Cena €7.35

Pilns apraksts

1. SAGATAVOŠANA - pārliecinieties, ka prece ir noņemti no taukiem, netīrumiem un gunks un citi sīkumi, kas var traucēt saķeres savu dizainu.Derīguma termiņš jebkuru hydrographics mētelis ir atkarīga no pilnīga un rūpīga virsmas sagatavošana pirms krāsošanas.Virsmas būtu pat un gluda.Nekādas plaisas un caurumi vai citas nepilnības, neļaujiet krāsas jāievēro pareizi uz virsmas.Nepietiekama virsmas sagatavošana rezultātus vairākums nepilnības.

2. GRUNTĒJUMA KRĀSA - Izmantot piemērotu primer jūsu substrāts.Tas var būt atkarīgs no tā, vai tās metāla, plastmasas, stikla, keramikas vai koka.Sazinieties ar vietējo krāsu veikalā par labāko variantu, ar savu tirgu .

3. KRĀSOŠANA BASECOLOR - Paint preferred basecolor.Lielākā daļa no modeļiem ir pārskatāmas, lai to krāsu pēc jūsu izvēles ievērojami ietekmēt savu vispārējo produkciju.

4. AKTIVIZĀCIJAS & LIEŠANA - Gulēja plēves ūdens.Pārliecinieties, vai "lipīgs pusi", Novērstu krokas/ieloču vai burbuļi zem druka, putu tā viegli.Pagaidiet 60-80 sekundes, pirms to aktivizēt.Spray aktivators tik konsekventi, kā cik vien iespējams, un bez pārāk daudz traucējumu ūdens.Kad pareizi aktivizēta, ienirt jūsu attiecas nokļūst ūdenī leņķī, lai izvairītos no lamatām burbuļi.

5. MAZGĀŠANAS - Mazgāt tuvās postenis, izmantojot tekošu ūdeni, lai atbrīvotos no lipīgs atliekas, kas pa kreisi, drukāt un ļaujiet tai nožūt uz brīdi.

6. CLEARCOAT - Spray clearcoat, lai aizsargātu jūsu drukas un objektam vienreiz tās sausas.Tas būtu jūsu izvēle, vai tās spīdums, semi-gloss, vai dzīvokļa apdari.

Lietošana: Lietot uz ūdens pārneses drukāšanas tehnoloģijas.

Hydrographics vai HydroGraphics, kas pazīstams arī kā iegremdēšana drukāšana, ūdens pārneses drukāšanas, ūdens nodošanu attēlveidošanas, ūdens liešana, watermarbling vai kubikmetru drukāšanas, ir metode, piemērojot iespiesti dizainu trīsdimensiju virsmas.Rezultātā combinationsmay uzskatīt dekoratīvās mākslas vai lietišķās mākslas.Ar hidrogrāfijas process var lietot uz metāla, plastmasa, stikla, grūti meži, un dažādiem citiem materiāliem.

izmērs:Aplikācijas 50cmx100cm, biezums ir apmēram 0.03 mm

Materiāls:PVA

krāsa:Daudzkrāsains

Iepakojuma Saturs:

2 x Ūdens nodošanu hydrodipping filmu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Specifikācijas

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Par Aprilia RS660 instruments filmu kodu tabulas aizsardzības plēves kūpinātas melni priekšējie lukturi astes gaismas filmu atpakaļskata spogulis
€6.06 €3.02

(materiāls: tpu uzstādīt: par aprilia rs660 funkcijas: * precīza griešanas, ideāls fit par to, kas saistīts ekrāni * aizsargā sagrupētu ekrānus no skrāpējumiem, putekļi, būvgruži un uv stariem * viegli tīrīt un noslaucīt prom netīrumus, neuztraucoties par to, nesaskrāpē sagrupētu ekrāns * nav atlikumu, kas paliek pēc noņemšanas * zilā gaisma,)

Izskatās arī
Stūres Fiksators ar Sviru,-Seglu Soma 2014-2022 Ielu Planēšanas Ceļa Karalis Special Road Glide Īpašās Ultra Limited, Melns
€21.30 €9.59

([uzstādīt]motocikla stūres sviras fiksators ir cvo, lai electra glide, ceļu karalis, ielu planēšanas, par tri slīdēt, ultra limited modeļiem 2014 -2019 2020 2021 2022 ar cieto somas. [lielisku izskatu]ar anodētu apdari,maisu fiksatoru atlēts var izcelt jūsu stūres vāciņu ,un ir lielisks papildinājums jūsu velosipēds. [izturīgs materiāls]izgatavotas no augstas kvalitātes alumīnija,ar stūres fiksators atlēts)

Izskatās arī
JAUNS YAMAHA MT-09 MT09 MT 09 2021 2022 Motociklu Anti Slip Degvielas Tvertne Pad Sānu Ceļa Saķeri Decal Aizsargs Uzlīme Spilventiņi
€31.70 €25.36

(apraksts: - tips : tvertne pad - nosacījums:100% brand new - materiāls:pvc pakete:kuģa saskaņā ar attēlu iespēja saturs uzstādīt: - par yamaha mt-09 2021 2022 funkcijas: - vilces spilventiņi padara satveršanas savu braukt neticami viegli. - un nepieciešams mazāk enerģijas, lai turēt uz velosipēdu. - nodrošina labāku velosipēds)

Izskatās arī
Motocikla Degvielas Tvertnes Paliktņa Uzlīmēm Sānu Lodziņā Ceļgalu Aizsardzības Uzlīmes Gumijas Ducati Multistrada V4 S 2021 2022 2023 Daļas
€25.96

(augsta blīvuma gumijas uzlabo izturību spēcīga un izcilas kvalitātes izlīdzināšanai augšējā degvielas tvertnes pamatni var novērst skrambas uz degvielas tvertne (piemēram, rāvējslēdzēju motocikla jaka) blakus degvielas tvertne spilventiņi nodrošina vislabāko aizsardzību pret skrāpējumiem vai valkāt zīmes uz ceļgaliem degvielas tvertne lielāku un labāku velosipēdu rokturis piemērots:par)

Izskatās arī
Pēcpārdošanas Motokrosa Pilnīgu Vinila Custom Uzlīmes, Uzlīmju Komplekts Suzuki RMZ450 2005 2006, SZRMZ450506006-PR
€153.03 €145.38

(grafikas fit ●suzuki rmz 450 2005 2006 ja jūs neesat pārliecināts, kura gada modelis ir no, vai jūs nezināt savu modeli, nosaukumu, lūdzu nosūtiet mums velosipēds fotogrāfijas pirms veicat pasūtījumu.mēs palīdzēsim, lai pārbaudītu.par to nav jāuztraucas ! graphics iekļauts ●priekšējo lukturu grafika ●kreiso un labo numura zīme grafikas ●priekšējo un)

Izskatās arī
Motociklu Sacīkšu Sponsors Uzlīmes, Motocikli, Velosipēdi, Aizsargķiveres, Tvertnes Aksesuāri Ūdensizturīgs Atstarojošs Modifikācijas Uzlīme
€5.79 €2.90

(izmērs: 8x20cm apraksts: uzlīmes, kas izgatavoti no kvalitātes materiāla.atstarojoša ūdensizturīgs .ilgstošu dzīvi, viegli uzstādīt, vienkārši rībēt un ielīmējiet viegli noņemt bez kaitējuma virsmas.ūdensizturīgs, saules apdegumiem, nav izbalināt, atspoguļo ar gaismas, jauka apdare.pārliecinieties, ka virsma ir līdzena, sausa un tīra pirms lietošanas decal.ideāli piemērots automašīnu, motociklu,)

Izskatās arī
Par DUCATI PANIGALE 899 959 1199 1299 Motociklu Anti Slip Tvertne Pad Gāzes Ceļgalu Saķeri Vilces Pusē Aizsargs Uzlīmes
€29.04 €17.42

(par ducati panigale 899 959 1199 1299 motociklu anti slip tvertne pad gāzes ceļgalu saķeri vilces pusē aizsargs uzlīmes conditon: jauns materiāls: izgatavota no elastomēra materiāla, ar super spēcīgu līmi nāk ar līmi uz muguras, tikai mizu un stick uzstādīt: par ducati panigale 899(2013-2015) par ducati panigale 959(2016-2019) par ducati 1199 panigale(2012-2017) par)

Izskatās arī
Auto stiklu saulessarga Sloksnes Nokrāsu Filmu Automašīnu Siltuma Filmu par Auto
€2.40 €1.32

(apraksts: 【augstas kvalitātes materiāls] aicina: saulessarga sloksnes nokrāsu filma ir apstrādāti ar augstas kvalitātes pvc materiāla, kas ir ūdens un uv izturīgs.spīdīga un gluda apdare. 【augstas kvalitātes] aicina: šajā auto stiklu saulessarga sloksnes nokrāsu filmu var ūdensizturīgu, ūdens un uv izturīgs, kurus var efektīvi aizsargāt auto logu, stikla, kas var izdaiļot jūsu auto un)

Izskatās arī
1 Iestatiet Anti-zādzība Velosipēdu, Elektrisko Motorollera Disku Bremzes Riteņu Bloķēšanas Xiaomi Mijia M365 Riteņbraukšana Motorolleri Motociklu Aksesuāri
€6.83 €5.46

(motīvs: piemērots motociklu, electromobile, velosipēdu stingri fiksēts drošības slēdzenes vieglais svars un viegli uzstādīt cietā neuzvarams-meklē dizains aizkavēt zagļus piešķir diska, padarot to papildus grūti noņemt bez atslēgas ūdensnecaurlaidīgu mehāniskās bloķēšanas kodols ir stingras konstrukcijas tā, ka tehniskās atvēršana ir ļoti grūti.lieljaudas top drošības specifikācijas: materiāls:metāls)

Izskatās arī
Auto Uzlīme Praktiski Smieklīgi Plaši Izmanto Sienu Rotājumi neaiztieciet Manu Motociklu, Velosipēdu Motociklu, Logu Auto Mājās
€1.51 €0.80

(apraksts: 【materiāls] aicina auto decal uzlīmes tiek veikti kvalitātes atstarojošs pp materiāls, ūdensizturīgs un izturīgs, skaidrs modelis, gluda virsma, ērts touch. 【viegli lietojams] aicina varat ielīmēt auto uzlīme jebkurā vietā, nesabojājot virsmas motociklu vai citiem objektiem. 【mode] aicina neaiztikt manu motociklu, auto uzlīmes, unikālu dizainu, izmantojot tos, lai izdaiļot)

Izskatās arī
Motocikla Ķivere Atslēga Izturīga, Ūdensnecaurlaidīga Portatīvo pretaizdzīšanas Drošības Drošību Stūres Bloķēšanas Velo Aprīkojums
€9.56 €7.65

(iezīmes: uzstādīšanas vietas ir dažādas,ietver bloķēšanas bārs vienība, kas skavas uz apaļas caurules,anti-theft skrūves, piemēram, stūres, viegli uzstādīt,nav norādījumu.der visiem puse sejas ķivere, full-face ķiveres, un aizsargķiveres.šo kabeļu skrūvsavienojums, ar to var lieliski izmantot, lai nodrošinātu jūsu ķiveres, somas, jakas, iepirkumu somas, un vairāk.der uz 20-26mm stūres caurules, motora)

Izskatās arī
Motociklu Neslīdoša Pusē Degvielas Tvertne Uzlikas Uzlīmes Motociklu Tvertne Kluči Ducati Divael 1260 2022
€31.61 €19.92

(motociklu neslīdoša pusē degvielas tvertne uzlikas uzlīmes motociklu tvertne kluči ducati divael 1260 2022 stāvoklis: 100% pavisam jaunu viegli pastas, no instrukcijās, augsta blīvuma gumijas uzlabo izturību,stipru un lielisku līmēšana kvalitāti. blakus degvielas tvertne spilventiņi nodrošina vislabāko aizsardzību pret skrāpējumiem vai valkāt zīmes uz ceļgaliem degvielas tvertnes. sportisks)

Izskatās arī
Honda CBR1000F CBR 1000F 1987-1996 3D Carbon-look Motocikla Degvielas Klp Aizsargs Uzlīmēm
€12.19 €10.24

(1.mašīna sagriež augstas kvalitātes,pieskarties 3d, izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs. 2.viegli ielīmējiet un noņemt bez papildu instrumentiem vai aprīkojumu, kas vajadzīgs, lai pieteiktos. 3.ultra-lipīgu līmi pamatni novērš bojājumus skaidru mētelis slāni. 4.perfekta aizsardzība pret vispārējo nodilumu un nolietojumu, lai jūsu motocikla. 5.modes dizaina spilventiņi, lai izdaiļot)

Izskatās arī
Universālo Motociklu Drošības Jostas Motokrosa Aizmugurējā Sēdekļa Pasažieru Roku Satveriet Rokturi neslīdoša Apkakles Siksna, Oxford Audums
€19.18 €9.59

(motocikla aizmugurējā sēdekļa drošības rokturi beach sniega motocikls elkoņbalsti jahtu aizmugurējā sēdekļa sasietas drošības jostas rīkoties ar virvi produkta nosaukums: motocikla aizmugurējā sēdekļa drošības balsts krāsa: melna materiāls: oxford audums, sviestmaižu acs, pp izmērs: 25*17*4cm apraksts: 1. tas ir ērts aizmugurējā sēdekļa rider saprast ķermeņa)

Izskatās arī
Motociklu Tvertnes Aizsargs Uzlīme visu auto TPU caurspīdīgs Aizsardzības Nulles Decal Gāzes BMW R1250RT R1200RT
€57.48 €37.36

(būvniecība darbības: 1. ir divu veidu burbuļošana: pārāk maz ūdens strūklu pirmo reizi, dažas daļas ir pārāk sausa un dažas daļas, ir pārāk mitra.otrs ir tas, ka tur ir pārāk daudz putekļu.putekļu daļiņas ir iestiprināta starp filmu un objektu, un pēc tam tie izskatās kā mazs balts punkts. 2. noslaucīt ar mitru dvieli vairākas reizes, pirms ievietošanas, un tur ir arī noslaukot iekšpusē)

Izskatās arī
Par Aprilia GPR250 Motociklu Klastera Nulles Aizsardzības Plēves Ekrāna Aizsargs Piederumi Instruments
€9.43 €4.72

(materiāls: tpu funkcijas: * precīza griešanas, ideāls fit par to, kas saistīts ekrāni * aizsargā sagrupētu ekrānus no skrāpējumiem, putekļi, būvgruži un uv stariem * viegli tīrīt un noslaucīt prom netīrumus, neuztraucoties par to, nesaskrāpē sagrupētu ekrāns * nav atlikumu, kas paliek pēc noņemšanas * zilā gaisma, uv aizsardzība, skaidrāku displeju)

Izskatās arī
Drošības Velosipēdu, Motociklu, Motorolleru Motociklu Disku Bloķēšanas Atgādinājums Kabeļu Apelsīnu Multi-funkcionālo par Diska Fiksēšana Atgādinājums Bremžu Drošības
€1.27 €0.70

(apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.ar labu elastīgs, var stiept līdz 120cm.multi-funkcionālas, tērps diska fiksēšana atgādinājums bremžu drošību.izturīgs un praktisks, viegli uzstādīt.materiāls: tērauds, pvc garums: stiept līdz 1,2 m krāsa: oranža paketē iekļauts: 1 x drošības siksniņa)

Izskatās arī
R1 Motocikla Degvielas Tvertnes Anti slip Pad Par YAMAHA YZF-R1 2004-2020 Sānu Uzlīmēm, Gāzes Ceļgalu Saķeri Aizsargs Vilces Spilventiņi
€26.25 €10.50

(specifikācija: -stāvoklis: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes -materiāls: silikagels ar super spēcīgu līmi -krāsa: melna -daudzums: 1 pāris (2 gab.) -viegli uzstādīt,uzstādīšanas instrukcijā nav iekļautas. -piezīme: lūdzu, izmantojiet mazgāšanas līdzekli, lai attīrītu virsmas no mērķa pirms stick to. motīvs: -padarīt satverot savu braukt)

Izskatās arī
BMW S1000RR 2015-2017 3D Carbon-look Augšējā Triple Jūgs Defender
€10.32 €9.81

(pieņemsim apvienot lietderīgu un patīkamu kopā !lai izvairītos no nesaskrāpē jūsu augšējā triple koku skava vai, lai segtu līdz ar novecošanos, un, lai pievienotu touch of piedevas stilu ar savu 2-riteņu transportlīdzekļiem, homtru piedāvā līmes aizsardzībai. jums jau ir viens ?tad varbūt šie tie būs vairāk pielāgoti, lai jūsu motocikla modeli vai krāsu.un, ja jums nav viens vēl, tad ziniet,)

Izskatās arī
Motocycle Degvielas Uzpildes Piltuvi Snīpis Eļļas Maiņa Dzesēšanas Šķidruma Filtru Uzpildes Bremžu Bleeder Šķidrumu, Remonts, Instrumenti, Auto Piederumi Universālās
€22.93 €3.50

(funkcijas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes nav noplūdes dizains: plata eja, var aizpildīt ātri un airtightly un novērš eļļas noplūdes. regulējams fiksācijas platums: fiksētās skavas var tikt automātiski pielāgotas, lai pielāgotos jebkurai naftas ostu lielāks nekā 2.9 cm, skavas, ir fiksēta uz mainīgo kakla, lai novērstu neskaidrības, jo šķidruma pārplūdes. brīvroku)

Izskatās arī