Cena €0.45 €5.42

Pilns apraksts

Pārslēgt Skavām: par 19mm ilgi, 14mm platleņķa, 3mm bieza, caurums: 2 mm; Daudzums: 20 komplekti pilnīgi, pievienot unikālu skaistumu dizainu jūsu amatniecības.Pārslēgt Skavas: Izgatavotas no augstas kvalitātes sakausējuma, izturīga un izturīga t bārs rotaslietas stiprinājumi, ilgi-izturīgi un viegli, lai saglabātu, ar pulēta un profesionālās apdares touch.Viegli lietojams: Pārslēgt gredzenu un svītru dizains, jums vienkārši nepieciešams, lai likts bārs vērā pārslēgšanas un padarīt bar horizontāls, to var cieši saļodzījās.Maza izmēra un vienkāršību, jo tas aizdare vēl nav nozagt parādīt no skaistuma beadsor šarmu dizains.DIY Kuģiem: Saskaņot tos ar elastīgu auklu, ādas, sudraba stieple, vasks vadu string vai kuba metāla ķēdes, jauki pārslēdz rotaslietas pieņemšanas, frēzēšana skavas un slēgšanu, rotaslietas secinājumi pārslēgtos sprādzes, rotas, eņģes kaklarotas.Plašs Lietojums: Ideāls, lai padarītu kaklarotas, rokassprādzes, chokers, pagarinātāji, vai anklets, draudzības rokassprādzes, Ziemassvētku aproces vai uz kakla ķēdes, džemperi, aizdares, pat scrapbooking, suncatchers, sniegs jums vairāk ērtības.

Specifikācijas

  • Materiāls: Metāla
  • CN: Ķīna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

6 Gab. Smieklīgi Pirkstu Lelles, Gredzeni, Interaktīvās Rotaļlietas, Multfilmas Imitētu Dinozauru Savvaļas Gredzeni Izglītības Roku Rotaļlietas
€6.23 €3.86

(funkcijas: ootdty dzīvniekiem gredzeni ir roku sagatavots modelis rotaļlieta, kas simulē izziņas par dinozauriem, savvaļas dzīvnieki un putni.tas var palīdzēt bērniem izprast dažādu veidu dinozauriem un putnu, dzīvnieku un uzlabot savu zinātnisko zināšanu līmeni. rotaļlietas ir izgatavotas no pvc materiāla, ar spilgtām krāsām, smalko roku sagatavots, un reālistisku formu.katru gredzeni)

Izskatās arī
1gb 2024. gadam Ķīniešu Zodiaks Aizbildnis Dievs Kulons Budas Bodhisatva Kulons Laimīgs Amuletu 2-pusē Sakausējuma Atslēgu piekariņi Kulons Piederumi
€0.62 €0.40

(jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: sakausējuma krāsa: kā parādīts attēlā izmērs: 6cm*4cm pakete ietver: 1pc piezīme: 1. sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3mm. 2. kā dažādiem datoriem displejā dažādās krāsās, paldies par jūsu izpratni, paša produkta krāsa var nedaudz atšķirties no attēla.)

Izskatās arī
Rozā, Violeta Emerald Olu Virsmas Kulons 18K Zeltu Inkrustēts Saule Zaļa
€94.14 €56.49

(viens art, viens attēls tika nosūtīta pēc nejaušības principa.vai jums prātā, ja jums nav iegādāties? 1. pēc saņemšanas jūsu informāciju, lūdzu, atstājiet man 4 zvaigznes un 5 zvaigznes atpakaļ tik labi, kā jūs varat, ja vēlaties.un tad mums darīt to pašu jums. 2. lūdzu, dod mums iespēju risināt jebkuru problēmu.mēs saprotam, ka jūs varētu būt neapmierināti, ar dažiem posteņiem.lūdzu,)

Izskatās arī
Izskatās arī
Vintage Sudraba Krāsā Atvērt Ziedu Gredzens Sieviešu Ikdienas Rotaslietas Elegants Pirkstu Piederumu
€1.82 €1.28

(materiāls: sakausējuma produkta veids: gredzens iepakojums: viens gredzens)

Izskatās arī
Stilīgs Rotaslietas Dzirkstošo Rhinestone Pušķis Auskari Sievietēm Elegants Puse Banketa Rotaslietas Dāvanu ar Faux-kristāla Ielikni.
€5.07 €3.10

(stilīgs rotaslietas dzirkstošo rhinestone pušķis auskari sievietēm elegants puse banketa rotaslietas dāvanu ar faux-kristāla ielikni. apraksts: izsmalcinātu pušķis auskari izstrādāts ar smalku metāla materiāla. stilīgs, drapēti dizains, lai demonstrētu modes pusē visas dienas garumā. unikālu un pārdomāto dāvanu mīļajiem, pievienojot krāsu, lai ikdienas stilu. piemērots)

Izskatās arī
Vintage Retro Unisex Regulējams Elastīga Unikāls Roku darbs Black Dabas Bambusa Sakne Fāzēm Aproce Vīriešiem un Sievietēm
€12.91

(produkta apraksts: item#: nr147 materiāls: dabīgā bambusa saknēm(craw ārpus zemes, piemēram, rotangpalmas) izmērs: viens pērlīšu: 1.5*1.5 cm n.w.: par 20g priekšrocības: * unikāls rokdarbi: produkti ir izgatavoti no īsta dabas bambusa saknēm, kuras mainīties, piemēram, cilvēku.dažas bambusa saknēm augt biezāka.daži aug tumšāks.daži ir vairāk locītavas.daži)

Izskatās arī
10pc Kārtu, Vakuuma Pārklāšanas 304 Nerūsējošā Tērauda Lodītes Zelta 8mm Caurumu: 2.5~3mm
€4.18 €2.92

(specifikācija: izmērs: aptuveni 8mm diametrā, caurums: 2.5~3mm. materiāls: 304 nerūsējošā tērauda metāla krāsa: zelta forma: apaļa lietošana: krelles iepakojuma lielums: 10 gab iepakojumā)

Izskatās arī
MHS.SAULES Zelta Pārklājumu Sirds divslāņu Aproces Moderns Nerūsējošā Tērauda šarnīrķēdes Sievietēm, Vīriešiem Patīk Dzimšanas dienas svinības Rotaslietas
€9.67 €8.22

(mēs piedāvājam 15 dienas atpakaļ dienests kvalitātes problēma mēs pārbaudīsim katru gabalu produktiem, rūpīgi pirms nosūtīšanas, tomēr daži no tiem var sabojāties, tranzīta laikā, ja jums atrast jebkuru kvalitātes problēma, lūdzu, sazinieties ar mums 15 dienu laikā pēc pieteikuma saņemšanas, mēs nosūtīt jums jaunu produktu vai kompensāciju, jūs maksājumu. jebkāda cita iemesla)

Izskatās arī
TrustDavis Nekustamā 925 Sterling Sudraba Modes Laukumā Delfīnu Caurules Šarmu Pērlītes Piekariņu Roku darbs DIY Piederumi Smalkas Rotaslietas HY404
€6.34 €3.17

(materiāls:100% 925 sterling sudraba cena tikai piekariņi( bez ķēdes) ievērojiet:tā kā šī prece ir 100% 925 sterling sudraba, mēs ar prieku tad, ja jūs varat testēšana, izmantojot vietējo testēšanas centrs)

Izskatās arī
Bling Rhinestone Krūšturis Ķēdes Apaļo Kristāla Apakšveļa Bikini Krūšturis Sexy Svaidīt No Augšas Sieviešu Ķermeņa Rotaslietas
€32.26 €20.97

(kristāla rhinestone krūšturis ķēdes metāla korpuss ķēdes rotaslietas produkta apraksts : mūsu ķermeņa ķēde ir izgatavota no cooper un rhinestone. pieejams skalu un zelta krāsa. arī krūšturis ķēdes ir bezmaksas izmērs piemērots lielākajai daļai cilvēku, regulējams omāra aizdare slēgšana svars: 100g pavada augšu, ir piemērots daudz dažādiem gadījumiem.jūs)

Izskatās arī
Jauki Salds Stick Atslēgu Turētājs Virknes, Cukuroti Haws Keyrings Kulons
€4.15 €2.57

(funkcijas: ootdty uzrunu ar šāda veida konfektes vilkābele keychain, kulons, lai demonstrētu izsmalcinātu meistarība un vēl moderns projekts.jābūt aksesuārs tiem, kam patīk glītu stilu. izgatavots no augstākās kvalitātes plastmasas sakausējuma, tas keychain ir ilgstoša un noturīga pret deformāciju.tās ērti keyring projekta ļauj viegli uzskaites kur jums iet. ideāls cilvēkiem,)

Izskatās arī
Čūska Auskari Dāvanu Komplekts Kritums Gothic Paziņojumu Šarmu Punk Crappy Puse Radošumu Rotaslietas Sieviešu Modes Dāvanu Auskaru Komplekts Tendence
€6.56 €2.69

(kaklarota kopā apkārtmērs ir apmēram 18 collas mēs atbalstām valsts transporta un ātra sūtījumu.vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, ir gan atzinīgi novērtēja lai>$5, mēs nosūtīt savu pasūtījumu caur china post reģistrēta gaisa pasts, epacket (asv) par 15-40 dienas piegādes kārtību $150, mēs nosūtīt savu pasūtījumu, izmantojot ems,e-ems, ups, fedex, dhl, aramex. (iedaļas valstīm))

Izskatās arī
CIAXY Sudraba Krāsas Bambusa Aproces Atvēršanas Korekcija Rokassprādzes Sievietēm Dizainu, Izsmalcinātu Luksusa Rotaslietas pulseras
€4.09 €2.25

(roduct apraksts: nosaukums: matēta bambusa aproce stils: korejas stils, retro, tautas, eiropas un amerikas materiāls: varš krāsa: balts zelts, zelta izmērs: kā attēlā)

Izskatās arī
Halovīni Liels Asins Nazis Stud Auskari Auskari Triple Līmēšana Skelets Spoku Akrila Auskari Halloween Dekorēšanai
€2.76 €1.38

(halovīni liels asins nazis stud auskari auskari triple līmēšana skelets spoku akrila auskari halloween dekorēšanai)

Izskatās arī
Anime Stāvēt Sapnis Meister un Atcerējās Melno Pasaku Lagoon Est Emppu Akrila Attēls Parādīt Darbvirsmas Apdare 15cm
€19.67 €17.51

(ietver: 1 gabals stāvēt materiāls:akrils. izmērs: aptuveni 15 cm double sided,atpakaļ ir spoguļattēls priekšā uzlabota procesu padara to izturīgāku .attēls ir noslēgts starp 2 akrila slāņi. aizsardzības plēves abās pusēs keychain, kad jūs to saņem .lūdzu, izņemiet tās pirms lietošanas.)

Izskatās arī