Tagi: Piekariņi, kuloni

Cena €2.13 €3.05

Pilns apraksts

Krāsa : Tibetas Sudraba Pārklājumu / Jaukta

Materiāls: Cinka Sakausējums Metāla (Svina un Niķeļa Bezmaksas) / Cat eye Akmens

Izmērs : Kā parādīts attēlā (1mm=0.0393 collu 1inch=25.4 mm)

PIEZĪME: Attēli tiek uzņemti ar reāliem krājumus saskaņā ar baltās gaismas efekti,lai ražotu

var parādīties maza izmēra un krāsu atšķirība uz DATORA ekrāna,lūdzu, skatiet lieluma informācija

par apraksti.Tāpēc, lūdzu, saprast, ka tas pirms izsoles,Paldies!

J: Kad būs mans pasūtījums tiks nosūtīti ārā?

A: 95% pasūtījumiem tiks nosūtīts veic 24-48 stundas.

J: Kad es varu saņemt paku?

A: Parasti ilgst 12~35 dienām, lai Jūsu valstis.

Q: Ko darīt, ja iepakojums nav jāierodas?

A: neuztraucieties, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs vēlamies paplašināt piegādes laiku vai kompensāciju par jums.

Q: Ko man darīt, ja ir problēmas produktiem?

A: neuztraucieties, lūdzu, sazinieties ar mums un sūtīt foto.Mēs atbildēsim jums, asap un mēs atmaksāsim vai nosūtīt jums.

PAKETES

Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakošanas katru sīkumu, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet iepakojuma, pirms jūs pierakstīties, lai to saņemtu, ja tas ir bojāts vai bojāta, jūs varat veikt ierakstu ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, varat uzņemt fotoattēlu un nosūtīt mums, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi.

PIEGĀDE

Uzmanību, Lūdzu!mēs esam starptautiskā pārdevējs no Ķīnas cietzemi.LŪDZU, ESIET PACIETĪGI!Mēs parasti piedāvā standarta international airmail.To var izdarīt par 10 līdz 25 darba dienu laikā par piegādi.Bet, ja jūsu kopējā summa pārsniedz $200,mēs apsolām, ka mēs nosūtām preces uz jums EMS.Ja jums ir kādi jautājumi vai jebkuru īpašu lūgumu, darīt to, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā, ņemot vērā laika starpība starp mums.

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!Ja jūs neesat apmierināti ar produktu un pakalpojumu,lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas un neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu tevi.Paldies! :)

PAR MUMS

Mūsu ražotne atrodas Šanhajā.

Pašlaik, stingri Ievērojot biznesa filozofija "klientu vispirms, kalti priekšu" un principu "klientu vispirms", mēs nodrošinām mūsu klientus ar kvalitatīvu pakalpojumu.

Superior Kvalitāti un Samērīgu Cenu, ir mūsu galvenās priekšrocības, padarot mūsu produktu konkurētspēju starptautiskajā tirgū.

Specifikācijas

  • Vienuma Tips: Kuloni
  • Formas\raksts: Kārta
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Kuloni Tips: slide
  • Stils: Classic
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Zīmola Nosaukums: HCJBAB
  • Materiāls: Akmens
  • Modeļa Numurs: HCJBAB
  • CN: Shanghai
  • Sods vai Modes: Modes
  • Dzimums: Unisex
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Alžīrijas Līgava Kristāla Ilgi, Kaklarota, Pušķis Dizaina Arābu Etniskā Tradicionālā Stilā Apzeltīts Džemperis Ķēdes Kaftan Kāzu Kleitu, Rotaslietas
€25.16 €12.58

(alžīrijas līgava kristāla ilgi, kaklarota, pušķis dizaina arābu etniskā tradicionālā stilā apzeltīts džemperis ķēdes kaftan kāzu kleitu, rotaslietas, dāvanu ***ilgi:150cm uzturēšanas dārgmetālu 1 - jums nevajadzētu valkāt metālu piederumi tad, kad jūs darāt mājas darbus vai pārvadā smagas lietas 2 - jums vajadzētu izvairīties no saskares ar dzīvsudrabu,svinu un citus)

Izskatās arī
Regulējams Ķēdes Sirds Kulons Šarmu Kaklarota Kritums sānslīdi kaklasaite Resizable par Sievietēm
€3.51 €1.72

(sirds kulons šarmu kaklarota 【jēgpilnu kaklarota] aicina-tas apstiprinoši kaklarota ir lieliska dāvana vīrieti vai sievieti, kas vajadzīga, atgādinot, reizi brītiņa.pārdomāto dāvanu meita, bestie, draudzene, māsa, māsīca, māsas bērns, mamma,tante, labi draugi, jo īpaši dažas nozīmīgas dienas, piemēram, augstas skolas/ koledžas absolvēšanas, dzimšanas dienas, atpakaļ uz skolu, valentīna diena, sieviešu)

Izskatās arī
Gotu, Punk Kulons Sarkano Asins Piliens Aproce Rokassprādze Pieaugušo Atdzist Hip Hop Aproce Paziņojumu Rotaslietas, Aksesuāri
€3.56 €2.38

(funkcijas: ootdty asins piliens aproce ir unikāls un tendenci aksesuāru, kas papildina edginess uz jebkuru apģērbs. izgatavots no augstas kvalitātes leģēta un puv želeja, šī aproce ir izturīgs un ērts valkāšanai. paredzēts gan vīriešiem, gan sievietēm, kas ciena netradicionālās modes paziņojumus. šī aproce ir ideāls ikdienas gadījumos, puses, koncerti, un citu notikumu,)

Izskatās arī
Krāšņs Tauriņš Tiaras Kāzu Rotaslietas Komplekti un Vainaga Ziedu sānslīdi kaklasaite Kaklarotu Komplekti, Kāzu Līgava Rotu Komplekts Aksesuāri
€21.87 €10.71

(krāšņs tauriņš tiaras kāzu rotaslietas komplekti un vainaga ziedu sānslīdi kaklasaite kaklarotu komplekti, kāzu līgava rotu komplekts aksesuāri produktu nosaukums:kronis, kaklarota, auskaru komplekts krāsas: zelta pārklājumu un sudraba pārklājumu sarkans zils zaļš metāls:eco-friendly cinka sakausējuma rhinestone vainaga augstums: ap 6 cm vainaga diametrs: aptuveni 14.5)

Izskatās arī
Modes Lapu zīmējumiem, Augu Iedvesmoja Keychain Siksna, Atslēgu gredzens Karājas Turētājs, Soma, Auto Seifs Rotaslieta Taustiņu ķēde Karājas Soma dāvanas
€5.45 €2.18

(maksājums: pirms izvietojot savu pasūtījumu,lūdzu, apstipriniet, detaļas ar mums, ja jums ir pieprasījuma par precēm. sūtījumu: 1.sagatavošanas laiks:mums need3-5 darba daysto sagatavot savu pasūtījumu saskaņā ar mūsu numberous pasūtījumus katru dienu. 2.lūdzu, doublecheck jūsu addresswhen jūs rakstīt pack24.lv,ja jūs vēlaties mainīt pirms mēs kuģis tos, lūdzu,)

Izskatās arī
Vintage Bizantijas Stila Krāsains Semi-Precious Dārgakmens CZ Pirkstu Band Gredzens Sievietēm Grieķija Dizaineru Puses, Metālkalumi Smalkas Rotaslietas
€9.84 €4.65

(diezgan augsto kvalitāti, par šo jautājumu, diafragmas 18k gold plating.ne salīdzināt mūsu objektus, lai lēti versijas.laipni pasūtījuma zelta vermeil(2,5 mm, biezums) jewelries! ļoti apsveicami vairumtirdzniecības pasūtījumiem, sazinieties ar mums par atlaides, ja jums ir nepieciešams, lai liels daudzums. mēs piedāvājam dropshipping pakalpojumu, nav kontakti/veikals mājas lapā/cenas/rēķins)

Izskatās arī
Dawapara Rūnas Kaklarota Skandināvu Rūnu Elder Futhark Apli Talismans Kulons Īrija Reliģijas Vintage Dāvanu Nerūsējošā Tērauda
€5.03 €4.03

(skandināvu vikingu rūnas amuletu: šīs skandināvu rotaslietas ir izgatavotas no viking elementi un iegravēts ar ziemeļvalstu rūnas, kas ir forši, un personalizētus.unikālo skandināvu aizsardzības talismans ar rūnu apli, enerģijas, rūpīgi izstrādāts ļoti detalizēti.)

Izskatās arī
Komplekts 100 Vintage 2024 Gadā Formas Kuloni ar Caurumu DIY Rotaslietu izgatavošana Piegādes Ierīču Detaļas
€18.75 €11.63

(funkcijas: ootdty uzrunu ar mūsu 2024. gadam kulonu, kas raksturo unikāls un futūristisks dizains, kas atspoguļo uzmanību. izgatavots no augstas kvalitātes sakausējuma materiāla, mūsu kulons aksesuāri ir izturīga un ilgi kalpo. vai jūs esat diy entuziasts, vai kāds, kurš mīl modes, mūsu 100 piederumu komplekts ļauj endlesses radošumu, padarīt rotaslietas. paceļamās savu)

Izskatās arī
SHANICE 8.85 g S925 sudraba atvērt gredzenu Liels Zelta Bowknot Gredzenu Sievietēm, Kāzu Iesaistīšanās Priekšgala Mezgls Modes Rotaslietas
€27.34 €13.67

(100% pavisam jaunu modes sieviešu gredzenu zīmols:shanice gem veids: nav modeļa numurs:dp2235 izmērs pieejams:atvērts gredzenu dzimuma:sievietes ,meitene kolosālas bildes no šī notikuma: puse , iepazīšanās fine/modi:modes ,vintage materiāls: 925 sudrabs izmērs diametrs:16.9 mm , svars:8.75~8.85 g iepakojumā: nāk ar diezgan kaste)

Izskatās arī
Dawapara Zīmogs Dieviete Babalon Kaklarota Heptagram Zvaigžņu Kulons Thelema Mistisks Amuletu Nerūsējošā Tērauda Rotaslietas
€4.84 €3.88

(simbolizē atbrīvošanos un auglību tas ir simbols, dievietes babalon.citi vārdi ir lielā māte, koši sieviete un māte negantības.viņa ir dieviete heka un pazeme.punkti zvaigžņu pārstāv septiņus pamatprincipus pazeme.diviem augšējiem punktiem zvaigzne un viens zemākā punkta nozīmē skaitlis sieviete.)

Izskatās arī
20pcs Sudraba Pārklājumu Sakausējums Dubultā Sirds Piekariņi Radošo Dobi Ārā Sirdis Kuloni DIY Pāris Rokassprādzes, Krelles Rotas Atklājumiem
€3.24 €2.26

(posteņa nosaukums: 20pcs sudraba pārklājumu sakausējums dubultā sirds piekariņi radošo dobi ārā sirdis kuloni diy pāris rokassprādzes, krelles rotas atklājumiem 1.svars: 23g 2.izmērs: kā attēlā 3.iepakojumā: 20pcs/daudz 4.sods vai modi: modes 5.materiāls: sakausējuma 6.lietošana: roku kaklarota keychain, auskari, gredzens ... kvalitātes nodrošināšana 100%)

Izskatās arī
Stonefans Izsmalcinātu Palmu Top Kristāls Bikini Krūšturis Apakšveļa, Rotaslietas Sievietes Murgot, Apģērbu Rhinestone Krūtīm, Ķermeņa Aprites Puse Josta
€83.12 €32.41

(nosaukums: izsmalcinātu palmu top kristāls bikini krūšturis firmas nosaukums: stonefans produkts: ķermeņa ķēdes materiāls:rhinestone krāsa: zelta krāsa,ar sudraba krāsa biežāk uzdotie jautājumi 1. q: vai jūs atbalstītu drop shipping? a: 1. es atbalstu nometiet kuģniecības, un nebūs vietas kaut ko citu, nekā produkts produkta iepakojumu 2. q: kāda)

Izskatās arī
Luksusa Violeta Kristāla Kāzu Rotaslietas Komplekti Sievietēm Auskari Kāzu sānslīdi kaklasaite Kaklarota Uzstādīt Līgava Rotaslietas Komplekti, Piederumi
€4.78

(luksusa violeta kristāla kāzu rotaslietas komplekti sievietēm auskari kāzu kaklarota uzstādīt līgava sānslīdi kaklasaite rotaslietas komplekti, piederumi produktu nosaukums:kaklarota, auskaru komplekts krāsas: sarkana purpura, rozā, zaļa, sudraba, balta, zila metāls:eco-friendly cinka sakausējuma rhinestone un kristāla)

Izskatās arī
2022 franču Modes Zelta Pārklājumu Ragu Modelis Titāna Tērauda Gredzens Ins Auksts Vējš Eiropas Un Amerikas Mērogā-saskaroties Gredzenu Rotaslietas
€9.48 €5.30

(sīkāk materiāls * 316l tērauda, titāna + 18k rose gold plated * novērst alerģiju un nekad izbalināt produkta funkcijas augstas pulēta/ novērst alerģiju/soda meistarība nekad izbalināt platums 11 mm iepakojums opp maisā iekšā un kartona ārpus tās un piešķirot skaistu zīda rūtiņu kā gilf paziņojums: šo preci nav pakļauti)

Izskatās arī
10-11mm saldūdens kultivētās skaistās galvaskausa pērles 10pcs krelles īsās šķipsnas, lai padarītu aproce
€32.58

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-3{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-4{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Stīpas Auskari Sievietēm, Personalizētu Krāsainu Dimanta Zelta pārklājumu Auskari Luksusa Stila Auskarus Modes Rotaslietas
€4.46 €3.12

(nerūsējošā tērauda stīpas auskari sievietēm, personalizētu krāsainu dimanta zelta pārklājumu auskari luksusa stila auskarus modes rotaslietas produkta īpašības materiāls:titāna stils:sieviešu forma:ģeometriskas apdare:diamond set licencējama privātās preču zīmes:jā pārrobežu eksporta ekskluzīvas avots:jā tautas elementi:apaļa gada/sezonas)

Izskatās arī
10pcs Laimīgs, Zaļās Pupiņas, Gudrs Sveķu Piekariņi Smieklīgi Augu Zirņu Kulons Par Auskaru Keychain Diy Rotaslietas Padarīt
€4.72 €3.16

(krāsa: rādīt attēlā materiāls: sveķi izmērs:kā photo show [1cm=0.39 collas] daudzums: 10pcs stils: rotaslietas piekariņi)

Izskatās arī