Cena €10.32 €13.76

Pilns apraksts

24-pin 8-pin atx power kabelis tiek izmantots, lai pārvērstu standarta 24-pin atx power supply 8-pin Dell mātesplates barošanas.Nodrošina ekonomisku risinājumu, lai aizstātu rūpnīcas energoapgādes Dell mātesplati.

24-pin osta ir savienota atx barošanas, un 8-pin osta ir savienota Dell mātesplati;

Ļauj jums, lai pārvērstu standarta 24-pin atx power supply 8-pin Dell mātesplates barošanas savienotājs;

Izmantot 8-pin strāvas savienotājs uz mātesplates DELL Optiplex 3020 7020 9020 Precizitāti T1700

izmērs:Garums aptuveni: 30 cm

Materiāls:plastmasa

krāsa:Melna

Iepakojuma Saturs:

3 x 24 Pin 8 Pin ATX barošanas kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Veids: Kabeļa Adapteris
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Esptiger Spēļu Peli, Skrituļslidas, Ledus V2 Versija Peli Kājām 1Pack Nomaiņa ENDGAME GEAR OP1W Peles Peļu Pēdas
€12.00 €5.99

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes visi bezjēdzīgi lūžņi peli slidas ir pre-noņemts ērtākai lietošanai. samazina berzi starp peli un peles paliktni.nodrošina vienmērīgāku pieredzi. stingri izstrādāta saskaņā ar nekustamo peles,pēc tam, kad uzskata, peles s izturību un precizitāti, rūpīgi,forma, biezuma, kas ir koriģēts par katru modeli. materiāls)

Izskatās arī
Metāla Slēdži Nazis Mehāniskā Tastatūra Keycaps Uzreiz Vārpstas Nazis Rīks
€3.04 €2.19

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes klaviatūras metāla nazis ir must ir līdzeklis, lai mehānisku tastatūru entuziasti, kas ļauj viegli un efektīvi slēdžu nomaiņa. izgatavots no augstas kvalitātes metāla, šis nazis nodrošina izturību un uzticamību ilgstošu izmantošanu.tā pieglaust melnā dizains pievieno pieskārienu uz jebkuru tastatūras. ideāls dators)

Izskatās arī
Micro USB Vīrietis uz USB Female OTG Adapteri USB Pārveidotājs Diski, Klaviatūras ar OTG Ierīces
€1.13 €0.80

(funkcijas: ootdty ootdty plašs diapazons, otg ierīces savā viedtālruņu vai planšetdatoru ar micro usb uz usb adapteri. baudīt bezšuvju plug and play funkcionalitāti un pārveidot savu ierīci par uzņēmējas apskatei attēliem, mūziku, datu pārsūtīšana un rediģēšanas failus, izmantojot peli vai tastatūru.bez datora nepieciešamo! pieredze lielu datu pārsūtīšanas ātrumu,)

Izskatās arī
2gab Usb 3.0 Tipa Sieviete Sieviešu Adaptera Savienotāju Dzimumu Mainītājs Savienotājs
€3.80 €2.58

(2gab usb 3.0 tipa sieviete sieviešu adaptera savienotāju dzimumu mainītājs savienotājs 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes pavisam jaunu un augstas kvalitātes. jūs varat viegli pārvērst savu esošo kabeļu jūsu dažādām vajadzībām. jūs varat arī viegli paplašināt/lenghten savu kabeli, savienojot vadus, izmantojot šo usb pieslēgvietas. praktiski un izturīgi.mazs, viegls)

Izskatās arī
G5AA 1Set, kas Noapaļots Izliektām Malām Peli Kājām Stikla Peli, Skrituļslidas par Logitech GPX Peles
€27.02 €13.50

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes apļveida chamfering,vienmērīgu pieredzi. tas nodrošina jūs ar lielu priekšrocības mikro mērķi un uzskaite, un ir sajūta, ka peld. tas nav nolietojas ātrāk kā tradicionālo ptfe kājas, un jūs varat izmantot gandrīz pastāvīgi. apaļas malas, perfekti pulētu vienmērīgu kārtu malām nodrošinās jūs ar vienkāršāko)

Izskatās arī
Spēļu Pele Uzglabāšanas Kaste Ceļojumu Portatīvo Cieto EVA Lietu G SUPERLIGH Dropship
€5.83 €2.86

(funkcijas: ootdty dizains: kompakts un viegls dizains, ar rokas siksna viegli pārvadāt un uzglabāt, ieteicams ceļojumu un mājas krājumi. grūti grūti pārnēsāšanai: lai forlogitech superlight spēļu pele materiāls: izturīgs augstas kvalitātes grūti eva materiāla, lielisks touch, mīksta aizsardzības saturu. gluda, bet spēcīga :360 grādu rāvējslēdzējs vieglākai)

Izskatās arī
Datoru PCIE3.0 PCIExpress 16X, lai 16X Vīrietis, lai Vīrietis Adapteris Savienotājs H7EC
€16.31 €11.74

(funkcijas: ootdty pieredze ātru datu pārsūtīšanu ar mūsu pcie x16 vīrietis, lai vīrietis adaptera savienotāju, paredzēta augsta ātruma savienojumu. no punkta a uz punktu dizains, kas atbilst pcie3.0 specifikāciju.nodrošina drošu un stabilu darbību. izmantojot šo adapteri, izņemiet atmiņas karti, pcie3.0 16x vīriešu vīriešu, adapteri, tiek izmantoti rūpniecības datori, utt. spēcīga,)

Izskatās arī
Anmie Tokyo Vampīrs Touka Kirishima Peles Paliktnis Liela Spēļu Pele Spilventiņu LockEdge Sabiezējumu Datora Tastatūru, Galda, Galda, Mat
€14.95 €10.35

(materiāls: dabīgā gumija amats: non-slip / quick-dry izmērs ieteikums: 30*60/ 30*70 / 30*80 - klaviatūras & peles 40*70 / 40*80 / 40*90 - klaviatūras & peles un datoru, pilnu datora galds pārdevējs atgādinājums: ①if nedaudz gumijas smarža, lūdzu, esiet droši, tas ir netoksisks, lūdzu, nodot to gaisā dažas dienas, tā būs izbalināt prom. ②due termiskās)

Izskatās arī
Bezvadu Peles USB Datora Pele Klusums Ergonomisks Peles 2400 DPI Optisko Mause Spēlētājs Klusa Peles PC Klēpjdators
€22.61 €15.83

(bezvadu peles usb datora pele klusums ergonomisks peles 2400 dpi optisko mause spēlētājs klusa peles pc klēpjdators apraksts: ic:pixart 3212 darba režīms: 2.4 g+bt5.1 atdeves likme: 125hz mainīgais ātrums: 30inch/s atsvaidzes frekvence: 4800 kadri/sekundē paātrinājums: 10g ieslēgšanas un izslēgšanas reižu skaits: 6 taustiņi (mute dizains) slēdzis)

Izskatās arī
1Set Peli Slidas Pēdu Spilventiņi Peli Kājām Ielīmi, LogitechG1 MX300M100 Peli Melna Izliektām Malām Peli Kājām
€1.21 €0.97

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes visi bezjēdzīgi lūžņi peli slidas ir pre-noņemts ērtākai lietošanai. samazina berzi starp peli un peles paliktni.nodrošina vienmērīgāku slīd pieredzi. stingri izstrādāta saskaņā ar nekustamo peles,pēc tam, kad uzskata, peles s izturību un precizitāti, rūpīgi,forma, biezuma, kas ir koriģēts par katru modeli. materiāls)

Izskatās arī
Mini Pcie MSATA SSD Uz SATA3 2.5 Collas Adapteris Karte
€6.16 €4.50

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes interfeisa specifikācija: šis produkts atbalsta tikai sata noteikts msata ssd krāsa:melna materiāls:abs izmērs:55 x 21 x 15 mm iepakojuma saturs: 1 x adapteris karte tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti. piezīme: gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
CY USB 3.1 Priekšējā Paneļa Galvenes USB 3.0 Tipa Sieviete pagarinātāja Vads 50cm Panel Mount Tips
€10.93

(usb 3.1 priekšējā paneļa galvenes usb 3.0 tipa sieviete pagarinātāja vads 50cm panel mount tips usb 3.1 nepieciešama atšķirīga priekšējā paneļa galvenes nekā usb 3.0. usb 3.1 ostas saskarni, kas izmanto usb 3.0 pin uzstādīt un vairāk. tas ir lai konstrukcija būtu savietojams (paskaidrošu vēlāk). nav oficiālās izlaišanas specs usb 3.1 galvenes vēl (kā šīs rakstiski), bet)

Izskatās arī
Arzopa 15.6" FHD) 1080P Portatīvā Monitora HDMI USB IPS Monitora Otrā Ārējās PC Klēpjdatoru Mac Slēdzis Xbox ps4
€274.48 €123.51

(otrais monitors datoram strādājot no jebkuras vietas 15.6 1080p fhd anti-glare ips ekrāns ar 60hz augstu izšķirtspēju, sniedz fantasticpicture/ video/ darba/ ekrāna kvalitāte un bagātības krāsa. ar uzlabotu dubulto skaļruņu sistēma, kas atskaņo visu dolby atmos surround skaņu, jūs varēsiet: es vienmēr jūtu, ka jūs atkārtota klausīšanās no priekšējās rindas. arzopa portatīvo)

Izskatās arī
1 Iestatiet Augstas Kvalitātes Peli Kājām Peli, Skrituļslidas, Uzlīmes G403 G603 G703 Spēļu Peles Paliktņi JIAN
€4.53 €2.26

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes nodrošina vienmērīgāku planēšana pieredzi. nomainiet savu veco peli kājas, ka papildus, lai palielinātu savu sniegumu šajā spēlē. stingri izstrādāta saskaņā ar nekustamo peles,pēc tam, kad uzskata, peles s izturību un precizitāti, rūpīgi,biezums ir koriģēts par katru modeli. materiāls produkta piebilst,)

Izskatās arī
2.4 G ar Vadu, Tastatūras un Peles Komplekts Pārnēsājams LED Apgaismojums 104 Tastatūras Peles Combo Spēlētājs Komplekts Klēpjdators, galda DATORS, Datorā
€34.23 €20.54

(motīvs : nominālais spriegums: 5v nominālā strāva: 100ma tastatūras skaits taustiņi: 104 peli skaits taustiņi: 3 gaismas efekts: krāsains gaismas krāsa: melna / balta tastatūra izmērs:434*126 * 33mm peles izmēri: 125*69* 40mm)

Izskatās arī
1Pack Ledus V2 Versija Esptiger Spēļu Pele Kājām Uzlīme Peles Nomaiņa PWNAGE StormBreaker Peli J60A
€7.76 €5.98

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes visi bezjēdzīgi lūžņi peli slidas ir pre-noņemts ērtākai lietošanai. samazina berzi starp peli un peles paliktni.nodrošina vienmērīgāku pieredzi. stingri izstrādāta saskaņā ar nekustamo peles,pēc tam, kad uzskata, peles s izturību un precizitāti, rūpīgi,forma, biezuma, kas ir koriģēts par katru modeli. materiāls)

Izskatās arī
DDR2 2GB RAM Atmiņas PC2 5300 Klēpjdatoru RAM Memoria SODIMM 667MHz RAM Atmiņas RAM 200Pin
€4.90 €3.97

(augsta snieguma, zemu siltuma, zems enerģijas patēriņš izmantojot augstas kvalitātes pcb plates, labāku stabilitāti un spēcīgāku siltuma izkliedi spēcīga saderību, stabilu un ilgstošu stabilu kontaktu, vienkārši pievienojiet un atvienojiet ātru un stabilu, spēcīgu saderība, teikt ardievas, lai iestrēdzis, viegla montāža tips: ddr2 2g 667mhz ram atmiņas pieteikums:)

Izskatās arī
10 Pāri Cieto Disku Sliedēm, Šasijas, Būru Piederumi Drive Bay Slīdni Plastmasas Sliedes 3.5 5,25 Cietā Diska Paplātes Caddy
€12.74 €7.39

(materiāls:kvalitātes materiāla,izturīgs, lai izmantotu viegls, ilgstošu. piemērots vairumam cieto disku iekārtas. piezīme: piemēro, līdz šasijas lielākā daļa slaidu dzelzceļu cieto disku, bet tā nav garantēta, lai tā būtu piemērota jūsu šasijas. tāpēc, uzstādīšanu, šasijas, nav vienota standarta, veikalā nevar piekļūt šīs aparatūras, nevar sniegt padomu! tips:)

Izskatās arī
Gaming Peles Paliktņa Rokas Balsts Kawaii Produktu Rakstāmgalda Paliktni, Biroja Piederumi Anime Paklāju Uzstādīšanas Spēlētājs Galddatori Galda Paklājiņš
€31.72 €19.67

(xgz 3d silikona rokas balsts peles paliktņa diy custom puzzle 1 00% novo e de alta qualidade rk: (conforme mostrado na imagem) materiāls: fundo pu tecido likra silikona quando você quiser fazer um peles paliktņa personalizado, forneça imagens de formato jpg de alta definição. caro comprador, você pode consultar o atendimento ao cliente através darīt pack24.lv e enviar kā fotogrāfijās. sejsegu)

Izskatās arī
30PCS OTG 5 Pin F/M Mini Changer Adapteris Converter USB Sieviešu un Vīriešu Micro-USB
€18.17 €11.63

(30pcs otg 5 pin f/m mini changer adapteris converter usb sieviešu un vīriešu micro-usb 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes usb datu pārsūtīšanas kabeli saderīga usb vīrietis uz micro-usb vīrietis. / usb sievietes micro-usb vīrietis. / usb vīrietis, lai mini usb vīrietis. krāsa: melna materiāls: pc + metāla iepakojuma saturs: 3 x usb vīrietis uz micro-usb vīrietis 3)

Izskatās arī