Cena €2.97 €4.25

Pilns apraksts

Šī ir dabas spalvu materiāls, un sarkanā galvanizācijas acīm, padarot to ne tikai stipra, bet arī pievilcīgi ar stilīgu sudraba folijas dizains.Turklāt, augsta oglekļa tērauda, barba hook point nodrošina jūsu nozvejas paliek drošs līdz beigām.

Specifikācija:

Produkta nosaukums: Fly Zvejas Vilinājums Komplekts

Produkta krāsa: Balts

Produkta Izmērs:

Āķa izmērs: mazs, apmēram 1.6x0.85cm/0.63x0.33 collas, kopumā par 2.2x1.15cm/0.87x0.45 collas

Produkta svars: ap 12g

Materiāls: oglekļa tērauds ar Augstu oglekļa

Piemērotas zvejas sugas: Redfin culter, Asari, Aucha Asari

Iepakojuma Saraksts:

5gab Lidot Zvejas Vilinājums Komplekts

Piezīme:

Pateicoties dažādus apgaismojuma un ekrāna iestatījumus, preces krāsa var nedaudz atšķirties no attēlā.

Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet 1-2cm atšķirība lieluma.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Neatvairāms, lai Zivis: apvienojot veiklību viltus ēsmu un sarkanā galvanizācijas acis, šīs lidot zvejas lures celt augstu pievilcību, ka zivis nevar pretoties, padarot tos ir jebkurš makšķernieks.

2.Uzlabota Nozvejas Līmenis: Pacelt savu lidot zvejas spēli ar mūsu reālistisku un izturīgs lures, kas izgatavoti no dabas spalvu materiāls, pastiprinātas maigumu un dabīgas kustības.Catch vairāk zivs ar vieglumu.

3.Palielināt Piesaisti: Palielināt jūsu izredzes iegūt kodieniem ar mūsu Lidot Zvejas Lures " sudraba folija dizainu, kas pastiprina to atspīduma efektu zem ūdens.Zivju nevarēs pretoties.

4.Samazināts Evakuācijas Likme: Mūsu Lidot Zvejas Lures nāk ar augsta oglekļa tērauda, barba āķi, kas padara par drošu saķeri ar ceļu, atstājot zivis cenšas izvairīties.Pateicoties apli izstrādāta āķis rokturi, tas paliek saspringts, pat pēc tam, kad piesaisti, kā rezultātā ievērojami zemāku escape ātrums.

5.Vairākiem mērķiem: Šajos augstas kvalitātes lidot zvejas lures ir paredzēti jūras zvejas, padarot tās piemērotas dažādām sugām, kas sastopamas saldūdens.Ideāls mērķauditorijas atlases asari, redfin, un culter jebkuras upes vai ezera.

Specifikācijas

  • Pozīcija: Pārvaldības Jomā
  • Modeļa Numurs: Lidot Zvejas Vilinājums Komplekts
  • Kategorijas: Granulu
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Makšķere Soma Seguma Piedurknes Kabatas Makšķeres Soma Locīšanas Portatīvo Makšķeri Uzglabāšanas Gadījumā Salokāms Dropship
€4.03 €1.98

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes naudas sodu meistarība: auto līnija ir līdzena, līnijas attālums ir smalks, skaists un izturīgs. izturīgs: šī makšķere soma ir izgatavota no bieza auduma, kas ir nodilumizturīga, ūdens izturīgs un izturīgs. aukliņu ar aizbāzni: elastīgā noslēguma dizainu šo zvejas soma novērš makšķeres no novirzot transportēšanas)

Izskatās arī
Hot Augstas Kvalitātes Zvejas Virves 5m Zvejas Bloķēšanas Sprādzes no Nerūsējošā Tērauda Dzīvot Jostas Peldēt Zivju Stringer Zvejas Virves Piederumi
€8.84 €4.42

(hot augstas kvalitātes zvejas virves 5m zvejas bloķēšanas sprādzes no nerūsējošā tērauda dzīvot jostas peldēt zivju stringer zvejas virves piederumi apraksts: nosaukums: nerūsējošā tērauda luya zivju bloķēšana krāsa: virves 5 sprādzes (virves garums 380cm), tērauda stieple 5 sprādzes (virves garums 350cm), hardcover 5 sprādzes (virves garums 350cm),5 sprādzes jostas portatīvo zemes)

Izskatās arī
2Mx15CM Kaķene Dzīvoklis Gumiju 0.45-0.8 MM Bieza Augstas Atsitiens, kas Stiepjas Gumiju Ātri Šaušana Slingsshot Piederumi
€37.50 €18.74

(modname=ckeditor 2mx15cm kaķene dzīvoklis gumiju 0.45-0.8 mm bieza augstas atsitiens, kas stiepjas gumiju ātri šaušana slingsshot piederumi produkta iespējas: 1. dabīgā lateksa, viegli veidā, ilgu uzglabāšanas laiku, un nav viegli, trausls 2. ātri atsitiens ātrums, ar atsitiena ātrums līdz 100 reizes sekundē 3.1:6 stiepes koeficients, augsta elastība, atbrīvot no stresa 4.)

Izskatās arī
Metāla Ēsmu Smaile Karpu Makšķerēšanas Aksesuāri, Ēsmas Iedzelt Boilies Pin Skaidrs, Gumijas Kukurūzas Ronnie Matu Platformu Karpas Pakārtotā Risināt
€6.09 €3.47

(metāla ēsmu smaile karpu makšķerēšanas aksesuāri, ēsmas iedzelt boilies pin skaidrs, gumijas kukurūzas ronnie matu platformu karpas pakārtotā risināt apraksts: eiropas karpas fishingstraight kāta āķis ar silikona gredzens mini soft ēsmu āķa aksesuāri zvejas ēsma uz āķa zvejas rīkus, piederumus dot dzeloņstiepļu novērš krītot no lure, anti-slīdēšanas)

Izskatās arī
10/5/1gb Platgalve Zvejas Vilinājums Peldošu Plastmasas Ēsmas Grūti Crankbait Wobbler Risināt 3D Acis Swimbait Bass Karpu Zvejas Mākslīgā
€10.07 €5.04

(10/5/1gb platgalve zvejas vilinājums peldošu plastmasas ēsmas grūti crankbait wobbler risināt 3d acis swimbait bass karpu zvejas mākslīgo ēsmu)

Izskatās arī
12pcs Liela Izmēra Boulinga Spēlēt Komplekti Sporta Boulinga Spēles, Rotaļlietas Bērniem, Bērniem (10pcs Boulinga Balts + 2gab Bumbiņas Kūkas
€42.04 €18.92

(apraksts šo preci ir boulinga rotaļlietas bērniem, kas ir labi, kas izgatavoti no premium materiāls izturīgs un praktisks lietošanā.gadījumā izmērs padara to perfektu, lai bērniem spēlēt ar. piemērots bērniem un vecākiem, lai organizētu darbību.tā ir labākā izvēle mijiedarbību.tas var arī palīdzēt, lai attīstītu bērnu izglītības intelekta attīstību. iezīme - krāsa:)

Izskatās arī
10pcs Imitētu Viltus Ēsmu Ar Āķi Gaismas Mīksta Silikona Garneļu Ēsmu Mīkstās Ēsmas Tārps Gaismas Imitētu Garneles Garneles Ēsma
€0.97

(gaismas mīksta silikona garneļu lure ēsmas mīksto lure tārpi mirdzumu simulācijas garneles garneles ēsmas vizuļi specifikācija: materiāls: silikagels krāsa: dzeltens, balts, gaiši zaļš postenis tips: garneļu lure ēsmas izmērs: 4cm/1.57 collas paketē iekļauts: 10pcs x garneļu lure ēsmas draudzīgi padomi: 1. lūdzu, lūdzu, ļauj 2-3% starpība saskaņā ar manuālo mērījumu. 2. lūdzu, pārbaudiet)

Izskatās arī
Taktiski Atpakaļ Organizatori Cieta Molles Panelis Transportlīdzekļiem, Universal Mount Automašīnas Paneļa Moduļu Uzglabāšanas Panelis
€16.85 €11.79

(funkcijas: ootdty izgatavots no abs materiāla, nodiluma izturīgs un izturīgs, mūsu auto atpakaļ organizatori ir būvēts, lai pēdējā. ar regulējamām lencēm nodrošina drošu novietot uz jebkura izmēra.saglabāt organizēta un viegli piekļūt jūsu rīku, vai tas ir rīki, sīkrīku, vai personīgi mantu. piemēroti automašīnas īpašniekiem, kuri baudīt āra aktivitātēm, ceļojumiem,)

Izskatās arī
Mini Kabatas Zvejas Pildspalvu Stienis Pārnēsājamo Teleskopisko Makšķeri Uz Plosta, Laiva Tilta, Upes, Ezeru, Jūras Sālsūdens Saldūdens Zveja
€11.80 €6.49

(apraksts: nosaukums: makšķeri zvejas vietām: plūsmas stienis tonis: grūti zvejas makšķere garums :1000-1600mm svars :55-65g makšķere kategorija: jūras stienis garums pēc tam, kad saraušanās :240 materiāls: fiberglass krāsa: vairākas iepakojuma saraksts: 1 x urbis, 1 x stūre, 2 x peldēt piezīme: 1.sakarā ar ekrānu)

Izskatās arī
Skaņa Bultiņas 6*Loka Šaušanas Bultas, 5 Cm, 6 Gab Bultas Daļas Loks Un Bultas, Svilpe Skrūves Punktu, Pavisam Jauni Praktiski
€8.14 €3.26

(motīvs: *piezīme: bultiņas nav ieteicams uzņemt cietu objektu, nav atvašu grūti objekti *svilpe plata galva ir izmantotas, lai pārraidītu signālus * būs swishing skaņa pēc loka šaušana * pēc daudziem testiem, labu kvalitāti un labu sniegumu specifikācija: produkta nosaukums: loka šaušanas bultas, tips: svilpe skrūves punkts materiāls: varš daudzums:)

Izskatās arī
20pcs Gaismas Golfa Tees Naglas Golfa Tapas Maināmiem Golfa Tees Golfa Mācību Piederumus
€9.10 €4.09

(apraksts vai jūs meklējat izturīgu, bet praktiski golfa t-veida turētājs?vai jūs, meklējot izturīga, uzticama, golfa tees uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!mūsu profesionālā golfa t-veida turētājs atbilst jūsu vajadzībām, izgatavo ar uzticamu plastmasas materiāla , izturīga un praktiska.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:plastmasa -izmērs:7.00x1.00x1.00cm/2.75x0.39x0.39in -)

Izskatās arī
Zvejas Segmentam, Ērts Ūdens Konteiners, kas Ceļo Dārza Platgalve
€7.58 €4.02

(apraksts: 【materiāls] aicina šo āra zvejas segmentam, soma, pp materiāla, ūdens uzkrāšanas kausu, kas ir izturīgs un nodiluma izturīgs. 【dizaina] aicina zvejas segmenta neto vāka dizains var novērst ūdens augi kļūst, vai arī var saglabāt mazākas zivis, neto vāciņu var novērst zivis lekt. 【funkcija] aicina dual uzglabāšana, viegli lifts, viegls, telpas taupīšanas.ar rokturi ērtai)

Izskatās arī
Karstā Pārdošanas 1 gab cietas plastmasas Popers Mākslīgo Ēsmu 3d Acis Zvejas Crankbait Lure 3cm/4g Swimbait Lures
€2.78 €2.11

(features: 3d acis padara to perfektu instrumentu zvejas cienītājiem.krāsains ķermeni, var padarīt to viegli, lai noķertu zivis.dabīgas un ātri rīkoties ūdeni.lielisks vizuālais efekts luring zivis.zīmols: leosport l ength: 3cm svars:4g āķis : augsta oglekļa tērauda āķi iepakojums: opp iepakojuma saturs: 1 gab lure ( labas kvalitātes ))

Izskatās arī
Pool Cue Turētājs/ Biljarda Turētājs 57.2 mm, Pool Bumbas /Mācību Prakses Regulas Izmērs /Biljarda Bumbas Pakaramie
€10.43 €6.16

(apraksts: 【furnitūru] aicina: 9 bumbu baseins bumbu plaukts ir izstrādāta perfekti, par 57.2 mm, biljarda bumbas. 【premium un uzticamu] aicina: šajā biljarda bumbu plaukts ir izgatavots no augstas kvalitātes koksnes materiāla, kas ir izturīgs, pret nodilumu izturīgs un izturīgs. 【viegli lietojams] aicina: galda baseins bumbu plaukts ir viegli izmantot un uzglabāt; piemērots baseins zāles)

Izskatās arī
Dienas Vakarā Kauliņu Spēle Pāriem Dienas Vakarā Dice Decider Izturīgs Lēmumu Dice Romantisks Datums Dice Portatīvo Vakariņas Dice Viņam Viņas
€11.06 €3.98

(ir jautri un spontāni dienas vakarā ar šiem augstas kvalitātes dienas vakarā dice.roll dice, lai izlemt, ko ēst, ar jaukām vakariņām modeļus, lai izvēlēties no.ar izlases rezultātiem pāri tiek aicināti izmēģināt jaunas lietas un saglabātu lietas svaigu.ne vairāk neizlēmība, šie diski būs dienas vakarā brīze! specifikācija: produkts: pārtikas lēmumu dice materiāls: nerūsējošais)

Izskatās arī
Zvejas Pole Turētājs Compact neslīdoša U-veida Zvejas Stieņa Turētājs ar Stiprinājuma Lenti, Pole Stiprinājuma Atbalsts Makšķerniekiem
€4.19 €2.52

(apraksts: augstas kvalitātes makšķeri turētājs, kas paredzēts ērtības un baudījumu. funkcijas elastīgus aizdari, lentes, lai viegli piestiprināšanai pie margām ar diametru diapazonā no 5-10cm. a-tips polu plaukts konstrukcija nodrošina piemērotību, saglabājot makšķeres drošā vietā. anti-slip tekstūra ar granulu virsma nodrošina lielisku saķeri, pat aptuvenu ūdeņos. izgatavots)

Izskatās arī
Jaunas Ziemas Zemledus Makšķerēšana 18g 28g Vibs Mākslīgā Grūti Pievilināt Ēsmas Pesca jig Zvejas Milzenis Plopper makšķeres
€5.51 €3.85

(skybaits jaunas ziemas zemledus makšķerēšana 18g 28g vibs mākslīgā grūti pievilināt ēsmas pesca jig zvejas milzenis plopper makšķeres funkcijas: 1.augstas un zemas temperatūras izturība, nodilumizturība, asaru izturību, labu elastību un labu roku sajūta.piemērots zvejas visa veida ekstremāli laika 2.krāsaina glezna rādīs dažādas krāsas dažādos leņķos saulē.uzbrukums izraisīja)

Izskatās arī
Karpu Zvejas Komplekts 25pcs Karpas Platformu Cīņai Iekārtas Zvejas Astes gala Caurules, Drošības Adatas Pērlītēm grozās ap savu asi Mīksto Caurules
€4.36 €2.18

(ar komplektā ietilpst 5 veidi svarīgi, zvejas piederumi, tostarp astes gala caurules, drošības adatas, pērlītes, grozās ap savu asi, un mīksto caurules, kas visi ir svarīgi instrumenti, lai padarītu karpas platformām.vai jūs esat saldūdens zvejniecība vai ar jūras zveju, tas, kas var atbilst jūsu vajadzībām. funkcijas: multifunkcionāla: set ietilpst 5 veidi svarīgi, zvejas piederumi, piemērots)

Izskatās arī
Golfa Kluba Vadītājs Ietilpst Īsa Golfa Nūja Headcover Āmuru, Pīrāgus, Segtu Headcovers
€9.72 €7.10

(funkcijas: ootdty premium-materiāli,golfa klubs galvas pārvalki izgatavoti no pu ādas materiālu un mīkstu poliestera ir ūdensizturīgs,traipu izturīgs, pārnēsājamiem un izturīga.ar plīša oderi, var efektīvi aizsargāt savu klubi no iespiedumi-vai bojājumiem, kas var rasties, veicot spēles, vai ceļojumu. slēgšanas dizains,regulējams slēgšanu var vāka uz pīrāgus, galvu viegli liekot)

Izskatās arī
Qunature Pieaugušo Slēpošanas Brilles UV400 Anti-miglas Brilles, Snovbords, Vīrieši, Sievietes, Drošības Regulējams Ziemas Sporta Slidošana, Sniega Brilles
€37.65 €33.06

(produkta informācija produkta nosaukums: pieaugušo slēpošanas brilles (lodveida stils) materiāls: tpu rāmis + pc lēcas + augsta blīvuma putas svars: aptuveni 160g gaismas caurlaidība: 14.07%(balts rāmis ar sudraba pārklājumu) 17.73%(melns rāmis ar purpura-sarkanā) 21.27%(militāro zaļš ar melnu lēcu) izmērs: viens izmērs(regulējams) funkcijas:)

Izskatās arī