Cena €3.90 €4.75

Pilns apraksts

Par Mums

Solījums:

* Ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošina visaugstāko kvalitāti.

* Ātra un precīza preču piegāde klientiem visā pasaulē.

Klientu Apkalpošanas Politika

Mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem jums ir, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.

Uzņēmuma darbības joma: integrālās shēmas mikroshēmas Jaunu oriģinālo čipu .

TI (Texas instruments), MAXIM, ST (STMicroelectronics), IESLĒGTA (ON Semiconductor), Microchi, ADI, LINEĀRO (Linear Technology ), utt.

1. Vispasaules piegāde. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO).

2. Procesā, lai savlaicīgi pēc apmaksas pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktiski objektus un ir tikai atsaucei.

5. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju, un neietver brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jums nav saņemt savu preci 30 dienu laikā, pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Mūsu mērķis ir panākt, lai mūsu klienti laimīgs!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpība, mēs izvēlēties, lai kuģis savu priekšmetus no mūsu pirmā pieejamas noliktavu ātra piegāde.

Mūsu priekšrocības

1: Mēs visi savā inventory, piegāde.

Pietiek 2: Produktu kvalitāte atbilst sērijas sertifikāciju.

3: Mēs atbalstām visu veidu transporta, Honkonga un Ķīna Post paketes, EMS.DHL Federālais .UPS un TNT, var pilnībā izpildītu dažādas vajadzības, kas no pircējiem.

Es esmu stingri pārliecināts,!

Mums būs jūsu labākais partneris!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: TPS51211DSCR TPS51212DSCR
  • Iepakojums: QFN10
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stāvoklis: Jauns
  • Veids: Sprieguma Regulators

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

(1GB) (IC) Jaunu oriģinālu LTC1694-1CS5#TRPBF SOT23-5 LTHE
€1.04

(par mums mēs apsolām: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2:mums)

Izskatās arī
IRF7807TRPBF IRF7807 F7807 SOP-8
€0.09 €0.08

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī
10PCS 100%Jaunu Oriģinālu IRGIB6B60KDPBF GIB6B60KD TO-220F IGBT 600V 11A 38W
€38.29

(1. kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu attīstību,mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem. 2.mūsu programma atstās atpakaļ pašā atsauksmes, lai jūs,kad jums pozitīvas atsauksmes. 3.lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neutaral un negatīvo atgriezenisko saiti ,mēs centīsimies mūsu labāko,)

Izskatās arī
1gb/daudz W9425G6JH-5 W9425G6JH5 W9425G6JH W9425G6 TSSOP66 Noliktavā
€0.47 €0.44

(par mums mēs apsolām, lai: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, kas jums ir, lūdzu, sazinieties ar 1:rīkojumus apstrādā laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2:mums ir tikai kuģa apstiprināja)

Izskatās arī
10pcs AP3053EMP-G1 3053E SOP8
€16.41

(laipni lūgti mūsu veikalā, ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, lūdzu, sazinieties ar mums)

Izskatās arī
(5-10piece)100% New OZ9938GN dsp-16 Chipset
€2.52

(apsveicami,apsveicami ! ! ! klientu apkalpošanas dienests: ja jums ir nepieciešams iegādāties lielu žetonu skaitu, mēs varam nodrošināt jūs ar vairumtirdzniecības cenām!jūs varat sazināties ar mani pa skype un pack24.lv sarunas .es darīšu visu iespējamo,lai nodrošinātu jūs ar labāko pakalpojumu kvalitāti,mēs nosūtīt priekšmetus, 5 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir sasniegts. atsauksmes: 1.ja)

Izskatās arī
1GB AQH2223 DIP-7 2223 DIP7
€0.17 €0.15

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkts 3. problēmas tranzīta un produktiem.jūtieties brīvi sazināties ar mums, lai sniegtu jums pēc-pārdošanas servisu.)

Izskatās arī
Izskatās arī
1GB Jaunu Oriģinālu X28HC256P-15 DIP Paketi X28HC256P Uzglabāšana
€3.59 €3.37

(mēs tikai augšupielādēt produktu krājumus, lai nodrošinātu ātru piegādi un padarīt pircējiem jāuztraucas bezmaksas par mums mēs apsolām, lai: 1:ražot tikai labāko patēriņa preču un nodrošināt visaugstāko iespējamo kvalitāti. 2:piegādāt preces mūsu klientiem visā pasaulē ar ātrumu un precizitāti, klientu apkalpošanas politika klientu apkalpošanas politika mums ir vairāk nekā priecīgi atbildēt)

Izskatās arī
BaiS)ACPL-W340-500E SOIC-6 IGBT vārtiem vadītāja photocoupler chip
€0.65

(iemesli, kāpēc izvēlējāties mūs: augstas kvalitātes, pieejamu un garantētu pēcpārdošanas pakalpojumu, ja tas ir produkts, ar jautājumu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu!)

Izskatās arī
Tipa-C USB Ieejas Augsts Tekošā 3A Polimēra Trīskāršu Litija Akumulators ātri Ātri Uzlādes Valdes IP2312 CC/CV Režīmā 5V, Lai 4,2 V
€0.60 €0.51

( eiropa 2020 jauno versiju atjauninājumu instrukcijas: salīdzinājumā ar otro versiju, tā izmērs ir nemainīgs, valdes ķēde ir optimizēta, un labākas detaļas ir jānomaina. pievienots atbalstu c-c datu kabeli.iepriekšējās versijas atbalsta tikai usb-c datu kabeli. pievienots atbalstu atzīšanas vispārējās ātrās uzlādes galvas tirgū.ātri smart uzlādes vadītājs mobilo tālruni, var)

Izskatās arī
100pcs/daudz darīt-35 1N4148 IN4148 Augsta ātruma pārslēgšanas Noliktavā
€0.76 €0.65

(nelielu peļņu, bet ātru apgrozījumu garantēta kvalitāte, ja jums ir nepieciešams vairāk, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pielāgot cenas, lai kalpotu jums labāk pircējs padomi 1: vispirms pārliecinieties, ka tha t jūsu adrese ir pareiza 2: pirms parakstīt paku, lūdzu, pārbaudiet, vai zemes gabals ir piepildīta ar produkta par mums mēs apsolām: * ražot tikai labāko)

Izskatās arī