Cena €0.45 €0.65

Pilns apraksts

Sirds Mīlestību Lācis Formas Keychains Kāzu Puse, Dāvanu Rokassomu, Mugursoma Karājas Kuloni Aksesuāru Sievietēm, Meitenēm, Pāris Keyring

Jaunu un augstas kvalitātes!

Apraksts:

1. Augstas kvalitātes materiāls: mīlestība lācis auto atslēgu ķēdes kulons ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu izmantošanu.

2. Unikālais dizains: kulons ir speciāli izstrādāta forma mīlošs lācis, kā nodot ziņu no siltuma un mīlestības.Tas ir ne tikai svarīgs ķēdes, bet arī modes aksesuārs.

3. Multi-funkcijas: papildus tiek izmantoti kā atslēgu piekariņi, to var arī piestiprināt pie somas vai citus priekšmetus, pievienojot papildu personalizētu šarmu.

4. Dāvanas, kas piemērota visiem dzīves gadījumiem: vai tā ir dzimšanas dienas, Ziemassvētki, Mātes Dienā, Valentīna Dienā, jubilejas vai jebkuru īpašu gadījumu, šī mīlestība lācis auto atslēgu ķēdes kulons ir lieliska dāvanu izvēle.

Funkcijas:

Stilīgs un skaists izskats, pievienojot vairāk modes.

Piemērots dažādu svarīgi, banketi, proms, personām un tā tālāk.

Tas var būt apgriezti uz velosipēda, mugursoma, kausa soma, seifs, automašīnu atslēgas un dēlu uz.Izvēlēties vienu rotājumu jūsu somas un parādīt savu stilu.

Izgatavots no kvalitātes sveķu materiāls, kas ir izturīgs un nav viegli valkāt.Ergonomiski veidotas, lai ietilptu lielumu visiem sieviešu plaukstām.

Lieliska dāvana dzimšanas dienas svinības par labu, mini dārgumu rotaļlietas, dāvanas, Halloween un Ziemassvētku puse.Perfect Mātes Diena dāvanas, Ziemassvētku dāvanas, Pateicības Dienā, dāvanas dzimšanas dienas dāvana meitenēm, draugs, mīļākais un mātēm.

Materiāls: Sveķi

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Izmērs: Atsauces attēlu

Pakete ietver: 1PC

Piezīme:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm.

2. Kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.

Specifikācijas

  • Metālu Tips: NAV
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: KvJJL

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

8x6x6cm/3.15x2.36x2.36in Veidnes Ziemassvētku Augstas Kvalitātes Silikona, Izgatavoti Cietas Veidnes
€4.53 €3.03

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes to plaši izmanto ģimenes puses, kāzās, valentīna dienā, ziemassvētku rotājumi, lai radītu siltu un romantisku sajūtu. tas būs naudas sodu dekoratīvie dāvanu espically uz ziemassvētkiem. izgatavots no izturīga silikona elastīgu un atkārtoti. tā var tikt izmantota kā cepšanas veidnē, lai padarītu roku darbs,)

Izskatās arī
6-7mm Melna Pelēka Rondelle 100% Īstu Dabīgo Saldūdens Pērļu Rotaslietas Akmens Rotaslietas Pieņemšanas Zaudēt Distances Krelles Daļa 14"
€10.13 €8.01

(id: b0730 bu materiāls: dabīgo saldūdens pērli izmērs: aptuveni 6-7mm caurums: apm 0,6 mm daudzums:1 daļa, apmēram 14-15inch uzmanību: šī ir īsta pērle, tas nevar būt ļoti ideāls, ceru, ka jūs varētu to saprast.)

Izskatās arī
Alžīrijas Līgava Kristāla Ilgi, Kaklarota, Pušķis Dizaina Arābu Etniskā Tradicionālā Stilā Apzeltīts Džemperis Ķēdes Kaftan Kāzu Kleitu, Rotaslietas
€25.16 €12.58

(alžīrijas līgava kristāla ilgi, kaklarota, pušķis dizaina arābu etniskā tradicionālā stilā apzeltīts džemperis ķēdes kaftan kāzu kleitu, rotaslietas, dāvanu ***ilgi:150cm uzturēšanas dārgmetālu 1 - jums nevajadzētu valkāt metālu piederumi tad, kad jūs darāt mājas darbus vai pārvadā smagas lietas 2 - jums vajadzētu izvairīties no saskares ar dzīvsudrabu,svinu un citus)

Izskatās arī
Māsu Nedēļas Galā - Stethoscope Emaljas Atloks Pins - 1gab vai 10pc - Medmāsa Adatas, Beramkravu Broša Nozīmītes Ārsta Palīgs Studentiem
€9.85 €5.22

(stethoscope broša tapas medmāsa ārsts adatas emaljas atloks pin piespraudes gudrs nozīmītes medicīnas studentiem apģērbi, somas sievietēm vīriešiem)

Izskatās arī
Modes Vīriešu Gredzens Punk Vintage Nerūsējošā Tērauda Gredzenu, Saderināšanās, Kāzu Gredzeni, Vīriešu Rotaslietas, Dāvanas Vairumtirdzniecības Dropshipping
€10.18 €5.08

(nosaukums: nerūsējošā tērauda gredzens materiāls: nerūsējošais tērauds krāsa: tērauda izmērs: 7/8/9/10/11/12# iepakojuma specifikācijas: 1 gab/iepak)

Izskatās arī
Modes Lapu zīmējumiem, Augu Iedvesmoja Keychain Siksna, Atslēgu gredzens Karājas Turētājs, Soma, Auto Seifs Rotaslieta Taustiņu ķēde Karājas Soma dāvanas
€5.45 €2.18

(maksājums: pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm. sūtījumu: 1.sagatavošanas laiks:mums need3-5 darba daysto sagatavot savu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 2.lūdzu, doublecheck jūsu addresswhen jūs rakstīt pack24.lv,ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis tos, lūdzu,)

Izskatās arī
Modes Pērles, Zelta Kāzu Matu Aksesuāri, Ziedi Līgavas Matu Rotas, Matu Adatas, Pērles Klipus Sievietēm Headpieces
€7.66

(postenis veids: kāzu tiara / headhand materiāls: crtstal,rhinestones, cinka sakausējums process: roku darbs, galvenais krāsa: zelta garums: 8.5 cm platums: 6.5 cm svars: 18g gadījumiem: kāzām/party/prom/jubilejas dāvana: līgava/līgavas/ziemassvētku dāvanu/jaunais gads)

Izskatās arī
Apdullināšanu Atloks Ķēdes Apkakle Kakla Padomus Broša Pin Vīriešu Aksesuārs
€2.77 €1.38

(apraksts: pavisam jaunu un augstas kvalitātes.modes un ķēdes pušķis.materiāls: sakausējuma krusta izmērs: aptuveni 3 x 4 cm / 1.18 x 1.57 collas ķēdes garums: apm 10 cm / 3.94 collu krāsa: sudraba paketē iekļauts: 1 pins)

Izskatās arī
Krāsu Uzacu Krāsošana 24 Krāsas DIY, kas veic Piegādi Amatniecības Rīku
€13.75

(funkcijas: ootdty salīdzinājumā ar tradicionālo krāsošanas bloki, šis šķidrums ir vieglāk izmantot, jo jums nav'for t nepieciešams tērēt papildu laiku, gaidot to, lai izkūst. safery: šķidrums krāsa ir nekaitīga, nesatur toksiskas vielas un krāsvielas, ir bez smakas kopumā.tas nedos gāzi pēc tam, kad tiek sajaukts ar vasku vai ietekmē smarža smaržas. augstas koncentrācijas:)

Izskatās arī
K691 5gab/daudz Sirds Koka Lifts, Krelles Būris Medaljonu Kulons Medaljonu Pasaku Puse Ēteriskās Eļļas Izkliedētājs
€4.02 €3.73

(lai vairāk mums$125, mēs varam uzlabot, lai ātrāko kuģi caur dhl,ems, fedex īpaša līnija, un tā tālāk.lūdzu, ziņu mums, paldies.)

Izskatās arī
1 Pāris Bowknot Hairclip Elegants Ārējie Matadatu Kulons Matu Barrette X3UD
€3.36 €2.38

(funkcijas: ootdty pievienot pieskārienu cuteness, lai tavs stils ar šo adorable spārnu un bowknot matu spraudes. izgatavoti no sakausējuma/plīša materiāla, šie matu spraudes ir izturīgs un izbalināt izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.unikāla dizaina eņģeļu spārnu un lokus pievieno modes pieskārienu jūsu izskatu. ideāls cilvēkiem, kas patīk moderns stils un meklēt modes)

Izskatās arī
Sīkas Zvaigžņu Leverback Auskarus, Zvaigžņu un Mēness Auskari Minimālisma Rotaslietas, Antīkas Sudraba Krāsas Debesis Rotaslietas Auskari
€3.27 €1.97

(materiāls: augstas kvalitātes sakausējuma garums auskari: aptuveni 3,4 cm roku darbs, auskari ierašanās laiks j: kad es varu saņemt paku? a: parasti ilgst 15~35 dienām, lai asv un eiropā, 20~60 dienu laikā uz citām valstīm.)

Izskatās arī
Jaunums Fashion Star Atloks Pin Sievietēm, Vīriešiem Uzvalks, Kleita Apdare Piespraudes Apkakles Adatas Cepuri Piespraudes Krekls Atloks Soma Gudrs Dāvanas
€2.22 €1.57

(produkta apraksts stāvoklis: brand ne materiāls: vara garumu un krāsu: kā redzams attēlos, 1. piezīme: sakarā ar starpību, mērījumu metodi, lūdzu, ļaujiet 0-3 cm izmēru novirze 2. piezīme: var būt nedaudz atšķirīga krāsu, jo datora monitora iestatījumi 1. mēs kuģis pasaulē.mēs parasti kuģis 1-2 darba dienu laikā no saņemšanas noskaidroti maksājumu.(izņemot brīvdienas), 1-2 dienas ir nododot)

Izskatās arī