Cena €18.60 €21.88

Pilns apraksts

Ekrāna Drukāts Elektrodu Elastīgu Elektrodu Elektroķīmiskās Laboratorijas Ierīces Sensors Elektrodu Sensora Ekrāns Elektrods par SPEC

(Atbalsta lielus pasūtījumus un muitas dienesta rīkojumu )

Maksājumu & Checkout

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Pay pal Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

DARĪJUMA rīkos maksājumu līdz brīdim, kad jūs saņemtu savu pasūtījumu, ar gandarījumu.

Piegāde

1.Mēs kuģis savu pasūtījumu ietvaros 2-7 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.

2.Vairumā reizes postenis sasniegs lielākā daļa valstu robežās no 8 līdz 15 darba dienām.Lai dažos attālos apvidos var aizņemt vairāk kā 20 darba dienu laikā.

3.Ja jūs nesaņemat preci pēc 30 dienām, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums izmeklēt un atrisināt piegādes problēmu.

Piegādes Metodi

Pārvadātājs

Izsekošana

Piegādes

Piezīme

Ekonomikas Piegāde

Singapūra Pastu

8~20 darba dienas

Reizēm var aizņemt vairākas dienas, lai sasniegtu sakarā ar neskaidru iemeslu dēļ.

Paātrināta Piegāde

DHL, Fedex, UPS, TNT...

3~5 darbadienu laikā

EMS

5~10 darba dienas

Reizēm var aizņemt vairākas dienas, lai sasniegtu sakarā ar neskaidru iemeslu dēļ.

Pasūtījuma

1. Cena, ko maksā par objektu izslēdz jebkuru muitas nodokli.Mūsu veikals nav plecu visus nodokļus galamērķa valstī.

2. Mēs parasti atzīmēt preces kā savu vajadzību uz profomal/faktūrrēķins, un mēs cenšamies palīdzēt, lai samazinātu vai izvairītos no GST vai V. A. T vai citu Ievedmuitas nodokļus, bet mēs nevar garantēt, nav nodokļu maksājumiem, jo tā ir atkarīga no jūsu Valsts Importa Politiku.

3. Ja jūsu detalizēti adrese pieder poligons reģionā, express izmaksas būs augstāka nekā standarta.

4. Maksu var piemērot tad, ja piegādes tiek noraidīts un nosūtīts atpakaļ uz mūsu Biroju.

Atgriezties & Kompensācijas

1.Tikai bojāts produkts tiks piedāvāts maiņas.

2.Produktiem ar trūkumiem ir jāatgriež 30 dienu laikā no dienas, kad jūs novietot savu rīkojumu.

3.Tas var aizņemt līdz 7 darba dienas, lai apstrādātu jūsu atgriežas pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu produkta.Atpakaļ nosūtīšanas sedz Pircējs.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu atgriešanās

4. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Pack24.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

5. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Atsauksmes

1. Mēs atstās Pozitīvas Atsauksmes pēc tam, kad saņemt maksājumu, Lūdzu, neaizmirstiet, lai dotu mums un PIECAS ZVAIGZNES par visu Sīki Vērtējumi

2. Ja jūs neesat apmierināti ar jūsu iepirkšanās Pieredzi,Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu risinājumu, pirms jūs nolemjat atstāt neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkādas problēmas, lai jums, cik ātri vien iespējams,paldies.

3. Mēs sniegs jums pakalpojumu, kā vislabāk, kā mēs varam radīt atsauksmes PIECAS ZVAIGZNES ir tas, ko mēs cenšamies, lai.Lūdzu, rakstiet man, izmantojot "Manas Ziņas" vai "Pasta" - ja jums ir jautājumi par mūsu saraksti vai jūsu pirkumu

Sazinieties Ar Mums

Mēs apsveicam visus ziņojumus, jebkurā laikā un laimīgi reaģēt uz katru ziņu,ko mēs saņemam, parasti 24 stundu laikā.

Paldies par jūsu atbalstu ,novēlu jums jauku dienu !

Specifikācijas

  • Izejas: Analogo sensoru
  • Modeļa Numurs: Ekrāna Drukāts Elektrodu
  • Zīmola Nosaukums: MoreSunsDIY
  • Izmantošana: Temperatūras Sensors
  • Materiāls: Maisījums
  • Veids: Biosensor
  • Teorija: Pretestības Sensors
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Izskatās arī
Jaunas oriģinālas IR2161PBF 2161PBF IR2161 DIP-8 MOSFET Vadītāja Chip Jaudas pārvaldības IC
€36.73

(labrīt draugs!par visiem tehnisko atbalstu un datu lapas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mani. 1. lūdzu, sazinieties ar mani vispirms, ja jums ir nepieciešams liels daudzums vai ātrāku piegādi, lai es varētu organizēt labāk, cenu un piegādes veids, lai jūs.mēs pieņemam plašu norēķinu metožu.mēs ceram, kam ilgtermiņa sadarbību ar jums, tāpat kā daudzi citi mūsu klientiem. 2. piegāde)

Izskatās arī
10pcs/daudz LD7537RGL LD7537RG LD7537R LD7537 SOT23-6 Jaunu Oriģinālu Noliktavā
€1.69 €1.43

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
10PCS Jaunu Oriģinālu SN74HC164N 74HC164N 8-bit Sērijas vai paralēli Veic Pāreju Reģistrā DIP-14 Inline
€0.71

(mēs tikai augšupielādēt produktu krājumus, lai nodrošinātu ātru piegādi un padarīt pircējiem jāuztraucas bezmaksas par mums mēs apsolām, lai: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas politika klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt)

Izskatās arī
5gab I+B+K+2.4 D+3C lodāmurs tīra vara 900M lodāmurs galvu, kas iekšā karstā tukša vara elektriskais lodāmurs padoms
€1.34

([xlmodel]-[foto]-[0000] silts padomi: tīra vara lodāmurs galvu, lielisku siltuma vadītspēju, vienādu sēdekļu, jo tīra vara mīksts, var nebūt ilgs laiks, augstu temperatūru, sausu darbību. draugi, kuri zina par vara materiāliem vajadzētu zināt, ka ar pagājušo laiku, krāsu vara izstrādājumus tiks veikta dabas oksidācijas, un krāsa mainīsies no baltas uz dzeltena līdz sarkana ar melnu,)

Izskatās arī
10PCS Smart Elektronika L298N Stepper LĪDZSTRĀVAS Motors Vadītāja Vairogs Izplešanās Attīstības Padome arduino DIY Auto Robots
€22.48 €21.35

(jaunas dual h tilta dc stepper motor disku kontrolieris valdes modulis l298n par produkta apraksts pamata īpašības moduļa nosaukums dual h-tilta mehānisko vadītāja modulis darba režīms h-tilta vadītāja (dual) master chip l298n iepakojums 9 ierakstītajiem sūtījumiem loģika spriegums 5v piedziņa spriegums 5v-35v loģika)

Izskatās arī
10PCS SP3232EEN-L SP3232 JAUNU SOP
€10.68 €10.26

(skype-i:d/ mp34791 [email protected] sveiki, mans dārgais laipni lūdzam vajag vairāk, lūdzu, atstājiet ziņu, lai man pateikt, ja jums joprojām ir iegādāties ic mikroshēmu, smd led diodes,potenciometrs, ieslēdziet, lūdzu, sazinieties ar mani offerring uz rokas vietas iegādāties preces pārstrādei, ev auto, 5g iot ievēlēt.pieteikumu. zemāk uzskaitītie elektronisko)

Izskatās arī
16 Kanālu Releja Slēdzis Modulis Ar Optocoupler LM2576 Releja Modulis 5V, 12V 24V Smart Izplešanās Valdes Elektronisko Komponentu Valde
€16.88 €11.81

(16 kanālu releja slēdzis modulis ar optocoupler lm2576 releja modulis 5v, 12v 24v smart izplešanās valdes elektronisko komponentu valde funkcijas: katram cilvēkam ir 15-20 ma vadītāja strāvu. izmanto divas 8-kanālu uln2803apg darlington bloki čipu kontroles releja moduli. tas ir 16-kanālu pārraides saskarnes panelis, kas var kontrolēt tieši ar plašu microcontrollers, piemēram, arduino,)

Izskatās arī
5.A Klāstu vienfāzes MAIŅSTRĀVAS Pašreizējā Sensora Modulis Arduino
€0.84 €0.83

(5.a klāstu vienfāzes maiņstrāvas uz kuģa mikro precizitātes pašreizējo transformators modulis pašreizējā sensora moduļi arduino pasākums 3000v)

Izskatās arī
MERACLY (5~10piece)100% New PCA82C250T PCA82C250 A82C250 sop-8 Chipset SMD IC mikroshēmā PCA82C251T/YM
€4.88

(laipni lūgti mūsu veikalā ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums kāpēc izvēlēties tieši mūs: 1. visas preču pārdošanas ir noliktavā,mēs varam nosūtīt jums 2 darba dienu laikā. 2. mums ir daudz dažādu veidu preču (viss vienā veikalā) un vēl svarīgāk ,jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu qanlity. kuģniecības un apmaksu 1.)

Izskatās arī
10pcs AP3053EMP-G1 3053E SOP8
€16.41

(laipni lūgti mūsu veikalā, ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums)

Izskatās arī
Skaitītājs Pievienot Bezvadu IO Modulis (lai Sasniegtu Power-off Memory Skaits Vērtības)
€4.82 €3.13

(skaitītājs modulis pievienots bezvadu io modulis (lai sasniegtu power-off memory skaits vērtības) šis skaitītājs modulis tiek izmantots, iekšēji bezvadu 0 moduli.īstenot izslēgšanās atmiņa skaitīšanu vērtības.cena ir par vienu moduli.bērnu attēls nav oficiālu attēla moduļa, bet tā izmēri un izskats ir līdzīgs. laipni lūgti mūsu veikalā, baudīt kuģniecības šeit, jūs varat sazināties ar)

Izskatās arī
GM8136S-QC-A GM8136S-QC GM8136S qfp128 2gab
€26.03 €20.83

(vienas pieturas mača priekšrocības elektronisko komponentu ātri un ātru citātus, jums tikai nepieciešams jūsu bom lai nosūtītu vēstuli no stacijas mēs quote jums, tiklīdz mēs saņemam bom uztraucas par produktu daudzumu, kas jums nepieciešams?)

Izskatās arī
5gab TJA1051TK/3 TJA1051T TJA1051 HVSON8 pavisam jaunu un oriģinālu
€17.70

(cienījamie pircēji: par mums mēs apsolām: 1:laipni lūdzam nosūtīt mums savu rfq vai bom sarakstu, mēs sniegsim jums mūsu labāko cenu! 2:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 3:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem)

Izskatās arī