Cena €7.34 €14.68

Pilns apraksts

Meklē izklaides un izglītības veidu, lai uzlabotu jūsu bērna matemātikas prasmes?Izmēģiniet mūsu 10 math spēles, kas veicina koncentrēšanos, paplašināt redzesloku un zināšanas.Šīs spēles ir paredzētas, lai būt sarežģīta, bet ne rēķina rokās.

Produkta nosaukums: 10-punktu jautri skaits spēle

Svars: 200g

Produkta izmērs: (apm.)19.5*5*13.5 cm/7.68*1.97*5.31 collas

Piemērots vecums: 3 gadi un vairāk

Iepakojums Saraksts:

Kartes*54

Gredzens Bell*1

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un kameras leņķi, krāsu objektu, un, kas redzams attēlā var būt nianse.

Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varētu būt tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.Jautri Mijiedarbība: Spēlēt šo 10-punktu spēle ar vairākiem spēlētājiem un sacensties par labāko rezultātu, vai spēlēt vienatnē un vilcienu jūsu skaitļošanas prasmes un koncentrāciju.Šis math galda spēle uzlabos jūsu garīgo elastību un izaicinājums jūsu smadzenēs.

2.Paplašināt zināšanu bāzes rakstu: Atklāt daudzveidīgo dzīvnieku pasauli caur spēlēt šo matemātika galda spēle ar dažādu dzīvnieku attēliem.Gūt zināšanas par to dzīvotņu un uzvedību, kā arī veicināt matemātikas prasmes.

3.Ultra-Izturīgs: Ar double-sided laminēšana, rūpīgi pulētas virsmas, un noapaļoti stūri kartes dizainu, mūsu matemātikas galda spēles ir ūdensizturīgs, biezāka, un droši spēlēt.Plus, tie ir izturīgi un nesāpēs maz rokās.Ideāli piemērots visu vecumu bērniem.

4.Palielināt Matemātikas Prasmes: Veidot spēcīgu turklāt un aprēķina prasmes ar mūsu matemātikas galda spēle.Sasit bell, lai saņemtu kartes un spēlēt pret draugu.Mainīt kartes un pievienot divus skaitļus līdz 10. Spēle beidzas, kad nav kārtis pa kreisi.

5.Skaitļu Spēle, Jautri: Iegremdēt aizraujošs un intelektuāli stimulēt matemātikas galda spēles piemērotas visu vecumu cilvēkiem.Šī spēle sniedz patīkams izaicinājums gan bērniem, gan pieaugušajiem, kas palīdz asināt aritmētiskās prasmes, loģisko domāšanu un problēmu risināšanas spējas.Spēlēt solo vai kopā ar draugiem un ir lieliska mācību pieredze, bet jautri.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

12pcs Liela Izmēra Boulinga Spēlēt Komplekti Sporta Boulinga Spēles, Rotaļlietas Bērniem, Bērniem (10pcs Boulinga Balts + 2gab Bumbiņas Kūkas
€42.04 €18.92

(apraksts šo preci ir boulinga rotaļlietas bērniem, kas ir labi, kas izgatavoti no premium materiāls izturīgs un praktisks lietošanā.gadījumā izmērs padara to perfektu, lai bērniem spēlēt ar. piemērots bērniem un vecākiem, lai organizētu darbību.tā ir labākā izvēle mijiedarbību.tas var arī palīdzēt, lai attīstītu bērnu izglītības intelekta attīstību. iezīme - krāsa:)

Izskatās arī
lēni grimst paraut ēsmu, ar mīksto asti 90&120&150mm mākslīgā KF Lure par Musky Līdaka Slīdni Bass Zvejas Vilinājums Risināt
€5.30 €3.98

(krāsas un specifikācijas mīksta aste nav nejauši saskaņota fotogrāfijas, ir tikai atsaucei.)

Izskatās arī
Plastmasas Golfa Tees Golfa Tapas Golfa Mācību Rīku Komplekts ar Rotējošu Tapas Regulējamu Papēža Augstums Tee Iekārtas Veiktspēju
€4.49 €2.15

(plastmasas golfa tees golfa tapas golfa mācību rīku komplekts ar rotējošu tapas regulējamu papēža augstums tee iekārtas veiktspēju apraksts: liela galva tee ar 20 tilt, lai vieglāk nogrimšanas šāvienu. regulējams augstums un sešstūra uzgriezni pielāgošanu. izturīga plastmasas konstrukcija nodrošina izturību un ilgmūžību. lielisks nestspēju apmācības, konkurences)

Izskatās arī
Medību Mānekļi Simulācijas Putnu Ūdensizturīgs Suņu Rotaļlietas, Suņu Apmācības Reāli Balodis
€8.71 €5.49

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina uz mānekļi ir izgatavota no premium pu materiāla, ūdensnecaurlaidīga un ūdensnecaurlaidīgs, bez krekinga, un ilgstošai lietošanai. 【iezīme] aicina 3d spilgti medību mānekļi funkcijas, smalki cirsts detaļas, lai izveidotu reālistisku izskatu. 【daudzfunkcionāls] aicina ne tikai kā āra mānekļi putnu medībām, bet to var izmantot kā pet apmācību)

Izskatās arī
Lāzera Āra Medību Šaušanas Katapulta Augstas precizitātes Kaķene Kaķene Fotografēšanas primārās Enerģijas Medībām, Precizitāte Katapulta
€22.47 €11.23

(lāzera āra medību šaušanas katapulta augstas precizitātes kaķene kaķene fotografēšanas primārās enerģijas medībām, precizitāte katapulta)

Izskatās arī
FUJI SKSS SKTS Uzgrieznis, skrūves Ruļļa Sēdekļa koka Rokturi caurules klp roktura uzstādīts Stienis Veidošanas elements, rotējošās liešanas Remonts DIY Piederumu
€44.22 €26.54

(fuji skss vai skts ruļļa sēdeklis ar koka caurule, koka klp koka rokturis cena ir par 1 komplekts, spin spoles sēdekļa 3pc koka daļa ietver: fuji skss ruļļa sēdekļa 1gab. fuji spoles sēdekļa kskss/pelni riekstu 1gab. fuji sksps n/b skrūvi 1gab. koka caurule 1gab. koka klp 1gab. koka rokturis 1gab. lietie ruļļa sēdekļa 3pc koka daļa ietver: fuji)

Izskatās arī
Takelāžas Iebarošanas Adatas Boillie Urbt Adatu Zvejas Vilinājums Ēsmas Risināt Karpu Zvejas Rīkus, Zvejas Ēsmas Urbt Adatas
€3.81 €2.67

(padarīt karpu zvejas patīkamāku ar šo takelāžas rīks.tās mazais izmērs padara to viegli pārnēsāt un lietot, kamēr tās spēja diegu caur ēsmu vai āķiem, nodrošina vienmērīgu zvejas pieredzi.izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, tas nav viegli, rūsa vai deformēties, nodrošinot ilgstošu izmantošanu.get gatavs, lai uzlabotu jūsu karpu zvejas spēle ar šo parocīgs rīks. produkta nosaukums:)

Izskatās arī
20PCS 8-Formas Zvejas Ritošā Grozāmos Samazina Berzes, Rotējošo Bez Ierobežojuma Snap Mainīt Savienotājs Spēcīgāka Spēcīgu Stiepes Spēks
€1.89 €1.06

(krāsa: melna specifikācija: #2, #4, #6, #8, #10,1/0 veids: makšķerēšanas piederumi materiāls: nerūsējošais tērauds+vara iepakojumā:20 gab ritošā grozās ap savu asi piezīme: lūdzu atļaut 2%-3% kļūdas dēļ manuāla mērīšana.paldies par jūsu sapratni. krāsa var nedaudz atšķirties no reāla, jo gaisma.)

Izskatās arī
Badmintona Rakete Aizsargs Rindas Rīku Augstas Mārciņas Slodzes Izkliedētājs Adapteri
€2.64 €1.40

(apraksts: badmintona rakešu slodzes izkliedētājs adapteris rindas darbgaldu. palielināt saskares virsma un spiediena sadalījumu. efektīvi novērstu raketi augstas mārciņas lūzums. novērst raketi pārvietot string augšu un uz leju. piemērots alfa/aef/ /victor lielākā daļa modeļu rokasgrāmata vītņu mašīna. specifikācija: materiāls: pvc krāsa:)

Izskatās arī
Zvejas Sēdekļa Spilvena Sēžamvietas Aizsardzības Šorti Pretslīdes Ērti Zvejas Sēdvietu Pad Kajaks Upes Āra Laivu Ceļojumā
€14.47 €7.38

(apraksts: 【premium materiāls] aicina: zvejas sēdekļa spilvens ir izgatavots no auduma auduma, kas ir izturīgs, elpojošs un komfortabls. 【regulējams dizaina] aicina: zvejas sēžamspilvenu ir regulējams augšstilbu un vidukļa izmērs padara to par piemērotu ikvienam. 【bez slīdēšanas dizaina] aicina: hip pad ir biezāka, un ne slīdēšanas, lai atbrīvotu mazkustīgs nogurums.elpojošs acs)

Izskatās arī
Zvejnieks Cepures Sievietēm, Vīriešiem, Quick-dry Saules Aizsardzības UV Cepuri Salokāms Pretvēja saulessarga Cepuri Zvejas Tūrisma Pārgājieni
€4.86 €2.92

(apraksts : nosaukums: saules cepure stils: boonie cepure materiāls: neilons amats: uv aizsardzība aizsargātu ķermeņa daļu: kakls, vaigi, ausis, krāsa: violeta/khaki/navy/tumši pelēks/gaiši pelēks/rozā/armijas zaļa/ezers zils iepakojuma saraksts: 1 x saules cepure piezīme: dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz)

Izskatās arī
Prakses Golfa Sparā Ceļu Mat Golfa Sparā Ceļu Prakses Paklājiņš Hitting Mat 11.81x23.62in Golfa Mācību Atbalstu Iekārtas Šūpoles
€22.35 €12.29

(mūsu golfa hitting paklājiņš ir lieliska prakse rīku, lai golfers visu līmeņu.tās 4cm/1.57 garā zālē sniedz reālu justies, vienlaikus aizsargājot jūsu zālienu.šis paklājiņš nav viegli saliekt vai salauzt, un ir arī smaržas.ar šo mat, jūs varat prakse, daudz dažādu kadru ar pārliecību. produkta nosaukums: 2 1 golfa prakses paklājiņš produkta izmērs: 30x60cm/11.81x23.62in produkta)

Izskatās arī
1pc Zvejas Vilinājums Plastmasas Inovatīvu Jet-tipa Ūdens Sadursmes ar Augstu īpatnējo Centrs Dizains Iebūvēts Nerūsējošā Tērauda Lodīšu
€2.20 €1.09

(funkcijas: *izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem un izturīgs. * inovatīvi jet-tipa ūdens sadursmes, augsts īpatnējais dizaina centrs. * ēsmu iezīmes reālistisku gleznu un spilgtas 3d acis, kas padara ēsma izskatās kā īsta zivs peldēšana ūdenī, ja zveja. * metāla bumbu: iebūvēts nerūsējošā tērauda bumbu, lai saglabātu līdzsvaru ēsmu un sasniegtu visilgāko mešana)

Izskatās arī
Qunature Pieaugušo Slēpošanas Brilles UV400 Anti-miglas Brilles, Snovbords, Vīrieši, Sievietes, Drošības Regulējams Ziemas Sporta Slidošana, Sniega Brilles
€37.65 €33.06

(produkta informācija produkta nosaukums: pieaugušo slēpošanas brilles (lodveida stils) materiāls: tpu rāmis + pc lēcas + augsta blīvuma putas svars: aptuveni 160g gaismas caurlaidība: 14.07%(balts rāmis ar sudraba pārklājumu) 17.73%(melns rāmis ar purpura-sarkanā) 21.27%(militāro zaļš ar melnu lēcu) izmērs: viens izmērs(regulējams) funkcijas:)

Izskatās arī
Zvejas Gaismas Mini LED Zemūdens Gaismas Vilinājums, Piesaistot Zivju Rīki
€1.52 €0.91

(apraksts: kvalitatīvs materiāls: kvēlojošs zvejas vilinājums ir izgatavots no izturīga materiāla, kas izturīgs pret ietekmi un berzi. lieliskas dāvanas: zvejas gaismas, kas var palielināt jūsu nozveju un liek jums izbaudīt savu zvejas darbības.ideāls dāvanas zvejas entuziasti un draugi. augsts spilgtums: mini displejs, led gaismas padara vizuālo pozicionēšanas precizitāti, zemu enerģijas)

Izskatās arī
Džerijs Atalanta 10pcs 9g Unpainted Tukšu Cieto Plasitc Lures Ultravieglajiem Zvejas Lures Plug Peldošās Grabošs Kloķa Ēsmu Wobbler
€9.84

(džerijs 10pcs 47mm 9g diy tukšu ķermeņa zvejas vilinājums augstas kvalitātes unpainted plastmasas grūti peldošas ēsmas grabošs kloķa wobbler 3798)

Izskatās arī
Golfa Balance Board Mācību Āra Sporta Golfa Piederumi Golfa Mācību Atbalstu Golf Swing Trainer Atbalsta Kāju Līdzsvaru Solis Jostu
€64.89 €29.20

(uzlabot savu līdzsvaru, spēju ar mūsu golfa mācību balance board izgatavots no atlasītām izejvielām!jūsu kājas būs stāvēt vairāk stabili, un jūs varat viegli veikt to, kur jūs iet.tā ir lieliska dāvana golfa entuziasts jūsu dzīvē. īpašības: nosaukums: golf līdzsvara stienis materiāls: neilona siksna + eva core + šķiedru stienis izmērs: kopējais garums 96cm, sānu garums)

Izskatās arī
Sākotnējā IDD Viesuļvētras 9 Zils Zaļš Galda Teniss Gumijas H9 Viesuļvētras 9 Galda Teniss Sūklis
€46.21 €25.44

(viesuļvētras 9 galda teniss gumijas viesuļvētru 9 sērijas izmanto idd lepnums un gods ir lipīgi sveķi, kas ir piemēroti mainstream stila cilpas braukt ar ātro uzbrukumu vai ātro uzbrukumu ar cilpu disku. zilā un rozā gumijas ir apvienota ar cietu sūkli līdzīgi viesuļvētras 3. tā uzsver uzbrukumu un spin, labas berzes, augsta elastība un spēcīgu ofensīvu. zaļā un violetā gumiju uzsvērt)

Izskatās arī
M5TC 4gab/komplekts 4 Izmēra Zvejas Spoles Uztin Jostas, Elastīgās Zvejas Spole Aizsardzības Neilona Joslas makšķeres un Piederumu
€1.42 €0.91

(funkcijas: ootdty paketē iekļauts: četri izmēri zvejas spole vārpstu aizsargi pakotni, jums tiks piestādīts 4 gabali vienāda lieluma zvejas spolei jostas. būtiski piederumi, lai zvejas spoles: saglabāt zvejas līniju droša, tāpēc tas nav jāatlaiž, un sajauc kopā.tajā pašā laika, tas var efektīvi aizsargāt zvejas līniju no skrāpējumiem ārvalstu objektiem. aizsargātu zvejas)

Izskatās arī