Cena €0.68 €0.80

Pilns apraksts

nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, Ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, Mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk

Pircējs Padomi

1: Vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza

2: Pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta

Par MUMS

Mēs Apsolām:

* Ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti.

* Piegādāt preces mūsu klientiem visā ar ātrumu un precizitāti

Klientu Apkalpošanas Politika

Mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.

Darbības joma uzņēmējdarbība: auto IC, digital uz analog circuit, viens čips, mikrodatoru, fotoelektrisks sakabe, uzglabāšanas, trīs-termināla sprieguma regulators, SCR, lauka ietekmi, schottky, releji, rezistori, kondensatori , gaismas caurules, uzmavas, un citi vienas pieturas atbalsta pakalpojumus!

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO / FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Mūsu priekšrocības

1: Mēs visu pašu sastāvu, ar pietiekamu piedāvājumu

2: produkta kvalitāti sasniedza sērijas sertifikācija

3: Mēs atbalstām dažādus transporta, Honkongas un Ķīnas pasta paciņas, EMS.DHL federālais .UPS un TNT, var pilnībā izpildītu dažādas vajadzības, kas pircējam.

Es esmu stingri pārliecināts,

Mums būs jūsu labākais partneris

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi: ESP32
  • Stāvoklis: Jauns
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi 2: DIY KOMPLEKTU
  • Veids: Triode Tranzistors
  • Iepakojuma Tips: Virsmas Mount
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi 1: ESP8266
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi 4: STM32
  • Elektroniskās Detaļas Un Piederumi 3: DC-DC
  • Modeļa Numurs: S9012

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

AO3423 SOT-23 -20V/-2A MOSFET JAUNAS Oriģinālas
€0.88

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
1500W 50A Regulēšana Solis uz Leju Buck Pārveidotāja Barošanas DC-DC 25-90V līdz 12V 48V 60V High Power Sprieguma Regulators Inverter
€36.27 €31.68

(potenciometrs: lielā pulksteņa rādītāja virzienā, mazo pretēji pulksteņrādītāju kustības virzienam. nixie caurule: displejs izejas spriegumu. nixie cauruļu maiņa: to var izslēgt, kad tas netiek lietots. ventilators: siltuma izlietne temperatūra ir 50 ° c, un ventilators sāk.pārtrauc darbu pie 40 ° c. ieeja: 25-90v (nedrīkst pārsniegt 90v) jauda: 2.5-60v (sprieguma regulēšana)

Izskatās arī
Mājas Signalizācijas Ūdens Noplūdes Vietas, Signalizācijas Detektoru 120dB Ūdens Noplūdes Sensora uztveršanas Plūdu Trauksmes Pārplūdes Drošības Signalizācijas Sistēmas
€2.91 €1.92

(produkta pārdošanas punkts: 1. smd apstrādes augstas kvalitātes abpusēja versiju, viedās mikroshēmas patērē maz elektrods, kas ir anti-reverse aizsardzība, anti-izdegšana 2. izsmalcinātu izskatu augstas kvalitātes abs materiāla, matēts apvalks high-end atmosfēru, augstas kvalitātes 3. ūdens sildītāji, izlietnes skapji, notekūdeņu sūkņi, veļas mašīnas, radiatori, u.c.; 4.)

Izskatās arī
25Pcs FreeStyle Lipīgs Plāksteris Ūdensizturīgs Sensors Plāksteri Fiksētu Plāksteri Pārredzamu Pārsēji 4 1/2"* 3 1/5 elektroinstrumenti
€4.93 €0.45

(produkta apraksts: -pavisam jaunu un augstas kvalitātes -izgatavoti no materiāliem, kas izturīgi -fixic sensors ar caurspīdīgu līmi plāksteris! -ūdensnecaurlaidīgi plāksteri: tie ir ūdensizturīgs-plāksteri ir veiksmīgi testētas-akrila līmi izturēs dušas ilgāk par 10 dienām. -viegli pielīmēt-mūsu plāksteris satur trīs daļas pamatni papīra. -tas būs stick)

Izskatās arī
PT7313E PT7313 SOP-28
€0.13 €0.12

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
(5-10piece)100% New OZ9938GN dsp-16 Chipset
€2.52

(apsveicami,apsveicami ! ! ! klientu apkalpošanas dienests: ja jums ir nepieciešams iegādāties lielu žetonu skaitu, mēs varam nodrošināt jūs ar vairumtirdzniecības cenām!jūs varat sazināties ar mani pa skype un pack24.lv sarunas .es darīšu visu iespējamo,lai nodrošinātu jūs ar labāko pakalpojumu kvalitāti,mēs nosūtīt priekšmetus, 5 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir sasniegts. atsauksmes: 1.ja)

Izskatās arī
10pcs PCF8574AT SOP16 Jaunas Oriģinālas
€3.81

(laipni lūgti mūsu veikalā mums ir vairāk produktu ja jums ir nepieciešams vairāk, daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums)

Izskatās arī
BSSY)PIC32MX795F512L-80IPT iepakota TQFP-100 iegults 32 bitu mikrokontrolleru MCU pusi diriģents
€152.74

(iemesli, kāpēc izvēlējāties mūs: augstas kvalitātes, pieejamu un garantētu pēcpārdošanas pakalpojumu, ja tas ir produkts, ar jautājumu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu!)

Izskatās arī
MAX20734EPL+T MAX20734 FCQFN Komutācijas sprieguma regulators chip
€36.60

(laipni lūgti manā veikalā. mēs sniedzam viens-pārtraukt iepirkuma pakalpojumi ja jums ir nepieciešams vairāk daudzums vai vairāk produktiem,lūdzu, sazinieties ar mums. dārgie draugi, liels paldies par jūsu atbalstu. ja citi pārdevēji, un mums nav parāda prasības citos pack24.lv, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot tērzēšanas lai izveidotu jaunu saiti, lai jums. tā)

Izskatās arī
1GB AQH2223 DIP-7 2223 DIP7
€0.17 €0.15

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkts 3. problēmas tranzīta un produktiem.jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai sniegtu jums pēc-pārdošanas servisu.)

Izskatās arī
Izskatās arī
50gab/daudz IRFB4110PBF TO220 IRFB4110 B4110 TO-220 jaunu MOS FET tranzistors Noliktavā
€12.58 €10.70

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī