Cena €76.53

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Izcelsme: JP(Izcelsmes valsts)

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Nerūsējošā Tērauda Lineāls Šūšanas Presser Kājām Šūšanas 15-30cm Metāla Lineāls Lineāls Instrumentu, Precīzijas Double-sided Mērīšanas Rīks
€3.16 €2.22

(specifikācija: krāsa: kā parādīts attēlā. materiāls: metāla izmērs: 6in/8kas/12ar garumā. komplektā ietilpst: 1 x valdnieks piezīme: 1. sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas, kas ir norādīts uz bildes. 2. lūdzu, piedod 1 cm/0.39 -3 cm/1.18 mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.)

Izskatās arī
4 Gabals Ādas, Magnētiskā Grāmatzīme, Kā Parādīts Pātagot Top-Graudu Ādas Magnētiskā Grāmatzīme
€23.93

(personalizētu jūsu lasījuma laikā: nav parasta grāmatzīmi, bet arī personalizētu memoryignite jūsu kaislība, lasot vai, dāvināt to, kā pārdomāto dāvanu, lai iedvesmotu jūsu mīļajiem. estētiskās bet funkcionālo: šī paraža grāmatzīmi apvieno izsmalcinātu estētiku un funkcionalitāti.boasting izmēri 3.9x1.2in/10x3cm, tas ir izgatavots no premium top-graudu pātagot, nodrošinot stilīgs, izturīgs)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Ģeometriskā Valdnieks Ģeometriskie Zīmējumi Veidni Valdnieks Kokapstrādes Celtniecības Veidņi Celtniecības Studē Izstrāde
€0.74 €0.41

(apraksts: 【daudzfunkcionāls valdnieks] aicina: multifunkcionāla ģeometriskā valdnieks, dažādas formas ļauj izdarīt dažādus modeļus, multifunkcionāla zīmēšanas veidnes, celtniecības veidnes, matemātikas tieksme valdnieks. 【radošās dizaina] aicina: ģeometriskās valdnieks ir noderīgi, ja ieskicējot, zīmēšanas, marķēšanas, dizains un izkārtojums.tas ir labs palīgs jūsu darbā vai)

Izskatās arī
Izskatās arī
90 Grādu Pozicionēšanas Kvadrātu Skava Skavas, Alumīnija Sakausējumu, L-veida Stūris, Skavas, Galdnieks, Kokapstrāde
€10.25 €5.02

(funkcijas: ootdty alumīnija sakausējuma kvadrātu skavas.izgatavotas no cieta alumīnija bloka, izturīga materiāla, tiks ilgst gadiem. viegli rīkoties un laukumiem ir beveled malām,uzvarēja'for t sabojāt trauslo griešanas malas. šī galdniecības darbi ir profesionāli izmantot, lai veidotu un diy ar claping kastes, atvilktnes, skapji, rāmji, mēbeles, skapji utt.ideāls squaring līdz)

Izskatās arī
10pcs 100% oriģinālā jaunu akciju RN47A5JE sietspiedes: 25 SOT
€2.57

(anjixin co.,ltd ir liels uzņēmums ar 10 gadu,visi posteņi, mūsu veikalā ir 100% oriģinālā jaunu,mēs ceram, ka ikviens klients var būt apmierināti ar tiem.)

Izskatās arī
10X Zaļā Plastmasas Studentiem Taisnstūra Formas Zīmējums Apļa Veidni Valdnieks
€14.09 €10.00

(produkta nosaukums: studentu valdnieki; krāsa :zaļa;valdnieki apļa mērīšana: 2mm-40mm valdnieks mērīšana: 20cm;lineāls izmērs: 21.5 x 10,5 cm / 8.5 collu x 4.1 collu (l*w) svars: 33g/gab materiāls: plastmasa izglītības kancelejas preces, zīmēšanas veidni valdnieki izstrādāta ar 2mm-40mm skalas, kas izgatavoti no plastmasas materila. tas var palīdzēt jums projektu,)

Izskatās arī
Kopija, Rakstāmgalds, Litija Baterija, LED Gaismas Kopiju Zīmēšanas Tablete Kopēšana Un Rakstīšanas Platforma Acu Aizsardzība Vieglāk
€58.20 €35.50

(1.635 g, 18mm, viegls un ērti pieskarties 2.viegls un pārnēsājamo dizains, kas var viegli fit mugursomā, un jāveic ar jums 3.jutīga on/off taustiņu, nospiediet un spēlēt 4.ilgtermiņa draudzīgas attiecības un gadījuma krāsošana 5.var zīmēt parasti nav nepieciešamas strāvas vads spriegums: 5v/50-60 hz ieejas spriegums: 110-220v jauda: 2w akumulators: 2500nah,)

Izskatās arī
Šūšanas Valdnieks Daudzfunkciju 6501 Plastmasas Franču Līkne Pasākums Skrodera Lineāls, Padarot Apģērbu 360 Grādu Līkums Valdnieks Rīki
€1.52 €1.06

(plastmasas franču līkne šūšanas valdnieks pasākums skrodera lineāls, padarot apģērbu funkcijas: caurspīdīgs labas kvalitātes materiāla, izturīgs, lai izmantotu. universāls apģērbs valdnieks, valdnieks uzstādīt granulometriskā līkne, un citas funkcijas. plaši izmanto profesionālo apģērbu ražošanas nozarē. ar iebūvēto līnijas, apjoma dizains. 360 grādu)

Izskatās arī