Cena €39.86 €61.32

Pilns apraksts

Īpašas Pazīmes : Augšējā Skava var uzstādīt kā Vertikālā (Dalītāju) vai Horizontāli (Barjeru) Virzienā.

Skavas Izmērs: Augšējā Skava 0,19 collas / 5mm - 0.78 collu / 20mm (Stikls, Akrils), Apakšējo Skavu 0,19 collas/ 5mm - 1.57 collas / 40mm (Cieši Fit, Galda vai Rakstāmgalda.)

MATERIĀLS: celtniecības izturīgs pret Koroziju, rustless.nodrošinot kvalitāti un ilgmūžību.Šie iekavās ir Pērlīšu Izsists Apdare ka izskatās awesome un nav rūsas.

PIETEIKUMS: Augšējā Skava - fix koka , stikla vai akrila.Apakšējo Skavu pievienot Galda vai Rakstāmgalda.

Tips: Ekrāna Nodalījumu, Klipsi

krāsa:Melna

Materiāls:Alumīnija sakausējuma

izmērs:Kopējais garums: 180 mm

Iepakojuma Saturs:

8 x Ekrāns Nodalījumu Klipi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

DXAB 9 Collu LCD rasējamais Dēlis eWriter rasējamais Dēlis Izglītības Bērniem
€10.55 €6.33

(funkcijas: ootdty pieņemot jaunāko lcd spiediena saudzīgas tehnoloģijas, šo jauno versiju, lcd rakstiski tabletes bērniem ir par 35% spilgtāka nekā vecā versija.bez radiācijas un ar 2 iebūvēts nomaināms akumulators, šis lcd rakstiski tabletes var dzēst un pārrakstīt vairāk nekā 100 000 reižu, kas nozīmē, ka viens zīmēšanas bloks saglabā 100,000 gab. papīra ar 3 kokiem. ekrāna)

Izskatās arī
Tintes Akmens Inkstone Kaligrāfijas Glezniecības Ķīnas Tradicionālo Slīpēšanas Inkstick Bloķēt Stickcontainer Prakses Pad Inkslab
€15.27 €8.71

(apraksts - materiāls: dabīgā akmens. - krāsa: melna. - izmērs: akmens: par 13. 4 x 7. 4 x 2. - apmēram.x 2. 3 x 1. paketi, ieskaitot 1 x tintes 1 x tintes akmens funkcijas dabas tintes akmens, luowen inkstone| | | |cieta materiāla ar skaistu dabīgā akmens viļņaini.)

Izskatās arī
Optiskā Eksperimentu: 5 Diametrs 30 Fokusa Lēcas Objektīvu Ar Perforētu
€7.32 €6.95

(vienu pasūtījumu par vienu gab.)

Izskatās arī
Muguras Modelis Cilvēku Elastīgu Jostas Anatomija Skelets Līkne Apmācības
€22.58 €13.55

(apraksts: izturīgs materiāls: šī muguras pelējums ir izgatavotas no pvc materiāla, kuru var izmantot ilgu laiku. medicīnas mācību: tas mugurkaula pelējuma, ir instruments, ko var izmantot, lai medicīnas mācību. var būt hung: tas mugurkaula pelējuma var būt hung, kas var būt ērtāk, lai jūs varētu mācīt. viegli pārvietoties: tā muguras pelējums ir ļoti viegls, tāpēc, ka)

Izskatās arī
Anatomijas Modelis Rīkles Anatomija Modelis Cilvēku Orgānu Mācību Prop Dropship
€33.61 €23.86

(funkcijas: ootdty šī cilvēka rīkles anatomija modelis parāda pamata anatomijas detaļās, elpošanas un vokālās orgānu.paplašinātās 2x modeli cilvēka kakls ļauj jums skaidri redzēt visas svarīgākās anatomiskās struktūras cilvēka rīkles. cilvēka anatomijas balsenes modelis featured numurēti daļas.ideāls rīkles un balsenes slimību pētniecības un klīnikās.profesionālā anatomijas)

Izskatās arī
4X lupa Ar Statīvu, Elastīgu Gooseneck Pilna Rezervēt Palielināmā, sliktas Redzamības Senioriem Ar Novecošanās Acis
€28.33 €19.55

([extra lielu skatīšanās zonā] lupa skatu laukumu līdz 9.8x5.7inch, jūs varat apskatīt lielāku laukumu bez vairākkārt pārvietojas lupas. 4x augstas izšķirtspējas palielinās par 400% teritorijas bez izkropļojumiem. [premium pilnīgi skaidrs, objektīvs] - izgatavota no premium optiskā pakāpes lēcām, kas nodrošina kristāldzidru attēla kvalitāti ar minimālu kropļojumu, ideāli piemērots senioriem ar novecošanās)

Izskatās arī
Vārdiem Deklamācija Angļu Vārdiem Prakses Copybook Izglītības Efektīvu Atmiņu Angļu Rakstiski Papīra Mācīties Angļu Valodu, Aids
€3.93 €2.51

(vienuma tips: prakses copybook izmērs: 260*190mm(10.24*7.48 gadā) valoda: angļu materiāls: papīrs pakete ietver: 1pc prakses copybook 1. lūdzu, ņemiet vērā, foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, atļauts 1-3mm(0.04-0.12) un atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem,)

Izskatās arī
Scratch Papīra, Ņemiet vērā, Rainbow Magic Scratch Off Papīra Komplekts Mini Norāda Ganāmpulka Stuffers Bērnu Mākslas Amatniecības DIY Papīra Amatniecības, Mākslas, Lai
€7.95 €3.97

(jautri un viegli veids, lai saglabātu jūsu bērnus izklaidēs?mēģiniet nulles varavīksnes māksla!ar-uz ūdens bāzes, bez smaržas, tintes un daudzpusīgi izmanto, šis produkts nodrošina nebeidzamu jautrību jūsu maz ones.tas ir ideāli piemērots dzimšanas dienu vai kādu īpašu gadījumu, kā unikālu un radošs dāvanu. produkta nosaukums: krāsains scratch-off grāmata materiāls: sabiezējumu balta)

Izskatās arī
1PC Medicīniskās Plastmasas Laparoskopisko Polimēra Ligation Klipus Hemolok Klipus Endoskopijas Ķirurģija, Ķirurģijas, Asinsvadu Klipi Medicīnas Instrumentus
€2.07 €1.41

(motīvs: atbilst vajadzībai pēc tradicionālās metāla ligating klipus lietot sirds-asinsvadu un vispārējās ķirurģijas programmas. sniedzot ķirurgi, spēcīga, droša klipu apvienojumā ar efektīvu, ērti, viegli-kravas kasetņu sistēmu. integrēta zobu saskarne ar uz kuģa un ir paredzēti, lai novērstu slīdēšanu. viru ļauj elastīgi klipu izvietošanu pirms klipu bloķēšana. nonabsorbable)

Izskatās arī
40 Gab. Sastrādātas Dzēšgumiju Lāpstiņu Papīra Toolss Spongesing Stiklu Tīrīšanas Sūklis Baltās Trimmera Galviņas, Asmens Rubs Students
€7.60 €2.97

(apraksts tas ir izgatavots ar izcilu meistarību un drošu un maigu materiālu, tas ir lielisks izturību un praktiskumu.tā būs lieliska izvēle jūsu ieskicējot un krāsošana.turklāt, tas ir lielisks ieskicējot rīks. funkcijas - krāsa: balta. - materiāls: sūkli. - izmērs: aptuveni 2.70x1.10x0.50cm/ 1.06x0.43x0.20inch. - šie līdzekļi tiek izvēlēti ministru materiālu,)

Izskatās arī
10pcs Putu Plakātu Valdes Lielu Putu Valdes A4 Putu tāfele Tukšā Putu Plakātu Valdes Tukšu Putu tāfele
€13.06 €6.54

(apraksts pietiekami putām dēļi ir pietiekami, lai jūs varētu izmantot, jums neizdodas diy, tas nav svarīgi.šie viegls putām dēļi ir ideāli piemērots amatnieku, skolas projekti, aizmugures paneļiem, karkasu un montāžas tiek parādīts.ļoti ērti izmantot. funkcijas -krāsa:balta -materiāls:putas -izmērs:30.50x21.10x0.50cm/11.99x8.29x0.20in - tukšas putas kuģa dizains)

Izskatās arī
5gab Underglaze Zīmuļus Keramikas Dekorēšanai Kausēta Stikla Un Saskaņā ar Glazūru Keramikas
€26.46 €16.68

(5gab underglaze zīmuļus keramikas dekorēšanai kausēta stikla un saskaņā ar glazūru keramikas apgleznoti zīmuļi ar glazūru un grūti zīmuļi padarīs keramikas pieredze vieglāk.tajā pašā laikā, tā piebilst sajūtu skici keramikas attēla~ piesardzības pasākumi:uzpilda no underglaze krāsainu zīmuļi ir zināma cietība un ir piemērotas tikai vienkāršā krāsošana~ zīmuļi nedrīkst)

Izskatās arī
LCR-TC1 TC1 Daudzfunkcionāls Displejs TFT Apgaismojums Tranzistors Testeri Diožu Triode Kondensators Pretestība Tranzistors
€24.76 €15.10

(tranzistors noteikšana: pēc power-off valsts vai pārbaude ir pabeigta, ievietojiet testa detaļas uz tranzistors testa zonā uz testa ligzdai, nospiediet bloķēšanas rokturi, nospiediet multi-function taustiņu, testeris automātiski pasākumus, un mērījumu rezultāti tiek parādīti, pēc testa beigām.brīdinājums: vienmēr izlādēt kondensatoru, pirms pievienojat tos testeris!testeri var tikt bojāts, pirms jūs to)

Izskatās arī
10Pcs Pieejamu Sterilā Petri Trauki Vāki Lab Plāksnes Baktēriju, Rauga Skolas Piederumi, Kancelejas 60mm*6 mm, Piliens Kuģniecība
€0.82 €0.56

(10 gab. laboratorijas plastmasas petri trauciņā/caurspīdīgs skaidrs kā stikls petri trauciņā lab piederumi postenis apraksts augstas skaidrs, 100% neapstrādātas polistirola īpaša ventilācijas gaisa apmaiņas sterilizēts ar gamma stariem krāsa: caurspīdīga izmērs: 60mm*6mm paketē iekļauts: 10pcs plastmasas petri trauki)

Izskatās arī
Elektriskā Centrifūgas Medicīnas atdalīšanas plazmas Laboratorijas Centrifūgu koriģē laika funkcija Burbulis noņemšanas Seruma separat 800D-1
€44.39 €40.84

(ues jauda:220v,50hz apgriezienu diapazonā:0-4000r/min jaudas caurules izmērs:20mlx6)

Izskatās arī
Plate Maisītāju Laboratorijas Labs Maisītāji Maisītāji Maisa Bar Karstā Swizzle Sticks Piederumu Piegādēm Magnētisko Maisītāju Bārs Mehānisko
€38.46 €19.23

(piezīme: šī pozīcija nāk ar mums pievienojiet, lūdzu, pārbaudiet, vai spriegums jūsu reģionā, pirms pirkšanas. apraksts šis magnētiskais maisītājs ir par maisot, zinātniskās pētniecības, rūpniecības, lauksaimniecības, veselības un medicīnas, utt. .tas ir zems trokšņu līmenis, mazs un viegls, ērti pārvadāt. funkcijas - krāsa: balta. - materiāls: plastmasa. -)

Izskatās arī
1pc Nerūsējošā Tērauda Divas-lokšņu Locīšanas Pusmēness Dzenskrūves Lāpstiņu Šķību Bradāt Piemērots Stikla Kolbas,lietotas Lab Sajaukšanas Rīki
€52.05 €35.39

(1pc nerūsējošā tērauda divas-lokšņu locīšanas pusmēness dzenskrūves lāpstiņu šķību bradāt piemērots stikla kolbas,lietotas lab sajaukšanas rīki produkta nosaukums: salokāmo divu lapu bradāt materiāls: 304 nerūsējošā tērauda produkta iespējas: 1. šo produktu var izmantot, lai liela ātruma izkliede līdzekļi, un tas ir super asu instrumentu ātrgaitas dispersijas izstrādājumi,)

Izskatās arī
Sešas Pusē dambretes kauliņus 8cm Putuplasta dambretes kauliņus Dot dambretes kauliņus Matemātikas Mācīšanas galda Spēle Mazulis dambretes kauliņus Skaitīšanas Rotaļu Mācību līdzeklis Spēle dambretes kauliņus
€4.43 €3.10

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes baudīt šo klasiski veidoti dambretes kauliņus ar spilgtām krāsām.katrā pusē no lielās putu dambretes kauliņus ir numurētas uz tradicionālo sistēmas ar 1. - 6. melni punktiņi.bērniem vecumā 5 un uz augšu, noteikti būs mīlēt to. lielisku ideju izmantot kā informatīvs līdzeklis, lai jūsu bērniem.visvairāk praktisko un patīkams)

Izskatās arī
Morzes Kods Exerciser Sūtīšana, Kopēšana, Dekodēšanas Prakses Ierīces Cw Pet Elf Melns (Profesionālā Versija)
€137.71 €117.06

(profesionālā versija ir iebūvēts cw audio decoder valde, kas var būt saistīts ar īsviļņu radio stacijām, lai atšifrētu cw ķīniešu un angļu valodā, audio signālus un parādīt tos uz uzņēmēja ekrāna. / mini versija nav iebūvēts dekoders, valdes un nevar būt saistīts ar īsviļņu radio. iebūvēts 2500mah un augstas kapacitātes litija baterija, kas var nepārtraukti gaidīšanas līdz 20 stundām.to)

Izskatās arī
50gab Stonewool Hidroponiskas Augt Mediju Starter Kubi Augu Kubi Soilless Substrāts Iesēta Akmens Vates tamponu, Stādi Grupu
€10.87 €7.50

([packing list] tu saņemsi 1 soilless kultūras vidē ar 50 sveces kopā, kas ir pietiekami, lai atbalstītu stādīšanas liels skaits uzņēmumu, un jums būs pieredze, prieks stādīšanas. [augstas kvalitātes materiāls] mūsu akmens vates tamponu, ir ļoti efektīvs hidroponiskas produktu.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes bazalts.pēc tam, kad kūst augstā temperatūrā, tas veido šķiedras lielā ātrumā,)

Izskatās arī
6 - Slot Testa mēģeņu, Koka Testa mēģeņu Turētājs, Testa Mēģenes ar 6 Žāvēšana, mēģeņu Uzglabāšanas Organizācijas Stāvēt, Caurules
€8.88 €4.61

(apraksts izgatavots no materiāla ar 6 caurumiem un augstu saķeres aizbāzni.atkārtoti un rokas mazgāt.laboratorijām, mēģenes saturs ir skaidri redzams, un caurule ir viegli ielikt un izņemt. funkcijas - augstas kvalitātes materiālu: testa mēģeņu ir izgatavots no koksnes materiāla, kas ir gan izturīga, salīdzinājumā ar parastajām plastmasas mēģenē pakaramie, tā ir ļoti stabila un neslīdoša)

Izskatās arī