Tagi: daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi tvēriena stipruma ierīces

Cena €8.37 €9.62

Pilns apraksts

Pavasara daudzfunkcionāls airētājs pats par sevi Tvēriena stipruma ierīces Trīs mērķis

izvērsiet krūtis/arm ierīci Izmantot krūšu muskuļu equipmemt

Ja jums ir kaut kas cits, lai saprastu, lūdzu, sazinieties ar mums-mēs atbildēsim jums rūpīgi.

Produkta displejs

Nosaukums: Trīs izmantot pull ierīces

Funkcijas: multi-funkcionālas fitnesa

Materiāls: inženierzinātņu plastmasas + oglekļa vadu pavasarī

Demontāža: bezmaksas izjaukt

Klientu Apmierinātība:

Ja jūs izvēlaties "pārdevēja piegādes metodi"(368.42 usd), mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu pa jūru un piegāde uz tuvāko ostu!

Ja kuģošanu pa jūru, pēc ierašanās galamērķa jūras ostu, pircējam ir jāmaksā galamērķa ostas maksas (piemēram, termināļa pārkraušanas izmaksas, dokumentu maksu, glabāšanas maksu, ect), nodokļu darīt muitošanas un uzņemt precēm.

Ja jūs izvēlaties, DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ECT, mēs palīdzēsim jums noorganizēt sūtījumu starptautisko express un tieši piegādi uz jūsu norādīto adresi(durvīm LĪDZ DURVĪM PAKALPOJUMS)!

1)lai aizsargātu savus objektus un izvairītos no jebkādu kaitējumu, no pārvadāšanas procesu, saņemot paku, Pircējiem vajadzētu pārbaudīt paketes / preču rūpīgi pirms parakstīšanas preču saņemšanu.

Ja ir kāds zaudējumiem, lūdzu, sazinieties ar vietējo ARAMEX / DHL / Fedex uzdot sūdzības un pretenzijas VAI, lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā.Tad uzņemiet fotogrāfijas bojāta mašīna un lietošanas, nekavējoties nosūtītu ziņu ar mums, mēs palīdzēsim jums novērst šīs problēmas.

2)ja jums ir kādas problēmas, par produktu vai kuģošanu, Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un būs jādara, mūsu pūles, lai atrisinātu problēmas.

3)Un jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu veikalā, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un mūsu serverī ,pēc tam, kad jūs apstiprināt šo pasūtījumu, Lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, mēs arī dos jums "PERFECT 5 ZVAIGZNĒM",

Kad jūs vērtētu piegādes termiņš daļu, lūdzu ņemt starptautiskā tranzīta vērā.Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Funkcijas: daudzfunkcionāla fitnesa
  • Demontāža: Bezmaksas izjaukt
  • Sporta veids: Stiprums Apmācību
  • Nodaļas Nosaukums: Unisex
  • Apmācību Vietas: Citi
  • Materiāls: inženierzinātņu plastmasas + oglekļa vadu pavasarī
  • Zīmola Nosaukums: LZHZXY
  • Pieteikums: Velciet Virvi
  • Produkta numurs: YD0016
  • Nosaukums: Trīs izmantot pull ierīces

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

2 Pāri Ceļsargus Spilvenu Un Atbalstu Ceļa Klp Elpojošs Ceļgalu Atbalstu Futbols, Basketbols, Daiļslidošana Dejas
€17.16

(2 pāri ceļsargus spilvenu un atbalstu ceļa klp elpojošs ceļgalu atbalstu futbols, basketbols, daiļslidošana dejas nav jāuztraucas par iespēju zaudēt savu spilventiņi, kas nodrošina, ka jums ir backup pāris gatavs gadījumā, ja jūs zaudējat vienu; spilventiņi ir lieli, montāžas, lielākā daļa vīriešu un sieviešu izmantošanu un aizstāt kneepads paliks mājīgs un vietā, saglabājot jūsu)

Izskatās arī
Zila/ Melna/ Zila Aproce Piederumi Elastīgs Sviedri Absorbcijas Rokas Atbalstu Kokvilnas Anti Sviedru Dvieli Unisex
€1.52 €1.08

(tips: aproce materiāls: kokvilna izmērs: viens izmērs, elastīgs krāsa: rozā/ melna/ zila/ balta/ violeta dzimums: unisex funkcijas: 1.pavisam jaunu un augstas kvalitātes. 2.vīriešu, sieviešu kultūrisms, fitnesa aproces darbojas sporta anti sviedru dvieli aproce. pakete ietver: 1gb aproce ( 1 pāris ) piezīmes: produkts var būt kļūdas par 1-2cm,un)

Izskatās arī
Celšanas Siksnas Sporta Potītes Važas Kultūrisms Deadlifts Pauerliftings Jostas Un Sporta Aproces Sporta Drošības Atbalsta Mācību Siksnas
€16.19 €8.74

(celšanas siksnas sporta potītes važas kultūrisms deadlift pauerliftings jostas un sporta aproces sporta drošības atbalsta mācību siksnas šī prēmija fitnesa komplekts ir speciāli izstrādāta mājas sporta zāle ķermeņa vingrinājumi kāju ,gurnu un rokām, un pauerliftings svarcelšana vingrinājumi.regulējama siksniņa ļauj jums, lai atbrīvotu vai savilkt aproces un nodrošināt svaru.ar deadlifts)

Izskatās arī
2 Pāri Elastīgs, Piemērots Kicking Futbola Bumbu Shin Guard Siksna, Ādas Draudzīgi Neilona Pret Nodilumu Izturīgs Bērniem, Vīriešiem Anti Slip Viegls
€6.85 €5.48

(apraksts: 【premium materiāls] aicina futbola apakšstilba aizsargs, siksnas tiek izgatavotas no liela neilona materiāla, kas ir izturīgs, nav viegli deformēt, ērts un elpojošs un ir ilgs kalpošanas laiks. 【efektīvu protectoin] aicina paplašinātās gumiju var novērst kāju sargi no slīdēšanas, perfekti noteikt apakšstilbu aizsargiem un zeķes vietā, un radīt drošu un stabilu fiksāciju. 【izturīga)

Izskatās arī
Rokas Satvēriens Strengthener Treneris Stiprums Apmācību Ierīces Rokas Apakšdelma Roku Exerciser Pirkstu Exerciser par Cīkstoņi Mūziķis
€4.18 €2.30

(apraksts: 【premium materiāls] aicina roktura strengthener ir izgatavots no augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma, kas raksturo augsta elastība un izturība, pietiekami spēcīga, lieljaudas izmantot. 【ergonomisks roktura dizains] aicina spēcīgu roku gripper ir ergonomisks un ērti lietojams.ergonomisks līnijas uz virsmas, kas nav slīdēšanas nodrošinātu apmācību. 【portatīvo kabatas)

Izskatās arī
Kreka Krāsotas Kendama Rotaļlietas Āra Fitnesa Bumbas Vilcienu Acu-roku Koordināciju, Bērniem, Pieaugušajiem, Āra Fun Žonglē Bumbu Sporta
€17.22 €8.78

(funkcijas: izgatavoti no labas kvalitātes koka, rokturis ir izturīgs un anti-slip turēt. var trenēt veiklību, acu-roku koordināciju un reakcijas spēju. elastīga krāsa ar diezgan un spilgtas krāsas, uzkrītošā un colorfast. palīdzētu atbrīvot spiedienu, laba izklaide, rotaļlietas. piemērots iesācējiem, jauka dāvana bērniem un ģimeni. specifikācijas: materiāls:)

Izskatās arī
Trīs Reizes Locīšanas Bieza Exercise Mat Aizsardzības Grīdas Uzskaites Rokturi Mājās Jogas Paklājiņš Fitness Pilates Mācību Jogas Mma
€20.73 €13.06

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo trīs reizes locīšanas bieza vingrojumu paklājiņš ir izgatavots no mīksta un izturīga materiāla, ar labu noturību un prēmijas. 【locīšanas dizains] aicina locīšanas exercise mat ir trīs reizes pad dizains, veikt ar rokturi, viegli uzskaites, piemērots gan iekštelpu un āra. 【lielumam] aicina vingrošana līdzsvaru paklājiņš ir izmērs 180cmx60cmx5cm/70.87inchx23.62inchx1.97inch,)

Izskatās arī
8 Vārds, Gumijas Pretestība Joslās, Trenažieru Zāle, Sporta Un Fitnesa Aprīkojums Gumiju Atpakaļ Apmācības Gumijas Lentes Krūšu Expander Elastīgas Muskuļu
€3.49 €2.10

(8 vārds, gumijas pretestība joslās, trenažieru zāle, sporta un fitnesa aprīkojums gumiju atpakaļ apmācības gumijas lentes krūšu expander elastīgas muskuļu funkcijas: 1. profesionālas kvalitātes dabīgās gumijas lateksa, pavisam jaunu augstas kvalitātes produktu 2. vieglais svars, viegli pārvadāt, labu elastību, ideāls mājās izmantot, trenažieru zāle, ceļojumiem un uzglabāšanai. 3.)

Izskatās arī
Sporta Zāle Svars Kaudze Extender Sporta Mašīna Stienis Daļas Tērauds Svars Iekraušanas Pin
€19.97 €12.58

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina: sporta zāle svars kaudze sporta pin ir izgatavotas no augstas kvalitātes tērauda mašīna, kas ir izturīga, izturīga, nav viegli, lai izjauktu, un ilgu darbmūžu. 【augstas performace] aicina: vairs pin garums palīdz saglabāt svaru līmenī, kā tas pārvietojas pa joslu. 【viegli lietojams] aicina: svars kaudze bloķēšanas pin ir gaiši un viegli, lai)

Izskatās arī
Diabolo Kratītāju Anti-slip Apstrādāt Cieto Pole Vara Galvu Stiklšķiedras Vadu Caurumu Dizains (35cm Īss Pole) spieķis
€7.53 €3.84

(apraksts vai jums ir nepieciešams izturīgs diabolo stick ?ja tā ir, paskatieties uz šo produktu.izmantojot drošu materiālu, izturīgs.unikālo dizainu un izsmalcinātu meistarība, kas nodrošina tās popularitāti un praktiskumu.šī ir jūsu labākā izvēle!ar šo produktu, un jūs varat būt daudz profesionālu un patīkamu meklē pieredzi. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:ķīmisko)

Izskatās arī
Toe Īkšķi Valgus Ortoze Kāju Arkas Treneris Izdilis Teļu Augšstilbu Gūžas Pirkstu Atdalītājs Bunion Diski
€24.61 €23.38

(produkta apraksts produkta nosaukums kāju arkas treneris moq 500 gab., materiāls abs+silikona stila ķermeņa buliding,izmantot masāža veida tiešsaistes tehniskā atbalsta funkcija body building un fitnesa aprīkojums izmērs 30cm svars 200g krāsa zila rozā parauga 3-5days iepakošanas opp maisiņu vai customzied pakete oem pieņemt oem pielāgoti servisapkalpošanas produkta iepakojuma uzņēmuma profilu wuhan fdm eco fitnesa)

Izskatās arī
Komerciāla Sporta Treniņu Aprīkojums Spēku, Fitnesa Glute Mašīnas, Plāksnes Piekrauts Glute Disku Hip Treneris Hip Vilces Mašīna
€1 849.63

(#detail_decorate_root .magic-0{border-bottom-style:solid;border-bottom-color:#53647a;font-family:roboto;font-size:24px;color:#53647a;font-style:normal;border-bottom-width:2px;padding-top:8px;padding-bottom:4px}#detail_decorate_root .magic-1{margin-bottom:10px;pārplūde:hidden}#detail_decorate_root .magic-2{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magic-3{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magic-4{pozīcija:radinieku;width:100%}#detail_decorate_root)

Izskatās arī
Audums Segtu Pielāgots, lai Ātri Taktiskās Ķivere, Burvju Lente, Stiprināšanas Siksnas, Anti Slīdēšanas un Skrāpējumiem Aizsardzība
€27.13 €17.63

(produkta nosaukums: ātrs ķivere vāciņu produkta kods: co-18 produkta materiāls: cordura produkta svars: 0.095 kg produkta krāsas: cp, bcp, tcp, odcp, wcp, blk, cb, rg, wg gadījumā scenārijus: komanda darbību, taktisko spēles, filmu un televīzijas aksesuāri)

Izskatās arī
Landmine Roktura Stiprinājuma Stienis Rokturi Pasargātu Rokas Stienis Grip Rokturi Grīdas Rotācijas Fitnesa Spēku Mācību Birojs
€15.67 €8.31

(apraksts: 【stienis grip] aicina uzstādīta uz beigām stienis, lai pievienotu komfortu jūsu landmine apmācību. 【materiāls] aicina stienis rokturis ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, bez slīdēšanas virsma dizaina un ērtas rokā, sajūtu. 【piemērots] aicina landmine bāzes arests ir piemērots tērauda caurulēm ar diametru 2 collas, viegli uzstādīt. 【size])

Izskatās arī
1gb Vērmeles Grafēna Automātiskā Apkures Ceļa Figūriekavas Piedurknēm Siltāks Ceļa Pamatni, Sievietēm, Vīriešiem, kas Vecāki Artrīts, Locītavu Sāpes Atvieglojums Atgūšana
€6.09 €4.27

(1gb vērmeles grafēna automātiskā apkures ceļa figūriekavas piedurknēm siltāks ceļa pamatni, sievietēm, vīriešiem, kas vecāki artrīts, locītavu sāpes atvieglojums atgūšana funkcija: 1.360 ° wrap ap ceļa locītavu, nodrošinot pilnīgu pārklājumu bez slīdēšanu. 2.ilgi valkāt bez drukāšana, izmantojot augsta elastība un ādas draudzīgu auduma. 3.dizains integrētas iekšējās)

Izskatās arī
Viegls Roku Aizsardzība Piedurknēm Minimāls Tenisa Testa Apmācība Praktisko Volejbols Sporta Roku Aizsardzība Piedurknēm
€4.90 €2.35

(svarīga informācija materiāls:sūklis, neilona spandex iepakojuma lielums: rokas apkārtmērs: 23cm-28cm/9.06. p -11.02 (apm.) apskats: šis rokas aizsargs ir pilns ar elastību, kas dod roku, līdzsvarotu un nomierinošas izspiest, kas ļauj jums, lai būtu labs apriti valstī. produkts ir spējas, lai atbilstu ādai un efektīvi novērš muskuļos no kratīšanas un sasprindzinājuma. tas)

Izskatās arī
Regulējamas Hanteles Rokas Svaru Komplekts
€142.47 €66.97

(【uzlabot vingrinājumu efektu] aicina: no pastaigas, skriešana, skriešana, hanteles, vingrošana, fizikālā terapija, un vēl daudz vairāk, mīksto svaru ir ideāls tonēšana muskuļus jūsu rokas un plaukstas.jūs būsiet pārsteigts, cik efektīvi pievienojot 1 £ katrā rokā var būt 20 vai 30 minūšu treniņa. 【portatīvo un āra] aicina: izbaudi on-the-go treniņu, kā vieglo svaru komplekti sievietēm un)

Izskatās arī
4gab Universālā Trīsi Riteņu Gultņu Fitnesa Riteņu Nomaiņa Sporta Mašīna Kabeļu Riteņiem Daļas
€23.54 €10.12

(apraksts ņemot trīsi ritenis ir sporta un garāžas durvju trīšu sistēma funkcijas ņemot trīsi stūre ir vingrošanas aprīkojums un garāžas durvju trīšu sistēmas|ideāls nomaiņa trīsi ripu savu sporta aprīkojumu.|tā ir universāla riteņu lielākā daļa sporta aprīkojumu. |viegli uzstādīt. | materiāls ir pieņemts.tas ir izturīgs un ļoti izturīga. - krāsa: melna. -)

Izskatās arī
Regulējams Aproces Kompresijas Pavasara Atbalsta Bracers Sporta Sporta Aproce Plaukstas Pamata Aizsargs Elpojošs Wrap Drošības Siksnas
€5.75 €4.02

(regulējams aproces kompresijas pavasara atbalsta bracers sporta sporta aproce plaukstas pamata aizsargs elpojošs wrap drošības siksnas funkcijas: 1.regulējama sporta rokas aizsargs elpojošs,perforēta rokas aizsargs 2.spiediena regulēšana/rokas aizsardzību/caurumošanas par gaisa caurlaidība 3.sporta aizsardzību, var izmantot nekavējoties, lai izlaižot virvi, skriešana, basketbols,)

Izskatās arī