūsu tīkla savienojuma ar mūsu ātrgaitas pcie tīkla karte,kas atbalsta 10gigabit fiber optisko tīklu pieņemot pcie un vienu port sfp dizainu,piemērots galda datoru, ar augstu sniegumu un uzticamību. paredzētas izturību,mūsu tīkla karte iezīmes uzlabotas siltuma izkliedi tehnoloģijas. ideāli piemērots profesionāļiem, entuziastiem un spēlētājiem,)

Izskatās arī
173 Atslēgas Sarkana/Samurai GMK Klonu Keycap angļu Double Shot Keycap Ķiršu Profilu Mehāniskā Tastatūra ISO Ievadiet 7U Atstarpes taustiņu,
€33.90 €30.51

(silts padomus] aicina keycaps tikai, tastatūras attēlā ir tikai demo, un nav paredzēts pārdošanai. materia :abs process : double shot taustiņu skaits : 173 atslēgas augstums : ķiršu profilu iepakojumā:boxed augstums : ķiršu profilu atbalsts : 61/64/68/75/84/87/96/980/100/104/108 1. lūdzu atļaut nedaudz lielums kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2.)

Izskatās arī
Angel Wing Rokas RestMouse Pad,Customizable Atmiņas Putas ar neslīdošu Pamatni Rakstīt Sāpes Atvieglojums par Mājas/Adrese/Spēļu Pasūtījuma
€8.54

(mēs atbalstām pielāgošana īsceļus dažādiem zīmoliem.mēs varam pielāgot savu iecienītāko modeļus un logo uz klaviatūras pārsegs, padarot to savu ekskluzīvo tastatūras segumu. laipni lūdzam pielāgot! [premium komfortu]: atmiņas putas iekšējo spilventiņu ilgstošu komfortu, sāpju mazināšanai un ādas draudzīgu pieredzi.kalpo arī kā apburošs dekompresijas rotaļlieta. [stilīgs)

Izskatās arī
Grafikas Kartes Turētāju GPU Atbalstu Turētājs Dual Sided Metāla Instrumentu-bezmaksas Dizains
€6.98 €5.17

(funkcijas: ootdty pārliecinieties, vai jūsu videokarte palikt labā formā ar grafikas kartes turētājs.ne vairāk deformācijas vai salokot pateicoties double sided atbalstu. izgatavots no izturīga metāla, šis turētājs nodrošina uzticama un izturīga atbalstu jūsu grafikas karti tā, lai tas paliek drošā vietā. paredzētas datoru diy entuziasti, mūsu grafikas kartes turētājs ir jābūt)

Izskatās arī
Līmi Drošības Plāksne Ar Spraugas Kabeļiem, Lai Bloķētu Uz Leju, Portatīvie Datori, Planšetdatori, Monitori Un Citas Ierīces (Sudraba 20 Gab.)
€39.44 €29.97

(līmi drošības plāksne ar spraugas kabeļiem, lai bloķētu uz leju, portatīvie datori, planšetdatori, monitori un citas ierīces (sudraba 20 gab.) anti-theft: super sticky rūpniecības līmi var nodrošināt augstu drošības ierīces.šis līmlentes ir viegli tīrāma un nav nekādu atlikumu, tādējādi ietaupot jūsu vērtīgo laiku. izturīgs: šo pamatu plāksne ir izgatavota no augstas izturības cinka)

Izskatās arī
Peles paliktnis Art Slāņiem Šķidruma XL Gumijas Peles Paliktņa Liela Tastatūra Mat Slēdzenes Malas Deskmat Pagarināts neslīdoša Spēlētājs Mats Galda Paklājs
€14.63 €3.61

(peles paliktnis art slāņiem šķidruma xl gumijas peles paliktņa liela tastatūra mat slēdzenes malas deskmat pagarināts neslīdoša spēlētājs mats galda paklājs)

Izskatās arī
831D Spēle Keycaps Dizaina 1.25 U 10mm OEM Augstums Keycap Komplekts 4GAB REMONTDARBOS Spēļu Mehāniskās Keycaps
€5.34 €2.67

(funkcijas: ootdty bieza pbt dizaina keycaps, lai jūsu klaviatūras vairāk modes. apstrādāti ar dyesub tehnoloģiju, spilgtu krāsu un nav viegli, fade out. 1.25 u augstums lielākā daļa no standarta tastatūras izkārtojumu, mehānisko tastatūru, izvēlieties. korozijas izturība,siltuma pretestību, izturīgs ilgu laiku, izmanto,viegli uzstādīt. ergonomisks dizains oem augstums)

Izskatās arī
Starplaikos Padome 1600W Par Ethereum ETH ZEC Ieguves Servera Barošanas Adapteri GPU, PSU 10X6pin centrs BTC Ieguves
€7.50 €4.87

(starplaikos padome 1600w par ethereum eth zec ieguves servera barošanas adapteri gpu, psu 10x6pin centrs btc ieguves neatbalsta dps-800gb a un hstns-pr01 piezīme: nesatur kabeļi enerģijas piegādēm, kas piemērojami kopējās serveriem ir: par dps-1200fb a par dps-1200qb a ps-2751-5q ps-2751-lf-1f par hstsn-pl12 par dps-700lb d ps-2112-5l par)

Izskatās arī
"Memory Foam" Atbalstīja Delnas Atpūtas Spilventiņu Mazina Roku Sāpes Spēļu Birojs
€21.90 €16.21

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes delnas balsts apakšā izmanto plastmasas sniegt visērtāk rakstīt augstums; vidū atmiņas putām, nodrošina mīkstu un ērtu pieskārienu; virsmas pu uzlabo ādas tekstūru un ir izturīga un viegli tīrāma. nodrošina jūs ar tikai tiesības mīksto atveseļojusies un augstums atbalstu, atbrīvo rokas nogurumu, padara darbu un izklaides)

Izskatās arī
Keycaps 132PCS Laika Tēma Keycaps XDA Pilns Komplekts Keycap DyeSubbed Bieza PBT Spēļu Mehāniskā Tastatūra
€13.05 €8.48

(1269 funkcijas: ootdty pbt materiāla, tas keycap komplekts ir izturīgs un ilgstošu, nodrošinot, ka jūsu tastatūras būs izskatās lieliski gadiem 132 keycaps humanizēts dizaina augstums, sniedzot valodas plūdums izturību liels justies par to rakstīt. lieliska spēle-spēlētāji, izveidojot spēle un lieliska sišanas sajūta, būs iegremdēt jums kompakts izmērs un viegls,nodrošinot)

Izskatās arī
100GAB Gateron Maināmām PCB Karstā Mijmaiņas Ligzda DIY Modifikatora Bāzes Kailh TTC GATERON Mehāniskās Klaviatūras Komutatori
€22.04 €10.14

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pacelt jūsu rakstīšanas pieredzi ar mūsu karstā pārnese tastatūras viegli pielāgot tastatūru bez izjaucot to, padarot to ērti un problēmu mūsu tastatūras funkcijas, lietotājiem draudzīgs dizains un izturīga konstrukcija, nodrošinot uzticamu funkcionalitāti.tas ir ļoti mehāniskie slēdži tirgū, nodrošinot daudzpusība pielāgošanu. paredzēts)

Izskatās arī
Usb Ostas Termināla Adapteri, Otg Kabelis Uguns Tv 3 Vai 2 Gen Uguns Stick
€4.10 €2.46

(usb ostas termināla adapteri, otg kabelis uguns tv 3 vai 2 gen uguns stick apraksts: 2 in 1 mikro usb uz otg datu sinhronizācijas pārsūtīt adaptera kabelis augstas kvalitātes un pavisam jaunu viegli uzskaites drošas un praktiskas viegls un pārnēsājams saderīgs ar vairāk nekā 99% no iekārtas specifikācija: produkta nosaukums: andrews otg līnija)

Izskatās arī
Genshin Ietekmes Pc Spēli Kawaii Mazās peles paliktnis Klaviatūra Spēļu Piederumi Anime Mīksto Peles Paliktņa XS Lapyop Biroja Gumijas Galda Paklājiņš
€5.18 €3.37

(1.produkta krāsa ir mazliet starpība,jo tas ir mūsu diy roku darbs ražošana (thermal transfer) 2.kad jūs saņemat savu sūtījumu,atveriet to, tikai nedaudz smarža,bet tas nav toksisks.ņemt to par vēdināmā vietā pāris dienas,tā būs labāk piezīme: 1.100% brand new 2.jūs varat izdaiļot jūsu darbvirsmas ar peles paliktņa. 3.jauku krāsu iespiests uz peles paliktņa 4.augstas)

Izskatās arī