Cena €7.81 €15.62

Pilns apraksts

Apraksts

Tas ir galda kalendārs, lai jūs, un jūs varat redzēt svarīgu svētku Galda Kalendāru, un jūs varat arī atzīmēt dzimšanas dienas, ģimenes un draugiem par to, kā ikdienas atgādinājums.Stilīgs un praktisks, šī īpašā kalendāra piebilst pieskārienu stilu uz jūsu mājām.

Funkcijas

- Krāsa: Kā Parādīts Attēlā

-Materiāls:Papīra

- Izmērs: 23.00X19.50X7.50cm/9.04X7.66X2.95in

- Tur ir daudz tukšas vietas, kas paredzēti, lai rakstītu zīmīti un ierakstīt kaut ko, un tā tālāk.

- Viegls svars un izturīga, viegli piestiprināt, kosmosa taupīšanu.Un jūs varat saplēst vienu lappusi uz leju, kad mēnesis ir beidzies.

- Šī krāšņs un unikāls kalendārs ir jauka krāsa, kas var padarīt jūsu sienas un mājas izteiktāku.

- Izgatavoti no jauka papīra materiāla, tas galda kalendāru var izpildīt gan dekoratīvās un praktiskās vajadzības.

- Vienkāršs stils, dizains ir piemērots vairumam cilvēku birojā, mājās un citās vietās.

1 x Kalendārs

Specifikācijas

  • feature12: desktop kalendārs
  • feature3: kalendāri rakstīt
  • feature5: kalendārs 2024
  • Feature8: kalendārs galda
  • Feature7: biroja galda kalendāru
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • feature1: maza galda kalendārs
  • Feature10: ikdienas lietošanas mēneša kalendārs
  • Feature6: 2024 kalendārs
  • Feature9: dekoratīvie galda kalendārs
  • feature11: galda kalendārs 2024
  • feature4: liela kalendārs
  • feature2: Kalendārs
  • feature13: ikmēneša memo kalendārs

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Gabals 2024 Galda Kalendārs 16.8 Collu X 12Inch Videi Draudzīgus un Augstas Kvalitātes janvāris 2024 - jūnijs 2025
€14.72 €9.86

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. gada plānotājs 2024. gadam: šī visaptverošā galda kalendārs 2024. gadam ilgst no janvāra 2024. gadam tojune 2025. gadam .tā ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu efektīvu un ērtu dzīves prasme vadība, kas apzīmēti ar standarta un federālā brīvdienas bez piepūles plānošanas visa gada garumā. uzlabota funkcionalitāte: raksturo augstas kvalitātes,)

Izskatās arī
Pasūtījuma Flyer Pasūtījuma Magazine Un Brochur Brošūru Dizainu Katalogs Hardcover, Bukletu Drukāšana, 250g 1/1 krāsa diviem abpusēja Flyer
€1.53

(produkta informācija papīra veida pp, self-adhesive,pp sintētisks papīrs,foto papīrs,pvc, vinila,utt.izmērs l * () saskaņā ar klientu prasībām.drukāšanas apstrāde digitālā druka uv drukas virsmu, kas nodarbojas glancēts / matēts ar aukstu laminēšana filmu sertifikāts fsc,nbcu,iso 9001/14001 pieteikumu mall reklāma, veicināšana,informācijas lapas,filma,izstāde,apdare,lielveikalu izvēlēties mūs)

Izskatās arī
Pielāgot.preci.pielāgotā drukāšana papīra photocard kopumu, matēts glancēts spīdums hologrāfiskās atmiņas kartes kpop dāvana
€0.46

(ieteikt produkti, produktu apraksts materiāls pvc izmēra uzvalku kredītkartes/ pielāgotu krāsu, skaidrs, / caurspīdīgs moq 100 gab piegādes 12~15 dienas logo pasūtījuma logo iezīme id karšu turētājs - ūdens izturīgs lietošanas izstāde kartes turētāju, biznesa kartes,id kartes, u.c produkta iepakojuma sertifikācijas pircējs novērtēšanas uzņēmums profilu jx rūpniecības(ķīna)tikai tas ir profesionāls)

Izskatās arī
Tukšs Galda Kalendārs DIY Roku apgleznoti Grāmatu Kalendāri Pieņemšanas nomaināmās Papīra Krāsošana Kraft Desktop
€10.65 €5.22

(apraksts vai jūs vēlaties, lai izveidotu savu galda kalendārs?vēlaties, lai izveidotu unikālu stilu galda kalendārs, lai jūsu draugi vai ģimenes locekļi?ja tā, mēģiniet mūsu produktiem.šis diy galda kalendārs pieņemšanas nomaināmās grāmatu var atbilst jūsu vajadzībām ļoti labi. funkcijas -krāsa: haki. -materiāls: kraftpapīrs. -izmērs: aptuveni 21.00x17.00x7.00cm/8.25x6.68x2.75inch. -)

Izskatās arī
20pcs/iepak C6 Retro Kaņepju Tekstūra Rietumu Kupoli Kāzu Ielūguma, Apsveikuma Kartītes Dāvanu Aploksnes Pielāgots
€6.67 €4.67

(piezīme: apjoms ir par c6, kas derīgas kartes vai burtiem, kuru izmērs ir mazāks par c6 izmērs: 16.1x11.2cm (±2mm) mīksto aploksnes pakete ietver: 20pcs tikai aploksnes, (pārējie priekšmeti ir references) lūdzu, ņemiet vērā: tas ir mīksts papīrs, aploksnes, jaunu materiālu, kā adīšanas auduma)

Izskatās arī
10pcs/daudz Baltu kartiņu vintage kartes paldies/bestwishs/mīlu jūs 3size svētību Ziņu Dzimšanas dienas Apsveikuma
€3.35 €2.18

(izmērs:aptuveni 3size 5.4 cm*9cm/gab 15*10 cm/gab 20.5*9.5 cm/gab daudzums:1 lote=10pieces 3 dažādu dizainu,3 dažāda lieluma paziņojums: krāsa kā attēlā, papīra . paziņojums: tikai karti,ne aploksnes,ne maisiņu!)

Izskatās arī
Desktop Kalendārs 2024. Gadam Tabula Kalendārs Apdare Rotājumu Mājas Birojs Skola
€8.54 €3.67

(apraksts šo dekoratīvo un praktisko mazo galda kalendārs ir vienkāršs stils, skaidrs, angļu valodā, drukāšanas un bagātīgu saturu.datumi ir skaidrs , praktisko un ērts.iekšējās lapas ir skaidri jāuzdrukā, un to var izmantot, lai atzīmētu datumu.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:10.00x8.00x6.50cm/3.93x3.14x2.55in -desktop)

Izskatās arī
Papīra Māksla, Skulptūru Modeli, Trīs-dimensiju, Ņemiet vērā, Galda Kalendāru 24 Gadiem (Treehouse-Zaļš-2024. gadam angļu Kalendāra) Kalendāri 3d
€56.90 €28.45

(apraksts meklē daudzpusīga un praktisko kalendāru, kuru var izmantot arī kā dekoratīvs gabals?izskatās ne tālāk, nekā mūsu 3d kalendārs!elegants un izsmalcināts dizains un šī kalendārā padara to par lielisku papildinājumu jebkurā telpā.bagātīgais papīrs nodrošina to, ka jūs varat izmantot šo kalendāru visam gadam 2024. gadam. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīrs,)

Izskatās arī
Pasūtījuma Piliens Kuģniecības Sienas piestiprināmu Led Neona Gaismas Zīme Pielāgota laimes Dzimšanas dienā, Neona Zīme
€1.53

(produktu apraksts preci dekoratīvo iekštelpu un āra neona zīme lēti neona gaismas ģitāra cilvēks baseins gaisma neona burti materiāls 7/8/9/10/12 mm stikls neona caurule, led krāsas-balta, zila, dzeltena, sarkana, oranža, zaļa, violeta utt. sprieguma ievade 110~130v vai 220~240v ac, 50~60hz izejas 12v, 350~830ma garantija 2 gadi iekštelpām, 1year lietošanai ārpus telpām piederumi snews/transformatoru/us/)

Izskatās arī
Katru Gadu Pie Sienas Karājas Kalendārs Plānotājs Sienas Kalendārs Ikdienas Grafiku Karājas Kalendārs Plānotājs Biroja Grafiku Plānošanu Piezīme
€7.38 €3.70

(apraksts šis sienas kalendārs ir izgatavots no droša un augstākās papīra materiāls, izsmalcinātu un skaistu, praktisku un izturīgu.dizains ir ļoti vienkāršs un vienkārša.ļoti ērti izmantot, maza izmēra, viegls svars, viegli izmantot, un skatīt.piemērotas māju, biroju, kopmītnes.izgatavoti no papīra materiāliem, un multi-funkcionālas iezīmes, tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
20PCS tīrtoņa Krāsu Aploksnes Sarkanu, Zaļu Aploksni Stacionāro Ziemassvētku Kartes Aploksni, lai Dāvanu Kartes Paldies Vēstuli
€9.39 €7.80

(funkcijas: šie tīrtoņa krāsu aploksnes ir ļoti piemērota ziemassvētku, jaunā gada, puse, kāzas.lieliski darbojas kā ziemassvētku kartiņu aploksnē, naudas aploksnes, sarkano aploksnes, utt. izmērs par 6.37 x 4.92 collas, piemērots visvairāk 6x 4.9 collu ziemassvētku kartiņu, svētku karte, puse ielūgumi, pateicības vēstules, apsveikuma kartiņas, dzimšanas dienas kartes, dāvanu kartes, vēstules,)

Izskatās arī
Metāla Ant Sienu Dekori, Telpu Oen Pagalmā Mākslas Siena Skulptūras Ant Apdare, Metāla Izstrādājumi Mēbeles
€6.33 €4.43

(versatile: var tikt parādīts uz jebkuras līdzenas virsmas vai arī pakārt pie sienas, žogs, koka vai pasta telpās vai ārpus telpām, lieliska dāvana: sev vai draugiem un ģimeni tēma: dzīvnieku stils: moderns krāsa:oranža / zaļa / zila materiāls:dzelzs izmērs:10 x 8,5 cm iepakojuma saturs: 1 * mājas mēbeles, tikai iepriekš paketes saturu,)

Izskatās arī
Pasūtījuma 4X5 collu 1000pieces vizītkarte
€120.33

(vairāk veidne (noklikšķiniet šeit, izvēlēties vairāk veidni))

Izskatās arī
Metāla Daisy Dārza Likmes, Dekori, Metāla Ziedu Stick Āra Dekorācijas, 3D Daisy Staba Pagalmā Art Sienas
€21.11 €9.71

([ideāls apdares]: reāli meistarība un perfektu krāsu, padarīt to maisījums lieliski ar puķēm un kokiem savā dārzā.izmantojiet šo daisy dekoru, lai padarītu jūsu dārza, terases vai gaitenī uzkrītošā un izteikt savu unikālu dārza garšu.tāpēc, lūdzu, izvēlēties zāliena daisy apdares, jums nebūs žēl. [izturīga pret laika apstākļu iedarbību]: daisy dārza stabi ir izgatavoti no augstas kvalitātes)

Izskatās arī
N80D Vienkārša Papīra Aploksnes Kraft String Aploksnē Failu Mapes ar Pogu & String Ikdienas Lietošanai Apsveikuma kartiņu/Dokuments
€10.30 €5.15

(funkcijas: ootdty komplektā ietilpst: 10 gab. kraft papīra aploksnēs.izmērs: apm.170x115 mm/6.7x4.5 collu. aploksnes ir jauki un bieza.laba kvalitātes, viegli rakstīt par. diezgan izturīga, izturīga un gluda. šis dokuments finansējums ir stīgu un pogu aizdari, lai saglabātu lietas neslīdētu ārā. šie ir ideāli piemērots nosūtīšanas vecākais fotogrāfijas,)

Izskatās arī
Diy Naudas Aploksnes 50gab Spilgtas Krāsas Naudas Aploksnes pret Nodilumu Izturīgs Diy Monētu Uzglabāšanas Konteineri
€3.76 €1.65

(diy naudas aploksnes 50gab spilgtas krāsas naudas aploksnes pret nodilumu izturīgs diy monētu uzglabāšanas konteineri apraksts: daudzpusīga un videi draudzīgas naudas aploksnes komplekts. izgatavots no augstas kvalitātes pārstrādātas kraft papīra. ietver 50 self-adhesive sīkas detaļas iepakojuma aploksnes. ideāls uzglabāšanai monētām, naudas, sēklas, zīmogi, vai kādu)

Izskatās arī
140 GAB., Akrila Krāsas Komplekts,12 Krāsas, Akrila Krāsas svītrām Bērnu&Pieaugušo Amatniecības Krāsas,Ideāls Mājās, Dzimšanas dienas Klasē
€18.33 €8.43

(140 gab., akrila krāsas komplekts.ļoti ekonomiska cena ar ļoti augstu veiktspēju-lai-cenas attiecību, kas atbilst jūsu vairāki krāsošana vajadzībām.kompakts izmērs, viegli uzglabāt un portatīvo veikt apkārt, kad iet ārā.krāsu komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāliem, kas ir ļoti draudzīgas cilvēka organismam un var izmantot ar mieru.krāsa uzglabāšanas konteineri ir aprīkoti)

Izskatās arī
2023 Ķīniešu Jaunais Gads Sarkano Aploksnes Pavasara Festivāls Naudu Kabatās Kāzu Laimīgs Pakešu Dāvanu Maisu Locīšanas Red Pakešu
€1.34 €0.94

(vienuma tips: sarkanā aploksnē krāsa: sarkana materiāls: papīrs izmērs: 20.1*20.6 cm gadījumos lietošana: pavasara festivāls pakete ietver: 1pc salokāms sarkanā aploksnē funkcijas: 1. salokāma: modulāra konstrukcija, ar 6/10 slots, lai jūs varētu izvēlēties, inovatīvu un liela jauda. 3. izsmalcinātu meistarība: bieza tekstūra, skaidrs modelis,)

Izskatās arī
2024 Mini Multfilmu Galda Kalendārs Darbvirsmas Dekori Radošo Kalendāra Dienas Plānotājs Plānotājs Gada Programmas Organizators Biroja Dāvanu
€0.57 €0.37

(jaunu un augstas kvalitātes! stils: mini multfilmu galda kalendārs materiāls:papīrs krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 12.5*9.4*5.8 cm komplektā ietilpst: 1gb piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm. 2. kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz)

Izskatās arī