Cena €26.63 €38.59

Pilns apraksts

Uzlāde interface: Tips C

Savienojuma metode: Bluetooth

Produkta Parametri:

Skaits taustiņi: 19 taustiņi

Gaidstāves laiks: 90 dienām

Uzlādes laiks: Mazāk than3 stundas

Materiāls: alumīnija sakausējuma

krāsa: Kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saturs:

1 x Ciparu Tastatūra

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Veids: Ar VADU
  • Tastatūra Standarta: Mini Tastatūru
  • Pieteikums: Rakstāmgalda
  • Operācija Stils: Kapacitīvais
  • Zīmola Nosaukums: Bluenin
  • Valodas: eiropa, AK
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

5X 50CM SATA 3.0 III SATA3 7Pin Datu Kabeli taisnā Leņķī 6Gb/S SSD Kabeļi HDD Vads Ar Neilona Piedurknēm(Melns)
€10.03 €4.21

(5x 50cm sata 3.0 iii sata3 7pin datu kabeli taisnā leņķī 6gb/s ssd kabeļi hdd vads ar neilona piedurknēm(melns) ult-labākais 50cm sata 3.0 iii sata3 7pin datu kabeli taisnā leņķī 6gb/s ssd kabeļi hdd, cietā diska datu kabeli ar neilona piedurknēm premium versija šī sata iii 6 gb / s kabelis savieno gan jaunāku sata iii un mantojums sata i ii diski ar iekšējo pamatplatēm un resursdatora kontrolleri.tas)

Izskatās arī
Peles Pogas, Mikro Hot Swap Razer Peles Microswitches 10 Miljoniem
€1.31 €0.87

(5gab sākotnējā d2fc-3m dzelteno dot peli mikro universālā ar 7n 10m ootdty funkcijas: d2fc-3m modeli, kas ieviests 2010. gadā, 0.74 n. galvenajiem insulta ir nedaudz īsāks nekā d2fc-f-7n.tas ir vairāk kompaktā segmenta jūtas nedaudz labāk, rokā jūtas, un d2fc-fl-n ( pelēkā punktu), ir tāds pats mērķis !spilgti dzeltena poga padara acis un atsvaidzina!steigā tik ilgi, kamēr ar)

Izskatās arī
Peles Rokturi Tape Skate Roku darbs Uzlīmes Bez Slīdēšanas Sūkāt Sviedri Par Logitech G Pro X Superlight GPW Bezvadu Peles
€0.71 €0.48

(apraksts: piemērots logitech gpwx peli.ievērojami palielinās berzes koeficientu, lai nodrošinātu, ka tad, kad jūs manipulēt ar peli, jums būs ne kļūdīties, jo rokas slīdēšanu. veselīgi, nav toksisks, mīksts, pretslīdes izturīgs, noņemams līmi tehnoloģiju bez hurting peli. 3m noņemams līmi tehnoloģiju, viegli saplēst, neatstājot līmes, vieglāk aizstāt, un aizsargāt peli. bez)

Izskatās arī
1Set Peli Remonta Daļas Peles Pogu Modulis Mikro Circuit Pogu Kuģa G304 G305 Spēļu Pele 80M 20M D5QC
€3.11 €2.39

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes aizstāt jūsu bojāts, bojāto, neizmantoto peles pogu valde. tikai saderīgas par logitech g304 g305 spēļu pele mikro kustības valdes kreiso un labo bultiņu. profesionālā meistarība,tas var strādāt labā stāvoklī. atrisināt nespēja kreiso un labo peles pogu 20-80 miljoniem klikšķu, ilgi īpašas prasmes)

Izskatās arī
Sajūta, Zinātne un Tehnoloģija Drukāšana Peles Paliktņa Datoru Spēļu Aksesuāri peles paliktņi Paklāju Anti-slip Klēpjdatoru Paliktni, Peles Paklājiņš
€33.77 €19.93

(liela pele spilventiņu lūdzam ievērot: iepriekš attēlos nav iekļauti visi mūsu peles paliktņa.mums ir tūkstošiem dažādu modeļu.lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums nav atrast to, kas jums patīk. 1. tur ir dažādas kuģniecības izvēle.pack24.lv standard shipping ir vēlams, ņemot vērā cenu un drošības.dhl,ups, fedex ātrāk kuģniecības atzinumus, ja jums nav prātā, par izmaksām. 2.)

Izskatās arī
10 Pāri Cieto Disku Sliedēm, Šasijas, Būru Piederumi Drive Bay Slīdni Plastmasas Sliedes 3.5 5,25 Cietā Diska Paplātes Caddy
€12.74 €7.39

(materiāls:kvalitātes materiāla,izturīgs, lai izmantotu viegls, ilgstošu. piemērots vairumam cieto disku iekārtas. piezīme: piemēro, līdz šasijas lielākā daļa slaidu dzelzceļu cieto disku, bet tā nav garantēta, lai tā būtu piemērota jūsu šasijas. tāpēc, uzstādīšanu, šasijas, nav vienota standarta, veikalā nevar piekļūt šīs aparatūras, nevar sniegt padomu! tips:)

Izskatās arī
Xxl Spēļu Pele Spilventiņu Rgb Motorzāģi, Vīrietis Lētu Pc Gamer, ministru Kabineta kancelejas Piederumi, Galda, Galda Paklājiņš Big Mousepepad Deskmat Uzstādīšana
€26.51 €17.23

(vēstuli uz pircēja: 1.tur ir dažādas kuģniecības izvēle.pack24.lv standard shipping ir vēlams, ņemot vērā cenu un drošības.dhl,ups, fedex ātrāk kuģniecības atzinumus, ja jums nav prātā, par izmaksām. 2.mēs kuģis preces 1-2 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu veiksmīgu maksājumu.pirms pirkšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese un tālruņa numurs ir pareizi. 3.par iepakojuma:)

Izskatās arī
Y1UB 2.5" SSD Cieto Turētājs ar Cieto Kabeli DELL E5580
€5.18 €3.21

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palielināt jūsu portatīvā datora uzglabāšanas potenciāls, bez piepūles, ar šo ssd cieto piederumu komplekts.ideāls, lai aizstātu bojāto detaļu vai uzlabot jūsu ierīces efektivitāti. izgatavots no izturīga abs materiāla, tas kompakts un uzticams komplekts ir paredzēts 2.5 collu cieto disku līdz 7mm augstumu.say goodbye, lai)

Izskatās arī
Anime peles paliktnis Liela Spēļu Ātruma Peles Paliktņa Spēlētājs Gumijas Galda Mat Slēdzenes Malas Mousemat Spēļu Piederumi Klaviatūras Paliktņi 900x400mm
€21.65 €12.99

(funkcijas: * izturīgs sašūtām malām : tas peles paliktņa ir delikāts šķautnēm, kas var novērst nodilumu.nodrošina ilgstošu lietošanu bez deformācijas un degumming. * gluda virsma : konsistence ir blīvāka.peli var ātri pārvietot un precīzi novietotiem tā, lai nodrošinātu vienmērīgāku peles kontroli .ideāls, lai jūsu klēpjdators, datoru un datoru. * neslīdoša gumijas pamatne : blīvs ēnojumu,)

Izskatās arī
Jaunu GEA C7-613 Membrānas Tastatūra 6ES7613-1SB02-0AC0 Membrānu Tastatūras Poga
€58.01 €38.29

(sūtījumu lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu piegādes informācija ir pareiza, pirms maksājumu. visiem produktiem, kas tiks pārbaudīta, pirms nosūtīšanas,lūdzu, neuztraucieties. mēs parasti kuģis 3 darba dienu laikā no saņemšanas noskaidroti maksājumu. atsauksmes ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem vai ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums 7 dienu laikā)

Izskatās arī
Uz Vietas Datoru Kameras Usb Kameras Live Kameras Usb Tiešsaistes Klases, Kas Camera Webcam Pc Gamer Completo
€24.74 €14.85

(piegādes laiks: maksājumu līdz 16:00, piegāde tajā pašā dienā, citādi piegādi nākamajā dienā.īpašos gadījumos būs klientu apkalpošanas sazināties ar jums, komunikācijas, pirms pārdošanas kuģniecības instrukcijas: ja preču daudzums ir neliels, mūsu kompānija noklusējumus uz shentong kā kurjera, un piegāde veidnes ir iepriekš noteikts.daži produktu sistēmu, iespējams, ir dažas nelielas atšķirības)

Izskatās arī
1Pair Nomaiņa Top Atslēgas Top Taustiņi Logitech GPRO X Superlight GPX Peli Piederumu
€14.84 €9.95

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes palīdzētu remonts, peles, veikt to izmantot kā precīzu dizainu, kas paredzēti profesionālai lietošanai. aizstāt vienaldzīga vai bojāta augšējā poga vāka. piemērots logitech gpro x superlight gpx peli. šo preci ir rezerves detaļas peles,neietver peli! specifikācijas: krāsa: melna izmanto:)

Izskatās arī
Viegli-to-Izmantot S216 3/8' 24 SO239 Antenu Montāžas Problēmu-Free Iekārta Dropship
€4.07 €1.99

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes lieljaudas konstrukcija: s216 3/8' 24 so239 antenas adapteris ir veidota ar augstas kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu veiktspēju. universāls savietojamība: ar šo adapteri ir veidoti, lai atbilstu plaša antenas un radio ar 3/8' 24 pavedieni un so239 savienotāji, padarot to universāls aksesuārs jebkura radio)

Izskatās arī
1/2GAB In 1 Atmiņas Karšu Lasītāji Micro USB C Tipa Adapteris USB-C Atmiņas Kartes Adapteri, Multi-Karšu Lasītājs ar Datoru, PC, Smart Phone
€8.96 €4.48

(1/2gab in 1 atmiņas karšu lasītāji usb c tipa adapteris usb-c atmiņas kartes adapteri, multi-karšu lasītājs datoru, pc, smart phone apraksts: [atbalsta atmiņas karte] , tf [produkta interfeiss] tipa-c, usb [produkta] abs vides aizsardzības materiālu [produkta krāsa]balts [produkta tukša metāla masas] 20g [produkta izmērs]16cm*5cm*1.3 cm [apkalpošanai])

Izskatās arī
SATA Combo USB, IDE, SATA Adapteri Cieto Disku SATA Lai USB3.0 Datu Pārsūtīšanas Pārveidotājs 2.5/3.5/5.25 Optiskā Iekārta
€26.69 €15.48

(sata combo usb, ide, sata adapteri cieto disku sata lai usb3.0 datu pārsūtīšanas pārveidotājs 2.5/3.5/5.25 optiskā iekārta 1. atbalsta visus 2.5/3.5 collas sata/ide hdd ar sdd un 5.25 collu cd/dvd rom, cd-rw,combo,dvd-rw.dvd-ram, adapteris 2. šī sata/ide usb adapteris nodrošina datu pārsūtīšanas ātrumu līdz 5gbps - faktisko pārraides ātrums ir ierobežots ar noteiktu ierīci, kas savienota; atpakaļ)

Izskatās arī
100GAB Gateron Maināmām PCB Karstā Mijmaiņas Ligzda DIY Modifikatora Bāzes Kailh TTC GATERON Mehāniskās Klaviatūras Komutatori
€22.04 €10.14

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes pacelt jūsu rakstīšanas pieredzi ar mūsu karstā pārnese tastatūras viegli pielāgot tastatūru bez izjaucot to, padarot to ērti un problēmu mūsu tastatūras funkcijas, lietotājiem draudzīgs dizains un izturīga konstrukcija, nodrošinot uzticamu funkcionalitāti.tas ir ļoti mehāniskie slēdži tirgū, nodrošinot daudzpusība pielāgošanu. paredzēts)

Izskatās arī
Sākotnējā Vgn Spāre F1 Moba Peles Spēļu Bezvadu F1 Pro Max Pelēm Dual Režīmā 2.4 g Vadu Akumulatora darbības laiks ir Ilgs Mehāniskās Peles
€101.05 €62.65

(loģistika 1.pēc tam, kad par pasūtījumu ir samaksāta,pienācis laiks mums, lai sagatavotu preces ir apmēram trīs dienu laikā. 2.mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, pls pārbaudīt, ka jūsu adrese ir jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi. 3.pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.tranzīta laiki var atšķirties.it īpaši)

Izskatās arī
Anime Meitene JDM Sporta Auto peles paliktnis ar Gumijas Nelielu Sabiezējumu Peles Paliktņa Spēļu Tastatūra, Galda Paklājiņš, Biroja Piederumi, Istabas Dekori Peles
€9.82 €7.56

(😈 cienījamie klienti , laipni lūgti manā veikalā , kas ir pasūtījuma preci kā pasūtīt? 1: izvēlēties izmēru, jums ir nepieciešams atribūts pirmā 2: pēc tam izvēlieties, cik jums nepieciešams 3: izvēlieties jūsu transporta 4: ja jums nepieciešams cits izmērs, pievienot grozam tiks apvienotas pasūtījumu un apmetās iepirkumu grozs piezīme : 1.sakarā)

Izskatās arī
2X Dual Nvme Pcie Adapteris,M. 2 Nvme SSD diska PCI-E 3.1 X8/X16 Kartes Atbalsts M. 2 M Taustiņš) Nvme SSD 22110/2280/2260/2242
€147.56 €104.77

(2x dual nvme pcie adapteris,m. 2 nvme ssd diska pci-e 3.1 x8/x16 kartes atbalsts m. 2 m taustiņš) nvme ssd 22110/2280/2260/2242 dual nvme pcie adapteri ļauj pievienot 2x m. 2 nvme ssd diska mainboard ar vienu pci-e x8 slots dual nvme uz pcie adapteri pieņem asmedia asmedia asm2812 chipset, tas nav atkarīgs no pcie bifurcation atbalsta mobo.katru ssd izmaksas pci-e 3.1 x4 kanāls individuāli, bez traucējošu.)

Izskatās arī
Alumīnija Sakausējuma USB 3.0 HUB 7 Porti ātrgaitas Sadalītājs Daudzu Adapteri Līdz 5Gbps dokstacija Expander par Klēpjdatoru PC
€5.45 €2.72

(iezīmes: ★mazs un viegls, viegli pārvadāt ★unikāls kartes atvēršanas dizains, ērts un enerģijas taupīšanas ★4-port usb interfeiss nodrošina karstā mijmaiņas, plug and play, viegli izmantot ★saskarnes tiek izkārtotas paralēli, nav pretrunā viens ar otru, laba saderība ★garumu, kas savieno līnija ir 30cm, ar labu elastību un ērtāk izmantot ★atbalsts sprieguma pārslodzes un tūlītēju pašreizējās)

Izskatās arī