Cena €2.37 €2.76

Pilns apraksts

Laipni lūdzam XIN JIE Co.,SIA

Garantijas laiks

1.- Viena gada garantija.

2.- Ja prece ir ar trūkumiem, saņemot tas būtu ietvaros 7days no dienas, kad saņemts apmaiņas jaunu (Pircējs būtu jāatdod visa oriģinālā un nebojātā posteņiem saskaņā ar re-tirgus stāvoklis).

3.- Mēs piegādājam bez remonta pakalpojumu viena gada laikā no pirkuma.Pirmo 1 mēneša laikā, kas mums būs jāmaksā viens veids, kuģniecības izmaksas( no mums ar savu atrašanās vietu); Pēc 1 mēneša iegādes, pircējam ir jāmaksā divi veidi, kā kuģniecības izmaksas.

4.- Mēs saņemt atpakaļ nosūtītās preces, mēs nosūtīsim aizstāj tiem atpakaļ, cik drīz vien iespējams.

5.- Mūsu garantija neattiecas uz produktiem, kas ir fiziski bojāts vai saskaņā ar ano normālas ekspluatācijas rezultātā, nepareiza izmantošana vai nepareiza uzstādīšana uz daļām.

Maksājuma

1.- Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu norēķinu konts ir pieejams, pirms jūs cena objektu.

2.- Visus maksājumus, ko vajadzētu aizpildīt 7days pēc tam, kad jūs saņemat preci.Ja tev tiešām ir grūtības, maksājot par preci, lūdzu sazināties ar mums, pirmkārt, mums palīdzēs to atrisināt.

3.- Ja jums ir kādas īpašas pieprasīt informāciju par preci, lūdzu, atstāt piezīmi jūsu pasūtījuma.

Sūtījumu

1.- Mēs varam piegādāt produktus visu pasauli.

2.- DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, Ķīna Post, Honkongā Post, visi ir pieejami.

3.- Preces tiks izsūtītas ar 3days pēc maksājuma saņemšanas.

4.- Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adresi un kontaktu telefona numurs ir pareizs, ja jūs cena objektu.

5.- Jūs varat izsekot situācijai produktu mājas lapā pēc tam, kad tie ir izvesti.

Importa Nodokļi vai Nodevas

1.- Ievedmuitas nodokļus, nodevas un citus maksājumus, kas notikušas jūsu pusē nav iekļautas preces cenu.Šīs maksas tiek nodrošināta ar pircēju.

2.- Lūdzu, sazinieties ar jūs valsti?s Muitas iestādi, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms iegādes.

3.- Lūdzu, apstiprināja detalizētu informāciju par piegādes rēķinā.Piemēram, cik daudz cenu, mēs būtu rakstīt par to, pavadzīme, rēķins, vai kā, lai aprakstītu objektu, utt...

Atsauksmes

1.- Kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Thanks daudz par jūsu laiku.

2.- Mūsu programma atstās atpakaļ pašā atsauksmes, lai jūs pēc jūsu pozitīvas atsauksmes.

3.- Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Liels paldies par jūsu atbalstu un vēlu jums ir jauka diena! .

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Iepakojums: CINKOŠANA
  • Modeļa Numurs: BC517
  • Izkliedes Jauda: BC550C
  • Pieteikums: ICprovider
  • Barošanas Spriegums: STANDARTA
  • Stāvoklis: Jauns
  • Darbības Temperatūra: STANDARTA
  • Veids: ICS

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

1GB XIAOLIANXIAO CSD16340Q3 SON8 Oriģinālo IC kvalitātes LABI Var apstrādāt ar PCBA
€0.55

(1gb xiaolianxiao csd16340q3 son8 oriģinālo ic kvalitātes labi var apstrādāt ar pcba)

Izskatās arī
10K B3470 NTC Thermistor Sensors Virsmas Temperatūra Fiksēta Zonde M4 26AWG Long10CM Terned XH2.54 - 2P Plug
€0.58 €0.43

(ntc thermistor temperatūras sensors iepriekš ir cena par vienu virsmas temperatūra fiksēta zonde m4 produktu ieviešanu temperatūras sensori ir ar augstu precizitāti, augstu uzticamu ntc thermistor un pvc vada savienojums, ar izolāciju, siltuma vadāmība, ūdensnecaurlaidīga materiāla iepakojumu, uz vajadzīgā forma, viegli uzstādīt, un tālvadības temperatūras kontroli.pieņemt jaunas tehnoloģijas,)

Izskatās arī
10PCS /(YTT)Mobilo telefonu SIM kartes turētāju mazo SIM karti 6P MIKRO sevi popping PUSH mobilā tālruņa kartes turētāja augstums 1.35 MM
€1.72

(iemesli, kāpēc izvēlējāties mūs: augstas kvalitātes, pieejamu un garantētu pēcpārdošanas pakalpojumu, ja tas ir produkts, ar jautājumu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu!)

Izskatās arī
5/GAB Jaunu Oriģinālu CSY1281AER SOP16 Power chip Akciju
€3.18 €2.61

(par mums mēs apņemšanās: ražošana tikai labāko patēriņa preču un nodrošina visaugstāko kvalitāti. * preču piegādē ātri un precīzi, lai klienti visur klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, jums var būt, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams. biznesa)

Izskatās arī
Par Arduino Atmega328P R3 Attīstības padomes 7V uz 12V DC Ieejas LED Gaismas, skaņas signāls 3.3 V un 5V Spriegumu izejas ISP Lejupielādētu
€14.74 €11.06

(par arduino atmega328p r3 attīstības padomes 7v uz 12v dc ieejas led gaismas, skaņas signāls 3.3 v un 5v spriegumu izejas isp lejupielādētu atvērt shēmas diagramma no oriģinālā dizaina izstrāde, programmatūras interfeisu bez maksas lejupielādēt, var arī būt saskaņā ar prasībām, un to modificēt, lejupielādēt programmu ir vienkārša un ērta.varat vienkārši izmantot sensori, visu veidu elektronisko)

Izskatās arī
10PCS Jaunu Oriģinālu SN74HC164N 74HC164N 8-bit Sērijas vai paralēli Veic Pāreju Reģistrā DIP-14 Inline
€0.71

(mēs tikai augšupielādēt produktu krājumus, lai nodrošinātu ātru piegādi un padarīt pircējiem jāuztraucas bezmaksas par mums mēs apsolām, lai: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas politika klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt)

Izskatās arī
1gb/daudz Jaunu Oriģinālu W5500 LQFP48 Ethernet Aparatūras Kontroles noliktavā
€3.50

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1. mēs varam kuģis objektus visā pasaulē.un)

Izskatās arī
LED vilciņš Rotējošo Žiroskopu Segtu bākugunis DIY Komplektu Elektronisko Metināšanas Produktu Komplektu Jautri Ražošanas Sastāvdaļas
€0.99 €0.67

(led vilciņš rotējošo žiroskopu segtu bākugunis diy komplektu elektronisko metināšanas produktu komplektu jautri ražošanas sastāvdaļas funkcijas: 1. jautri un jautri elektronisko komplekts 2. uzlabot praktiskās spējas un nostiprināt teorētiskās zināšanas 3. naudas sodu meistarība, kvalitātes nodrošināšana 4. ļoti piemērots profesionāļiem, vai elektronisko entuziasti, lai praksē 5. ļoti piemērots metināšanas)

Izskatās arī
(1GB) (IC) Jaunu oriģinālu LTC1694-1CS5#TRPBF SOT23-5 LTHE
€1.04

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2:mums)

Izskatās arī
Jaunas Oriģinālas REF198ESZ REF198 Sietspiedes REF198E Sprieguma Atsauces Čipu SOP8
€2.74 €2.71

(laipni lūgti mūsu veikalā, ja jūs nevarat atrast modeli jūs vēlaties, mūsu veikalā, jūs varat uzklikšķināt, lai sazināties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrastu to, ko jūs vēlaties, lai jūs.)

Izskatās arī
STM Gd32 Mm32 Offline CD-R Mašīnu Programmētājs Offline Rokas Pārnēsājamie
€388.33 €174.75

(cd-r mašīnas funkciju apraksts: atbalstīt stm32g 0xx , stm32 f0xx, stm 32f1xx, stm 32f2xx, stm 32f3xx, stm32f4xx, stm 32f7xx, stm 32h7xx, stm 32l0xx, stm32l1xx, stm 32txx, stm 32wxx pilna sērijas viena mikrodatoru mikroshēmu modeļiem.atbalsta gd32f1xx, gd32f2xx, gd32f3xx, gd32f4xx, gd32exx pilnu single-chip mikrodatoru modelis atbalsta blm32f1xx pilna sērijas viena mikrodatoru mikroshēmas modeli atbalsta)

Izskatās arī
Izskatās arī
(1 gab.) 100% N(1 gab.) Chipsetew ATS2825 QFN-68 Chipset 100% New ATS2825 QFN-68
€4.27

(cienījamie pircēji, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz šādu norādījumu saņemšanas mūsu mikroshēmas bga mikroshēmas youbuyfromourcompanyare augsto tehnoloģiju un tik precīzi, kā nanometru forsmall daudzumu mikroshēmas, tie ir pakļauti gaisā pēc tam, kad tiek izņemts no iepakojuma.tātad, tie, iespējams, būs jāievēro daži mitrums tus lai izvairītos no qualityproblem.mēs iesakām,)

Izskatās arī
HD64F2638F20V QFP128 Integrālās Shēmas (Ic) Iegulto - Microcontrollers Jaunu un Oriģinālu
€13.13

(jaunu un oriģinālu vienas pieturas profesionālās bom galda salīdzināšanas pakalpojumu jāatzīmē, (lūdzu, izlasiet to pirms pasūtījuma): 1. mums ir vairāk nekā 50000 veida daļas mūsu noliktavā un būs augšupielādes.esat laipni lūdzam nosūtīt mums savu rfq vai bom sarakstu, mēs sniegsim jums mūsu labāko cenu! jūs varat atstāt mums ziņu, vai sūtīt e-pastu, mēs atbildēsim jums,)

Izskatās arī