Cena €117.51 €213.64

Pilns apraksts

Piezīme:

1. Izmērs Atbilde: Lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, mēs piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.Standarta izmēru, jums ir nepieciešams uzklikšķināt uz lapas izmērs info, lai apskatītu un atrast atbilstošo izmēru.Ja tas nav atrast savu izmēru.Mēs piedāvājam pasūtījuma izmērus, lūdzu, klikšķiniet uz lapas sazināties ar mums.Pievērsiet uzmanību, lai pielāgotu izmēru un plus lieluma, mēs nepiedāvājam atdevi un naudu atpakaļ.paldies par sapratni.

2. Preci nav nevienas piederumi, piemēram, auskari, krelles, kāzu plīvuru un krinolīns apakšsvārki (rādīt uz bildes).Cenu noteikšana ir ar kleitu tikai!

3. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, izlasiet šo sarakstu, rūpīgi un jautāt visiem jūsu jautājumiem.Lai nosūtītu e-pastu, lūdzu noklikšķiniet uz saites, "Jautājiet pārdevējam" augšējā labajā stūrī šajā sarakstā.Mēs atbildēsim uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā.Ja jums nav saņemt atbildi lūdzam nosūtīt jūsu e-pastu vēlreiz.

4. Krāsa faktisko objektus var nedaudz atšķirties no iepriekš attēlus, pateicoties dažādu datora iestatījumu, paldies par jūsu sapratni.Lielums tiek mērīts ar rokām, tāpēc var būt mazliet tolerances (Apmēram 1-3CM).

5. Pasūtījuma apstrādes laiks: no 2-6 dienas.(steigā, lai novērsti,kuģniecības laiks, kas nav iekļauti),piegādes laiks atkarīgs no tā, ko jūs izvēlaties,Ķīna Post parasti 30-50 dienas,DHL, FEDEX vai UPS 4-7 dienas ierodas,Pack24.lv Standarta Kuģniecības 15-25 dienās.Ja jums ir steigā, lai,lūdzu, jāsazinās ar mums, pirms jūs vietu secību.Paldies.

Pasūtījuma

Izgatavots Izmēra, Lūdzu, Izvēlēties jebkuru Izmēru un Atstāt Ziņu par Jūsu Šādus Mērījumus :

Mēs iesakām, ka jums ir jūsu mērījumiem, kas veikti, ko profesionāli ar savu zem valkāt pirms pērkot jebkuru tērpu.

Piemēram:Lieluma vienība :( cm vai collas)

1.Pilnas Krūtis = ___ collas(cm)

2.Vidukļa = ___ collas(cm)

3.Gurni = ___ collas (cm)

4.plecu pie pleca =___ collas (cm)

5.dobi līdz stāvs ar kurpes ___ collas (cm)

6.Jūsu augstiem papēžiem augstums : __________collas/cm

7.Jūsu augstums_______collas/cm

A:Krūtis

*Tas nav jūsu krūšturis izmērs!

*Valkājot bra, kad, ņemot mērīšana

*Atpūsties, rokas pie sāniem

*Pavelciet lentes visā pilnībā daļa ir krūtis.

B:Vidukļa

*Atrast dabas viduklis

* * * Šī ir mazākā daļa no vidukļa

*Saglabāt lentes nedaudz zaudēt, lai ļautu elpot istaba

C:Gurni

*Atrast visplašāko daļu no gurniem

*Lentes būtu otu pāri gan hipbones.

D:Dobi līdz Stāvs (Bare Foot)

*Stāvēt taisni ar kājām kopā,

*Pasākums kailām kājām

*Sākas dobu vietu starp collarbones un velciet lenti taisni uz leju, lai grīdas.

E:Augstums (bez apaviem)

* Stāvēt taisni ar kājām kopā,

*Pasākums kailām kājām

* Sākt augšpusē galvas un velciet lenti taisni uz leju, lai grīdas.

1.Mēs nepieņemam atgriež pēc pasūtījuma kleitas izmēru vai kleitas ar jebkuras pieprasītās izmaiņas.

2.Regulāra izmēra kleitas ar nekādas izmaiņas,lūdzu ziņa mani atgriešanās pieprasījuma 5 dienu laikā no saņemšanas kleitu.Atpakaļ postenī, ir jābūt perfektā stāvoklī (kā jauns), jūs varat mēģināt kleitu,bet pārliecinieties, nevis stiept to vai veikt jebkādas netīrās zīmēm, pretējā gadījumā tas netiks pieņemts.

3.Mēs paturam tiesības noraidīt jebkuru nepamatotu peļņu, piemēram, nepareizi pasūtījuma veikti mērījumi jūs noteikumu vai standarta izmērs, kas mums jādara tiesības, bet jūs izvēlējāties nepareizi, vai jūsu gadījumā tas ir atcelts vai kleita nav vajadzīgs vairāk, utt.

4.Lūdzu, jāpalīdz skaidrs Pasūtījuma Nodokļus.Atpakaļ maksa tiks segti klienta beigās, ja jūs nevēlas sadarboties ar Nodokļu samaksas.Tomēr lūdzam muitas nodokļa, kas ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, visus nodokļus, nodevas un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Visas nodevas, kas, iespējams, izriet no muitošanas tie nav iekļauti Bezmaksas Piegāde sniegšanu.

1.Piegādes izmaksas:Noklikšķiniet uz"Piegāde un apmaksa"tab par produktu detalizēti lapā, un jūs redzēsiet piegādes detaļas.Jūs varat aprēķināt kuģniecības izmaksas, ievadot pieprasīto informāciju.

2.Tranzīta laika:Tranzīta laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes.

3.Postenis Apstrādes Laiks:apstrādes laikā, lai noteiktā secībā, atkarībā no produkta veida un krājumu stāvokli.Galvenokārt, apstrādes laiks var būt no 3 līdz 15 darba dienu laikā.

4.Muitas Nodevas:vairumā laiks, pircējs nav jāmaksā nekādas muitas.Bet dažreiz, dažās valstīs, muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.

Specifikācijas

  • Faktisko Attēlu:
  • Stils: Classic
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Vilciens: NAV
  • Zīmola Nosaukums: Aenyrst
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Apdare: Noapaļošana, RUFFLES, Sequined
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Piedurknes Stils: Bez piedurknēm
  • Auduma Veids: Tills
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas
  • Izgriezums: Robotu
  • CN: Shanghai
  • Materiāls: Poliestera
  • Godu: Balli
  • Modelis Tips: Citi
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

OIMG Zilā Mežģīņu Garās vakarkleitas Mīļotā Sānu Spraugas Balles Kleita bez Piedurknēm Puse Kleitas Grīdas Garums Tilla-Line فساتين ال
€300.82 €120.33

(ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___ cm/collas 8.kleita,)

Izskatās arī
Luksusa Dubaija Sirēna Vakara Kleita Vienu Plecu Fāzēm Kristāla Formālās Drēbes, Sieviešu Kleitas Vestido de festa
€991.29 €793.03

(laipni lūdzam siliweya! mēs esam profesionāla ražotājs ar iespaidīgu dizainu un augstu reputāciju.zemas cenas un kvalitātes produkts, ir mūsu mūžīgās vajāšanu.mums ir paredzēti, lai piedāvātu jums spilgtu un neaizmirstamu atmiņu.katra meitene ir uzmanības centrā un shining star ne tikai viņas kāzām, bet jebkurā brīdī dzīvē.mūsu kleitā būs palielināt jūsu skaistumu un paplašināt savu šarmu.lūdzu,)

Izskatās arī
Mežģīņu un Tilla Aplikācijas Puķu Meitene Kleita Bērniem Īsām Piedurknēm Princese Gājienā Kleitas Puse Kleitas, Kāzu Meitene Princese Kleita
€77.57 €45.00

(laipni lūgti manā veikalā gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, topi un bikses, utt.vecums sakārtoti no bērniem 6m gadiem.droši, elpojošs, bērni, drēbes ar lielisku)

Izskatās arī
Xijun Saūda Arābu Tafta Daudzpakāpju Ruffles Vakara Kleitas Pusē Sadalīt Plisēt Ruched Balles Kleitu Oficiālā Puse Kleita 2023
€129.81 €90.87

(custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu.vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem: ___cm/collas 5.kopējais augstums(no galvas līdz grīdai) : ___cm/collas 6.augsta papēža:___cm/collas 1.man vajag citu)

Izskatās arī
Bealegantom Dzirksti Līnijas Īsā Homecoming Kleitas Spageti Siksnas Mini Graudation Kokteilis Oficiālu Balli Puse Kleita B60
€80.82 €64.66

(laipni lūgti mūsu veikalā jautājums: es nezinu, kuru izmērs ir piemērots man, kā es varu izvēlēties izmēru? atbilde: mūsu izmēri ir usa standarta izmērs, ja jums nav skaidrs, kāda ir jūsu izmēra, lūdzu, lūdzu, piegādes krūtis, viduklis, gurni un augstumu mums. jautājums: vai ir pielāgota kleita pieejama? atbilde: mēs varam padarīt kleita kā jūsu mērījumiem, lūdzu, lūdzu)

Izskatās arī
Āfrikas Stila Mežģīņu Kāzu Kleitas Tērpi Milzīgais Kakla Atpakaļ Uz Pogas Līgavas Plus Lieluma Slaucīt Vilcienu Jaunākās
€218.78 €185.96

(izmērs diagrammas kleitu izmēri plus lieluma kleitas izmēri mērījumu izmēra paketē iekļauts 1 x kleita (izvēlēties savu krāsu) piegādes informācija starptautiskās pasūtījumu, lūdzu paziņoja, ka mēs nevar garantēt precīzu piegādes datumu.tas var atšķirties, atkarībā no jūsu vietējā muitas/post office noteikumiem. lūdzu sazinieties ar mums,)

Izskatās arī
Modes Garām Piedurknēm Balles Kleita Satīna Appliques Fāzēm V Kakla Vakara Oficiālā Puse Kleitas Sieviešu Drēbes De Saviesīgs Vakars
€191.43 €95.71

(modes garām piedurknēm balles kleita satīna appliques fāzēm v kakla vakara oficiālā puse kleitas sieviešu drēbes de saviesīgs vakars)

Izskatās arī
Puķu Meitene Kleita Princese Bumbu Gājienā Piedurknēm Baltā Tilla Mežģīnes Decal Pirmās Komūnijas Bērniem Pārsteigums Dzimšanas Dienas Dāvana
€97.29 €48.65

([xlmodel]-[produktu]-[58707] [xlmodel]-[foto]-[0000] [xlmodel]-[custom]-[58693] laipni lūgti manā veikalā gdybao veltīt, lai nodrošinātu jaunākās modes bērniem drēbes, lai jūsu maz eņģeļu visā pasaulē.tostarp meitene puse kleitas, kleitas puķu meitene kleitas, meitene cēloņu kleitas, meitene mēteļi & apģērbu komplekti, tutu kleitas un svārki, zēnu apģērba komplekts, topi)

Izskatās arī
Balles Kleita Baltā Puse, Vakara Kleitas Rāvējslēdzēju Plus Lieluma Pasūtījuma Sirēna Augstas Kaklu Garām Piedurknēm Spalvu Elastīga Satīna Split
€105.29

(ja ir kādi jautājumi par produktu,e.g.cena,ražošanas laikā,pielāgotas,vai, ja jums ir nepieciešams, steidzas, lai, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot tiešsaistes tērzēšanu vai ziņu. ņemot vērā laika starpība starp dažādām valstīm, ja mēs nevaram savlaicīgas atbildes, kas jums ar tiešsaistes čatā. lūdzu, sazinieties ar mums caur ziņu.paldies. izmēri: ja nav)

Izskatās arī
Sparkle Prom Kleitas Sirēna Viens-plecu Grīdas Garums Vizuļi Sexy Ilgi Prom Kleita vakartērpi Tērpu De saviesīgs vakars
€141.11 €124.18

(kāpēc izvēlēties mūsu ražotne? mēs esam bijuši iesaistīti ražošanas un eksportējošo kāzu & modes kleitas, vairāk nekā 10 gadus.mēs varam pasūtījuma veikt plašu kāzu kleitas, tostarp stilu, david bridals stila airecollection utt.mūsu ražotne iezīme: 1. izcila kvalitāte - augstvērtīgs audums, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un pilnīga qc sistēmu. 2. konkurētspējīgu cenu - vairāk daudzumos,)

Izskatās arī
2024 Šampanieti Sirēna Vakara Kleita Ilgi Puff Piedurknēm Spīdīgi Vizuļi Sieviešu Balli Oficiālā Puse Kleitas Arābu Dubaija Drēbes De Saviesīgs Vakars
€242.30 €94.50

(produkta apraksts biežāk uzdotie jautājumi: cik ilgi piegādes ņems? piegādes laiks = apstrādes laiks + piegādes laiks standarta piegādes 15-25 dienām rush piegāde 7-15 dienās piezīme: 1.par rush piegāde.ja jums ir nepieciešams, kleita mazāk nekā 7 vai 15 dienas.lūdzu, ņemiet vērā, mums dienas, kad jums ir nepieciešams, kleitas, mēs ieliekam jūsu pasūtījumu)

Izskatās arī
Sexy Appliques Mežģīnes Homecoming Kleitas Meitenēm Pie Pleca Ruched Taures Corest Balles Kleitu Backless فساتين للحفلات الراقصة
€208.46 €104.23

(produkta rādīt: izmēri: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būs ideāls jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie)

Izskatās arī
Baltās krāsas Balles Kleita ar garām Piedurknēm Tēja-Garums vienkrāsainu Augstas Vakara Puse Kleitas Sievietēm Plisēt فساتين للحفلات الراقصة
€150.20 €82.61

(foto parādīt piezīme: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu fit jums labi .paldies mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4.)

Izskatās arī
Qanz Karstā Rozā Saūda Arābija Vakara Kleita Satīna Pie Pleca Luksusa Dzirksti Mirdzēt Prom Bumbu Kleita Abendkleider Luxus 2024
€147.31 €103.12

(akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) gurni________ 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______ 5) dabas augstums bez kurpes________ 6) tiek lēsts, kurpes papēža augstums var izmantot, lai šī kleita)

Izskatās arī
puse piedurknēm vakarkleita 2018 mežģīnes appliques kristāla Formālās drēbes de soire vestido de festa longo māte no līgavas kleitas
€127.99

(stāvoklis pavisam jauns stils krāšņs, modes, mordern, izsmalcinātu, sexy izmērs standarta izmēra ( asv, uk, eiropa ) plus lieluma ( asv, uk, eiropa ) pielāgota izmēra krāsa tāpat kā attēlu, vai atsaukties uz mūsu krāsu diagrammas piegādes laiks apmēram 10--15 darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu 3--7 darba dienu laikā, ja)

Izskatās arī