Cena €0.82 €1.31

Pilns apraksts

Ķīniešu Stilā Zodiaka Pūķis Broša Mākslīgās Pērles Dekoru Pavasara Festivāls Pin Karikatūra Dzīvnieku Formas Tērps, Atloks, Soma, Cepure, Nozīmīte

Augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāls nodrošina izturību un ilgstošu izmantošanu bez fedings, corroding, vai sadalīšana.

Universāls broša var piestiprināt pie apģērba, cepures, somas un citus apģērba gabalus, par pieskārienu un dzirkstošo šarmu.

Unikālo peld pūķis, formu piebilst, jautri un vintage nojauta jūsu modes aksesuāru kolekciju.

Ideāls dažādos gadījumos, piemēram, vakariņas pusēm, brīvdienas, proms, gradācijas, un vairāk, padarot to par lielisku aksesuāru.

Padara lieliska dāvana draugiem, ģimenei, skolas biedriem, vai mīļajiem īpašos gadījumos, piemēram, Ziemassvētki, kāzas, dzimšanas dienas un vairāk.

Apraksts:

Ieviešot mūsu izsmalcinātu Peld Pūķis, broša pin, kas izgatavoti no augstas kvalitātes cinka sakausējuma materiāliem, lai nodrošinātu izturību un ilgstošu šarmu.

Šis dzirkstošais broša ir izstrādāta, lai uzlabotu savu pārliecību un stilu, padarot to par ideālu papildinājumu jūsu modes aksesuāru kolekciju.

Savu unikālo peld pūķis, formu piebilst pieskārienu vintage nojauta uz jebkuru apģērbs, padarot to ideāls aksesuārs dažādos gadījumos, piemēram, vakariņas pusēm, brīvdienas, proms, un vairāk.Vai jūs meklējat īpašu dāvanu, par ģimeni, draugiem un mīļajiem gadījumos, piemēram, Ziemassvētki, kāzas, dzimšanas dienas, vai Pateicības, šī broša ir lieliska izvēle.To piestiprināt pie apģērba, cepures, somas, vai jebkuru citu apģērbu vienumu, lai to uzreiz pacelt savu izskatu un piesaista ikviena uzmanību.

Posteņa Nosaukums: Broša Pin

Materiāls: Cinka Sakausējums

Stils: Ķīniešu Stilā

Dzimums: Unisex

Amats: Dekorēšanai

Apstrādes Tehnoloģija: Galvanizācijas

Iezīmes: Pūķa Formu, Mākslīgās Pērles, Dāvanu

Izmērs Ziņas:

L: 4.2 cm/1.65", W: 3.5 cm/1.38" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Broša Pin

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: NAV
  • Vienuma Tips: Piespraudes
  • Piespraudes Tips: Piespraudes
  • Zīmola Nosaukums: BLUELANS
  • Dzimums: Unisex
  • Stils: Classic
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sods vai Modes: Modes
  • Materiāls: Akrila
  • Metālu Tips: Cinka sakausējums

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

PANDORA 925 Sterling Sudraba Taisnstūra Dzirkstošo Halo Collier Ķēde, Kaklarota, Modes Rotaslietas Jaunā Gada Dāvanas Sievietēm
€15.38 €10.15

(apraksts: postenis funkcijas: stāvoklis:100% new krāsa:sudraba materiāls : 925 sterling sudraba kaklarota garums: 45cm gadījumā:mātes dienu, saderināšanās, ziemassvētku, jubileju,dzimšanas dienas,valentīna diena ,grupa pakete ietver: 1x kaklarota 1x maisiņš)

Izskatās arī
30Pcs/24Pcs Eņģelis Keychain Kulons Favor Kastes Keychain Kristību Dāvanu Keyring K3KF
€13.24

(funkcijas: ootdty eņģelis kulons keychain ir lielisks papildinājums jūsu maisā. vienā pusē ir tukšas,jūs varat rakstīt visu, ko jūs vēlaties, piemēram, nosaukums, svētība vai siltu vārdu. mūsu keychain kulons ir izstrādāta forma eņģelis, kas ir stilīgs un , un smalku eņģeļa kulons forma var iet arī ar keychains. ar keychain ir izgatavoti no sakausējuma, dāvanu)

Izskatās arī
Kaķis Kulons Pieņemšanas Pelējuma Halovīni Dzīvnieku Epoksīda Sveķu Veidnes Unikāls Kaķis Šarmu D0LC
€5.07 €3.39

(funkcijas: ootdty izveidot kaķis kuloni ar mūsu diy kaķis silikona veidnē, ideāls kaķu mīļotājiem un halloween entuziasti. spogulis, piemēram, konstrukcijas mūsu veidnē, pievieno dzirkstošo ietekme uz gala kaķi, kuloni, padarot tos vēl vairāk acu nozvejojot. tiem, kam patīk crafting un paust savu unikālu stilu, mūsu kaķis silikona veidnes ļauj jums, lai kaķis kuloni dažādos)

Izskatās arī
Atslēgu piekariņi Kristāla Kulons ar Epoksīdsveķu Pelējuma Diy Kāju MP3 Atslēgu piekariņi Liešanas Silikona Veidnē Rotaslietas Pieņemšanas Instruments, kas
€3.01 €1.80

(materiāls: silikona veidnes specifikācija: pelējuma izmērs 5.5 cm garš, 4.2 cm plata iepakojuma saraksts 1/iepak)

Izskatās arī
2023 tendy CZ San Benito Jaunavas Marijas Piekariņi Vara Kubiskā Cirkonija Aproce Savienotāji DIY Piekariņi, Rotaslietas Pieņemšanas Piederumi
€2.74 €1.59

(daudzums : vienu gab. materiāli: zelta pārklājumu, čehija mēs esam izvirzījuši produkta izmēri plašāku informāciju, lūdzu, atrodiet to. mēs varam arī pārdot vairumtirdzniecībā, jūs varat sazināties ar papildu atlaidi. ja jums ir kādi jautājumi, jūs varat konsultēties.mēs pagodināti atbildēt uz visiem jautājumiem, lai jūs.tas ir mans gods.r pirkums ir laipni, paldies. juvelierizstrādājumu)

Izskatās arī
6Pcs Anti-Static Nerūsējošā Tērauda Taisni Izliektu Galu Pincetes, Stangas Elektronikas Silikona Sveķu Rotaslietu izgatavošana
€1.17 €0.63

(6pcs anti-static nerūsējošā tērauda taisni izliektu galu pincetes, stangas elektronikas silikona sveķu rotaslietu izgatavošana ootdty funkcija: pincetes ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda, anti-static un esd drošu apšuvuma konstrukcijas, un pincetes nāk ar aizsargājošu uzmavu, drošs un nav toksisks, ar ādas vai rotaslietas, stabils un izturīgs, lai jūsu ilgtermiņa)

Izskatās arī
1/50gab Labret Stienis Monro Lūpas Stienis Gredzenu Helix Tragus Auskaru Skrimšļu Kniedes Ķirurģiskā Tērauda Pīrsings Rotaslietas 16.G
€0.30 €0.20

(1/50gab labret stienis monro lūpas stienis gredzenu helix tragus auskaru skrimšļu kniedes ķirurģiskā tērauda pīrsings rotaslietas 16.g 💖materiāls: nerūsējošā tērauda 💖bruto svars: 10-30g 💖krāsa: sudraba 💖iepakojums: opp maisā 💖partijas ietilpst: 10-30pcs)

Izskatās arī
Jauns, Gudrs, Romantisks Ziemassvētku Plīša Suns Lelle Pāris Atslēgu Ķēdes Sievietēm Girls Karikatūra Soma Kulons Piederumi Atslēgu Gredzens Draudzību
€5.58 €3.24

(grand atvēršanas akcijā - pērc 4 bezmaksas rotaslietas dāvanu 圣诞小狗挂件 尺寸:约9*13cm)

Izskatās arī
Spoži Glancēts Silikona Sveķu Veidnes angļu Numurus Pelējuma DIY Keychain Kulons Rotaslietas Epoksīda Sveķu Crafting Pelējuma F19D
€4.67 €2.33

(3pcs maza izmēra numuri, burti pelējuma kulons uv silikona sveķu pelējuma rotaslietas pieņemšanas instrumentus, mākslas amatniecību ootdty motīvs: šīs veidnes ir viegli veikt visu veidu skaitļus un burtus, izgatavots no augstas kvalitātes silikona materiāla, tas ir izturīgs, atkārtoti un elastīgu. pelējuma ražo smalka, gluda interjera, viegli izmantot, un nav vienmērīga)

Izskatās arī
Ziedu Moissanite Dimanta Vilināt Auskari 100% Reāla 925 Sterling Sudraba Kāzu Piliens Auskari Sievietēm Līgavas Rotaslietas Dāvanu
€545.85 €54.58

(kuģniecības un piegāde mēs kuģis visu paku 48 stundu laikā pēc maksājuma saņemšanas nodrošināt visu veidu nosūtīšanas metodi.ja jūs vēlaties, lai precizētu piegādes metodi, lūdzu, pievērsiet kuģniecības izmaksas.zemāk ir aplēse piegādes ātrumu, jūsu zināšanai.paldies! * ja jūsu pasūtījuma izmaksas pārsniedz asv $200, mēs sniegs jums bezmaksas dhl, fedex, vai aramex kuģu satiksmi.(attālā)

Izskatās arī
Sniegpārslas Elastīgu Silikona Veidnē DIY Ziemassvētki 3D Spogulis Ziemassvētku Kulons Sveķu Pelējuma
€1.10 €0.84

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavoti no silikona, videi draudzīgs, nav toksisks, elastīgs, atkārtoti un izturīgs. non-stick, viegli atdalīt, temperatūras izturīgs, viegli tīrāms, eco-friendly, zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt. vienkārša un noderīga, healthfulness, izturīgs pret koroziju un pielāgošanās spēju lietošana: lai sniegpārslas)

Izskatās arī
Zheru Rotaslietas Dabas Mjanmas Jade 54mm-62mm izsmalcinātu rokassprādzi princese aproce sūtīt draudzene, mamma sūtīt
€85.32 €23.89

(piezīme: dabas jade raw akmens veidojas pēc būtības, pēc tam, kad desmitiem tūkstošiem gadu, veidojot neapstrādātu akmens būs dabas waterlines un līnijas, lai visi dabas jade raw akmens griešanai produktiem ir dažādas krāsas.tas ir normāli.tātad, katru gabalu preces ir pasaulē unikāls un ir vērts ņemot.bet, lūdzu, esiet droši, ka mēs jums izvēlēties vispiemērotākos un vistuvāk krāsu attēlu no produktiem,)

Izskatās arī
2 Nerūsējošā Tērauda Viltus Deguna Gredzenu C Formu Starpsienu Deguna Pīrsings Lūpu Gredzeniem, Auss Skrimšļa Pīrsings Sievietēm Ķermeņa Rotaslietas, Vairumtirdzniecība
€4.65 €3.30

(2 nerūsējošā tērauda viltus deguna gredzenu c formu starpsienu deguna pīrsings lūpu gredzeniem, auss skrimšļa pīrsings sievietēm ķermeņa rotaslietas, vairumtirdzniecība 100% jauns roku modes rotaslietas materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:jums izvēlēties krāsa:rose gold/silver/black/gold/zila/varavīksne daudzums:2pcs piezīme: 1.tur varētu būt nedaudz)

Izskatās arī
6mm 1meter augstas kvalitātes rūpnīcas krāsu Rotaslietas Melna brūna BALTA nekustamā Kārta Īstas Ādas auklas Bracele Vadu stīgu Virvi
€3.50 €3.33

(k978 sajauc brūno krāsu sarkanais zelts 100m 3mm x 1,5 mm dzīvoklis mākslīgās zamšādas korejas samta, ādas aukla, auklu, virvju diegu mežģīņu aproce diy asv dolāru 22.56 /daudz metri / daudz sajauc krāsu 100m 3mm x 1,5 mm dzīvoklis mākslīgās zamšādas korejas samta, ādas aukla, auklu, virvju diegu mežģīņu aproce, kaklarota, secinājumi asv dolāru 22.56 /daudz metri / daudz 100m)

Izskatās arī