Cena €3.83

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

10pcs 100% oriģinālā jaunu akciju AD8601ART AD8601ARTZ-REEL7 silkscreenAAA SOT23-5
€5.56

(anjixin co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.)

Izskatās arī
Matemātikas Mācīšanas Kompass Lielu Precizitāti Mērķis Kompass Demonstrācijas Kompass Tāfeles Klases Biroja Black Valdes Mācību
€4.14 €0.45

(apraksts: 【matemātikas mācīšanas kompass] aicina lielu kompasi par ģeometriju, zīmēšanas un matemātikas stundas, piemērots lietošanai mājās, birojā, klasē, mācību līdzekļi, zīmēšanas izmantošanu. 【ģeometrija rīku] aicina lielu matemātikas mācīšanas kompass ir pierādījums rīks, kas māca zīmēšanu, ģeometriskā rīku, lai skolotāji var izmantot mācību procesā. 【izturīgs])

Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī
Navigācijas Paralēli Valdnieks Augsta Precizitāte Multi Mērķis Lielu Pārskatāmu Skaidrs Apjoma Ritošā Valdnieks Studentu Mākslinieku Mērīšanas
€11.33 €6.23

(apraksts: 【materiāls] aicina: paralēlais lineāls izgatavota no premium akrila loksnes, augstas cietības, un ilgu darbmūžu. 【funkcija] aicina: mūsu navigācijas paralēli valdnieks ir paredzēti, lai pievērstu peilēšanas līnija protams, pakāpe summu no gultņu, līnijas grādu . 【funkcijas] aicina izstrādāti precīzi mēroga, precīzs un viegli, lai redzētu, ļoti viegli un elastīgi)

Izskatās arī
90 Grādu Pozicionēšanas Kvadrātu Skava Skavas, Alumīnija Sakausējumu, L-veida Stūris, Skavas, Galdnieks, Kokapstrāde
€10.25 €5.02

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma kvadrātu skavas.izgatavotas no cieta alumīnija bloka, izturīga materiāla, tiks ilgst gadiem. viegli rīkoties un laukumiem ir beveled malām,uzvarēja'for t sabojāt trauslo griešanas malas. šī galdniecības darbi ir profesionāli izmantot, lai veidotu un diy ar claping kastes, atvilktnes, skapji, rāmji, mēbeles, skapji utt.ideāls squaring līdz)

Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī
Grāmatu Iesiešanas Vāks Rīku Albums Vākos Veidotājs Grāmatsiešanas Instruments, Māksla, Amatniecība, Brošēšana Valdnieks Scrapbooking Rīki Dzelzs Grāmatu Saistošs
€6.99 €4.89

(mūsu brošēšana valdnieks rokasgrāmata ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ļauj precīzi mērīšanas izmēri plašu pielietojumu.ar šo rīku, jūs varat izbaudīt jautrību izveide, jebkurā laikā un jebkurā vietā, sajūta, satraukti un laimīgi ar savu gatavo produkciju.lai jūsu grāmatu iesiešanas idejas dzīvē bez piepūles ar mūsu universāls un uzticamu valdnieks rokasgrāmata. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Kancelejas Preces Rakstāmgalda Piederumi Zelta Lineālu Komplekts Mērījumu Sastāvu, Biroja, Skolas Kancelejas Piederumi
€16.01 €11.21

(zelta lineālu komplekts ziņas: 1、vienības cenā ietilpst 3 veidu valdnieki (1gab straightedge, 1gab. taisnleņķa trijstūra lineāls, 1pc transportieris). 2、 materiāls:metāli。 3、 svars: neto svars ap 155g. 4、 valdnieks ir multi-funkcionālo uzzīmējot rīku, uzzīmējot leņķi, taisni sastāvu, utt., var izmantot kā dāvanu draugiem, bērniem, sūtījumu: 1. mēs)

Izskatās arī