Cena €6.40 €12.81

Pilns apraksts

Produkta Apraksts

Gudrs universāls tote var izmantot plašu grupu, kā arī darba pusdienas maisā pieaugušajiem izmantošanai biroju, maku, piemēram, modes pietiekami daudz sieviešu, pārnēsājama soma, liels dažādi maisi, veicot ikdienas ceļojumiem, āra lietošanai, kā veikt nelielu dzesētāja soma aizpildot ar uzkodas / dzērieni par pikniku.Diezgan skaisti kā dāvanu maisu par draugiem.

BAGĀŽAS IZMĒRA

8.5x5x8 Collu.Šo pusdienu soma izskatās mazs, bet ar lielu jaudu, tas varētu perfekti atbilstu jūsu pusdienas kaste, uzkodas, augļus un pat proteīnu krata pudeli.to ir ērti izmantot kā savu pusdienu soma, dzesētāja soma, piknika soma, dažādi somu vai iepirkumu maisiņu.

Vairākkārtējai Lietošanai

Stils ir piemērots piknika, ielu iepirkšanās, vakariņas, klases izpēte, āra ceļošana, biroja darbs, āra BBQ utt.

ŪDENSIZTURĪGS MITRUMU NECAURLAIDĪGS PUSDIENAS SOMA

Šis pusdienas tote ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga Izturīgs Oxford Audums; izklāj ar alumīnija foliju un 3mm uzcelta putas, leakproof, viegli labs, nav toksiska un pārtikas drošībā.Tas saglabās ēdienu siltu vai aukstu apmēram 4 stundas.

Plaši atvērtas Dizains

Jums var likt jūsu pusdienas konteineri maisā vai izņemtas no maisa HORIZONTĀLI.To var novērst noplūdi ārā.Ja iekšpusē maisā ir netīrs,jūs varat tīrīt to pārāk viegli.

Īpaša Iezīme

Top izturīgs wrap rokturi Priekšpusē lielas kabatas par papildu atmiņas.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna
  • Materiāls: Poliestera
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland)
  • Modeļa Numurs: Izolēti Pusdienas Soma
  • Veids: 2 Personām

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Totalizatora Kaķis Drukāt Iepirkšanās Lielveikalā Estētisko Audekla Somas Sieviešu Ikdienas Somas Vintage Pleca Soma
€9.15 €8.32

(*mēs atbalstām piliens kuģa.vairumtirdzniecības un personas pielāgot.laipni aicināti sazināties ar mums. draudzīgi paziņojumu: 1. visi tote somas ir roku darbs, tur var būt 1-2cm novirze pastāv. 2. faktiskais krāsa var būt nelielas atšķirības starp displeja bildi, jo no gaismas spilgtuma.)

Izskatās arī
Portatīvo Ceļojumu Mazgāt Soma Sieviešu Caurspīdīgs Ūdensizturīgs Grims Uzglabāšanas Somiņa Liela Jauda, Kosmētikas Organizators Skaistums
€9.19 €0.45

(portatīvo ceļojumu mazgāt soma sieviešu caurspīdīgs ūdensizturīgs grims uzglabāšanas somiņa liela jauda, kosmētikas organizators skaistumu ar spoguli 20*11.5*12 cm piezīme: manuāla mērīšana būs 1-3cm kļūdu, lūdzu, saprotiet!! 【, mēs apsolām] aicina kvalitātes nodrošināšana. silts pakalpojumu. klientu apmierinātību. 【 par transportēšanu] aicina pasūtījums)

Izskatās arī
Top Modes 1PC Skaidrs, Ūdensizturīgs Uzglabāšanas Grims Somas Kosmētikas Soma veido Ceļojumu Rangement Maquillage Dropshipping
€1.37 €0.82

(top modes 1pc skaidrs, ūdensizturīgs uzglabāšanas grims somas pvc kosmētikas soma veido ceļojumu rangement maquillage dropshippi ng apraksts: tas skaidrs, vinila soma, sarkana, rozā, bērnu zila, brūna un melna apdare. ideāls, lai organizētu savu tualetes piederumi.un tas ir liels gājiens pie drošības pārbaudes. krāsa: zelta,zila,violeta,rozā,sudraba materiāls: pvc izmērs:)

Izskatās arī
INS Vienkāršība Cute Karikatūra Lācis Zīmuli Gadījumā lielas Jaudas Penil Soma, kas Klasificēti Uzglabāšanas Kancelejas preces Uzglabāšanas Soma Studentu Piederumi
€7.19 €4.60

(ins vienkāršība cute karikatūra lācis zīmuli gadījumā lielas jaudas penil soma, kas klasificēti uzglabāšanas kancelejas preces uzglabāšanas soma studentu piegāžu apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes materiāls: audekls paketē iekļauts: 1gab. izmēri:22*2*16cm /8.66*0.79*6.3 collu konversija:1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms :atgādinām, ka sakarā apgaismojuma)

Izskatās arī
Yayoi Kusama Ķirbju Kanvas Glezna Japāņu Shopper Soma Polka Dot Svītru Anotācija Gadījuma Rokassomu, Modes Sieviešu Somas
€5.46 €4.37

(materiāls: audekls krāsa: balta izmērs:33*37cm augstu diametrs plecu siksnas:21cm/8.28 collu (visas lietas, ko mēs pārdodam, ir filmēta reālā natūrā, bet gaismas un displejā ir atšķirīgas, lūdzu, ļaujiet mazliet krāsu kļūdas.) (visi mūsu produkti ir manuāli mēra.lūdzu, ļauj 1-3cm rokasgrāmata kļūda) sazinieties ar mums, ja jums ir interese par mūsu produktiem, un jums ir kādas problēmas ar to, jūs)

Izskatās arī
Cute Plecu Soma 3d Stila 2d Zīmēšanas Karikatūra Somas Plecu Messenger Šūnu Crossbody Soma Somas Tālrunis Gadījuma Maku Var E1k7
€8.46 €4.65

(apraksts: krāsa, kā parādīts attēlā materiāls: poliesters svars: 270g izmērs: 28*18*8cm/11.02*7.08*3.14 collas 1. modes vidusskolas dizains: šī soma iezīmes populārākajiem vidējās dizainu, padarot jūsu maisā dažādas un vairāk modes. 2. multiplikācijas filmu un animācijas elementi: tālrunis soma ir iespiests ar cute karikatūra un animācijas elementi, padarot)

Izskatās arī
Citroni Izolētas Neoprēna Pusdienas Tote Soma Pusdienas Somas Portatīvo Pusdienas Box Cooler Pusdienas Piknika Soma/Laivu/Makšķerēšana/Work
€11.88 €5.94

([dizainu apraksts] pilns platums produktu, vienu sided printing 【 materiāla aprakstu] aicina niršanas materiāls (ieteicami ir neoprēna gumijas) 【 produktu veiktspēju] aicina izgatavots no izsmalcinātu hloroprēns gumijas materiāla, tā ir maiga, mīksta un elastīga jūtas, lai mazinātu kaitējumu priekšmetus maisiņā, ko rada sadursmes; vieglas un ērtas, var pārvadāt un izmantot atsevišķi; funkcijas,)

Izskatās arī
Drukāšanas Portatīvo Izolētas Oxford Pusdienas Maisā Atkārtoti Pusdienas Kaste Pusdienas Organizators Siltuma Vēsāks Tote Soma
€12.50 €6.25

(materiāls: šo pusdienu soma ir izgatavota no augsta blīvuma oxford audums un bieza alumīnija folija, kas var saglabāt jūsu pārtikas vēsā vai siltā apmēram 4 stundas.pusdienas kaste, lai sievietes var padarīt jūsu pārtikas, svaigi un garšīgi. multi-iespēja izmantot: piemērots izmantošanai pusdienas maisā, piknika soma, pārtikas maisiņu vai iepirkumu maisā.unisex pusdienas soma ir ne)

Izskatās arī
Skotijas Highland Govs Seģene Maz Vi Rāvējslēdzēju Somiņas Maku Tīras Biksītes, Zeķes Apakšveļa Monētas, Naudas Uzglabāšana Kosmētikas Iepakojuma
€10.07 €3.53

(materiāls:audekls izmērs:13.5x14.5cm iepakojums: 1x zīmuli soma attēls ir atsauces, ziņas, kas attiecas uz faktisko objektu.rāvējslēdzēja krāsa ir melna, ne zelta.visi rāvējslēdzēju somas ir mazliet diegu, ko var nogriezt ar sevi, ar šķērēm. tiem, kas rūpējas nepērk.)

Izskatās arī
Get Gatavs Rāvējslēdzēju Maki Apakšveļa Monētas, Iepakojuma Naudu Biksītes Mazajiem Sieviešu Taustiņu Kosmētikas Kabatas, Maks, Soma Vīriešiem Uzglabāšanas Tīra
€10.07 €3.52

(materiāls:audekls izmērs:13.5x14.5cm iepakojums: 1x zīmuli soma attēls ir atsauces, ziņas, kas attiecas uz faktisko objektu.rāvējslēdzēja krāsa ir melna, ne zelta.visi rāvējslēdzēju somas ir mazliet diegu, ko var nogriezt ar sevi, ar šķērēm. tiem, kas rūpējas nepērk.)

Izskatās arī