Cena €1.80 €2.57

Pilns apraksts

Mūsu Veidojot Ceļa Piedurknes nodrošina mīkstu un ērtu piemērots tiem, kas vēlas, lai būtu veselīgu ķermeni.Ar iebūvētu apsildes tehnoloģiju, tas ir labāk, lai aizsargātu jūsu ceļgaliem, piedāvājot shiatsu veidošana, lai labāk kontrolēt ķermeņa kustības.Say goodbye uz ceļa diskomfortu un uzlabot jūsu ikdienas pārvietošanās ar mūsu ceļa piedurknēm.

Materiāls: Neilons

Izmērs: M,L,XL,2xl3xl

M kods ir piemērots svars 60-70kg

L kods ir piemērots svars 70-80kg

XL kods ir piemērots svars 80-90kg

XXL kods ir piemērots svars 90-100kg

XXXL izmērs ir piemērots, lai svars 100-110kg

Sarakstu;

Veidojot Ceļa Piedurknēm x1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Atpūsties Ķermeņa Kājas: Mūsu Veidojot Ceļa Piedurknēm sniedz nomierinošu masāžu jūsu kāju muskuļus, kas vērsti uz acupressures punktus, lai uzlabotu ķermeņa asinsriti un dziļu relaksāciju.

2.Izņēmuma Izturību: Mūsu veidojot ceļa piedurknes nodrošina nepārtrauktu atbalstu, īstenojot ilgtermiņa lietošanai.Neilona materiāls ir neticami maigs un ērts, nodrošinot, tas nav nolietojas ātri.

3.Self-apkure: veidot ceļa piedurknes ir self-sildīšanas funkcija, kas saglabā jūsu ceļgaliem, silts un ērts aukstā laikā.Vai jums ir darba, treniņa, vai relaksējoša, self-apkures ceļa piedurknēm, var palīdzēt novērst aukstumu un aizsargāt jūsu ceļgaliem no traumām.

4.Relaksējoša Teļu Masāža: ar kopīgu rīcību, vībotne dabas sastāvdaļu, un shiatsu veidošanā, mūsu ceļa piedurknes var stimulēt kājas, noņem nogurušām kājām, un padarīt izmantot ērti.

5.Uzlabota Veiktspēja: Mūsu veidojot ceļa piedurknēm ir izstrādāta, lai optimizētu jūsu ķermeņa kustības, samazinot risku traumām un uzlabot stabilitāti un līdzsvaru.

Specifikācijas

  • Vecums: Iepriekš 13, Universal
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Tauriņš Roka Roku Trimmeris Neoprēna Sieviešu Rokas Vadības Struktūra Shaper Aproces Roku Shaper Ķermeņa Treniņu Darbojas Sviedrus Svīst Rokas Joslā
€9.70 €5.82

(produktu ieviešanu ✅1. priekšrocības rokas lencēm kompresijas: tas arī samazina pienskābes līmeni un asins koncentrācija asinīs. pienskābes push un asins stagnācija var izraisīt tūsku, muskuļu sāpes un samazina sporta sniegumu. ✅2. biceps un triceps, pretsāpju: šīs rokas lencēm var atbrīvot tendinīts biceps un triceps, sāpes un saišu celmiem, samazinātu augšējo roku)

Izskatās arī
Portatīvo Rehabilitācijas Ierīce Plaušu Funkcijas, Elpošanas Trenažieris Elpošanas Vingrinājumi, Plaušu Elpot Treneris
€10.07 €3.52

(funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu un super augsto kvalitāti. 2. būtne var izmantot kā ieelpas muskuļu treneris vai expiratory muskuļu treneris, ar regulējamu skalu, kas var patstāvīgi noteikt ieelpas un izelpas gaisa pretestība padara to gala ierīces elpošanas ceļu aprūpi. 3. domāju par to, kā plaušu apmācības ierīce, kas nodrošina elpošanas veselības un efektivitāti, veicinot diafragma)

Izskatās arī
Basketbola Elkoņa Atbalsta Aizsargs Riteņbraukšanas Sporta Drošības Elkoņa Pad Garas Roku Piedurknes Garas Saule Piedurknēm
€8.18 €4.74

(basketbola elkoņa atbalsta aizsargs riteņbraukšanas sporta drošības elkoņa pad garas roku piedurknes garas saule piedurknēm apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes lai nodrošinātu ērtu fit, lai mērens kopīgu siltumu, mazināt sāpes, hroniskas elkoņa locītavu slimības, uzlabo asinsriti. uzlabota četri-sided elastīgs aušanas procesu, efektīvāk, lai uzlabotu toleranci)

Izskatās arī
1gb Ceļgala Atbalsta Riteņbraukšana Kāju Uzmava Kvalitātes Kāju Aizsardzības Elpojošs Sporta Ceļgalu Aizsargs, UV Saules Pilna Kāju Piedurknēm Vīriešiem
€4.56 €2.91

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums: sporta ceļgala atbalsts materiāls: poliesteris,elastīga likra,sastāvdaļas izmērs: m/l daudzums:1gb funkcijas: šis ceļgalu balsts ir izgatavots no augstas elastīga āda-frendly audumi,mīksts, elpojošs un ērts anti-slip silikona dizains var palīdzēt, lai novērstu buksēt effectivelyyour ceļa locītavas no traumām.un anti-slip)

Izskatās arī
Ab Roller Vēdera Riteņu Mašīna Push-up Bar Stāvēt Izmantot Rack Mājas Sporta zāle Hip Fitnesa Iekārtas Vēdera Muskuļu Traine komplekts
€29.84 €13.43

(ab roller vēdera riteņu mašīna push-up bar stāvēt izmantot rack mājas sporta zāle hip fitnesa iekārtas vēdera muskuļu traine komplekts materiāls: abs+eva+nerūsējošā tērauda caurule+ putu krāsa: zila,zaļa izmērs: kā attēlu vienuma tips: riteņu veltnis paketē iekļauts: 1 x vēdera riteņu veltnis izturīgs materiāls un viegls, pārnēsājams, lai veiktu. paredzēts)

Izskatās arī
Atpakaļ Stiepjas Ierīce Muguras Nestuvēm Uz Muguras, Jostas Vilces Stāju, Mugurkaula Korekcija, Muguras Atbalsts Nestuvēm, Sporta
€25.20 €10.58

(mūsu maiga muguras stiepšana ierīce ir ideāls atpakaļ atbrīvotājs un atpakaļ vilkšanas ierīci, lai ikviens, kurš pavada garas stundas birojā.tas padara brīnišķīgu dāvanu, un ir lielisks veids, kā mazināt spriedzi un uzlabotu stāju bez skarbu kustības. specifikācijas: produkta izmērs: par 30*24.5*9.5 cm/11.81*9.65*3.74 collas produkta svars: about350g materiāls: eva krāsa:)

Izskatās arī
Kvalitātes Pātagot Sporta Cimdi Kāti Anti-Skid Svars Pacelšanas Rokturi Uzlikas Deadlifts Treniņu Fitnesa Cimdi Pull ups Bracer Aizsardzība
€23.78 €11.89

(specifikācija: nosaukums: pātagot svarcelšana cimdi materiāls: pātagot/sbr izmērs:bezmaksas izmērs apmēram garums: 21.5 cm platums: 21 cm siksniņas garums: 43.5 cm krāsa: melna,dzeltena iepakojuma saraksts: 1 pāris no svarcelšana cimdi)

Izskatās arī
Jauns 1 Pāris Svaru Celšanas Apmācību Cimdi Sievietēm, Vīriešiem, Fitnesa Sporta Ķermeņa Ēka Vingrošana Satver Sporta Rokas Plaukstu Aizsargs, Cimdi
€11.41 €5.71

(specifikācija: materiāls: kompozīta elastības audums, talka pulveris sporta veids: riteņbraukšana, āra sports, sports fitness svars: 65 grami izmērs: m-plaukstas apkārtmērs 18-20cm/7.09-7.87 palmu platums 8-9cm/3.15-3.54 l der plaukstas apkārtmērs 21-23cm/8.27-9.06. p der plaukstas platums 9-10cm/3.15-3.94 xl der palmu 23-25cm/9.06. p-9.84 der palmu 10-11cm/3.94-4.73 piezīmes: 1.)

Izskatās arī
Regulējams Rīcineļļa Pack Wrap Elastīgo Siksnu Atkārtoti Veļas Uzglabāšanas Maisi Anti Naftas Noplūde Organisko Rīcineļļa Pack Kājām
€2.88 €2.04

(100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! nosaukums:rīcineļļa pack wrap izmērs:kā rādīt materiāls iezīme:bioloģiskās lietošana: masāžas un veselības aprūpes motīvs: 1.galvenā funkcija: rīcineļļa ir labi, lai uzlabotu asins cirkulāciju un atvieglo muskuļu sāpes, artrīts un citas iekaisuma. 2.paredzētas kājām: castor oil pakotnes ir izliekta dizaina uzstādīšanai)

Izskatās arī
Bokseris Mērķa Bērniem Pieaugušo Sanda Boksa Mērķa Piecu Pirkstu Cimdi Muay Thai Boksa Mērķa Taekwondo Apmācība, Pēdu Mērķa
€17.40 €7.31

(funkcijas: *1. viens pro kvalitātes trenera uzmanība mitt ātrums cimdi. *2. blīvs putu polsterējums aizsardzības un trieciena absorbciju. *3. to var izmantot, muay thai, kick boksa, mma apmācību. *4. aizmugures roku nodalījums ar drošu fit. *5. viegls papildu komfortu. *6. kontrastu iesiešanas. specifikācija: spilventiņa izmērs: apm. 9.5 x 7.5 x 1.6)

Izskatās arī
Bērni, Meitenes, Baleta Deju Kleita Bērnu Posmā Profesionāla Balerīna Kostīms, Mirdzoša Akrobātika Bez Piedurknēm Leotards Ar Galvu
€10.53 €7.37

(specifikācija: modeļa numurs:110/120/130/140 modelis tips:drukāt dzimumu:meitenes fit:der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru vienuma tips:ķermeņa kostīmi sporta veids:peldēt materiāls:poliestera、spandex izcelsmes:kontinentālo ķīnu kn:ķīna nodaļas nosaukums:meitenes zīmola nosaukums:neviens motīvs: 1)

Izskatās arī
Atpakaļ Jostas Regulējams Diski Augšējā Poza Plecu Josta Atbalstu Medicīnas Lencēm Clavicle
€12.59 €5.66

(atpakaļ plecu korektoru, korektoru, atpakaļ, stāju jostas lencēm atbalstu muguras augšējās plecu clavicle josta regulējama poza medicīnas atpakaļ stāja korektoru, regulējamām lencēm kakla mācību aprīkojumu, mājas birojam vīrietis sieviete postura plecu atbalsta korekcija josta funkcijas: 1.tas ir izgatavots no augstas kvalitātes elpojošs spandex un rūpīgi apstrādātas un paredzētas.tas ir)

Izskatās arī
Rokas Stabilizators Lencēm par Karpālā Tuneļa Rokas Atbalsta Šinas ar 3 Paliek Regulējams Rokas Aizsargs Tendinīts Artrīta Sāpes
€17.64 €10.58

(rokas stabilizators lencēm par karpālā tuneļa rokas atbalsta šinas ar 3 paliek regulējams rokas aizsargs tendinīts artrīta sāpes izmērs: m: der rokas apkārtmērs 13cm-20cm/5.1 -7.9 . l: der rokas apkārtmērs 20cm-26cm/7.9 -10.2 . iepakojumā: 1gb rokas stabilizators lencēm funkcijas: [ instant sāpes atslodzes ] 2+1 anatomijas atbalsta līstes palīdzētu stabilizēt)

Izskatās arī
Militārās Taktikas Kneepad Elkoņa Pad Set Airsoft Ceļa, Elkoņa Aizsardzības Kaujas, Peintbola Medību Armijas Skate, Āra Sporta
€9.77 €5.18

(par šo preci 1. unikālo x dizains : maksimāla mobilitāte un aizsardzības sniedz jums unikālu militāro pieredzi,lai nodrošinātu pilnu kustību, bet uz kaujas laukā. 2. izturīgs materiāls : izgatavots no izturīga neilona un triecienizturīga polimēra un viegla konstrukcija nodrošina zemu vilkt.mīksto spilvenu spilventiņu uz iekšējā pusē.tas atvieglo ietekmes un novērš traumu. 3. elastīga)

Izskatās arī
Hip Vilces Pad Hip Vilces Jostas Laupījums Datumi Portatīvo Jaudas Fitnesa Piederumi Treniņu Bez Slīdēšanas Jostu, Hanteles Kettlebells
€18.20 €9.10

(hip vilces pad hip vilces jostas laupījums datumi portatīvo jaudas fitnesa piederumi treniņu bez slīdēšanas jostu, hanteles kettlebells funkcijas: 1. portatīvo: produkts ir paredzēts, lai būt pārnēsājamas, jūs varat likt to somā un soma, un ņemt to ārā, kad vien jums tas ir nepieciešams, vai tas ir pie sporta vai uz dīvāna mājās vai ceļā, var tikt izmantoti. 2. universāls: to var)

Izskatās arī
Viegls Un Pārnēsājamo neslīdoša Malas Kuģa, Teļu Stiepjas Šķībi Valdes Ceļa Ķīļa Slīpums Kuģa Ķīli, Lai Mājās Izmantot
€22.11 €11.06

(meklē teļu nestuvēm, ka ir bez smaržas, ūdensizturīgs, un eļļa-pierādījums?mūsu malas dēlis ir perfekts!ieteicams ar fizioterapeiti, tas samazina iespēju gūt traumas, un to var pārvietot jebkur.lietot to mājās, darbā, sporta zālē, vai vienlaikus nodarbojos ar jogu. specifikācija: produkta nosaukums: tupēt ķīlis grupu materiāls: eva krāsa: melna/zaļa izmērs: 9x6x3cm/)

Izskatās arī
Kreka Krāsotas Kendama Rotaļlietas Āra Fitnesa Bumbas Vilcienu Acu-roku Koordināciju, Bērniem, Pieaugušajiem, Āra Fun Žonglē Bumbu Sporta
€17.22 €8.78

(funkcijas: izgatavoti no labas kvalitātes koka, rokturis ir izturīgs un anti-slip turēt. var trenēt veiklību, acu-roku koordināciju un reakcijas spēju. elastīga krāsa ar diezgan un spilgtas krāsas, uzkrītošā un colorfast. palīdzētu atbrīvot spiedienu, laba izklaide, rotaļlietas. piemērots iesācējiem, jauka dāvana bērniem un ģimeni. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Sabiezēt Badmintons Sweatband Caurumošanas Anti-slip Elpojošs Ķīļa Puses Līme Lipīga Tenisa Rakešu Zivju Želeja Gumijas
€3.40 €2.14

(apraksts: 100% jauns. materiāls: pu (ar caurumiem) preces nr.:78 7515-787520 izmērs: garums 115cm, platums 2.75 cm, korpusa biezums 0.3 cm konversija: 1inch=2.54 cm, 1cm=0.393 collas silts padoms : atgādinām, ka sakarā apgaismojuma efektu, monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņi mājas lapā foto un faktisko)

Izskatās arī
Optimāla Kakla Spēku Ar Sporta Kakla Siksnām Regulējams Siksnu Elpojošs Veikti Ar Oxford Audums
€27.05 €16.23

(apraksts: regulējama siksna: viegli regulēt siksnu, lai pielāgotu fit un intensitāti jūsu sporta kakla apmācību ar mūsu kakla siksnām, palielinot savu treniņu rezultātus izturīga un izturīga: made ar oxford audums, mūsu sporta kakla siksnas ir būvēts, lai izturētu intensīvu izmantošanu un nodrošina ilgstošu veiktspēju, nodrošinot to, tas joprojām ir uzticams daļu no jūsu fitnesa rutīnas plaši)

Izskatās arī
Pull Pin Pavasara Rokturi Universal Izturīgs Metāla Portatīvo Skrūvi Mini Elastīgs Fiksators
€8.91 €4.90

(apraksts: materiāls: mūsu elastīgo pin rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes dzelzs un citi papildu materiāli, izturīga, viegla un izturīga. nomaiņa: gumijas fiksatoru pavasara slēdzis ir lieliska nomaiņa fiksatoru daļas, remonts un apkope. izmērs: kopējais garums ir 7.35 cm/2.89 collu, pin diametrs ir 0.77 cm/0.30 collas, skrūvju diametrs ir 1.57 cm/0.62 collu, kopējais diametrs ir)

Izskatās arī