Cena €57.64

Pilns apraksts

IEVADS

Ar USBNinja ir ļoti slēptā USB izmantotu shēmu, kas ļauj bezvadu tālvadības iedarbināšanu pasūtījuma derīgo kravu.

Bet neaktīva, tad USBNinja funkcijas, kā parastu USB Kabeli: Datu Pārneses, Uzlādes, utt.Tomēr, kad iedarbināta (izmantojot viedtālruni vai speciālu ilgi diapazona antena) - tā izpilda savas preprogrammed komerckravas par uzņēmējas ierīcē.

Atdarinot tastatūras un peles darbības, kravnesība ir pilnībā pielāgojams, un var būt ļoti mērķtiecīga.

Nav nosakāms, izmantojot ugunsmūri, AV programmatūra, vai tās vizuālo pārbaudi, USBNinja ir ideāls līdzeklis par iekļūšanu testētājiem, policija un valdība.Darba SĀKŠANA AR SAVU USBNINJA I. INSTALĒT ARDUINO LIETOJUMPROGRAMMAS UN DRAIVERUS. 1. Vispirms lejupielādējiet vajadzīgo Arduino paketes pēc Arduino.cc tīmekļa Vietne: pēc Tam lejupielādēt boot vadītāja.Tīmekļa vietne: 2.Instalēt vai Unzip Arduino piemērošanu,un instalēt draiverus. 3.Palaist Arduino pieteikumu. 4.Uz Arduino pieteikumu, dodieties uz "[d] atne" izvēlni un izvēlieties "Iestatījumi"

5. Lodziņā, kas atzīmēts ar "Papildu Dēļi Vadītājs Url" Enter: http://usbninja.com/arduino/package_USBNinja_index.json

un noklikšķiniet uz LABI

Piezīme: Ja jums jau ir papildu Url ierakstīts, ka lodziņa, tad noklikšķiniet uz pogu pa labi no lodziņa un ievadiet URL jaunā rindā.

6.Ej uz "Rīki" izvēlni un pēc tam "Valdes" apakšizvēlne – izvēlieties "Padomju Manager", un tad no tipa, nolaižamajā izvēlnē atlasiet "Palīdzēja":

Jūs redzēsiet lejupielādēt progress apakšējā joslā no "Padomju Pārvaldnieks" loga, kad pabeigta tas parādīs "Uzstādītas" blakus, ka objektu sarakstā. 7.Ar instalēšana pabeigta, aizveriet "Padomju Pārvaldnieks" logā un izvēlieties "USB Ninja Dēļi no" Tools→Dēļi izvēlne. "USB Ninja kabeli(BLE+Hall sensors)" ir valde, kas būtu izvēlēts ar visiem jaunajiem lietotājiem.

Uz Arduino lietojumprogrammu instalēšana ir pabeigta!II.SAVIENO UN PLĀNOŠANAS JŪSU USBNINJA 1.Atlasiet Failu"→"Piemēri"→"NinjaKeyboard"→"BLERemoteKeyboard",Atveriet piemērs.

2.Noklikšķiniet uz pogas "Augšupielādēt", kas atrodas augšējā kreisajā stūrī.Pēc apkopošanas, sāktu meklēt ierīces, augšupielādēt firmware.Tur būs 60 sekundes, lai iet.

3.Pievienojiet USBninja kabeli uz datoru.Magnētisko gredzenu būtu tuvu beigām plastmasas korpusu pie sametime.Ja nav magnēts, gaili, kabeļu nebūs ieiet programmēšanas režīmā.Vai pievienojiet pirmo, pēc tam aizveriet magnēts, un tas būs ne tikai ieiet programmēšanas režīmā pārāk.

4.Pēc tapām,Justies brīvi, lai novērstu magnēts.Pēc 2 sec, Sākt augšupielādēt firmware.

Firmware augšupielāde ir pabeigta!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: SBNinja Pamata
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: Proxgrind
  • Nosaukums: USB Ninja Kabelis
  • Kabeļa tips: Zibens/C Tips/Micro

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

JAKCOM R5 Smart Gredzenu Super vērtību, kā ntag čipu papīra rfid kopēt tagus smart joslā nfc google jāmaksā pārredzamu rakstīt karte
€43.65

(jakcom r5 produkta apraksts jakcom r5 smart gredzens sešas rfid kartes | sociālā koplietošana | atbalsta apple īsceļi bezvadu flash disk | virtuālā zvanu un sos | support mi smart home tai chi krāsu dizainu jakcom r5 piemīt unikāla tai chi dizains dubultā krāsas priekšpusē un aizmugurē pusēm, kas ir jauns, moderns aksesuārs. dubultsienas dubultā stili izgatavoti)

Izskatās arī
CE Pilna Malām Drošības Ķivere Uzlīmes V Formu, Grūti Cepuri Lukturis Celtniecības Darbi Caps Augstu Izturības Dzelzceļa Aizsardzības Grūti Cepure
€43.18 €25.90

(drošības ķivere pilnībā malām grūti cepuri oglekļa šķiedras celtniecības darbi klp viegla augstas izturības dzelzceļa abs aizsardzības grūti ha funkcijas: elpojošs/saulessargu/modes/drošība cepure, kas piemērota galvas izmērs: 52-63cm lietošanas vide: būvniecība / fabrika / naftas / mining / ikdienā / takeaway darbu materiāls: abs iekšējais: 6-punktu audums ķivere)

Izskatās arī
RF Vektoru Antenas Analyzer SWR Mērītājs 34.375 MHZ-2.7 Ghz Izturības Pretestība SWR S11 PS200 Aizstāt N1201SA+
€225.12

(šis instruments ir četri saskarnes: viena punkta mērīšana, skenēšanu, informācijas sistēmas, korekcijas un kalibrēšanu.noklusējuma boot uz viena punkta mērīšana interfeisu.piezīme: ērtības lietotājiem, katru reizi, kalibrēšanas korekcijas iespējas būs automātiski pārslēgtos uz lietotāju kalibrēšanu.savukārt, lai nodrošinātu tā integritāti, kalibrēšana, kalibrēšanas process, automātiskās izslēgšanas)

Izskatās arī
3X 1000W 20A ZVS Zemsprieguma Indukcijas Apkures Spole Modulis Flyback Vadītāja Sildītājs
€38.10 €23.24

(3x 1000w 20a zvs zemsprieguma indukcijas apkures spole modulis flyback vadītāja sildītājs šajā sadaļā indukcijas apkures, izmantojot zema sprieguma līdzstrāvas barošanas avots, 12-48v.maksimālā strāva 20a, maksimālā jauda 1000w. šī shēma var ne tikai indukcijas apkures, vara caurulīti augstfrekvences pārveidotāju, ir spēcīgs invertoru.lai palielinātu siltuma izlietne, izmantojot pielāgotus)

Izskatās arī
Daudzfunkcionāls Mini UPS LĪDZSTRĀVAS Akumulatoru Backup Drošības Nodroses Barošanas ABS Nepārtrauktās Barošanas avots
€26.07

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! liela akumulatora ietilpība, viegli izmantot, piemērots maršrutētāju, apmeklētība mašīna.pavisam jaunu un augstas kvalitātes.labā darba stāvoklī. mini ups nepārtrauktās barošanas avots ir gaidīšanas enerģijas uzglabāšanas barošanas. izmantot droši un vides litija baterijas, ticamu un stabilu pcb šis)

Izskatās arī
Ārsts Apmeklē Soma Pirmās Palīdzības Komplekts Auto Izdzīvošanas Komplekts Kempings Ūdensizturīgs Daudzfunkcionālu Medicīnas Piederumi, Taktisko Pārsējs
€82.26 €41.95

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! pārsteidzošas krusta simbols, lai jums vieglāk atrast, jo ārā. augsta blīvuma ripstop, ūdensnecaurlaidīga auduma. pilnībā atveriet rāvējslēdzēju, viegli pick-and-vieta objektus. daudzās kabatās un klasifikācijas nodalījumā. specifikācijas: materiāls: neausts oxford audums eva izmērs: 39*29*16cm svars:)

Izskatās arī
Karstā-3X 16A 230V LCD Programmējams Siltās Grīdas Apkures Istabas Termostats Thermoregulator Temperatūras regulators Manuālā Mehāniskā
€66.45 €44.52

(mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.laipni aicināti sazināties ar mums! iknedēļas plānošanas termostats ar šķidro kristālu ekrānu, ir iespējams noteikt 6 perids sauc par notikumiem katru dienu ar dažādas temperatūras arī jūs varat izvēlēties temperatūras kontroles režīms vai rokas režīmā , atbilstoši jūsu prasības termostats ir ieteicams, lai kontrolētu elektriskās)

Izskatās arī
Portatīvo pirkstu Nospiedumu Paroli Seifi pirkstu Nospiedumu Pistole seifu Mini Handgun Lielgabals Droši ar Tērauda Trosi, Automašīnu Mini Anti-theft Droši
€116.84 €48.43

(portatīvo pirkstu nospiedumu paroli seifi pirkstu nospiedumu pistole seifu mini handgun lielgabals droši ar tērauda trosi, automašīnu mini anti-theft droši iezīme ● ideāla kombinācija mehāniskā koda atslēga un elektronisko pirkstu nospiedumu slēdzene ja pirkstu nospiedumu ir salūzis, vai arī baterija bija palaist no enerģijas, tas joprojām var atvērt ar mehānisku koda slēdzeni.tas ir)

Izskatās arī
13 1 Tuya WIFI Gaisa Kvalitātes monitoringu par CO2/TVOC/HCHO/PM2.5/PM1.0/PM10/Temperatūra/Mitrums/Laiks/Datums/Modinātājs/Taimeris
€36.52 €28.49

(13 1: daudzfunkcionāls gaisa kvalitātes detektoru reālā laika monitori co2 koncentrācija, tvoc vērtību, hcho vērtību, pm2.5/pm1.0/pm10 vērtība, temperatūras un gaisa mitrums, ar laiku un datumu displejs, un tā var tikt izmantota arī kā modinātājs, taimeris vai hronometrs. app kontrole: atbalsts, kas savieno tuyaapp, lai uzraudzītu datus reālajā laikā, lai jūs viegli varat apskatīt to, vienalga, kur)

Izskatās arī
VSWR Tiltu Projektēšana 0.1-3000Mhz RF KANĀLU Tilta Multi-Function Ērtības VSWR Tilta Modulis Izturīgs, Viegli Uzstādīt
€7.35 €5.52

(funkcijas: 1. tas tiek izmantots kā mērīšanas līdzeklis, lai swr (return loss, s11) mērījumu, 2. rf filtrs caurplūdes režīmā 3. jebkuru rf tīkla pretestība, induktivitāte, kapacitāte pass-through, utt. 4. 0.1-3000mhz darba frekvence 5. profesionāla uzstādīšana ir nepieciešams, lai izvairītos no produkta bojājumus. apraksts: 1. darba frekvence: 0.1-3000mhz 2.)

Izskatās arī
0.25 m/0.5 m/1m/2m DC Strāvas Kabeļa Spraudni 5.5 X 2.1 mm Vīrietis, Lai 5.5 X 2.1 mm Vīrietis CCTV Adapteris Savienotājs Kabeļu 12V Strāvas pagarinātājus
€2.60 €1.82

(dc strāvas kabeļa spraudni 5.5 x 2.1 mm vīrietis, lai 5.5 x 2.1 mm vīrietis cctv adapteris savienotājs kabeļu 12v strāvas pagarinātājus 0,5 m/1m/2m funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes dc 5.5x2.1mm vīriešu pret 5.5x2.1mm vīriešu adaptera kabelis liels nelielā attālumā savienojums vienkārši un profesionālās izskatu kabeļi vieglāk uzstādīšana)

Izskatās arī
5/3/1gb 6200 Pusi Facepiece Respiratoru Bioloģiskās Aizsardzības Putekļu necaurlaidīgs Maska Gāzes Maska Anti Dūmaka Krāsošana Smidzināšanas Aizsardzības Maska
€24.06 €2.14

(produkta informācija pusi facepiece atkārtoti respiratoru piedāvā daudzpusību daudziem vide un programmas, kas nodrošina aizsardzību pret daļiņu un dažādas gāzes un tvaiki, ja to izmanto ar apstiprināto kārtridžiem un filtriem. pusmasku 6200 - vidēja lieluma nodrošina mājīgs fit, lai sejas jebkura tipa un lieluma. stiprinājuma sistēma no diviem elastīga gumijas siksnas, kokvilnas)

Izskatās arī
A20 Bezvadu Saules Kamera HD Wifi Kameras Āra Kameras Monitors Drošības Aizsardzība Smart Mobilā Tālruņa Attālā B
€72.22 €54.89

(motīvs: 1. reālā laika ierakstīšana: saules fotokamera automātiski ierakstīt kustīgus objektus uz ekrāna, saglabāt video reālā laikā, loop ierakstīšanas, pārrakstīt automātiski, kad fails ir pilns, 365 dienas bez pārtraukuma uzglabāšanas video, nav tīkla joprojām ierakstīt normāli. 2. pilna krāsu diena un nakts novērošanas kamera var ierakstīt gan dienā, gan naktī, un nakts tirgus režīms ļauj sniegt)

Izskatās arī
100gab Ūdensizturīgs Brūču Pārsēju Plāksteri Lentes, Pašlīmējošas Ģipša Pārsējs neausti Audumi Joslu Atbalsta Bērniem
€3.96 €2.37

(ņemiet vērā, ka šis produkts ir vienreizējās lietošanas joslu atbalstu, to, to var piemērot tikai vienu reizi, pāris reizes, tā zaudēs savu neelastību.specifikācija: 72*19mm)

Izskatās arī
6X Infrasarkano staru Sensora Slēdzis Nav Kontaktu, Bezkontaktu Slēdži Durvju Atbrīvošanas Izejas Poga Ar LED Indikāciju
€41.50 €28.63

(motīvs: aprīkotas ar infrasarkano staru tehnoloģiju, sazinieties bezmaksas, ērtāk izmantot. bezkontakta, brīvai no lipīgo slimību izplatīšanos. slēdzis reaģē agilely un ātri. ip-55 rūpniecības aizsardzības līmeni.nerūsējošā tērauda plāksne, ļoti izturīgs, lai izmantotu. piemērots durvīm, vārtiem vai citu izeju, automātikas vadības sistēmas. šī exit pogu,)

Izskatās arī
Y1UB 1PC ATX SARKANO BURVJU Kvazi-Speed Fan Simulators Spoofer Remover Shenma M1 M3 AntiMiner S7 S9 T9 S9i Z9 4Pins Ieguves
€5.31 €3.40

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes tas ir nepieciešams, lai mainītu ūdens dzesēšana, ant trokšņa slāpētājs un eļļas dzesēšanas.tas pilnībā simulē ātrumu 2300-6400. četri vadi, atbalsta pwm speed regulu, un spriegums ir 5-20v saderīgs ar 99% mašīnas tirgū.pilnīgi kluss! saderīgs ar s7,s9,t9,t9 ,s9i,z9 mini,z9,dr3, ant ir mašīnas, kas ir pilnībā savietojams)

Izskatās arī
Tuya WiFi Smart Temperatūras Un Mitruma Sensors Termometru, Higrometru, Iekštelpu LED Ekrānu Displejs Darbojas ar Alexa, Google Home
€12.79 €8.95

(divas variants motīvs: 1.temperatūras un mitruma sensoru var būt saistīts ar citām smart ierīcēm mājas, lai uzlabotu iekštelpu apkures un dzesēšanas, un padarīt jūsu mājas ērtāku; 2.zems priekšrocības konstrukciju, lai nodrošinātu ilgtermiņa akumulatora darbības laiku; 3.iebūvētās augstas precizitātes digitālo sensoru var ātri un precīzi atrast temperatūras un mitruma)

Izskatās arī
Čuguna Atloku Lodveida Pretvārsts Kanalizācijas Ūdens Piegādātājiem
€106.38

(#detail_decorate_root .magic-0{vertical-align:top}#detail_decorate_root .magic-3{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-4{font-size:16px}#detail_decorate_root .magic-6{font-size:14px}#detail_decorate_root .magic-8{platums:375px;augstums:320px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-9{pozīcija:radinieku;left:-1px;top:-20 pikseļi;platums:356px;augstums:356px}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
DITEC GOL4 BIXLS2 BIXLP2 BIXLG4 Garāžu Durvis / Vārti, Tālvadības 433.92 MHz Ritošā Kods DITEC Tālvadības Garāžas Durvju Nazis
€7.44 €4.46

(kāpēc izvēlēties mani? * pack24.lv pārdošanas čempions * ļoti labas atsauksmes * kvalitātes nodrošināšana * pakalpojumu kvalitātes * piegādes 12 stundas par ditec gol4 bixls2 bixlp2 bixlg4 garāžas durvju vadības pults 433.92 mhz ritošā kods saderīgi modeļi ditec gol4 ditec bixls2 ditec bixlp2 ditec bixlg4 piekļuve)

Izskatās arī
4X Home Security Pavasara Slaidu Skrūve Logu, Durvju Automātiskās Bloķēšanas Fiksatoru Sevi Slēdzenes
€23.85 €15.74

(4x home security pavasara slaidu skrūve logu, durvju automātiskās bloķēšanas fiksatoru sevi slēdzenes padarīt cinka sakausējuma materiāla,stabils un izturīgs,sudraba virsmas, krāsas,nekad rūsas. cinka sakausējuma automātisko durvju skrūve, pavasara ielādes, izvelciet gredzenu lielība, viegla montāža. piemērots mājās, istabu durvis, logi, utt. 1.nosaukums: cinka sakausējums,)

Izskatās arī
USB Uz TTL Converter ATC-830
€68.36 €34.18

(atc-830 modulis ir izmaksu ziņā efektīvs veids, lai pārvērstu ttl signālu usb interfeisu.kad ir izveidots savienojums ar pc usb portu atc-830 modulis tiek atrasti automātiski un ir uzstādīta kā native com portu, kas ir saderīga ar visām esošajām sērijas sakaru programmas.izmantojot usb centrmezgli tādējādi, ļaujot problēmu bezmaksas konfigurācijas vairāku sērijas sistēmas bez irq vai dma konfigurācijas. tie)

Izskatās arī