Cena €1.23 €1.87

Pilns apraksts

Funkcijas:

OOTDTY

Saglabāt jūsu mazulim zīdaiņu mierinātāji drošu un tīru ar mūsu ērta Bērnu zīdaiņu mierinātāji Klipu.Nē bažas par iespēju zaudēt to.

Izgatavots no izturīga poliestera un kokvilnas materiāli, mūsu zīdaiņu mierinātāji klips ir viegli tīrāms un nodrošina drošu stiprinājumu pie apģērba.Say goodbye, lai ostomijas nokrist.

Piemērots bērniem no dažādiem vecumiem, mūsu zīdaiņu mierinātāji klips spēj apmierināt dažādas vajadzības.

Ideāls mājas, ceļot, vai jebkurā gadījumā, mūsu zīdaiņu mierinātāji klipu notur jūsu bērnu, zīdaiņu mierinātāji sasniedzams, vienlaikus nodrošinot drošību un higiēnu.

Ar mūsu Bērnu zīdaiņu mierinātāji Klips, jums var būt mieru, zinot, ka jūsu mazulis zīdaiņu mierinātāji ir droši nostiprinātas un nav pazust vai netīrs.

Specifikācijas:

Materiāls: Poliesters+kokvilna

Garums: apm 24cm/9inch

Komplektā Ietilpst:

1xBaby zīdaiņu mierinātāji Klipu

Piezīme:

Lūdzu atļaut 1. līdz 3cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cena,

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Garums: approx 24cm/9inch
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Materiāls: Poliesters+Kokvilna
  • Vecums: 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
  • Modeļa Numurs: bērnu, zīdaiņu mierinātāji klipu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

3pcs/set Baby Klaidonis Elkoņbalsti Vāka Aizsargs Universālā Pushchair Stūres Aizsargājošu Uzmavu Segtu Jostas Plecu Vāciņu
€7.26 €4.72

(funkcijas: ootdty nodrošina jūsu mazulim komfortu un drošību, ar mūsu 3pcs bērnu ratiņus, auto siksnas aptver & elkoņbalsti gadījumā. izgatavots no mīkstas un maigas kokvilnas materiāla, šie vāki ir paredzēti, lai ietilptu lielākā daļa ratiņi un sniedz pievienoto komfortu. vecākiem zīdaiņiem un maziem bērniem, mūsu vispārējo attiecas piedāvājam praktisku risinājumu āra)

Izskatās arī
Bērnu Ratiņus, Aksesuāri, Mobilo Telefonu Turētājs Plaukts Universāls Grozāms 360 Bērnu Ratiņus Grozs Tālrunis Holdeolder iPhone GPS Ierīces
€4.85 €0.45

(motīvs: 1.var izmantot dažādām viedtālrunis no 4 līdz 6,5 collas ekrānu 2.darbības joma: automašīnām, velosipēdiem, motocikliem, elektromobīļus, bērnu ratiņi, utt.universālā dizaina dažādi mobilo telefonu 3.elastīga un izturīga silikona darbi sveicu jebkura veida, ja reljefu 4.360° rotējoša dažādiem skata leņķi 5.ļauj droši un komfortabli, tālruņa brīvroku)

Izskatās arī
3 in 1 Maternitātes Ķenguru Kapuci sporta Krekls Daudzfunkciju Sieviešu Noņemams Rāvējslēdzēju Jaka Bērnu, un Māte
€39.84 €24.70

(modname=ckeditor piezīme: 1. lūdzu, stingri sekojiet diagrammu, lai izvēlētos pareizo izmēru, lai jūs,nevis izvēlēties saskaņā ar savu ieradumu. 2.lūdzu atļaut pielaide 1-3cm mērījumu. 3.mēs gribētu jums dot padomus, balstoties uz savu mērījumus krūtis,viduklis un garums,ja jūs neesat pārliecināti par jūsu izmērs . 4. 1cm =0.39 collas par šo mēteli ✔ multifunkcionāla:)

Izskatās arī
Bērni, Meitenes, Baleta Deju Kleitu Balerīna Vingrošana Slidošana Skatuves Sniegumu Dancewear Spīdīgu Sequin Bowknot Daudzpakāpju Leotard Tutu
€17.02 €11.91

(komplekts ietver : 1x kleita stāvoklis : jauns bez birkas materiāls : 50% organza, 30% poliestera, 20% sequin funkcijas : meitenes deju kleita ar savirmot piedurknēm, daudzpakāpju mežģīņu organza svārki pievienoti ap vidukli, iebūvēta biksītes, kas ļauj jūsu meitenes, lai varētu brīvi pārvietoties. ar bodice no meitenes kleita ir izrotāts ar vizuļi un sparkles gaismā,)

Izskatās arī
Meitenes Kleitu, Drēbes Komplekti, Rudens, Ziemas Bērni, Trikotāžas Svārki, Džemperi 2gab Puse Tērps Bērnu Ziemassvētku Kostīms Bērniem Tērpiem
€35.85 €21.87

(12m: fit augstums 70-80cm 24m: fit augstums 80-90cm 3t:fit augstums 90-100 cm 4t:fit augstums 100-110cm 5t:fit augstums 110-120 cm 6t:fit augstums 120-130cm ja mazulis ir tauki, lūdzu, izvēlēties lielāku izmēru. visi mērīšana cm, lūdzu, ņemiet vērā, 1 cm = 0.39 collas,1 inch=2.54 cm lūdzu, ļauj 1-3cm atšķirības, manuāla mērīšana. padomi:)

Izskatās arī
WindproofProtection Weather Shield Pushchair Segtu Universālā Sport Piederumu Jaunu Dropship
€21.83 €15.94

(funkcijas: ootdty saglabāt jūsu mazulim silts andcozy ar mūsu pretvēja un izolētos sport vāciņu. kas ar highdensity ūdensnecaurlaidīga auduma un mīksta vilnas odere, šī apdrošināšana nodrošina excellentprotection pret lietus un aukstuma. paredzētas vecākiem, zīdaiņiem, šis segums ir must ir piederums ratiņi. vai jūs, ņemot pastaiga parkā vai darbojas errands, mūsu)

Izskatās arī
Ādas Tālruni Somā Vadītāja Licences Turētājs ar Rāvējslēdzēju Sieviete Sajūgs Maku Maku Dropship
€10.32

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes multi-krāsu, lai izvēlētos. daudzfunkcionāls svītrainām seifs, multi-kartes slots dizains. kvalitātes materiāla, rāvējslēdzējs dizains, ūdensizturīgs, ilgs kalpošanas laiks. modes, vienkāršu un skaistu izskatu, jauka dāvana jūsu draudzene. liela jauda, jums var likt jūsu kredītkartes, mobilais, vadītāja)

Izskatās arī
2023 Jaunu Meiteņu Mājīgs Kokvilnas Adīt Augšu: Universāls, bez Piedurknēm, Vestes par Jaundzimušo Bērnu, Ideāls Rudens/Ziemas 0-3 GADI
€16.60 €8.63

(1. tīras kokvilnas materiāla, lai nodrošinātu maksimālu komfortu. 2. stilīgs un moderns dizains moderns bērniņiem. 3. universāls un viegli samaisa un saskaņot ar pārējo apģērbu. 4. mājīga un silta adīta auduma rudens un ziemas sezonās. 5. ideāli piemērots jaundzimušajiem un zīdaiņiem vecumā no 0-3 gadiem. 6. bez piedurknēm dizaina pārvietošanās brīvību. 7.)

Izskatās arī
Personalizētas Iegravēts Baby Meitenes Zobu Lodziņā Piemiņai Lodziņā Visiem piena Zobiem Zobu Turētājs Custom Koka Zobu Feja Kaste Meitenēm Dāvanu
€6.16 €3.08

(produkta tips:bērnu zobu kaste materiāls:koka krāsa:koks izmērs:5*4cm(1.97*1.57 gadā) iepakojumā:1gab bērnu zobu kaste pateicoties daudziem faktoriem, piemēram, displeja spilgtuma un gaismas intensitāte, faktiskā krāsa, šis produkts var nedaudz atšķirties no attēlā redzams mājas lapā.)

Izskatās arī
2gab Beanie Cepure Toddler Ziemas Siltā Cepure Acīm Loki Turban Cepures Adītas Turban
€7.23 €3.61

(apraksts vai jums ir nepieciešams dekori jūsu bērnu foto ?mūsu uzliku ausu atlokiem cepure ir laba izvēle.ar radošu dizainu, šie griesti ir izgatavoti no premium materiāla, izturīga un ilgi kalpo.viņi ir ideāls, lai jūs mērci jūsu bērnu un dod siltu viņiem uz ziemassvētkiem, pievienot daudz jautrības. funkcijas -krāsa: bēša, rozā -materiāls: vilna -izmērs: 17.00x12.00x1.00cm/)

Izskatās arī
Jaunas Meitenes Zēni Rudens Ziemas Pavasara Kokvilnas Pilnu Piedurknēm Top Elsas Divas Gabals Komplekti Modes Visu maču Āra Mīksto Unhooded
€4.93

(izmērs garums/cm piedurknes/cm krūtis*2/cm 7(95-100cm) 32 35 26 9(100-105cm) 34 36.5 27.5 11(105-110cm) 36 38 29 13(110-115cm) 38 39.5 30.5 15(115-120cm) 40 41 32)

Izskatās arī
Rudens Bērnu, Zēnu, Meiteņu Drēbes Gadījuma salaist 2 Gabali, kas Nosaka Pusaudžu Džemperis Džemperis Top Elsas Apģērbs Treniņtērpi Loungewear
€45.78 €25.18

(rudens bērnu, zēnu, meiteņu drēbes gadījuma salaist 2 gabali, kas nosaka pusaudžu džemperis džemperis top elsas apģērbs treniņtērpi loungewear)

Izskatās arī
Amerikāņu Futbola Faniem Sporta Dāvanu Vasaras Bērni Raksturs Futbola Burtu Drukāšanas Īsām Piedurknēm Kokvilnas Out Wear T Krekls
€14.95 €7.47

(amerikāņu futbola faniem sporta dāvanu vasaras bērni raksturs futbola burtu drukāšanas īsām piedurknēm kokvilnas out wear t krekls funkcijas: 95% kokvilna, 5% spandex vīriešu t-krekls regbija fani tērpiem, dzimšanas dienas / ziemassvētku dāvanu, regbija krekls, t-veida topi visi regbija cienītāji un fani!jums ir regbija spēlētājs, vai regbijs atbalstītājs?tas ir smieklīgi regbija)

Izskatās arī
Lekt Metru Jaunas Ielidošanas Bērnu Meiteņu Kleitas Kabatas ar garām Piedurknēm Karikatūra Bērnu Drēbes Princess Meitenes Kostīms, Kleita
€19.86 €10.73

(lekt metrus jaunu zīmolu meitenes hoody kleitas saldējums aplikācijas rudens ziemas princess modes apģērbu svītru kostīms meitenei kleita laipni lūgti mūsu veikalā jānorāda: vārds, uzvārds, adrese un tālruņa numuru, zip kods ir nepieciešams, lai pārbaudītu, vēlreiz pēc tam, pabeidzis savu uzdevumu, mēs nosūtīsim jums pēc iespējas ātrāk! dropshipping un vairumtirdzniecības lielākoties)

Izskatās arī
Bērnu Cepure Kopums, Kas Saņem Segu Asti Mezgls Beanie Klp Mīkstu Kokvilnas Guļammaiss Zīdaiņiem Jaundzimušo Apģērbi
€23.06 €11.77

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavotas no augstas kvalitātes kokvilnas materiāla,mīksts, elpojošs un izturīgs. wrap nodrošina siltumu un drošību, maigi apskāva mazuli ar ietīšanas-piemēram, komfortu jūsu maz vienu izmanto, lai dzemdē. sakritības swaddle un cepure ir liels, piederumi picture-perfect jaundzimušo fotogrāfijas vai svinot citus atskaites punktus un)

Izskatās arī