Cena €5.72 €16.34

Pilns apraksts

Apraksts

Šī Galda Kalendārs ir labs, lai jūs varētu pierakstīt kaut ko, ka jūs vēlaties veicināt sevi.Ideāls palīgs, lai jūs varētu atcerēties kaut ko svarīgu.Gluda un bieza papīra materiāla, var atzīmēt dažas svarīgas lietas par to.

Funkcijas

-Krāsa:Kā Parādīts Attēlā

-Materiāls:Papīra

-Izmērs:21.00X17.50X8.00cm/8.25X6.88X3.14in

- Piemērots skolotājiem, studentiem, biroju darbiniekiem izmantot, var ierakstīt vai padarīt plānus.Ar to, jūs varat efektīvi plānot savu dzīvi uz katra mēneša lapu.

- Bieza papīra dizains novērš jūsu ikdienas grafiku no tintes cauri, padarot to viegli rakstīt.

- Bāzes iekļaujas mazā telpā, uz galda, galda, letes, vai dzega.Vienkāršs un elegants dizains stils, jauka dekori jūsu mājās vai birojā.

- Šis Kalendārs rāda, datums, gads, 2024, kas ir jaunākais kalendārs, lai jūs varētu rakstīt lietas, par.

- Jūs varat izmantot šo Kalendāru organizēt un plānot svarīgiem notikumiem, jubilejām, pasākumiem, atgādinājumi, dzimšanas dienas, tikšanās un vairāk.

1 x Kalendārs

Specifikācijas

  • Feature6: mājsaimniecības mēneša kalendārs
  • feature2: galda kalendārs
  • Feature9: biroja kalendārs
  • feature5: ņemiet vērā, galda kalendāru
  • feature3: pastāvīgā kalendārs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Feature8: biroja pastāvīgā kalendārs
  • feature4: ikdienas lietošanai kalendārs
  • feature1: desktop kalendārs
  • Feature10: galda galda kalendārs
  • Feature7: Biroja Piederumi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Magnētiskā Akrila Kalendāru, Ledusskapis Sausās tīrīšanas Tāfeles Kalendāra Nedēļas, Mēneša Maltīti Plānotājs Lapa Plānošana
€32.07 €22.13

(katru sausās tīrīšanas tāfeles izmanto 4 spēcīgu magnētu, bet magnēti tiek ietin ar silikona polsterējumu visos virzienos, efektīvi novērst rakstot skrambas uz kalendāra, dzēšana un atvēršanas un aizvēršanas ledusskapja durvīm, kad krītot un skrāpējumiem, ledusskapis. var rakstīt, raiti un skaidri skaidrs, ledusskapis kalendāra, kamēr tinte žūst ātri, lai novērstu izbalēšanu un neizsmērējas.izdzēšot)

Izskatās arī
Perpetual Kalendārs Koka Vintage Koka Bloku Kalendārā Mājas Biroja Galda Rotā Ornamenti, Nedēļu, Mēnesi, Datumu Displejs
€21.46 €15.88

(perpetual kalendārs koka vintage koka bloku kalendārā mājas biroja galda rotā ornamenti, nedēļu, mēnesi, datumu displejs premium kvalitātes: izgatavoti no koka ar rokām-krāsošanai, nav izbalināt pēc pāris gadu.tas nav aizņem pārāk daudz vietas uz rakstāmgalda vai uz plaukta. vintage koka bloku kalendārs: augstas kvalitātes koka kalendāra mēneša un datuma displejs.ar 4 numuru dēļi, 3 mēnešu)

Izskatās arī
Pasūtījuma iegravēts Custo Logo Stainls tērauda, Iegravēts etal Kartes Personalizēto etal irror Sier rose gold Busins Automašīnas u tukšs
€1.53

(zināšanai sr: e ir ar veikalu, ing par aking etal auto, ja jums ir kādi custoition requireents, plse ep mums,elcoe, lai !ngding ir illing, lai ake frien i jums! prcts dcription copany profilu)

Izskatās arī
2 Komplekti Tukšu Ceļotājiem Grāmatiņa Ievietot Lapas DIY Pastkarti Vārdu, Kancelejas preces, Dāvanu Kastē Vēstule, rakstāmpapīrs
€10.01 €5.10

(apraksts aploksnes un vēstules grāmatu kopa, ko var izmantot, ātri un viegli izmantot.aploksnes no papīra materiāla, kas būs ne asaru viegli transportēšanas laikā.aploksnes izskatās vienkārši un skaisti, un to var izmantot atkārtoti.ideāls pasta paldies piezīmes, brīvdienu kartes, apsveikuma kartiņas, sludinājumi, kancelejas preces, fotogrāfijas un atklātnes. funkcijas -krāsa:kā parādīts)

Izskatās arī
HongBao Ķīniešu Stilā Sarkano Aploksnes Jauno Gadu Naudas Paciņas Laimīgs Naudu, Somas Sarkano Aploksnes Kabatās (Jauktā Stilā)
€10.90 €4.25

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj jums nodot naudu iekšā.karikatūra modelis dizains, var droši dot bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīra -izmērs:16.00x9.00x0.20cm/6.29x3.54x0.08in - pieņemt)

Izskatās arī
30 Lapas/Set Jujutsu Kaisen LOMO Kartes Anime Perifērijas Apsveikuma kartiņu Ziņu Kartes Karstspiedes
€3.81 €3.02

(izmēri: 93*74 mm materiāls: papīrs specifikācijas: 30 lapām)

Izskatās arī
2024. gadam Gada Plānotājs, Kalendārs 2024 Ģimenes Plānotājs Sienas Plānotājs no Decembris 2023 Jan 2025. gadam, 74x52cm Mājas Plānotājs Plānotājs
€5.79 €4.05

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes plānot un organizēt savu grafiku bez piepūles ar 2024 gads sienas plānotāju.šo lielo laminētas sienas kalendārs ir izstrādāts, lai palīdzētu jums pārvaldīt jūsu ikdienas uzdevumus un plānus efektīvi. ar kvalitātes papīra, 2024 gada sienas kalendārs ģimenes plānotājs piedāvā skaidru un aktīvas drukāšanas vieglu lasāmību.tās)

Izskatās arī
4 Gab. Laimīgs 2024 Gadu Dragon 3D-trīsdimensiju Sarkanā Aploksnē Soma (Xianlong ) 4gab Dāvanu Papīra Naudu
€9.23 €4.61

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj likt naudu iekšā, lai dotu bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru.ķīniešu stilā sarkano aploksnes ar delikāts modelis konstrukcija, kas ir unikāla un svētku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā 3 -materiāls:papīra -izmērs:17.80x9.50x0.30cm/7.00x3.73x0.12ar -sarkanā)

Izskatās arī
Dāvanu Dekoratīvās Galda Kalendārs Mākslas Vertikālā Statīva Rakstāmgalda Stāv Papīra Sadzīves Birojs
€32.31 €13.89

(apraksts šī galda kalendārs ir izgatavots ar papīra materiāliem, izturīgs, kompakts un viegli pārvadāt.klasiskās un radošās dizaina stils ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.tas ir arī labs desktop apdare.un tas var palīdzēt jums organizēta jūsu laiku un ilgtermiņa plāniem. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:15.00x9.00x3.00cm/5.89x3.54x1.18)

Izskatās arī
A4 Formāts Plīsumi Iknedēļas Plānotāju Darbvirsmas Darīt Sarakstā Programmas Organizators Memo Pad Skolas, Biroja Piederumi
€12.81 €5.76

(apraksts laika pārvaldība pareizi, var palīdzēt mums, lai darbā vai studiju efektīvāku.šīs nedēļas kalendārs plānotājs var darbu organizēt savu laiku saprātīgi.nodot šo uzdevumu saraksts uz jūsu galda, skolā, mājās vai birojā, un studēt vai strādāt efektīvāk. funkcijas - krāsa: kā parādīts attēlā. - materiāls: papīrs. - izmērs: 29x20.5x0.1cm -)

Izskatās arī
120 Gab. Pauspapīrs Žaketes Pauspapīrs Papīra Pre-Salocīts Kāzu Ielūgums Papīra 5X7 Collu
€37.63 €25.21

(120 gab. pauspapīrs žaketes pauspapīrs papīra pre-salocīts kāzu ielūgums papīra 5x7 collu atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai.ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mani. ideāls kāzu ielūgums ir tieši tas, ko jūs vēlaties paveikt.jūsu meita, dēls, un drauga kāzu ielūgumi atstāt dziļu iespaidu uz tiem, pirms ierašanās [komplektācija] jūs saņemsiet paketi, kas ietver)

Izskatās arī
Premium Tukšu PVC Kartes Slots Perforators Par Īsu Pusē - Vertikālās Spraugas Perforators Tukšu ID Kartes CR80 Plastikāta Kartes, Viegli Lietot
€14.70 €9.11

(premium tukšu pvc kartes slots perforators par īsu pusē - vertikālās spraugas perforators tukšu id kartes cr80 plastikāta kartes, viegli lietot [saderīgs ar id printeri] - tukšu id karte, kas ir saderīga ar lielāko foto id žetons printeri, piem., par evolis, zebra, badgy, fargo, fargo, magicard, datacard, un citas tintes printeriem [slots dizaina un abpusēja drukāšana] - tie ir gluda balto plastikāta)

Izskatās arī
Custom Custom Logo Kraft Papīra Maisiņu Ar Logu Atņemt Pārtiku Papīra Maisiņā Dāvanu Papīra Maisiņā Konfektes Deserts Iepakojums
€1.53

(produktu apraksts izmērs 18*23*8cm, 26*32*10cm, 30*40*12; pielāgojama materiāls ivory board plastmasas drukāšanas ofseta 4 krāsu druka, cmyk/pms krāsu apdares laminēšana, lakošana, pulēšana, folijas spieduma, ar spiešanu, uv vietas uv un tā tālāk moq 2000pcs akcijas nē logo pasūtījuma logo druka iepakojums master)

Izskatās arī
2024 Cute Maz Svaigas Galda Kalendārs Mini Desktop Plānotājs Notepad Spole Kalendārs Katalogs Biroja, Skolas Piederumi
€0.49 €0.22

(apraksts: materiāls: papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs:9.5*6.5 cm komplektā ietilpst: 1gb kalendārs funkcija: 1. kompakts un pārnēsājams: savu mini izmērs padara to portatīvo, ideāls nēsāšanai apkārt, nodrošinot, ka jums ir piekļuve jūsu plāni, lai kur jūs dotos.tas nav aizņem daudz vietas uz jūsu galda, atstājot istabas jūsu citas essentials. 2.)

Izskatās arī
Galda Stāv Kalendārs 2024. Gadam Rakstāmgalda Papīra Kalendārā Mēneša Plānotājs Grafiku, Darba Kārtības Organizators Biroja Galda Grafiku Ar Memo Pad
€1.76 €0.97

(produkta iespējas: 1. kabatas dizains: ērti, lai uzglabātu mazu priekšmetu, piemēram, rēķinus, uzlīmes un tālruņi. 2. liels režģis ieraksts: ir pietiekami daudz vietas, lai ierakstītu svarīgi ikdienas lietu 3. trijstūra leņķis dizaina, stabila un skaista, var novietot brīvi 4. dubultā spole dizains: 360 ° lasījumā nav viegli, lai izbārstīt produkta specifikācijas; produkta)

Izskatās arī
Katru Gadu Pie Sienas Karājas Kalendārs Plānotājs Sienas Kalendārs Ikdienas Grafiku Karājas Kalendārs Plānotājs Biroja Grafiku Plānošanu Piezīme
€7.38 €3.70

(apraksts šis sienas kalendārs ir izgatavots no droša un augstākās papīra materiāls, izsmalcinātu un skaistu, praktisku un izturīgu.dizains ir ļoti vienkāršs un vienkārša.ļoti ērti izmantot, maza izmēra, viegls svars, viegli izmantot, un skatīt.piemērotas māju, biroju, kopmītnes.izgatavoti no papīra materiāliem, un multi-funkcionālas iezīmes, tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
100 Iepak Mylar Somas Hologrāfiskā Smarža Pierādījums, Iepakojuma Soma Maziem Bussiness Resealable Kabata Somas(3X5 Collu) Izturīgs
€11.38 €4.78

(100 iepak mylar somas hologrāfiskā smarža pierādījums, iepakojuma soma maziem bussiness resealable kabata somas(3x5 collu) izturīgs vērtība, iepakojums: 100gab resealable hologrāfiskā mylar somas vienā paketē , ideāli piemērots mazajiem uzņēmumiem un personīgai lietošanai! draudzīgi izmērs : izmērs reklamē ir izmantojami izmērs( iekšējais izmērs ) , izņemot bloķēšanas rāvējslēdzēju)

Izskatās arī
Pasūtījuma LOGO Metāls, Koks Nosaukums Karte/Plate/Zīme Karājas Matēta Sudraba Sakausējuma Popularizēšana Zinātnes Displejs Ietin Tagus
€48.79

(produkta apraksts pielāgots dažādu stilu ietīšanas nosaukumu plāksnes karājas nosaukumu plāksnes)

Izskatās arī
6Pcs/set 2024 Gadu Ķīniešu Stilā Red Jauno Gadu Pakešu Pūķis Modelis Maku Dāvanu Papīrs Veiksmi Naudas Maiss, Ķīna Aploksnes Dekori
€2.67 €1.20

(apraksts produkta veids: ķīnas sarkano aploksnes izmērs: 17*9cm(6.69*3.54 gadā) materiāls: papīrs krāsa: sarkana pakete ietver: 6pcs/set ķīnas sarkano aploksnes 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies.bērni 3.)

Izskatās arī
Pārsūtīt Bieza Metāla vizītkartes Tukšu vizītkartes Sublimācijas Lāzera CNC Iegravēts Karti Office Dāvanu DIY
€26.01 €13.01

(apraksts ja jūs meklējat vizītkartes ar drošu un saprātīgu cenu, es gribu pateikt, ka mūsu tukšu vizītkarti būs jūsu labākā izvēle.mēs izmantojam augstas klases un praktisku materiālu, lai jūs varat saglabāt to uz ilgu laiku.tas ir viegli un ērti, lai jūs, lai padarītu savu stilu vizītkartes. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:alumīnija sakausējuma -izmērs:8.40x5.60x0.21cm/3.30x2.20x0.08in -)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma Laiks Perpetual Kalendārs Portatīvo Atkārtoti Modes Galda Kalendārs Minimālisma Mēneša Kalendārs Mājās
€6.55 €3.27

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes produktus. šis produkts ir vienkārši, skaisti un dāsna, piemērots mājas un biroja displejs. mini kalendārs ir neliels izmērs un var novietot uz rakstāmgalda vai galda, kas ir ērts, lai jūs varētu izmantot. nē gadu iestatījumu, var izmantot nepārtraukti, sajūta mūžības un bezgalības. mini kalendārs ir lieliska dāvana draugiem un ģimeni.to)

Izskatās arī