Cena €11.88

Pilns apraksts

Laipni lūgti mūsu veikalos!

Dārgie draugi, Ja jūs interesē ļoti daudz kas, par ko vēlaties pasūtīt lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu vai runāt par cenu!

SKYPE:jamielian1210

KOMPENSĀCIJAS & ATGRIEŠANĀS:

Mēs piedāvājam garantija uz visiem posteņiem, ko mēs esam pārdevuši.Prece tiks pārbaudīta, pirms kuģis, tas būs labā stāvoklī, ja ir dažas problēmas ar preci, sazinieties ar mums.

Lūdzu, e-Pastu mums, lai paziņot par nekvalitatīvu preci.Ja vien nav noteikts citādi, šis postenis nāk ar 14 dienas garantija no nosūtīšanas datuma.

Jums ir jāsazinās ar mums pirms atgriešanās jebkuru produktu ..Atgriešanās jābūt jaunos apstākļos (Pircējs būtu jāatdod visa oriģinālā un nebojātā posteņiem saskaņā ar re-tirgus stāvoklis).

Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas. !!

Mēs sirsnīgi pateicamies jums par jūsu pozitīvu atsauksmi, un pabeigt darījumu, mūsu sistēma atstās jums pozitīvas atsauksmes.

MUITAS NODOKĻA & NODODOT MAKSA:

Visus klientu pasūtījumus, mums nav maksas nodošanu, maksu, pat 1gb daļa.

Kad daļas, kas ieradās pie vietējā paraža, ja detaļas bija jāmaksā muitas nodoklis, mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

Pārliecinieties, ka jums lasīt nosūtīšanas informācija noteiktu paredzamo piegādes laiku.Ja projekts vēl nebija ierodas šajā laikā, lūdzu, dodiet mums ziņu, pagarināt apstiprinājuma saņemšanas par šo pasūtījumu.

būs pārliecinieties, ka jums 100% apmierinoša atbilde.Izvēlēties mums ir jums pareizo izvēli.

Piezīme: Mīļie draugi, Ja jūs interesē ļoti daudz kas, par ko vēlaties pasūtīt lielu daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu vai runāt par cenu!

Paldies tik daudz par jūsu izpratni!

Specifikācijas

  • Veids: Sprieguma Regulators
  • Zīmola Nosaukums: XDIQI
  • Barošanas Spriegums: 1
  • Izkliedes Jauda: 1
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Pieteikums: Dators
  • Stāvoklis: Jauns

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Sarkans Zils Zaļš 3 In 1 LED R8205T DS1302 elektroniskais Pulkstenis, Temperatūras, Sprieguma Modulis Laiks, Termometra Voltmetrs Valdes DC 5V-30V
€6.30 €3.14

(silts prompt: cienījamais pircējs, mūsu lētāko transporta pakalpojumi ekonomiskās kategorijas loģistika (sunyou ekonomiskās gaisa pasts ,ķīna post parasto mazo pakešu plus), var izsekot tikai befor tā ierodas jūsu valstī,lūdzu, izvēlēties standarta kategorijas loģistikas, ja jūs vēlaties pilnu sekošanas informāciju.sīkāk vēlāk 3 in 1 modulis, iestatiet laiku, termometrs, voltmetrs trīs veidu praktiskās)

Izskatās arī
(1GB) (IC) Jaunu oriģinālu LTC1694-1CS5#TRPBF SOT23-5 LTHE
€1.04

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2:mums)

Izskatās arī
5GAB Jaunu un Oriģinālu SOP-8 FAN7371MX 7371 LCD barošanas pārvaldības chip Akciju JAUNU oriģinālo IC FAN7371
€2.38 €2.14

(laipni lūgti mūsu veikalā kāpēc mums bija tieši izvēlēto: 1. 12 mēnešu produkta garantija (izņemot mākslīgo bojājumus) visas preču pārdošanas ir noliktavā, un mēs varam piegādāt preces, lai jūs 2 darba dienu laikā. 3. mums ir daudz dažādu veidu preces kas vairāk, jūs saņemsiet viszemāko cenu, ar augstu kvalitāti. ------------------------------------------------------------------- apmaksas)

Izskatās arī
10cps TOP232P TOP232PN
€3.83

(dārgie draugi, ko elektronisko komponentu vai jums ir nepieciešams ar mums sazināties?daudzi no mūsu krājumiem nav uz plaukta.mums varat sazināties ar mums pastāvīgi atjaunināšanas procesu.mēs varam palīdzēt jums sadarboties ar visiem elektronisko komponentu un integrālās shēmas.)

Izskatās arī
10PCS CSC2313F CSC2313 SOP-28
€2.90 €2.60

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
Motora Apgriezienu Regulators 6V12V24V CW CCW Iebūvēts Lineārās Piedziņas Motora Kontrolieris
€1.83 €1.65

(speicification relejs uz priekšu un atpakaļ pārslēgšana, bez bloķēšanas slēdzis, nospiediet motoru pagriezt, atbrīvot rokas un apstāties ieejas spriegums: 6-24v maksimālā strāva: 3a ātruma diapazons: 0-100% elektroinstalācijas diagramma šis produkts var tikt savienots ar normāli aizvērts slēdzi, lai saprastu, pozitīvo un atpakaļgaitas ierobežojums funkcija)

Izskatās arī
10pcs/daudz VO 1X VO 1U V0 SMD3 SOT89 Auto Tranzistors Auto Dienvidaustrumu Fulika dators, kas kontrolē motora eļļas sūknis triode
€6.01 €5.89

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu)

Izskatās arī
14Values*10Pcs=140pcs 1W Zener Diode Komplekts DO-41 3.3 V-30V Sastāvdaļa Diy Komplektu, Vienmērīga Spiediena Cauruļu KOMPLEKTS
€1.73 €1.71

(par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. * piegādāt preces mūsu klientiem visā ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu atpakaļ uz jums, cik)

Izskatās arī
5gab TJA1051TK/3 TJA1051T TJA1051 HVSON8 pavisam jaunu un oriģinālu
€17.70

(cienījamie pircēji: par mums mēs apsolām: 1:laipni lūdzam nosūtīt mums savu rfq vai bom sarakstu, mēs sniegsim jums mūsu labāko cenu! 2:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 3:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem)

Izskatās arī
10pcs / daudz NGD8201AG V3040 00211 FDD07096 V3040D 8201AG 07096 TO-252 Automobiļu aizdedzes spole tranzistors Noliktavā
€3.66

(cienījamie pircēji, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz šādu norādījumu saņemšanas mūsu mikroshēmas bga mikroshēmas youbuyfromourcompanyare augsto tehnoloģiju un tik precīzi, kā nanometru forsmall daudzumu mikroshēmas, tie ir pakļauti gaisā pēc tam, kad tiek izņemts no iepakojuma.tātad, tie, iespējams, būs jāievēro daži mitrums tus lai izvairītos no qualityproblem.mēs iesakām,)

Izskatās arī
5gab M16JZ51 M16GZ51 TO-3P
€4.82 €4.67

(laipni lūgti mūsu veikalā.es esmu priecīgs ar jums sadarboties.mūsu produkti ir nosūtīti pēc pārbaudes.tāpēc, ka tur ir pārāk daudz modeļu elektronisko komponentu, nav iespējams augšupielādēt tos pa vienam.ja jums ir nepieciešams, citus modeļus, bet mūsu veikalā nav saite.varat noklikšķināt uz klientu apkalpošanas sūtīt man ziņu.es palīdzēs jums atrisināt jebkuru produktu jums ir nepieciešams.ja)

Izskatās arī
1GB Jaunu Oriģinālu X28HC256P-15 DIP Paketi X28HC256P Uzglabāšana
€3.59 €3.37

(mēs tikai augšupielādēt produktu krājumus, lai nodrošinātu ātru piegādi un padarīt pircējiem jāuztraucas bezmaksas par mums mēs apsolām, lai: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas politika klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt)

Izskatās arī
1GB/DAUDZ 3DD207 3DD15D 2N3773 MJ2955 NPN AF Amp Audio Jaudas Jaunus Labas Kvalitātes Chipset IC
€0.35

(silts prompt: cienījamais pircējs, mūsu lētāko transporta pakalpojumi ekonomiskās kategorijas loģistika (sunyou ekonomiskās gaisa pasts ,ķīna post parasto mazo pakešu plus), var izsekot tikai befor tā ierodas jūsu valstī,lūdzu, izvēlēties standarta kategorijas loģistikas, ja jūs vēlaties pilnu sekošanas informāciju. nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu, garantēta kvalitātes , ja jums)

Izskatās arī
SSC54-E3/57T S54 SMC Diode 40V 5.A Virsmas Mount DO-214AB (SMC) SSC54-E3 SSC54 JAUNAS Oriģinālas
€0.42

(produkta statusa aktīvs tehnoloģiju schottky spriegums - dc reverse (vr) (max) 40 v pašreizējā - vidējā rektificētu (io) 5a spriegums - uz priekšu (vf) (max) @, ja 490 mv @ 5 ātrums, ātra = 200ma (io) pašreizējā - novērst noplūdes @ vr 500 µa @ 40 v kapacitāte @ vr, f - montāžas veids surface mount paketes / case do-214ab, smc piegādātāja)

Izskatās arī