Cena €15.39 €23.68

Pilns apraksts

1.5 Reižu Palielinājuma--Šis modelis ir veidots ceturto un piekto jostas skriemeli ar 1.5 reižu palielinājumu un starpskriemeļu disku, muguras smadzeņu nervu.Ar starpskriemeļu disks ir izgatavots no mīksta elastomēru, kas ir ērts, lai lietotājiem, lai pierādītu.Skaidrs, Sadales--modeli jostas disku trūces parāda, kas notiek ar sadales cilvēku starpskriemeļu diskiem, kad cilvēka ķermenis lokās un cirtas.Plaši Izmanto--Šis modelis ir plaši izmanto ortopēdija, ķirurģija, klīnisko mācību, arodslimību profilakse, ergonomika, fiziskā izglītība un tā tālāk.Tas ir labi, autonoma mācību un demonstrācijas funkciju.Vieglais Svars--produkts ir gaismas svara un ērti mācību un demonstrācijas.Gandrīz Reālu Valsts--Šis modelis ir ļoti tuvu reālo situāciju cilvēka ķermeņa uzbūvi.krāsa: kā parādīts attēlā Materiāls: PVC Iepakojuma Saturs: 1 x Cilvēku Jostas Disku Trūces Modeli, Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

DXAB 9 Collu LCD rasējamais Dēlis eWriter rasējamais Dēlis Izglītības Bērniem
€10.55 €6.33

(funkcijas: ootdty pieņemot jaunāko lcd spiediena saudzīgas tehnoloģijas, šo jauno versiju, lcd rakstiski tabletes bērniem ir par 35% spilgtāka nekā vecā versija.bez radiācijas un ar 2 iebūvēts nomaināms akumulators, šis lcd rakstiski tabletes var dzēst un pārrakstīt vairāk nekā 100 000 reižu, kas nozīmē, ka viens zīmēšanas bloks saglabā 100,000 gab. papīra ar 3 kokiem. ekrāna)

Izskatās arī
Autisms Runas Terapija Mutes Muskuļu Treneris Lateralization Pacēlums Mēles Gals Izmantot Terapija Runāt Līdzeklis, Mutes Izmantot Droši
€11.56 €7.52

(specifikācija: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. materiāls:pp+304 metāls krāsa:balta izmērs:kā picture show(1inch = 2.54 cm) kā lietot: jūs varat izvēlēties atbilstoši jūsu situācijai 1. uz augšu un uz leju treniņiem atvērt muti, ielieciet mēles kustību vertikāli vidū mutē, un tad push bumbu augšup no apakšas mēles gals atgūst)

Izskatās arī
Dzīves Izmēra Apakšējo Ekstremitāšu Kaulu ar Saišu Modelis Lāpstiņas Clavicle,Stilba kaula un liela kaula un Posmainas Kājas Kaulu,Ietilpst Statīvs
€207.68 €145.38

(specifikācijas: materiāls:pvc krāsa: kā attēlā izmērs: augstums par 88cm komplektā ietilpst: 1 gab. apakšējo ekstremitāšu kaulu ar saišu modelis piezīme: lūdzu, ļauj 1-3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies!)

Izskatās arī
Zirgu Akupunktūras Punktus Modeli Dzīvnieku Anatomija Modelis Zirgu Ķermeņa Anatomiju Veterināro Mācību Modelis
€28.44 €17.06

(paketē iekļauts: 1 gabals zirgu akupunktūras punktus modelis prece tiks modernizētas, pastāvīgi, izskatu un krāsu, var tikt mainīts, lūdzu, nav iebildumu.un jāņem vērā pirms pasūtījumu, ja jums ir pieprasījums krāsa vai izskats. produkta nosaukums: dzīvnieku akupunktūras mācību modelis materiāls :pvc materiālu produkta process: smalkas meistarība, ciparu identifikācijas produkta)

Izskatās arī
1PC Sausās tīrīšanas Bloku Rakstīt Par Noslaukiet Sausu Izdzēst Daudzfunkcionāls Izglītības Dice Sausās tīrīšanas Kubu Baltā Dēļi Dice Cube Izlases Krāsa
€1.45 €1.00

(*100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. stils: izdzēšami dice materiāls: eva krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: apmēram 10cm, kā parādīts attēlā iepakojums: opp maisā lietošana: ikdienas rotaļlieta, dekorēšana, dāvanas, suvenīri pakete ietver: 1pc izlases krāsa paziņojums: 1. lūdzu atļaut nelielas atšķirības, manuāla mērīšana.iepriekš)

Izskatās arī
LCD Valde L46F3200E Loģika kuģa LTA460HM06 A60EDGEC2LV0.2 izveidotu savienojumu ar T-CON savienot valdes savienot valdes
€0.53

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
2000X Apaļas Formas hermētiskos Papīra Filmu Kafijas Noplūde Pierādījumu, Starplikas hermētiskos Papīra, Filmas, 13Cm
€43.98 €25.51

(2000x apaļas formas hermētiskos papīra filmu kafijas noplūde pierādījumu, starplikas hermētiskos papīra, filmas, 13cm vienkārši apaļas formas dizainu, praktisku un izturīgu, nav viegli, lai izjauktu. tā ir vienkārša dizaina, bet ļoti praktisku izmantošanu, kas dod jums labu, izmantojot gūto pieredzi. izgatavota no premium papīra materiāla, papīrs ir sūcēm, seifs, nontoxic, smarža, droši)

Izskatās arī
2 Gab., Koferis Roktura Soma Ietīšanas Piedurknēm Aizsargs Somā Ietilpst Aizsardzības Starplikas, Siksnas Bagāžas
€5.82 €2.90

(apraksts vai jūs vēlaties, lai ir dažas soma rokturi ietilpst dekorēšanai?ja tā, tad mūsu soma rokturi vāki ir rūpīgi jāsagatavo, lai jūs.perfekta un skaista soma rokturi ietilpst fit visvairāk veidu somas, piemēram, iepirkumu somas, bagāžas somas, rokassomas un vairāk.paredzētas roku spiediena samazināšanas turot smagu darbu. funkcijas -krāsa: melna -materiāls: pu -)

Izskatās arī
1 Gab Profesionālu Pieskārienu 1meter Vadītājs Teleskopisko Kāta Nerūsējošā Profesors Rādītāju
€4.67 €2.99

(1. 100% jaunu un augstas kvalitātes. 2. nerūsējošā tērauda teleskopiska stieņa, oriģināla 24cm, garāko pagarinājums līdz 1 metrs. 3. var izmantot kā tūrisma kāta, skolas mācību skolotāja mācīšanas pātagu, dažādiem lietojumiem. 4. saķere pie silikona apstrāde, ilgtermiņa roktura stienis nejūtas noguris. 5. stieņa galu poļu attieksmi, nesāpēs ādu, sāpināt citus. pakete)

Izskatās arī
1PC 6 Stilu 304 Nerūsējošā Tērauda Mikro Medicīna Karoti Lāpstiņa Skrāpi Karoti Laboratorijas Iekārtas 10cm-22 cm
€0.63 €0.38

(specifikācija : jauns materiāls: nerūsējošais tērauds garums: apm. 100mm / izmantots 125mm / 150mm / 180 mm / 200 mm / 220mm (nav obligāts) izgatavots no nerūsējošā tērauda stieņa, kas ir sapresētas dzīvoklis dubultā asmeņiem abos galos. augsta izturība un cietība. izturīgs lietošanā. paketē iekļauts: 1 x laboratorijas micro lāpstiņa piezīme)

Izskatās arī
1:1 Funkcionālās Anatomijas Dzīves Izmēra Cilvēka Anatomija Skelets Plecu Locītavu, Kaulu, Muskuļu Modeļa Mācību
€28.88 €20.21

(funkcijas: * plecu locītavu stils: pleca stils ir elastīga un var parādīt dažādas reālas kustības.pleca locītavu var parādīt paplašināšanu, locīšana, iekšējo un ārējo rotāciju, utt. * mijiedarbība un mācīšanās: katru plecu modelis pievērš lielu uzmanību detaļām, ražošanā un montāžā.šī anatomijas modelis ir ļoti piemērots lietošanai *biroji, anatomija klasēs vai mācību)

Izskatās arī
Zemas temperatūras starpība Mārciņa motora modelis DIY Bērnu Rotaļlietas Puzles Samontēti Mācību modelis
€26.41 €24.30

(līdzeklis 1 fizelāžas pieņem integrētu datoru sveķu materiāls.pc materiāla piemīt augsta izturība, augsta temperatūru izturība un nekaitīgas cilvēka organismam.fizelāžas ir pārskatāma un vizuāli var redzēt kustību, katrā daļā, un tas ir ērti, lai saprastu šo principu. 2 vienā organismā, samazina gaisa noplūdi un augstāku precizitāti 3 viengabala abs spararats, bijušais samontēti spararats ir viegli)

Izskatās arī
Vienkrāsainu Galda Sadalītāji Uzticamu Krāsains Klasē Galda Sadalītāji, Uzlabo Studentu Privātumu Uzmanību ar Pētījumu, Testu Privātuma Dēļi
€7.13 €3.36

(vienkrāsainu galda sadalītāji uzticamu krāsains klasē galda sadalītāji, uzlabo studentu privātumu uzmanību ar pētījumu, testu privātuma dēļi apraksts: augstas kvalitātes papīrs un dinamiskas krāsas veicinātu skolēnu neatkarību un koncentrēties. var izmantot auditorijas, bibliotēkas, un mājas, lai izveidotu personalizētus darbvietas. lielisks displejs demonstrēs amatniecības)

Izskatās arī
2 Gab Stethoscope Piederumi Kardioloģijas Membrānas Frekvenču Konversiju Bērnu Daļas Pvc Membrānas Bērnu Nomaiņa
€7.12 €3.42

(apraksts stethoscope diafragmas ir universāls, un rūpēties, lai gan bērnu un pieaugušo stethoscope, kas atbilst daudzveidīgu auscultation dažādu vecuma grupu vajadzības.diafragma nodrošina skaidru un precīzāku auscultation rezultātu, kas palīdz ārstiem labāk diagnozi. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:pvc -izmērs:4.50x4.50x0.20cm/1.77x1.77x0.08in -izmērs:3.60x3.60x0.90cm/1.41x1.41x0.35in -ārkārtīgi)

Izskatās arī
50x70cm Anatomija Plakāti Sienas Attēlu Muskuļu Karkass, Plakātu, Audekls Mākslas Drukāt Izglītības Slimnīcas Aptiekā Gleznas
€7.38 €3.70

(apraksts ražotas zīda auduma materiāls, ko varētu izmantot ilgu laiku.ļoti praktiska cilvēka anatomija plakātu, skaidri jāuzdrukā, ļoti viegli lasīt.cilvēka sadalīšanas plakāts ir piemērojama karājas klasē, skolā, laboratoriju, un tā tālāk. funkcijas - krāsa: asorti krāsas. - materiāls: zīda audums. - izmērs: 70.00x50.00x0.10cm/27.51x19.65x0.04in. - cilvēka)

Izskatās arī
Pusmēness Rīks ir Savietojams Jack Lalanne Jauda Spiede & PRO & Classic Aizstāt Nazi Disku Pusmēness Rīks
€5.00 €2.85

(pusmēness rīks ir savietojams jack lalanne jauda spiede & pro & classic aizstāt nazi disku pusmēness rīks atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. [saderīgs ar]: the crescent rīku saderīgs ar jack lalanne jauda spiede modeļiem: cl003ap, e1188, e1189, mt1000. [piezīme]:the crescent rīks nav izveidota vai pārdod jack lalanne. [neietilpst]:dari, nav saderīgs ar jack lalanne kompakts)

Izskatās arī
16FB DNS Dubultā Modeļa Praktiskā DNS Modeli, Mācību Instrumenta Modeli, par Skolu
€3.46 €2.00

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes par-dns dubultā modelis, kas ir izgatavots no plastmasas materiāla, kas ir izturīgs pret koroziju, viegli, un ir liels spēks. izmērs: aptuveni 35x6.5cm/13.78x2.56 collas, ērti-jūs varat uzglabāt un pārvaldīt, neaizņems pārāk daudz vietas. medicīnas aksesuārus modelis ir lieliska dāvana studentiem, vai skolotājs savu dzīvi. padarīt)

Izskatās arī
15Y_GU11BPCMTA4V0.1 LOĢIKA kuģa / savienojumu ar OLED48X60U T-CON savienot valdes
€4.41

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
Eksperimenta filtrpapīrs Laboratorijas Absorbējošu Papīru, Absorbējošu Papīra x komplekts, papīra
€11.58 €4.51

(apraksts vai jūs meklējat profesionālu, vēl atļauties eksperimentēt dzēšpapīra papīra?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālā eksperimenta dzēšpapīra papīra jāatbilst jūsu vajadzībām.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa: kā parādīts attēlā -materiāls: papīra -izmērs:)

Izskatās arī
LCD Valde A120M3DMB3C6LV0.3 Loģika kuģa TCLL55P7200-3D LTA550HQ14 izveidot savienojumu ar T-CON savienot valdes
€10.53

(dēļi tiek izmantotas un pārbaudītas visas preces tiks pārbaudīta .mēs varam jums parādīt attēlus testēšanai pilnībā pārbaudīts, garantija dienas: 60 dienas geleibo elektronika ir profesionālās portatīvo datoru piederumi piegādātājs, tas pieder vareno resursu priekšrocības un pabeigta vadības sistēmas. mēs piedāvājam visu veidu portatīvo datoru pamatplates , ekrānu un piederumi ķīnā,)

Izskatās arī
SYNTHWARE Destilācijas galvas ar gumijas vāciņu termometrs interfeiss, Destilācijas caurule, Borsilikāta stikla, A06
€19.21

(synthware destilācijas galvas ar gumijas vāciņu termometrs interfeiss, destilācijas caurule, borsilikāta stikla, a06 apraksts: a061420: kopīgais 14/20 a061922: kopīgais 19/22 a062440: kopīgais 24/40 a062942: kopīgais 29/42)

Izskatās arī