Cena €8.95

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 GAB. Mērīšanas Dalot Valdnieks Radošo sprostgredzenu Aproce Valdnieks Izturīgs, Anti Stresa Bērniem, Fidget Rotaļlietas
€1.43 €0.79

(vienuma tips: valdnieks materiāls: silikona krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 21.5*2,5 cm(8.46. punktu*0.98 gadā) iepakojumā: 1gb valdnieks 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo)

Izskatās arī
10pcs 100% oriģinālā jaunu akciju AD8601ART AD8601ARTZ-REEL7 silkscreenAAA SOT23-5
€5.56

(anjixin co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.)

Izskatās arī
M17F Pozicionēšanas Panelis ar Fiksētu 90 Grādu Kadru Kombinācija, Instrumenti Carpenter Woodworkin
€8.87 €5.76

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma kvadrātu skavas.izgatavotas no cieta alumīnija bloka, izturīga materiāla, tiks ilgst gadiem. viegli rīkoties un laukumiem ir beveled malām,uzvarēja'for t sabojāt trauslo griešanas malas. šī galdniecības darbi ir profesionāli izmantot, lai veidotu un diy ar claping kastes, atvilktnes, skapji, rāmji, mēbeles, skapji utt.ideāls squaring līdz)

Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī
Izskatās arī
Grāmatu Iesiešanas Vāks Rīku Albums Vākos Veidotājs Grāmatsiešanas Instruments, Māksla, Amatniecība, Brošēšana Valdnieks Scrapbooking Rīki Dzelzs Grāmatu Saistošs
€6.99 €4.89

(mūsu brošēšana valdnieks rokasgrāmata ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ļauj precīzi mērīšanas izmēri plašu pielietojumu.ar šo rīku, jūs varat izbaudīt jautrību izveide, jebkurā laikā un jebkurā vietā, sajūta, satraukti un laimīgi ar savu gatavo produkciju.lai jūsu grāmatu iesiešanas idejas dzīvē bez piepūles ar mūsu universāls un uzticamu valdnieks rokasgrāmata. specifikācija: produkta)

Izskatās arī
Viegls Locīšanas Valdnieks Elastīgu Locīšanas Valdnieks Regulēšana Caurspīdīgs Portatīvo Leņķa Mērīšanas Līdzeklis, lai Skolas Mājas Rasējums
€0.90 €0.64

(viegls locīšanas valdnieks elastīgu locīšanas valdnieks regulēšana caurspīdīgs portatīvo leņķa mērīšanas līdzeklis, lai skolas mājas rasējums apraksts: uzticams un universāls līdzeklis, lai precīzi mērījumi. izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla izturību. salokāma konstrukcija ar mērogu 15 cm salocītā veidā un 30 cm, ja iztaisnot. rotējošā)

Izskatās arī