Cena €279.54 €294.26

Pilns apraksts

Izmērs ChFAQ:mākslas

TO, KĀ PASĀKUMS

KRĀSU DIAGRAMMAS

Kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas, it īpaši starp CRT ekrāna un LCD cscreen, krāsu atšķirība nevar izvairīties, tāpēc mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs excetly pats kā uz bildes, jūs redzējāt, lūdzu, saprast.Ja jums ir ļoti ļoti stingru krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs veikt pasūtījumu.Paldies.

Zīmola Stāsts

Ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.Pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita Pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.Šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.Brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!Lai iegūtu vislabākos rezultātus, vienmēr ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionālu vietējo pielāgot.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.man vajag citu krāsu un pielāgoto izmēru,bet es nevaru izvēlēties to, kad es ielieku šo rīkojumu, ko man darīt?

Mūsu izmēru un krāsu, ir bez maksas.Jūs varat ievietot šo rīkojumu, ar savu pieprasījumu.Mums būs kleita saskaņā savu jauno ziņu.

2. Es varu darīt dažas izmaiņas uz sākotnējo projektu vai Var jūsu rūpnīcas padarīt savu dizainu?

Absolūti OK!Lūdzu, sazinieties ar mums pirms pasūtījuma.

3.Es varu izvēlēties dažādu krāsu un pielāgoto izmēru?

Pārliecināts,lūdzu, skatīt informāciju zemāk.

4. Steidzami vai Skriešanās, Lai

Mēs arī pieņemt steigā, lai.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms lai apstiprinātu datumu un bezmaksas attiecīgi,paldies.

5.Muitas nodevas

Lielākajā daļā laika, dažreiz dažās valstīs muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.

Piezīmes:

1. Kā godīgs pārdevējs, mēs garantējam, ka kleita būs 90%-95% pats kā sākotnējā attēlā parādīts.Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Mēs nevaram garantēt, tāpēc, lūdzu, nav pasūtījumu, ja jūs joprojām pieprasa 100% līdzība.Paldies par jūsu undertstanding.

2. Kāzu kleita nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums!

3. Mēs iesakām jums izvēlēties mežģīnes augšu, kas ir labāk, lai pielāgotu izmēru, lai atbilstu jūsu ķermeņa labāk.

4. Kleitu var veikt pielāgoto izmēru, krāsu, dizainu.Mēs iesakām jums atrast proffessional speciāli uz pasākumu, lai jūs rūpīgi pēc Pasūtījuma Mērījumi Pamatnostādne pirms iegādāties kleita tiešsaistē.

5. Nav gatavu jebkuru kleita.Visas kleitas ir izgatavotas pēc pasūtījuma!Visu pasūtījuma procesu(no dienas, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, un mērījumus) būs 8-15 darba dienu laikā(Steidzamības rīkojumus, izņemot gadījumus).

6. Pirms pasūtījuma, lūdzu izlasiet visus mūsu saraksti uzmanīgi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

PIEGĀDE

1. Piegādes izmaksas: Noklikšķiniet;"Piegāde un apmaksa"tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2. Tranzīta laika: Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3. Postenis Apstrādes Laiks: apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

ATSAUKSMES

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jautājiet man pirms maksājuma vai atstāt jaunu ziņu ar mani, kad jūs darīt to,mēs atbildēsim jums pēc 24 stundām.paldies

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: OLOMLB
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Izgriezums: MĪĻOTĀ
  • Modelis Tips: Citi
  • Siluets: Bumbu Kleita
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Piedurknes Stils: Pie Pleca
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Godu: Quinceanera
  • CN: Dzjansu
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Stils: Vienkāršs
  • Faktisko Attēlu: No
  • Vienuma Tips: Quinceanera Kleitas
  • Apdare: Appliques, Noapaļošana, CRYSTAL, Mežģīnes
  • Materiāls: KOKVILNAS, neilona, Veļa, Bambusa Šķiedras
  • Auduma Veids: Tills

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

LORIE Luksusa Spīguļi, Mermaid Kāzu Kleitas Mirdzoša Mīļotā Spageti Siksnas Lentes Kāzu Kleitas Vintage Spīdīga Kleita Līgava
€207.83 €112.23

( ražošanas liecina izmēri | custom mērījumi pakalpojumu ----- ja standarta izmērs neder, vai jūs nezināt, kā izvēlēties savu izmēru.pēc tam, kad veicat pasūtījumu.komentārs savu mērījumus, lai piezīmi vai e-pastu man, jūsu mērījumiem. man vajag šādus mērījumus: a : augstums ___in/cm b : dobi līdz stāvs ___in/cm c : krūtis ___in/cm d)

Izskatās arī
Pasūtījuma Zaļa, Spīdīga Princese Quinceanera Kleita Bumbu Kleita Siksnas Fāzēm Pie Pleca 15. Puse Kleita Appliques Sweet 16 Kleita
€381.23 €274.49

(pasūtījuma zaļa, spīdīga princese quinceanera kleita bumbu kleita siksnas fāzēm pie pleca 15. puse kleita appliques sweet 16 kleita)

Izskatās arī
Mūsdienu Viens Shouldeer Vakara Kleitas Romantiska Bumbu Kleita Līgavas Kleita Graciozs Stāvs-garums Līgava Kleitas Vestidos De Novia
€175.02 €96.26

(laipni lūdzam brlmall kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī
Eightree Vienkārša-Line Kāzu Kleitas Balts Pie Pleca Līgavas Kleita Sievietēm Kāzu Vakara Balles Kleitas bestidos de novia
€140.01 €84.01

(mūsu priekšrocības: mēs ilgu laiku kleitas daži slaveni zīmoli, mums arī padarīt kleitas dizaineri eiropas un asv klientu, lūdzu, uzticieties mums, mūsu spēcīga komanda varētu pārliecināties, katra kleita būs jūsu sapņu kleitas. custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1.)

Izskatās arī
Melna Balta 6 Stīpu Apakšsvārki Underskirt apliecība, Kāzu Kleita
€5.20 €4.42

(paketē iekļauts 1 x apakšsvārki(izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office rgulations. lūdzu sazinieties ar mums, ja jums nepieciešama papildu palīdzība, un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt. maksājumi maksājumi)

Izskatās arī
Vintage Ilgi Daudzpakāpju Vakara Kleitas Ar Ruffles فساتين السهرة Pavada Atveriet Aizmugurējo Grīdas Garums Balles Kleitu Drēbes de soirée Sievietēm
€175.01 €148.76

(plus lieluma kleitas izmēri rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!lai)

Izskatās arī
Izskatās arī
Romantiska Pie Pleca Vakara Kleitas Classic-line Līgavas Kleita Vintage Grīdas-garums Līgava Kleitas Vestidos De Novia
€284.41 €142.21

(laipni lūdzam brlmall kāzu puse, veikals silts padomi: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē)

Izskatās arī
Sexy Spageti Siksnas Satīna Līnija, Balles Kleitas, Augstas Sadalīt Ruched Criss Cross Slaucīt Vilcienu Oficiālas Personas Vakara Kleitas Vestidos
€150.96 €98.12

(laipni lūdzam lorya mīlestība veikals produkta parādīt pasūtījuma izgatavotu tur ir daudz stilu, no kuriem izvēlēties, jūs varat noklikšķināt uz attēla, lai izvēlēties vienu jums patīk atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas). a. precei jābūt unworn)

Izskatās arī
Viena Pleca, A-līnijas, Elegants Seksīga Kāzu Kleitu Acs Rāvējslēdzējs Atpakaļ Slavenību Kleita Rozā Īpašu gadījumu Kleita Vakara Kleita
€171.28 €85.65

(veida atgādinājums: 1. ir kleita 100% fizisko foto? visas drēbes, kas jums redzēt, ir 100% taisnība fotogrāfijas mūsu rūpnīcas, un jūs saņemsiet to pašu, kā tas, ko jūs redzat, pat vairāk skaisti nekā bildes:) 2. cik ilgi es varu saņemt drēbes? parasti, mēs varētu kuģa iekšienē 7-15 dienas. transportēšanas laikā ar dhl, fedex, ups, tnt, utt.ir aptuveni 5-7 darba)

Izskatās arī
2022 Jaunu 1. līmenis Balta mežģīņu malu kāzu Līgavas plīvuru 3M garumā ar ķemmi
€13.72

(garums:300cm vai 250cm vai 400cm platums:150cm 1 slānis krāsu vai ziloņkaula dzelzs ķemme)

Izskatās arī
OEING Vienkārša Līnija, Balles Kleitas, Spīdīga Mīļotā Milzīgais Kakla Korsete Atpakaļ Tēja Garums Ilgu Puse Vakara Kleita Formālās Kleitas
€105.88 €72.00

(laipni lūdzam oeing vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
Nersesyan Bohemia Mirdzēt Kāzu Kleitas Ar V-Kakla-Line Piedurknēm Spīdīgu Kāzu Kleitas Backless Princese Līgava Kleita, Cimdi Nr.
€233.94 €116.97

(produkta rāda izmērs pakalpojumu kā lai pielāgotu mērījumi ? ja standarta izmērs neder, vai jūs nezināt, kā izvēlēties savu izmēru.pēc tam, kad veicat pasūtījumu.komentārs savu mērījumus, lai piezīmi vai e-pastu man, jūsu mērījumiem. man vajag šādus mērījumus: a : augstums ___in/cm b : dobi līdz stāvs / plecu pie grīdas ___in/cm c : krūtis ___in/cm d)

Izskatās arī
Āfrikas Līgava Halāti, lai Kāzas Saldā Sirds Pusē Sadalīt Slaucīt Vilcienu Ruched Mežģīnes Shinny Līgavas Dušas Kleitas Rīta Drēbes
€198.77 €162.99

(mums ir nepieciešams šos mērījumus, ja jūs izvēlaties pielāgota izmēra 1.krūtis _____collas vai ___cm 2.vidukļa _____collas vai___cm 3.gurni _____collas vai ___cm 4.dobi līdz stāvs(bez apaviem) ___collas vai ___cm 5.dabas augstums: _____collas vai ___cm 6.kurpes papēža augstums:____collas vai___ cm 7.dienas, kad jums ir nepieciešams, kleita _____ 1:kleita)

Izskatās arī
Elegants-line Kokteilis Kleitas, Sievietēm, Ar V-veida kakla Mežģīnes, Tilla Appliques Vakara Tērpi Pasūtījuma vestidos de fiesta de noche
€220.15 €176.12

(rādīt detalizētu informāciju paziņojums :ja jūs vēlaties, lai šī kleita custom size un pielāgotu krāsu,jūs varat izvēlēties, izlases lielumu un krāsu, ja jums vietu pasūtījumu ,tad atstāt ziņu, lai mums par savu pielāgoto izmēru un krāsu .tātad, mēs varam redzēt, krāsu un mērījumi vēlaties, kad mēs saņemam pasūtījumu.ja jūs vēlaties, lai pielāgotu padarītu kleitu, lūdzu nosūtiet mums)

Izskatās arī
Arābija Balles Kleitas, Rhinestone Kroku Bez Piedurknēm Grīdas-Garums Puse Oficiāls Pasākums Kleita Elegantas Vakara Kleitas Graduación
€119.68 €95.74

(laipni lūgti mūsu veikalā pasūtījuma lieluma ja jums ir nepieciešams pielāgot kleitu izmēru, lūdzu, izvēlieties līdzīga izmēra, lai nopirktu, tas ir vienkārši samaksāt, nekā atstāt mērījumus, lai piezīmi vai ziņu mums, kā zemāk: *krūtis__________collas/cm *viduklis __________collas/cm *gurni __________collas/cm *plecu pie pleca (mērot no atpakaļ)_______collas/cm *dobi)

Izskatās arī
YUEJI Mirdzēt Kāzu Plīvurs Balts Ziloņkaula Viena Zvaigzne Plīvurs Ar Pielāgojama Ķemme Katedrāle Kāzu Plīvurs 0101 Complementos De Boda
€18.31 €9.16

(materiāls: poliesters krāsas: off white/balta/ziloņkaula platums :150cm/*jo 59.05 garums:100cm/150cm/200cm/300cm ar ķemmi ko var alvira līgavas plīvuru veikals atvest jums? 1. augstas kvalitātes neilona tilla plīvurs, mīksta un maiga uz tausti, ne nepatīkamu smaku 2. izvēlēts electroplated baltā k metāla matu ķemme, kas ir gaiši, spīdīgi un neizbalo. 3.)

Izskatās arī
ANGELSBRIDEP Smaragda Quinceanera Kleitas 3D Ziedi Bumbu Kleita Princese Appliques Ilgi Meksikas Sweet 16 Kleita Plus Size
€183.12 €150.16

(laipni lūgti manā veikalā kāpēc izvēlēties mūsu veikalā ?? 1. izcila kvalitāte - augstvērtīgs audums, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un pilnīga qc sistēmu. 2.konkurētspējīgu cenu - vairāk daudzumos, vairāk atlaižu. 3.ātra piegāde?- sūtījumu darba dienu laikā pēc pasūtījuma. lūdzu, sūtiet uz šiem mērījumiem, ja jūs izvēlaties pielāgota izmēra 1.krūtis)

Izskatās arī
vestidos de novia corte princesa jaunā mīļotā tilla aplikācijas Backless ALine ziloņkaula beach kāzu kleitu ilgstošas laulības kleita plus
€196.90 €122.08

(ir nepieciešams, lai pielāgotu krāsu un izmēru, lūdzu, sazinieties ar klientu pakalpojumu, paldies! 1.rīkojuma atcelšanu, mēs saprotam, ka pasūtot kleitu par jūsu īpašu gadījumu, ir svarīgs uzņēmums, un mūsu anulēšanas politika tika izveidota ar šo prātā.tomēr, tas ir svarīgi atzīmēt, ka mūsu kleitas ir izgatavotas uz pasūtījumu, un, kad radīšanas process ir sācies materiālu nevar izmantot)

Izskatās arī
PDMCMS arābu Royal Blue Īsā vakarkleita Pie Pleca ar garām Piedurknēm Pērles Formālā Puse Kleita Nakts Balles Kleita Drēbes de saviesīgs vakars
€120.87 €94.28

(pdmcms kleitu veikalu 1. atstājiet ziņu pēc stāvoklis: pielāgotus, izmēru ,krāsu un citu stilu; mums pateikt precīzu datumu, kad tas ir nepieciešams, kleita ir citas prasības kleitu detaļas. 2. pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, uzmanīgi un, ja jums ir kādi jautājumi,pls nosūtīt mums ziņu,mēs atbildēsim atpakaļ 24 stundu laikā. 3. mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem,)

Izskatās arī
Scz007 Jancember Nāru Pie Pleca Vakara Kleitas Sievietēm Kāzu Svinības Līdz 2023. Elegants Ilgi Prom Formālās Kleitas
€588.52 €294.26

(scz007 jancember nāru pie pleca vakara kleitas sievietēm kāzu svinības līdz 2023. elegants ilgi prom formālās kleitas biežāk uzdotie jautājumi 1.ir visus attēlus reālā? jā.mūsu kleitas ir visi 100%, kas sākotnēji reāli izstrādātas, augstas klases produktus, izsmalcinātu informāciju.kleitas ir tāpat kā fotogrāfijas.ko jūs redzat, ir patiesi, ko jūs saņemsiet.tur var būt dažas)

Izskatās arī