Cena €16.41

Pilns apraksts

Zīmols:EllyBling

Materiāls:Sakausējuma

Pārklājumu:Gold&Silver

Tips:Ziedu

Daudzums:30pcs

Izmērs:2.8 cm/1.1 collu

Kuģniecības Politika

1.Pasūtījumiem tiks nosūtīts 1 līdz 5 darba dienām, atbilstoši jūsu vēlamo piegādes iespēju.Izsekošanas informācija tiks sniegta, tiklīdz tā ir pieejama.

2.Pasūtījumi, kas saņemti laikā, brīvdienās un svētku dienās, tiks apstrādāti nākamajā darba dienu laikā.

3.Jūsu pakete var būt pakļautas muitas nodevas un ievedmuitas nodokļi, no valsts, uz kuru jūsu pasūtījums ir nosūtīts.Saņēmējs ir atbildīgs par visām nodevām un nodokļiem, kas noticis.

4.Piegādes Laiks Aprēķins:

Pack24.lv Standarta Piegāde: 15-75 dienas

DHL: 5-12 Dienas

FedEx IP: 5-12 Dienas

Atgriešanās Politiku

1. Mēs tikai pieņem preci atpakaļ 7 dienu laikā pēc ierašanās.Jebkādiem zaudējumiem, kas rodas no vardarbības vai lietota neattiecas uz mūsu politiku.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT ar sākotnējiem nosacījumiem.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos adresi un sniedz mums izsekošanas skaits.

3. Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.Mēs nosūtīsim nomaiņu vai kompensāciju, lai jums pēc tam, kad mēs saņemam un pārbaudiet jūsu atpakaļ nosūtītās preces.

Atsauksmes

1. Jūsu drīzu apstiprinājumu, tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus.

2. Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un 5-zvaigžņu pārskats.

3. Ja jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, mēs atbildēsim 48 stundu darba dienu laikā.

Paziņojums:

1. Krāsa var nedaudz mainīties, lai krāsu kalibrēšanas katra atsevišķa ierīce.

2. Par pasūtījuma pieprasījumus (krāsas un daudzums u.c.), lūdzu, rakstīt piezīmes pasūtījuma.

3. Visi produkti ir labas kvalitātes un labi pārbaudītas, pirms nosūtīts.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai izvairītos no jebkādiem kvalitātes problēma.

Paldies par jūsu atbalstu!

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: Gudrs/Romantiska
  • Sods vai Modes: Modes
  • Materiāls: Metāla
  • Piekariņi Tips: Ziedi
  • Metālu Tips: Dzelzs sakausējuma
  • Modeļa Numurs: FC033-FC034
  • Vienuma Tips: Piekariņi

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Nerūsējošā Tērauda, Grozāms Romiešu Cipariem, piem Stress Atvieglojums, Gredzeni, Vīriešu, Sieviešu Gredzeni Ikdienas Ikdienas Anti Trauksme Piederumi, Dāvanu
€2.12 €1.46

(laipni lūgti mūsu veikalā! ! materiāls: nerūsējošais tērauds stils: moderns, moderns, vienkāršs gadījumā aina: banketu, atpūtas iepakojums: viens gredzens pirkt piezīmes: 1. ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums. 2. sakarā ar ražošanas pielaides, tur var būt nelielas izmēru atšķirības starp partijām. 3. izvairīties)

Izskatās arī
Brālis Keychain, Nav Labāka Drauga Kā Brālis, Paldies Dāvanu
€3.23 €3.03

(brālis keychain par lielo brāli, mazais brālis, soli brālis, jauno brāli, brāli likumu, kāzu dāvanas, dzimšanas diena dāvanas, gradācijas dāvanas.labākais brālis keychain - tur ir labāks draugs nekā brālis, un nav labāka brālis, nekā jūs.vienība: keychain materiāls : nerūsējošais tērauds kulons izmērs: 22*39mm iepakojums: opp iepakojuma saturs: 1 gab keychain)

Izskatās arī
Zilā A Līdz Z 26 Iniciāļiem Zelta Foliju, kas Piepildīts Sequin Modes Keychain Ar Tauriņu Pušķis Keyring Sievietēm, Vīriešiem, Somas Piederumi
€4.56 €1.60

(dārgie draugi, laipni lūgti manu veikalu , lūdzu, savākt veikals lai izvairītos nevar sūtīt, lūdzu, norādiet pareizu pilnu vārdu un pareizu detalizēta adreses, paldies uzmanību! mēs esam godīgi pārdevēji, mums būs atbildīgs par jebkuru problēmu.ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums. stāvoklis: 100% pavisam jaunu vienuma tips: keychain krāsa: kā parādīts)

Izskatās arī
HPHT dimanta Fancy Spilgti Zaļa 1ct VS1 skaidrību starojuma avota formu GEMID sertificētā laboratorijā audzē dimanta akmens brīvs
€813.86 €569.70

(cienījamie klienti.mums ir dažādas formas un dažādu krāsu lab pieaudzis dimantu pārdošanas.lūdzu, skatiet produkta esošo mājas lapu vai sazinieties ar pārdošanas.paldies. inventāra produktiem, kuģis tūlīt ja jums ir nepieciešams, tuvcīņa akmens .mums arī ir ,lūdzu, pārbaudiet šo saiti :)

Izskatās arī
Aproce Skatīties, T-Bar Plaukts Rotaslietas, Koka Stāvēt Vienā Slānī Cepures Aproce Rokassprādze Neatkarīgu Atbalsta Kumode Organizators
€15.79 €9.48

(apraksts: koka materiāls: rotaslietas stāvēt pieņem premium koksnes materiāla, kas var uzturēt stabilu. t-bar: rokassprādzi, plaukts nāk ar t-bar forma, kas ir praktiski un ērti lietot. aizsardzības: stand izvēlas premium velūrs un pu ādas, kas var arī aizsargāt jūsu rotaslietas no bojājumiem. organizators: rotaslietas, īpašnieks var labi organizēt savu galds, kumode, letes, galda,)

Izskatās arī
20pcs Sudraba Pārklājumu Sakausējums Dubultā Sirds Piekariņi Radošo Dobi Ārā Sirdis Kuloni DIY Pāris Rokassprādzes, Krelles Rotas Atklājumiem
€3.24 €2.26

(posteņa nosaukums: 20pcs sudraba pārklājumu sakausējums dubultā sirds piekariņi radošo dobi ārā sirdis kuloni diy pāris rokassprādzes, krelles rotas atklājumiem 1.svars: 23g 2.izmērs: kā attēlā 3.iepakojumā: 20pcs/daudz 4.sods vai modi: modes 5.materiāls: sakausējuma 6.lietošana: roku kaklarota keychain, auskari, gredzens ... kvalitātes nodrošināšana 100%)

Izskatās arī
10pcs Jaunu Kaķu Acu Saule Rhinestone Piekariņi Krāsains Kristāla Opal Kuloni DIY Padarot Sievieti, Auskari, Kaklarota, Anklet Modes Rotaslietas
€3.58 €2.50

(posteņa nosaukums: 10pcs jaunu kaķu acu saule rhinestone piekariņi krāsains kristāla opal kuloni diy padarot sievieti, auskari, kaklarota, anklet modes rotaslietas 1.svars:14g 2.izmērs: kā attēlā 3.iepakojumā: 10pcs/daudz 4.sods vai modi: modes 5.materiāls: sakausējums/rhinestone 6.lietošana: roku kaklarota keychain, auskari, gredzens ... kvalitātes nodrošināšana 100%)

Izskatās arī
Rozā, Violeta Emerald Olu Virsmas Kulons 18K Zeltu Inkrustēts Saule Zaļa
€94.14 €56.49

(viens art, viens attēls tika nosūtīta pēc nejaušības principa.vai jums prātā, ja jums nav iegādāties? 1. pēc saņemšanas jūsu informāciju, lūdzu, atstājiet man 4 zvaigznes un 5 zvaigznes atpakaļ tik labi, kā jūs varat, ja vēlaties.un tad mums darīt to pašu jums. 2. lūdzu, dod mums iespēju risināt jebkuru problēmu.mēs saprotam, ka jūs varētu būt neapmierināti, ar dažiem posteņiem.lūdzu,)

Izskatās arī
Ar Vara Pārklājumu Sudraba Adatu Kubiskā Cirkonija Kārta Un Ūdens Piliens Urbt Trīs Rindas Dimanta Pušķi Camellia Rožu Auskari
€42.73

(ar vara pārklājumu sudraba adatu kubiskā cirkonija kārta un ūdens piliens urbt trīs rindas dimanta pušķi camellia rožu auskari.)

Izskatās arī
Luksusa Violeta Kristāla Kāzu Rotaslietas Komplekti Sievietēm Auskari Kāzu sānslīdi kaklasaite Kaklarota Uzstādīt Līgava Rotaslietas Komplekti, Piederumi
€4.78

(luksusa violeta kristāla kāzu rotaslietas komplekti sievietēm auskari kāzu kaklarota uzstādīt līgava sānslīdi kaklasaite rotaslietas komplekti, piederumi produktu nosaukums:kaklarota, auskaru komplekts krāsas: sarkana purpura, rozā, zaļa, sudraba, balta, zila metāls:eco-friendly cinka sakausējuma rhinestone un kristāla)

Izskatās arī
Dabas Lapis Lazuli Kulons Akmens Krelles 13*25mm Slīpētas Ūdens Piliens Kuloni, Rotaslietas Pieņemšanas Aproce, Kaklarota, Auskari
€3.98 €2.39

(dabas lapis lazuli kulons akmens krelles 13*25mm slīpētas ūdens piliens kuloni, rotaslietas pieņemšanas aproce, kaklarota, auskari materiāls:dabiskā akmens daudzums:1/2/3/5 gabalu svars: aptuveni 4g/gab stils:ar caurumu pielietojums:remontdarbos darinātas rokassprādzes, kaklarotas, anklets, auskari un citi aksesuāri.piezīmes: 1) mēs sadarbojamies ar rūpnīcām un cena ir ļoti)

Izskatās arī
Mīl Sirdi, Rokas Ķēdes Salds Ins Auto Piederumu Soma Tālrunis Akrila Kulons
€0.59

(funkcijas: ootdty izgatavots no akrila un to sakausējumu,šo sieviešu tālrunis kulons vads ir izturīgs un stilīgs, lai likts uz jūsu tālruni. roku darbs ķēdes var viegli piestiprināt pie telefonu gadījumos usb vai tālrunis, tālrunis nav nokrist vai tikt zaudēta.liels, lai novērstu ierīces, ir samazinājies. šis tālrunis kulons ir jauki ikdienas piederums, ka jūs varat dāvana jūsu)

Izskatās arī
Ķēdes Aproce Rožu 20mm Ēteriskās Eļļas Difuzoru Medaljonu Aromātu Nerūsējošā Tērauda Smaržas DIY Rotaslietas Bezmaksas 10Pads Sievietēm, Bērniem, Dāvanu
€3.24 €2.04

(ķēdes aproce rožu 20mm ēteriskās eļļas difuzoru medaljons aromāts nerūsējošā tērauda smaržas diy rotaslietas bezmaksas 10pads par sievietēm, bērniem, dāvanu 2.materiāls: nerūsējošā tērauda priekšā un aizmugurē 3.izmērs: medaljons izmērs :20mm 4.krāsa tērauda krāsas /rožu krāsā/zelta krāsā/melns krāsa/varavīksnes krāsu 5.lietošana: derīgs)

Izskatās arī
Huitan Ģeometriskas Formas auskariem Luksusa Inkrustēts Vienu Kubiskā Cirkonija Minimālisma Sieviešu Auskari Kāzu Moderns Rotaslietas Karstā
€5.03 €2.71

(produkta informācija zīmols: huitan modeļa numurs: e1142-e1146 materiāls: misiņš, kubiskā cirkonija svars: aptuveni 2.7 g stāvoklis: 100% pavisam jaunu lielisks kuģis iepakojuma saturs: 1 auskaru pāri, opp maisā ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā. rotaslietas uzturēšana: *)

Izskatās arī