Cena €64.27

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Formas\raksts: Kārta
  • Zīmola Nosaukums: aczuv
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Stils: MODERNS
  • pērlīšu izmērs: 6mm
  • Godu: Kāzas
  • Rotaslietas Komplekti Tips: Kaklarota/Auskari/Rokassprādzes
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Komplekti
  • Sods vai Modes: Modes
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Iekļaut Papildu Postenis Apraksts: Kaklarota, Auskari Rokassprādze
  • Materiāls: CRYSTAL
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums
  • Modeļa Numurs: 10.C-314C8
  • Kaklarotu/Rokassprādzi Izmēra: 18inches(pirmais līmenis)/8inches

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

DIY Rotājumi Veidnes, Galda Rotājumi Maz Formas Silikona Materiāla, Vairumtirdzniecība
€6.87 €3.43

(funkcijas: ootdty izturīgs, temperatūras izturīgi, romāna formu, mīksts un ērts, viegli demold, un viegli tīrāma bez caurlaidības. piemērots bārs, restorāns, dzīvojamo rotājumi. izmanto: ģipsis, sveķu, kristāla , un tā tālāk.var izmantot diy dažādi rokdarbi un piederumi. saglabāt iekšā sveķu rotaslietas, pelējuma, gluda un tīra pirms lietošanas.pēc tam, kad produkts)

Izskatās arī
1gb 2024. gadam Ķīniešu Zodiaks Aizbildnis Dievs Kulons Budas Bodhisatva Kulons Laimīgs Amuletu 2-pusē Sakausējuma Atslēgu piekariņi Kulons Piederumi
€0.62 €0.40

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: sakausējuma krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 6cm*4cm pakete ietver: 1pc piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm. 2. kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
4 izmēru CNC izgatavoti Super fine Vienkārši Matēts gludas titāna U Vīt kopīgu saikni savienotājs DIY EDC Keychain FOB siksniņa
€3.27

(izgatavots no nerūsējošā tērauda, stipra un viegls svars; materiāls: cietais nerūsējošais tērauds krāsa: kā foto sudraba un matētā pelēkā krāsā kopējā platība 4 izmēri pārdod gab ja jums ir vajadzīgas citas daudzumā, ka nevar atrast no nolaižamā saraksta opcijas, lūdzu, sazinieties ar mums, paldies.)

Izskatās arī
Karikatūra Spēle par Visu Laiku Akrila Zvaigžņu Keychain Skaitļi Ayn Alkaid Rorschach Clarence Emerald Gudrs Keyring Soma Auto Kulons Dāvanu
€1.69 €1.15

(par kuģošanas a. mēs parasti kuģis triju darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu.mēs parasti kuģis ar china post air mail.ja vēlaties, lai citas izteikt kā: yanwen ,eub, dhl, ems utt, lūdzu, sazinieties ar mums pirms saistošais dokuments. yanwen piegādes laiks ir aptuveni 35-60 dienas ;eub ir par 15-35 dienas ;dhl un ems ir par 7 -15 dienas b. mēs piedāvājam pielāgošanu, bet)

Izskatās arī
Stilīgs Rotaslietas Dzirkstošo Rhinestone Pušķis Auskari Sievietēm Elegants Puse Banketa Rotaslietas Dāvanu ar Faux-kristāla Ielikni.
€5.07 €3.10

(stilīgs rotaslietas dzirkstošo rhinestone pušķis auskari sievietēm elegants puse banketa rotaslietas dāvanu ar faux-kristāla ielikni. apraksts: izsmalcinātu pušķis auskari izstrādāts ar smalku metāla materiāla. stilīgs, drapēti dizains, lai demonstrētu modes pusē visas dienas garumā. unikālu un pārdomāto dāvanu mīļajiem, pievienojot krāsu, lai ikdienas stilu. piemērots)

Izskatās arī
Soramoore Auskari 2022 Moderns Matēta Auskariem Bohemia Ilgi Kulons Auskari Sievietēm Seksīgas Meitenes Rotaslietas Modes Līgavas Dāvanu
€36.86 €17.70

(produkta apraksts 100% brand new ,visu kubiskā cirkonija ir inlayed, izmantojot mūsu darbinieku, kam ir pieredze vairāk par 10 gadiem stils: augstas kvalitātes modes rotaslietas materiāls: 100% aaa kubiskā cirkonija diamondwearing sakarā: ikdienas valkāšanai / party / jubilejas / kāzas dāvana: draudzene / sieva / mamma / sevi)

Izskatās arī
Dabas Lapis Lazuli Kulons Akmens Krelles 13*25mm Slīpētas Ūdens Piliens Kuloni, Rotaslietas Pieņemšanas Aproce, Kaklarota, Auskari
€3.98 €2.39

(dabas lapis lazuli kulons akmens krelles 13*25mm slīpētas ūdens piliens kuloni, rotaslietas pieņemšanas aproce, kaklarota, auskari materiāls:dabiskā akmens daudzums:1/2/3/5 gabalu svars: aptuveni 4g/gab stils:ar caurumu pielietojums:remontdarbos darinātas rokassprādzes, kaklarotas, anklets, auskari un citi aksesuāri.piezīmes: 1) mēs sadarbojamies ar rūpnīcām un cena ir ļoti)

Izskatās arī
K691 5gab/daudz Sirds Koka Lifts, Krelles Būris Medaljonu Kulons Medaljonu Pasaku Puse Ēteriskās Eļļas Izkliedētājs
€4.02 €3.73

(lai vairāk mums$125, mēs varam uzlabot, lai ātrāko kuģi caur dhl,ems, fedex īpaša līnija, un tā tālāk.lūdzu, ziņu mums, paldies.)

Izskatās arī
5gab/Daudz Karikatūra Ģimenes Šarmu Sievietēm Mātes Diena Dāvanu Vairumtirdzniecības Nerūsējošā Tērauda Diy Rotaslietas, Kaklarota, Kulons Šarmu Daudz
€4.39 €2.20

(produkta nosaukums: 5gab/daudz karikatūra ģimenes šarmu sievietēm produkta materiāls: nerūsējošā tērauda produkta krāsa: zelta/sudraba/melna produkta izmērs: datu lapā produkta svars: apmēram 10g produkta iepakojums: opp padomi:šis produkts ir izgatavots no nerūsējošā tērauda.lūdzu, izvairieties no kontakta ar ūdeni un neturēt saulē. vairumtirdzniecības)

Izskatās arī
Izskatās arī
Nerūsējošā Tērauda Stīpas Auskari Sievietēm, Personalizētu Krāsainu Dimanta Zelta pārklājumu Auskari Luksusa Stila Auskarus Modes Rotaslietas
€4.46 €3.12

(nerūsējošā tērauda stīpas auskari sievietēm, personalizētu krāsainu dimanta zelta pārklājumu auskari luksusa stila auskarus modes rotaslietas produkta īpašības materiāls:titāna stils:sieviešu forma:ģeometriskas apdare:diamond set licencējama privātās preču zīmes:jā pārrobežu eksporta ekskluzīvas avots:jā tautas elementi:apaļa gada/sezonas)

Izskatās arī
Pušķis Cepuri Headpiece Galvas apģērbi Aksesuāri Naktsklubs Grupa Meitenes
€29.09 €15.71

(apraksts: augstas kvalitātes sakausējuma: mirdzoša vadītājs ķēdes ir izgatavotas no augstas kvalitātes sakausējuma, tas ir spēcīgs un izturīgs,saglabā krāsu mēnešiem un nav izbalināt. universālās: vintage cepuri headchain ir cilvēki, jūs varat nostipriniet ar tapām, ļaut, lai tas kodolīgi matu piederumu ap galvu perfekti. skaists pušķis headpiece: gards krāšņs headpieces ir krāsa,)

Izskatās arī
Bling Rhinestone Krūšturis Ķēdes Apaļo Kristāla Apakšveļa Bikini Krūšturis Sexy Svaidīt No Augšas Sieviešu Ķermeņa Rotaslietas
€32.26 €20.97

(kristāla rhinestone krūšturis ķēdes metāla korpuss ķēdes rotaslietas produkta apraksts : mūsu ķermeņa ķēde ir izgatavota no cooper un rhinestone. pieejams skalu un zelta krāsa. arī krūšturis ķēdes ir bezmaksas izmērs piemērots lielākajai daļai cilvēku, regulējams omāra aizdare slēgšana svars: 100g pavada augšu, ir piemērots daudz dažādiem gadījumiem.jūs)

Izskatās arī
1PC Ziedu Broša Pin Rhinestone Zīda Šalle Šalle Sprādzes Sievietes Puses Kleita Jaka Džemperis Aizdare Apģērbu Piespraudes Klipsi Rotaslietas
€1.19 €0.83

(apraksts: liels formāla vai gadījuma naktskrekls, šalle, jaciņa apkakle krāsa: antīks sudrabs, zelts, antīks varš (kā bildes šovs) izmērs: kā attēlu materiāls: cinka sakausējums šī antīks modelis džemperis klips ir ļoti stilīgi, ar vintage izskatu. ideāls šalles un gaismas žaketes pārāk. lieliska jebkurā gadījumā, vai tā ir formāla vai gadījuma. paketē)

Izskatās arī
10pcs pusi caurumu Red Imitatiom Pērle šarmu distances Zaudēt Krelles, Rotaslietu izgatavošana Kristāla Kaklarotas & Kuloni Sievietēm Auskari DIY
€3.83 €2.49

(firmas nosaukums:graceangie iezīmes: 10pcs 7.a dabisko apvalku lodītes pusē caurums pērle diy rotaslietas, aksesuāri krāsu shell pearl auskari aksesuāri krāsa:balts melns dzeltens sārts pelēks sarkans izmērs :19*12 mm (aptuveni) 1mm=0.039 collas materiāli: dabas pērle modeļa numurs:cj1995 daudzums :10pcs/iepak)

Izskatās arī