Cena €1.25 €2.51

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Metāla krāsa: Zelta krāsa
  • Materiāls: Metāla
  • Saderība: Visi Saderīgie
  • Dzimums: Unisex
  • Produkta Stils: Gudrs Keychains
  • Zīmola Nosaukums: Ltumbe
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: Atslēgu Ķēdes
  • Modeļa Numurs: Gudrs Keychains
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Lietotājs: SIEVIETES, Vīrieši, Mīļotājiem, Bērni, Māsa, Sieva, meitene draugs
  • Izmērs Konversijas: 1mm=0.0393 collu 1inch=25.4 mm
  • Sods vai Modes: Modes
  • Formas\raksts: Skaits 5 Keychain
  • Gadījumā godu: Ziemassvētku, Valentīna, Dzimšanas diena, Kāzu Jubilejas dienas dāvanu
  • Funkcijas: Garastāvoklis Tracker
  • Stils: Gudrs/Romantiska, MODERNS, Romantisks, Gudrs, Modes

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Eiropas Un Amerikas Gudrs Cāli Mīļākais Auskari Koka divguļamā Karājas Auskari Lauksaimniecības Dzīvnieku Auskari Sievietēm ir Auskari
€5.65 €2.82

(eiropas un amerikas gudrs cāli mīļākais auskari koka dubultie karājas auskari lauksaimniecības dzīvnieku auskari sievietēm ir auskari funkcijas: burvīgs dizains: šie auskari iezīme cute maz vistas, kas ir pārliecināts, lai jūs . izgatavoti no augstas kvalitātes koka-šie auskari ir izgatavoti no izturīga, koksnes, kas ir maigs uz ādas. viegls un ērts: šie auskari ir viegli un ērti)

Izskatās arī
Kabatas Ķēriens Token tālsatiksmes Dāvanas Nerūsējošā Tērauda Keychain ar PU Ādas Keychain Iedvesmojošu Piemiņas Dāvanu
€3.62 €1.99

(aprakstīt: krāsu, kā parādīts attēlā materiāls: pu+nerūsējošā tērauda izmērs: āda lieta: 4.8*6.8 cm/1.88*2.67 collu; monētas: 3cm/1.18 collas svars: 15g 1. laimīgo šarmu iedvesmojošu lēmumu monētas: šo nerūsējošā tērauda rotaslietas ir unikāla un nozīmīga laimīgs šarmu.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējoša tērauda materiāla, kas ir izturīgs)

Izskatās arī
2gab Enkura Stūres Kulons Keyring Uzstādīt Radošo Metāla, kas Iegravēts Pāris Keychain Sievietēm Vīrieši Valentīna Diena, Dzimšanas diena Dāvanas
€1.74 €1.06

(apraksts: materiāls: sakausējuma krāsa: sudraba izmērs: pic piemērots:bluetooth austiņas gadījumā, keychain, soma, kulons,tālruņa kulons piezīmes: sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana. komplektā ietilpst: 1)

Izskatās arī
20pcs--"visbeidzot 21"nerūsējošā tērauda piekariņi vairāk stila izvēles DIY kuloni, lai kaklarota
€12.89 €7.73

(bez dizaina, izvēlēties nerūsējošā tērauda rotaslietas? nerūsējošā tērauda rotaslietas nav aptraipīt un oksidētu, tas nav, piemēram, sudraba saņems melns, nav, piemēram, vara rotaslietas alerģijas tendētas, nepatīk sakausējuma rotaslietas, jo no svina. un tas ir pārsteidzoši hipoalerģiska. šādas priekšrocības, kas padara to vairāk populārs aksesuārs. materiāls:)

Izskatās arī
Ziedu Lapu Pearl Matu Ķemme Burvīgs Elegants Sieviešu Matu Aksesuāri Sievietēm Sieviešu Matu Veidošana
€8.04 €5.39

(aic88 kāzu ziedi matiem, ķemme vintage grezns sakausējuma matu rotājumi posmā performanee cosplay aic88 apraksts: funkcijas: izsmalcinātu dizainu: ziedu, lapu pearl matu ķemme funkcijas, burvīgs un elegants dizains, pievienojot pieskārienu izsmalcinātību jebkuru frizūru. universāls lietojums: šo kāzu ziedi matiem, ķemme var valkāt ar dažādiem hairstātrie stili, no updos zaudēt)

Izskatās arī
Karikatūra Spēle par Visu Laiku Akrila Zvaigžņu Keychain Skaitļi Ayn Alkaid Rorschach Clarence Emerald Gudrs Keyring Soma Auto Kulons Dāvanu
€1.69 €1.15

(par kuģošanas a. mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.mēs parasti kuģis ar china post air mail.ja vēlaties, lai citas izteikt kā: yanwen ,eub, dhl, ems utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments. yanwen piegādes laiks ir aptuveni 35-60 dienas ;eub ir par 15-35 dienas ;dhl un ems ir par 7 -15 dienas b. mēs piedāvājam pielāgošanu, bet)

Izskatās arī
GODKI Luksusa Nigērijas Juvelierizstrādājumu komplekti Sieviešu Kubiskā Cirkonija Āfrikas Krelles, Rotu Komplekti, Indijas kāzu rotaslietas komplekti
€303.65 €151.82

(100% brand new ,visu kubiskā cirkonija ir inlayed, izmantojot mūsu darbinieku, kam ir pieredze vairāk kā 3 gadus stils: augstas kvalitātes modes rotaslietas materiāls: vara ar baltā zelta /18k zelta pārklājumu un 100% aaa kubiskā cirkonija dimanta valkā iespēja: daliy valkā / party / jubilejas / kāzas dāvana: draudzene / sieva / mamma / sevi šīs rotaslietas saskaņota ar)

Izskatās arī
Soramoore Auskari 2022 Moderns Matēta Auskariem Bohemia Ilgi Kulons Auskari Sievietēm Seksīgas Meitenes Rotaslietas Modes Līgavas Dāvanu
€36.86 €17.70

(produkta apraksts 100% brand new ,visu kubiskā cirkonija ir inlayed, izmantojot mūsu darbinieku, kam ir pieredze vairāk par 10 gadiem stils: augstas kvalitātes modes rotaslietas materiāls: 100% aaa kubiskā cirkonija diamondwearing sakarā: ikdienas valkāšanai / party / jubilejas / kāzas dāvana: draudzene / sieva / mamma / sevi)

Izskatās arī
1 Pāris Bowknot Hairclip Elegants Ārējie Matadatu Kulons Matu Barrette X3UD
€3.36 €2.38

(funkcijas: ootdty pievienot pieskārienu cuteness, lai tavs stils ar šo adorable spārnu un bowknot matu spraudes. izgatavoti no sakausējuma/plīša materiāla, šie matu spraudes ir izturīgs un izbalināt izturīgs, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.unikāla dizaina eņģeļu spārnu un lokus pievieno modes pieskārienu jūsu izskatu. ideāls cilvēkiem, kas patīk moderns stils un meklēt modes)

Izskatās arī
2018 JAUNS Zobens Mākslas Online Oriģināls Japāņu anime zīmējums gumijas, Silikona salda smarža mobilo telefonu piekariņi/taustiņu ķēdi/siksnu D155
€5.46 €3.82

(lai $7 , ķīna post parasto mazo pakešu plus nevar izsekot $7 $120 china post air mail vai hong kong post gaisa pastu var izsekot $120 2018 jaunas ielidošanas oriģināls japāņu anime attēls zobens mākslas online gumijas, silikona salda smarža mobilo telefonu piekariņi/atslēgu piekariņi/siksna materiāls: gumijas)

Izskatās arī
5gab/Daudz Karikatūra Ģimenes Šarmu Sievietēm Mātes Diena Dāvanu Vairumtirdzniecības Nerūsējošā Tērauda Diy Rotaslietas, Kaklarota, Kulons Šarmu Daudz
€4.39 €2.20

(produkta nosaukums: 5gab/daudz karikatūra ģimenes šarmu sievietēm produkta materiāls: nerūsējošā tērauda produkta krāsa: zelta/sudraba/melna produkta izmērs: datu lapā produkta svars: apmēram 10g produkta iepakojums: opp padomi:šis produkts ir izgatavots no nerūsējošā tērauda.lūdzu, izvairieties no kontakta ar ūdeni un neturēt saulē. vairumtirdzniecības)

Izskatās arī
10pc Kārtu, Vakuuma Pārklāšanas 304 Nerūsējošā Tērauda Lodītes Zelta 8mm Caurumu: 2.5~3mm
€4.18 €2.92

(specifikācija: izmērs: aptuveni 8mm diametrā, caurums: 2.5~3mm. materiāls: 304 nerūsējošā tērauda metāla krāsa: zelta forma: apaļa lietošana: krelles iepakojuma lielums: 10 gab iepakojumā)

Izskatās arī
100 Pāri Bērniem Sirdī Bērnu Auskari Auskari Visu maču, lai Bērnu Diena 264E
€4.36 €2.66

(100 pāri dažādu stilu mini plastmasas auskari daudz par bērniem sirds bērnu, auskarus modes rotaslietas ootdty motīvs: 100 pāri auskari ,piemērots dzimšanas dienas svinībām, ziemassvētkiem.katram bērnam būs, piemēram, šāda veida auskari komplekts 100 pāriem auskaru,dažādu noskaņu ar dažādiem auskari.kad jūsu bērni iet uz spēlēm ,kleita viņai līdz, piemēram, mazā princese. auskari)

Izskatās arī
RAINXTAR Modes Sakausējuma Rotaslietu izgatavošana Acu Piekariņi 15*17 mm 30pcs AAC306
€3.45

(produkta informācija materiāls: cinka sakausējums izmērs: 15*17 mm svars: apmēram 2g moq: 30pcs produkta detalizētus attēlus)

Izskatās arī