Cena €186.85 €219.82

Pilns apraksts

Slēdzis zāle šūpuļzirgs lite mainīt šūpuļzirgs elektromagnētiskā šūpuļzirgs nav drift justies nogalina jebkuru citu šūpuļzirgs Zālē, elektromagnētisko slēdzi, melna, balta.Netradicionālās oglekļa filmu potenciometra pozicionēšanas, nav oriģināls šūpuļzirgs uz pelēka nelielas nodiluma drift problēma, mirusī zona ir mazāka un precīzi kontrolēt!Reset ir ātri un zīdaini gludu!Melnā sēne vadītājs ir neslīdošu virsmu apstrādes, un jūtas ļoti liels jūsu puses!Prieks-con un pārslēgties lite var uzstādīt, Prieks-con ir jābūt pielodēti instalēt moduli, lai taupītu enerģiju, Lite nav nepieciešams, bet ir nepieciešams, lai novērstu mātesplati nomainīt kursorsviru, nav ieteicams iesācējiem, mēģinātu par to pašu!Šī kursorsviru, atpūtas vietas, pat tad, ja ilgu laiku pēc tam, kad materiālu deformāciju, ko izraisa drift, var arī būt augšāmcēlies, izmantojot NS nāk ar kursorsviru korekcijas funkcija, kas ir tradicionālā kursorsviru nav!

Specifikācijas

  • Stāvoklis: Jauns
  • Zīmola Nosaukums: Choosinsing
  • Veids: Modulis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izskatās arī
1GB/DAUDZ MSD6A638JSMG-WL MSD6A638JSMG MSD6A638 MSD6A QFP176 čipu 100% oriģināls ātra piegāde noliktavā
€8.75 €8.48

(dārgie draugi, paldies, ka nāk mēs darbojamies ic mikroshēmas no visiem galvenajiem zīmoliem pasaulē. ja jūs nevarat atrast modeli, kas jums nepieciešams, mūsu veikalā, lūdzu sazinieties ar mums. ja jums ir bom, ka jums ir nepieciešams iegādāties, mēs varam nodrošināt visu materiālu. ja jums ir nepieciešams pdf rokasgrāmata mikroshēmu, lūdzu, sazinieties ar mums. ja)

Izskatās arī
10PCS CC2590 CC2590RGVR RGVT CC1190 CC1190RGVR QFN16 Elektronisko
€10.51 €9.46

(laipni lūdzam shenzhen ys electronic co., ltd. jāatzīmē, (lūdzu, izlasiet to pirms pasūtījuma) 1. mums ir vairāk nekā 30000 veida daļas mūsu noliktavā un būs augšupielādes.esat laipni lūdzam nosūtīt mums savu rfq vai bom sarakstu, mēs sniegsim jums mūsu labāko cenu! jūs varat atstāt mums ziņu, vai sūtīt e-pastu, mēs atbildēsim jums, asap! 2.ja jūs nevarat atrast rezerves)

Izskatās arī
1GB XIAOLIANXIAO CSD16340Q3 SON8 Oriģinālo IC kvalitātes LABI Var apstrādāt ar PCBA
€0.55

(1gb xiaolianxiao csd16340q3 son8 oriģinālo ic kvalitātes labi var apstrādāt ar pcba)

Izskatās arī
Jaunas oriģinālas IR2161PBF 2161PBF IR2161 DIP-8 MOSFET Vadītāja Chip Jaudas pārvaldības IC
€36.73

(labrīt draugs!par visiem tehnisko atbalstu un datu lapas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani. 1. lūdzu, sazinieties ar mani vispirms, ja jums ir nepieciešams liels daudzums vai ātrāku piegādi, lai es varētu organizēt labāk, cenu un piegādes veids, lai jūs.mēs pieņemam plašu norēķinu metožu.mēs ceram, kam ilgtermiņa sadarbību ar jums, tāpat kā daudzi citi mūsu klientiem. 2. piegāde)

Izskatās arī
800~3200MHz Platjoslas Wilkinson RF Power Divider/Kombains, SMA Interface, 1W
€37.54

(šis produkts ir 4-lai platjoslas wilkinson tips lossless jauda dalītāju/kombains ar microstrip struktūras.var izmantot uz 800~3200 mhz frekvenču jaudas sadali un sintēze.var arī pielāgot, lai citas frekvenču joslas produktiem. modelis: ksp0-3g darbības frekvence: 800~3200 mhz maksimālais sadales/kombinētā jauda: 1w(33dbm) sadales zudumi (iepriekš 3.3 db): 15 db( vswr 20 db( vswr 20)

Izskatās arī
10PCS Jaunu oriģinālu autentisks STA516 STA516B STA516BF SOP automašīnas chip
€31.94

(ir daudzi krājumi, kas nav uz plauktiem, ja vajadzīgs, lūdzu, sniedziet modeļiem vai attēlus mums.visi produkti, garantija 3 mēneši. piegāde aramex lūdzu, norādiet kopiju identifikācijas kartes(piemēram, foto).pasts, pasta politikas izmaiņas, krievijas federācijas, pircējam ir rakstīts pilns vārds. 1.lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza,mēs atbalstām sūtījumu ar epacket(asv),)

Izskatās arī
10PCS Jaunu Oriģinālu SN74HC164N 74HC164N 8-bit Sērijas vai paralēli Veic Pāreju Reģistrā DIP-14 Inline
€0.71

(mēs tikai augšupielādēt produktu krājumus, lai nodrošinātu ātru piegādi un padarīt pircējiem jāuztraucas bezmaksas par mums mēs apsolām, lai: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas politika klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt)

Izskatās arī
1gb/daudz Jaunu Oriģinālu W5500 LQFP48 Ethernet Aparatūras Kontroles noliktavā
€3.50

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī
LED vilciņš Rotējošo Žiroskopu Segtu bākugunis DIY Komplektu Elektronisko Metināšanas Produktu Komplektu Jautri Ražošanas Sastāvdaļas
€0.99 €0.67

(led vilciņš rotējošo žiroskopu segtu bākugunis diy komplektu elektronisko metināšanas produktu komplektu jautri ražošanas sastāvdaļas funkcijas: 1. jautri un jautri elektronisko komplekts 2. uzlabot praktiskās spējas un nostiprināt teorētiskās zināšanas 3. naudas sodu meistarība, kvalitātes nodrošināšana 4. ļoti piemērots profesionāļiem, vai elektronisko entuziasti, lai praksē 5. ļoti piemērots metināšanas)

Izskatās arī
5gab I+B+K+2.4 D+3C lodāmurs tīra vara 900M lodāmurs galvu, kas iekšā karstā tukša vara elektriskais lodāmurs padoms
€1.34

([xlmodel]-[foto]-[0000] silts padomi: tīra vara lodāmurs galvu, lielisku siltuma vadītspēju, vienādu sēdekļu, jo tīra vara mīksts, var nebūt ilgs laiks, augstu temperatūru, sausu darbību. draugi, kuri zina par vara materiāliem vajadzētu zināt, ka ar pagājušo laiku, krāsu vara izstrādājumus tiks veikta dabas oksidācijas, un krāsa mainīsies no baltas uz dzeltena līdz sarkana ar melnu,)

Izskatās arī
Bezmaksas Piegāde 100gab/daudz CD4001BE CD4001 DIP-16 IC noliktavā!
€13.11

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī