Cena €18.44 €27.12

Pilns apraksts

Pasūtījuma Karte, Kaste, Lai Kāzas Ar Nosaukumu, Kāzu Piemiņai Lodziņu, Personalizētu Atmiņas Karte, Kaste, Lai Puse

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

[Custom Kāzu Kartes Lodziņā]: Personalizētu kāzu kartes lodziņā nosaukums/datums, kad ir visvairāk unikālu kāzu dekorēšana, tas var palīdzēt jums savākt svētību un apsveikumus no draugiem un ģimenes, tas ir skaists kāzu/apsveikuma kartiņu kaste uztveršanai, kāzu piemiņai kastē, atmiņas kastē.

[Perfect Piemiņai Kastes]: Mūsu stilīgs dizaina karte kastes būs lielisks papildinājums un apdare, lai jūsu kāzu, kā arī izmantot to kā ģimenes cūciņa banka/naudas kaste; Šī koka kastes / akrila kartes kārba ir piemērota daudzās vietās, tā ir karte, kaste, lai puse, jubileju lodziņu, mācību karte, kaste, dzimšanas dienas dāvanu kastē, kāzu dāvanu kastē, kāzu uzņemšanas karte, kaste, bērnu dušas kartes kastē.

[Ģeniāls Dizains]: Katra kaste ir izgatavota no augstas kvalitātes koka un akrila ekrāna virsma, kārba ir taustei, drošs un videi draudzīgs; atšķirībā no citiem plastmasas vai dobo laukums kāzu kartes kastes, mūsu personalizētu kāzu dāvanu kartes kastē nāk ar gudrs , ļoti uzkrītošā un iespaidīgs!

izmērs: 30 x 28 x 18 cm / 23 x 21 x 8cm

Materiāls: Koks + akrils

krāsa: koks

Iepakojuma Saturs:

1 x Custom Karte, Kaste, Lai Kāzas

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Pack24.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Pack24.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1 Gabals 2024 Galda Kalendārs 16.8 Collu X 12Inch Videi Draudzīgus un Augstas Kvalitātes janvāris 2024 - jūnijs 2025
€14.72 €9.86

(atbalsta dropshipping un vairumtirdzniecībai. gada plānotājs 2024. gadam: šī visaptverošā galda kalendārs 2024. gadam ilgst no janvāra 2024. gadam tojune 2025. gadam .tā ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu efektīvu un ērtu dzīves prasme vadība, kas apzīmēti ar standarta un federālā brīvdienas bez piepūles plānošanas visa gada garumā. uzlabota funkcionalitāte: raksturo augstas kvalitātes,)

Izskatās arī
Studentu 100 Loksnes Amatniecības Ieskicējot Rakstot Mākslas Piederumi Mākslas Kopiju Papīra Kaligrāfijas Kopiju Papīra Caurspīdīgs Pauspapīrs Papīra
€4.19 €2.01

(vienība: papīrs. krāsa: caurspīdīgs. izmērs: 16k[250*175mm]. pienākumi: rakstiski/ieskicējot/rasējums. iepakojumā: 100 loksnes/maiss kopiju papīra. 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem)

Izskatās arī
Individualizētu produktu、Zemas Cenas, Augstas kvalitātes Luksus Pasūtījuma Folija Logo Iespiests vizītkartes, Pastkartes, Kāzu Kartes Paldies Karte
€0.92

(specifikācija preces nosaukums zemas cenas, augstas kvalitātes luksus pasūtījuma folija logo iespiests vizītkartes, pastkartes, kāzu kartes paldies karte materiāls krītots papīrs,kartona papīra, kraftpapīrs,tekstūru papīra,perlamutra papīra,mākslas papīru, pvc un tā tālāk.biezums 250g,300g,400g, 700g, 800g, 1000g un pielāgot kuģi normāla drukāšana, karstspiedes, krāsas zelta)

Izskatās arī
Mini Galda Kalendārs 2024. Gadam Desktop Kalendārs Mini Ikdienas Grafiku, Mājā, Birojā, Skolā
€1.30 €0.65

(apraksts nosaukums: mini galda kalendārs materiāls: papīrs izmērs: 70*65*35mm(2.76*2.56*1.38 gadā) krāsa: 8color iepakojuma saraksts: 1pc mini galda kalendārs 1. izgatavotas no augstas kvalitātes papīra, izturīgs, nav viegli lauzt un rakstīt bez aizķeršanās. 2. super burvīgs pastāvīgā kalendārs būs labs dekors jūsu darbvirsmas. 3. jūs varat attīstīt)

Izskatās arī
HongBao Ķīniešu Stilā Sarkano Aploksnes Jauno Gadu Naudas Paciņas Laimīgs Naudu, Somas Sarkano Aploksnes Kabatās (Jauktā Stilā)
€10.90 €4.25

(apraksts tie ir sarkanā kabatām, kas ļauj jums nodot naudu iekšā.karikatūra modelis dizains, var droši dot bērniem liels pārsteigums.tā var būt arī darbojās kā dāvana nāk jaunais gads, un festivāls.t hese somas varētu pievienot spēcīgu svētku atmosfēru. funkcijas -krāsa:asorti krāsas -materiāls:papīra -izmērs:16.00x9.00x0.20cm/6.29x3.54x0.08in - pieņemt)

Izskatās arī
2023 Jaunu Kalendāru Vienkārša Ikdienas Grafiku Plānotāja Lapu, Darīt Saraksts, Kas Karājas Gada Iknedēļas Gada Plānotājs Programmas Organizators Birojs
€5.56 €3.61

(apraksts: modes un izsmalcinātu: vienkāršs un unikāls melnā un baltā kalendāru, jūs varat saģērbt un organizēt savu darba vietu!ikmēneša režģis nodrošina jūs ar pietiekami daudz vietas, lai izsekotu jūsu grafiks, datums un atgādinājumu redzamās vietās. organizācija: kalendārs ietver urbšanas karājas un tas var novietot uz darbvirsmas.tas ir 12 mēnešus vecs kalendārs, tāpēc jums nav)

Izskatās arī
5gab Vintage Koka Graudu Apvalkos Brūna Papīra Kāzu Ielūgums Pastkartes, Dāvanu Aploksnes, korejiešu Kancelejas preces Skolai, Biroja Piederumi
€4.67 €2.33

(apraksts: materiāls: papīrs krāsa:kā picture rādīt aploksnes izmērs: aptuveni 16.5*11cm vēstuļu bloki izmērs: aptuveni 21*14.5 cm iepakojums saraksts: 5gab aploksnes / 10sheets vēstuli padas/5pcs zīmogs uzlīme (nav iekļauts citi aksesuāri) piezīme: 1. nelielas krāsu atšķirības ir pieļaujama, pamatojoties uz dažādiem gaismas un monitori 2.sakarā)

Izskatās arī
1 Iestatiet Rakstot Vēstnesis Biezu Oderi Journalss Diezgan Studentu Corgi Notepad ar Pildspalvu
€17.15 €7.03

(apraksts tas ir radošs corgi dizaina notepad.izgatavota no premium materiāliem, un to ir viegli lietot.jūs varat izmantot šo notepad, lai ierakstītu plāni, pārskati, rakstīt dienasgrāmatas, utt.dizains ir vienkāršs, taču tas ir ļoti praktiski izmantošanai, sniedzot jums labu pieredzi. funkcijas - krāsa: rozā. - materiāls: papīrs. - izmērs: 17.80x10.00x2.00 cm/ 7.00x3.93x0.79)

Izskatās arī
Pasūtījuma Restorānu Pārtikas Klases Pielāgojama Trīs Slāņu Gofrētā Picu Kaste 32x32x4
€1.53

(vienreizējās lietošanas papīra atņemt boxfood kraftpapīrs pusdienas boxpaper suši/picas kaste veikt papīra kastē container1000ml 32oz kraftpapīrs boxpaper renes kuģa kaste no malas deserti, klienti var izbaudīt to neizpildītie stilā pateicoties šai izvēlei #8 traukā.liels jūsu maizes, restorānu, bistro, vai aizrādījums gadījumā šo universāls konteinera lielumu pusēs, deserti, gan mazākas porcijas.tā)

Izskatās arī
Paldies Dekoru Paldies Skolotāju Galda Akrila Dekori Paldies Skaidrs Plāksne Kolēģis Atzinību Dāvanu Galda Dekori Vīrieši Sievietes
€7.96 €4.30

(apraksts mūsu paldies dāvana sievietēm un vīriešiem ir ideāls veids, kā parādīt savu atzinību kolēģiem, , vadītāji, draugi, skolotāji, darbinieki, medmāsas, brīvprātīgie, un kāds cits, kurš ir atbalstīts jums.tas var būt jūsu labs apdare. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:akrils -izmērs:11.50x10.30x0.70cm/4.52x4.05x0.28in -ar skaistiem)

Izskatās arī
Ķīnas Mūris Ritiniet Kalendāra 2024. Gadam: Dragon & Auspicious Attēlu Home & Office
€7.16 €3.44

(apraksts ja jūs meklējat karājas kalendārs, pēc tam savu pētījumu, ir vairāk nekā šeit.tas ir tāpēc, ka mūsu produkts var atbilst jūsu vajadzībām.pieņēma no papīra materiāla, praktisks un izturīgs ilgstoši izmantot.featured ar dekoratīvo modelis, arī var dot jums jaunu izskatu. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:76.20x31.80x1.00cm/29.95x12.50x0.39in -dažādas)

Izskatās arī
Iespējams izejas: "Ķīniešu Mēness Kalendāra 2024. Gadam Auspicious Sienas Karājas Fengshui Plānotājs"
€12.04 €6.62

(apraksts vai jums ir nepieciešams mēness kalendāru?tad jums noteikti ir nepieciešams 2024. gadam kalendāru, jo tas ir skaidrs, drukāšana, detalizēti pieraksti par tradicionālie festivāli, un klasisks dizains.šī dekoratīvā karājas pie sienas kalendāru ir jūsu labākā izvēle, lai pilnībā apmierinātu savas vajadzības.un arī tas var būt jūsu sienas dekori mājās vai birojā. funkcijas -krāsa:kā)

Izskatās arī
Pasūtījuma LOGO Metāls, Koks Nosaukums Karte/Plate/Zīme Karājas Matēta Sudraba Sakausējuma Popularizēšana Zinātnes Displejs Ietin Tagus
€48.79

(produkta apraksts pielāgots dažādu stilu ietīšanas nosaukumu plāksnes karājas nosaukumu plāksnes)

Izskatās arī
Atpakaļskaitīšanas Kalendāra Palaidnība Dabas 2024. Gadam Kalendāra Hangable Smieklīgi Dabas Kalendāra 9.8 X 7.4 Atvērt Bieza & Izturīga Papīra Kalendārs
€14.95 €7.47

(saglabāt savu gadā organizēta ar mūsu izsmalcinātu raksturu kalendārs!ar viegli plāno no janvāra 2024. gadam līdz 2024. gada, katru mēnesi dod jaunas pārsteigums.paredzēti, lai apturētu jūsu studija, pārsteidzoši tēli skaisti papildina jebkuru telpu.lai tagad, lai paliktu uz ceļa stilā! produkta nosaukums: dabas kalendāra 2024 izmērs: 25*19cm materiāls: papīrs saraksts: atpakaļskaitīšanas)

Izskatās arī
Karikatūra Radošo Galda Kalendārs Darbvirsmas Cute Meitene Almanac Atpakaļskaitīšanas Svārsta Gabals Notepad Darbvirsmas Apdare Piezīmes Kalendārs
€0.97 €0.65

(jaunu un augstas kvalitātes! apraksts: 1. augsta kvalitāte: tas kalendārs ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, izturīgs un izturīgs, ar bagātīgu un skaidru lapas. 2. praktiskā plānošana: kalendārā ir ne tikai datums displejs, bet ir arī uzlabotas plānošanas funkciju, tai skaitā atgādinājumus par dažādiem svētkiem un svarīgiem notikumiem, lai padarītu jūsu ikdienas plānošanas)

Izskatās arī
Kalendārs Galda Virsmā Bloku Mājas Piederumu, Galda Kalendārā Mēneša Memo Papīra Mazo Biroju Sadzīves Stāv Kabatā
€4.04 €2.01

(apraksts šo vienkāršo stila kalendāra ir izgatavoti no papīra materiāla, izturīgs, izmantojot.radošā un unikāls dizains ir piemērots visvairāk birojus, studijas, un citās vietās.šis produkts ir arī labs desktop apdare.ideāls palīgs, lai atcerētos kaut ko svarīgu.ar kalendārā, jūsu dzīve kļūs daudz produktīvāku un efektīvāku. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:papīra -izmērs:7.00x6.50x3.50cm/2.75x2.55x1.38in -piezīme:2023)

Izskatās arī
Magnētiskā Plānošanas Valdes Izvēlne Plānošana Valdes Sausās Tīrīšanas Ledusskapis Valdes Piegādi Mājās
€12.19 €6.09

(apraksts vēlaties, lai uzreiz pierakstīt dažas īsas teksta vai plānošanas valdes atgādināt par svarīgām lietām?magnētisko ledusskapis izvēlne plānošana valdes viegli atbilst jūsu vajadzībām.ja jums ir to-do sarakstu, jūs varat izmantot arī izvēlni plānošanas pārvalde attiecībā uz indeksācijas un piezīmju veikšanas.magnētisko plānošanas pārvalde ir par ikdienas nepieciešamību, mājas un)

Izskatās arī
2023 Ķīniešu Jaunais Gads Sarkano Aploksnes Pavasara Festivāls Naudu Kabatās Kāzu Laimīgs Pakešu Dāvanu Maisu Locīšanas Red Pakešu
€1.34 €0.94

(vienuma tips: sarkanā aploksnē krāsa: sarkana materiāls: papīrs izmērs: 20.1*20.6 cm gadījumos lietošana: pavasara festivāls pakete ietver: 1pc salokāms sarkanā aploksnē funkcijas: 1. salokāma: modulāra konstrukcija, ar 6/10 slots, lai jūs varētu izvēlēties, inovatīvu un liela jauda. 3. izsmalcinātu meistarība: bieza tekstūra, skaidrs modelis,)

Izskatās arī
Ikdienas Galda Notepad A5 nomaināmās Spole Iknedēļas Plānotāju, Krāsu Pilnas angļu Flip-up Grāmatiņa 2gab
€15.20 €7.60

(apraksts šis plānotājs ir vienkāršs izskatu un no papīra materiāla.šis produkts ir jauki un praktiska, maza izmēra, un varat pierakstīt informāciju jebkurā laikā un jebkurā vietā.raksta gludi, bez neizsmērējas tinte.un tas var būt labs palīgs un var saglabāt rakstisku saturu uz ilgu laiku. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:papīra -izmērs:22.00x14.00x2.00cm/8.65x5.50x0.79in -papīra)

Izskatās arī
Eid Atpakaļskaitīšanas Kalendāra Datuma Rādīšanas Akrila Bloki, Akrila Kalendārs
€15.95 €7.97

(funkcijas: ootdty atpakaļskaitīšanas, lai eid, ziemassvētku, thnkasgiving, kāzu, jaunais gads ar šīs darbvirsmas akrila adventes kalendārs, kurā ar svētku dizainu.jābūt atpūtas entuziasti. izgatavots no izturīga akrila materiāliem, tas eid atpakaļskaitīšanas kalendāra vitrīnas mūžīgas un universāls dizains, kas papildina touch šarmu, lai jūsu brīvdienu rotājumi. piemērots)

Izskatās arī