Cena €14.21 €28.42

Pilns apraksts

Spīd Moissanite Kaklarota

❤ 【Dizaina] aicina Vienkāršs un klasisks moissanite clavicle ķēdes ikdienas dzīvē, maiga un mirdzoša.Pārstāv mīlestību, caurvij mīlestība, romantiska un salds.

❤ 【Specifikācija] aicina Par 0.31 collas ( 0.8 cm) kulons ar moissanite ar 17.71 collu sudraba ķēdes (ietver 1.96 collu adjustiable ķēdes).

❤ 【Sudraba] aicina Materiāls: 925 Sterling Silver & Moissanite & Platinum (Pārklājumu), Cietā Mārciņa 925 Sudraba Ar zīmogu, stils nav izmantots Niķelis, Svinu, Kadmiju, bezmaksas, Hipoalerģiska.Kvalitātes Nodrošināšana, labu ādas draudzīgu, ērtu un ērti valkāt, nav kaitīgs jūsu veselībai.

❤ 【Par Dāvanu] aicina 1 gab 925 sudraba kaklarota & 1 gab., dāvanu maisiņš, kas ir ideāla dāvana Mamma, meita, Mazmeita, Tantes, Māsas, draugi.

❤ 【BAMOER U] aicina, Lai nodrošinātu, ka jūsu pilnīgu apmierinātību, visiem jautājumiem par BAMOER produktu, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Moissanite Krāsu: D krāsa

Moissanite Skaidrību: VVS1

Moissanite Samazināt: EX

Bezmaksas Gra sertifikācija ietver: Jā

Materiāls: 925 Sterling Silver + GRA Moissanite

Kāpēc izvēlēties moissanite?

Moissanite ir viens no vissmagāk vielām pasaulē.Tā ir izveidota laboratorija, kas padara dārgakmens, kopā ar debesu spožumu.Kā labākā alternatīva dimanta, tas skursteņi augšu krāsas, skaidrība un mirdzums.Uguns un mirdzums moissanite tālu pārsniedz to, ka no dimanta.

Mossanite ir ievērojami lētāka nekā dimants, bet saglabā savu spožumu un izturību, tāpēc piedāvā milzīgu vērtību, jāpatērē niecīga daļa no izmaksām.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: MSN021
  • Sertifikāta Veids: GDTC
  • Piespraudes Izmērs: 6mm/8mm
  • Moissanite Skaidrību: vvs1 moissanite
  • Sods vai Modes: Sods
  • Vienuma Tips: kaklarotas
  • Kolosālas bildes no šī notikuma: Dāvanas Draudzenei, Jubilejas, Iesaistīšanās, Puse, Kāzas
  • Sertifikāta Numurs: MSN021 925 sterling sudraba
  • Sānu Akmens: NAV
  • Ķēdes Garums: 400+50mm (neskaitot sprādzes un karājas tagus)
  • vairumtirdzniecība: Pieņemts, sazinieties iegūt vairumtirdzniecības cenu
  • Postenis Svars: 1.9g
  • Pielāgot: Pieņemts. Sazinieties iegūtu vairāk informācijas un atlaides
  • Zīmola Nosaukums: BAMOER U
  • Moissanite: 5,0 mm/0.5 ct; 6.5 mm/1ct
  • Materiāls: 100% 925 sterling sudraba
  • Ķēdes Tips: O-ķēdes
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Sertifikāts:
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Moissanite Krāsa: D Krāsa
  • Iepakojums: Tikai viena brīva samta rotaslietas maisiņā, lai katru paku
  • kaklarota tips: kulons kaklarotas
  • Godu: Kāzas
  • Metālu Tips: Sudraba
  • Galvenais Akmens: Moissanite
  • Stils: Classic
  • Metāla Zīmogs: 925, Mārciņa
  • Formas\raksts: Kārta
  • kulons izmērs: 8mm
  • Cut: EX

Komentāri

  1. / Anon - 2023-09-09

    Man patīk kaklarota 😍!

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Jaunā korejiešu Vienkāršu Zelta Pupiņu Stud Auskari Sievietēm, Elegants Modes Divu toņu Noņemams Matēta Metāla Rotaslietas, Dāvanas
€4.50 €3.14

(sudraba adata ir viegli deformēties.ja tā ir saliekta, viegli labot.sakarā ar fotografēšanas leņķi, gaismas mērīšanas metodes un citu iemeslu dēļ, tas ir normāli, ir nelielas kļūdas.lūdzu, skatiet objektu saņemšanas.)

Izskatās arī
Bišu Vasks Sālsūdenim Pogu Purpursārti Vienu Apli, Vīrieši Aproču Ornaments
€1 863.71 €1 118.22

([vārds, uzvārds] dabīgais bišu vasks veco medus sālsūdenim pogas aproču [materiāls] dzintara bišu vasks [specifikācija size] par 16.7 mm [produkta īpašības], kā parādīts attēlā [padomus] mūsu produkti atbalstu atkārtotai pārbaudei, (lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu, ja jums ir nepieciešams sertifikāts) * vairāk produktu, lūdzu, pievienojiet klientu apkalpošanas)

Izskatās arī
Mini Dakimakura Anime Rajha Pūkains Keychain Kulons Double-Sided Print Karājas Rotājumu Mazs Spilvens Atslēgu Piekariņi Otaku Dāvanas
€8.71 €4.18

(100% brand new mini dakimakura mums ir vairāk nekā 6000 stili, visas spilvendrānas veikalā var pārvērst mini spilvens keychains, visi mini spilvens keychains var izdarīt spilvendrānas, atbalsta dažādas lomas uz abām pusēm, un atbalsta pielāgošanu, uzpildes dakimakura mini: kokvilna. keychian dakimakura ir aprīkots ar gredzenu, jūs varat izmantot to kā keychain vai pakārt pie mugursoma,)

Izskatās arī
ASTM F136 Titāna Trīsvienības Pīrsings Cirkonija Bruģēts Top Vītni Labret Kniedes Tragus Auskaru Lūpu, Mēles Stud Pīrsings, Rotaslietas
€6.77 €4.06

(* 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes. *galvenais materiāls: implantu pakāpes titāna (sasniedzot sgs vides aizsardzības standartiem) *tips: ķermeņa pīrsings/deguna starpsienas izgriešanas grabēt un/vai deguna gredzenu/auss skrimšļa tragus/lūpu gredzens *1 gabalu (lūdzu kontaktējieties ar klientu servisu par vairumtirdzniecības) *iepakojums: opp maisā *profesionālā)

Izskatās arī
MYLONGINGCHARM nerūsējošā tērauda Fāzēm Vīriešu Rokassprādze -ILOVEU vai DIY savu vārdu-Personalizētu Valentīna diena Dāvanu
€6.55

(materiāli:pu ādas+ nerūsējošā tērauda krelles pērles izmērs:7mm*7mm chian garums:21cm nosūtīš. gab:1pc giftbox iepakošanas par kuģniecības 18-25workind dienas, lai asv vai eiropas valstu epacket un pack24.lv standarta piegāde)

Izskatās arī
Karstā Jauns Nerūsējošā Tērauda Auskari Ausu Nagu Vēdera Poga Gredzeni Nabas Pīrsings Dubultā Sirds Pilienu Kristāla Rotaslietas, Ķermeņa Pīrsings
€3.19 €2.39

(materiāls: nerūsējošais tērauds, zircon izmērs: stieņa diametrs 0.16 cm, bumbiņu diametrs 0,5 cm, sirds platums 1cm ķermeņa rotaslietas veids: naba un bell sprādzes, gredzeni pīrsings tips: nabas pīrsings ombligo, nabas pīrsings vēderā gredzens sakarā: ceļojumu piemiņas, kāzu, pludmale, party pakete ietver: 1pc nabas gredzens paziņojums: 1. sakarā ar)

Izskatās arī
Karalienes Kroni Quinceanera Gājienā Vainagi Princese Rhinestone Kristāla Kāzu Tiaras Sievietēm
€22.87 €8.69

(roku darbs mākslas darbus: šī tiara ir oriģināls dizains, pilnīgi roku darbs ar levery.katru skaistas rokas-vadu headpiece ar augstas kvalitātes kristāli. dzirkstošais ar dārgakmeņiem un kristāliem: šis leģendārais skaistums atsauc atmiņā veco pasaulē žēlastību un eleganto eleganci.pārliecināts, lai jūs spīdēt jūsu kāzu dienā!dramatisku headpiece ar mūžīgas kvalitāti.piemērots kāzām,)

Izskatās arī
Simulācijas Rags, Briežrags Matu spraudes Dārgakmeņi Sieviešu Galvassegu Buļļiem Ragi Piederumi
€2.45

(apraksts šie imitācija buļļa ragi varētu pievienot vairāk festivāla atmosfēru padara šo halloween puse pozitīvāku.jūs varat padarīt savu stilu halovīni mati piederumu vai amatniecības ar šiem viltus vērša ragi saskaņā ar jūsu vēlmēm.viņi jums sniegs patīkamu diy pieredzi. funkcijas -krāsa: melna -materiāls: plastmasa -izmērs: 12.00x4.00x4.00cm/4.72x1.57x1.57inch -)

Izskatās arī
Smaids Žetons Metāla Broša Modes Mīksto Pogu Pin Mīļāko Radošo Dāvanu Apkakles Dekoru Pielāgojamu
€9.76 €1.96

(laipni gaidīti!mēs atbalstām pielāgošana !arī dropshipping ! jūs varat sūtīt man uz dizaina, kuru vēlaties izdrukāt uz jūsu žetona, un es varu radīt unikālu žetons tieši jums! izmērs: s : 3cm m : 4.5 cm l : 5.9 cm)

Izskatās arī
Jaunais Katoļu Mazais Jēzus, Miera Balodis Krusta. Mazumtirdzniecības Miera Balodis Jēzus Krusta Cinka Sakausējums
€2.19 €1.33

(modname=images&cols=1&colspace=0&rowspace=0&align=center modname=ckeditor atsauksmes: lūdzu, novērtējiet dsr (detalizēti vērtējumi) tirdzniecības kyocera pasaules express ideāls (1) mēs vienmēr nodrošinātu vislabāko preču andservices par zemāko cenu (2) ja jums ir pielāgot veidu, kas jums patīk, lūdzu, sazinieties ar mums.modname=products&cols=5&colspace=10&rowspace=10&showname=true&showprice=true asv dolāru)

Izskatās arī
30 GAB. 11*21mm Piekariņi handbola Spēlētājs Sporter Roku darbs Amatniecības Kulons Padarot Rotaslietu izgatavošana
€2.78 €1.99

(30 gab. 11*21mm piekariņi handbola spēlētājs sporter roku darbs amatniecības kulons padarot rotaslietu izgatavošana art. - nr. 9h04 daudzums 30pcs postenis materiāliem cinka sakausējums postenis galvenokārt krāsas antīkas bronzas antīks varš postenis apm izmēra 18*52mm objektu formas piekariņi, kuloni pasākums)

Izskatās arī
8MM Dārgakmens Kārta Fāzēm Stiept Rokassprādzes Sievietēm, Vīriešiem Čakru Dziedināšanas Crystal Energy Power Reiki Hematīts Akmens Krelles, Rokassprādze
€1.67 €1.54

(6mm dabīgā akmens fāzēm, rokassprādzes sievietēm, vīriešiem.dažādas akmens krelles, aproces sniedz jums dažādas valkā izvēli.jūs saņemsiet matēts krelles, rokassprādzes,lavas akmeņu krelles, rokassprādzi,tiger eye krelles, rokassprādzes,amazonite krelles, aproces,sarkana, agate krelles, rokassprādzes un tā tālāk.delikāts dārgakmeņiem aproces iet arī ar savu jebkuru apģērbu,lai jums būtu vairāk burvīgs)

Izskatās arī
Jauna Lieldienu Olu Trušu Auskari Bohēmijas Ziedu Trušu Krāsains Svītru Auskari Priecīgas Lieldienas Rotaslietas Dāvanu
€2.44 €1.21

(jauna lieldienu olu trušu auskari bohēmijas ziedu trušu krāsains svītru auskari priecīgas lieldienas rotaslietas dāvanu)

Izskatās arī
1pc Modes Cimdi, Beisbola Cepure Bat Keychain Atslēgu Gredzens Klp Mājas Palaist Kulons Kustības Diy Roku darbs Rotaslietas
€3.98

(daudzums: 1 gab kvalitāte: aaa+++ materiāls: sakausējuma vienumi stāvoklis: 100% pavisam jaunu ps: 1. par krāsu : sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. 2. par covid-19 : jūsu veselīgu, lūdzu, lietot alkoholu, lai dezinficētu paketi, ja jūs saņemt paku.)

Izskatās arī