Cena €20.83 €37.19

Pilns apraksts

Izmērs Informācija

(Manuāla mērīšana: kļūdas ir normāla)

Neto Svars: apmēram 4/6g

Izmērs: Gredzens Seja ir aptuveni 6/7MM

Biezums gredzens ir par 2MM

Iekļautās Sastāvdaļas:

1 X Gredzens

1 X Dāvanu Kastē

1 X Sudraba Polijas Audums

(Uglyless Nav Neglīts vispār!Nav svarīgi, cik reizes mainīt,Klasiskās, tradicionālās rotaslietas ilgst uz visiem laikiem!Uglyless galvenokārt būs darbs uz etnisko ikonas un popularizēt Ķīniešu kultūru!)

Specifikācijas

  • Sazinieties ar mums: ja u vēlaties, lai pielāgotu savu dizainu
  • Stils: Reliģisko
  • Reliģisko Tips: Budisms
  • Sānu Akmens: NAV
  • Neto svars: Apmēram 4/6g
  • Iestatīšanas Veids: NAV
  • Vienuma Tips: Gredzeni
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Dzimums: lovers", Mīļotājiem, Pāri
  • Gredzeni Tips: Kāzu Joslās
  • Pielāgošana: mēs varam pielāgot Klientu Dizainu
  • Sertifikāts: no
  • Postenis Svars: About 4/6g
  • Iepakojums: Dāvanu Rotaslietas Kaste
  • Biezums Gredzens: par 2mm
  • Galvenais Akmens: NAV
  • Formas\raksts: AUGU
  • Mazajiem Dāvanu: 1 gabals Sudraba polijas audums
  • Godu: Puse, Puse, Iesaistīšanās Kāzu Jubileju, visiem gadījumiem
  • Modeļa Numurs: R739
  • Izmērs Gredzenu Sejas: Apmēram 6/7MM
  • Metāla Zīmogs: 999, Sods
  • Sods vai Modes: Sods
  • Metālu Tips: Sudraba
  • CertificateType: Trešās Puses Vērtējumu
  • Zīmola Nosaukums: Uglyless
  • Gredzena Izmērs: Atvēršanas regulējams gredzeni

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

PANDORA 925 Sterling Sudraba Taisnstūra Dzirkstošo Halo Collier Ķēde, Kaklarota, Modes Rotaslietas Jaunā Gada Dāvanas Sievietēm
€15.38 €10.15

(apraksts: postenis funkcijas: stāvoklis:100% new krāsa:sudraba materiāls : 925 sterling sudraba kaklarota garums: 45cm gadījumā:mātes dienu, saderināšanās, ziemassvētku, jubileju,dzimšanas dienas,valentīna diena ,grupa pakete ietver: 1x kaklarota 1x maisiņš)

Izskatās arī
30Pcs/24Pcs Eņģelis Keychain Kulons Favor Kastes Keychain Kristību Dāvanu Keyring K3KF
€13.24

(funkcijas: ootdty eņģelis kulons keychain ir lielisks papildinājums jūsu maisā. vienā pusē ir tukšas,jūs varat rakstīt visu, ko jūs vēlaties, piemēram, nosaukums, svētība vai siltu vārdu. mūsu keychain kulons ir izstrādāta forma eņģelis, kas ir stilīgs un , un smalku eņģeļa kulons forma var iet arī ar keychains. ar keychain ir izgatavoti no sakausējuma, dāvanu)

Izskatās arī
Modes dabas Zaļā Aventurin krellītēm 25mm apaļa kabīnes cabochon nav caurumu Vairumtirdzniecības 12pcs par DIY rotaslietas pieņemšanas bezmaksas piegāde
€14.77 €11.67

(akmens izmērs:25mm krāsa:kā attēlu materiāls:akmens aventurin moq:12pcs iepakojums:opp maisā 1inch=2.539 cm, 1cm=0.3937 collu 1cm=10mm postenis ērtu vadību fit eiropas rotaslietas pieņemšanas frēzēšana rezultāti (kaklarotu vai rokassprādzi, krelles ect), distances krelles atzinumi vai citus roku darinājumus.)

Izskatās arī
Dreamtimes 5GAB/Daudz Nerūsējošā Tērauda Dzīvības Koks Kaklarota Šarmu Kulons Modes Retro DIY Roku darbs Rotaslietas Pieņemšanas Atklāšana
€1.86 €1.30

(dreamtimes 5gab/daudz nerūsējošā tērauda dzīvības koks kaklarota šarmu kulons modes retro diy roku darbs rotaslietas pieņemšanas atklāšana)

Izskatās arī
Klasiskā 316L Nerūsējošā Tērauda Zils Ļauno Acu Pilienu Auskari Sievietēm, Meitenēm Luksusa Puse Brīvdienas Rotaslietas
€3.83 €2.30

(produkta apraksts materiāls: nerūsējošais tērauds + kubiskā cirkonija izmērs: kā parādīts attēlā zemāk lai vairāk nekā 2 gabali, atlaide 3% off)

Izskatās arī
100gab Melnā un Baltā Dredi Matus Gredzenu Netīro Matu Lentu, Krelles, Matu Bize Bīties Dreadlock Krelles, Aproces Klipus Āfrikas Stils
€5.63 €3.37

(āfrikas parūka lielā bize, rotaslietas regeja netīrās pīt apdare matu pagarināšanas gredzenu sveķu pērlītēm produkta nosaukums: dirty bize, dekoratīvās krelles krāsa: caurspīdīgs, melns, balts materiāls: sveķi izmērs: 11*10mm, diafragmas atvērumu, 5mm daudzums: 100gab)

Izskatās arī
Dabas Violeta Halcedons Roku Cirsts Kārta Bārs Jade Aproce Modes Boutique Rotaslietas Vīriešu un Sieviešu Violeto Agate Rokassprādze
€44.11 €22.05

(*-*materiāls:100% dabiska nefrīta*-* -dabas un gluda. -roku cirsts pulēšana nosūtīt sertifikāta katru produktu saņems vienu rotaslietas kaste kā dāvanu -tas ir izsmalcinātu handwork un lielu mākslas dārgumu. -prece pilnībā izstādes, radošo garu un krāšņu kultūras. -lieliska dāvana jūsu draugiem vai jūsu kolekcijā. -panāktu veiksmi jums.)

Izskatās arī
Sniegpārslas Elastīgu Silikona Veidnē DIY Ziemassvētki 3D Spogulis Ziemassvētku Kulons Sveķu Pelējuma
€1.10 €0.84

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: izgatavoti no silikona, videi draudzīgs, nav toksisks, elastīgs, atkārtoti un izturīgs. non-stick, viegli atdalīt, temperatūras izturīgs, viegli tīrāms, eco-friendly, zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt. vienkārša un noderīga, healthfulness, izturīgs pret koroziju un pielāgošanās spēju lietošana: lai sniegpārslas)

Izskatās arī
Zheru Rotaslietas Dabas Mjanmas Jade 54mm-62mm izsmalcinātu rokassprādzi princese aproce sūtīt draudzene, mamma sūtīt
€85.32 €23.89

(piezīme: dabas jade raw akmens veidojas pēc būtības, pēc tam, kad desmitiem tūkstošiem gadu, veidojot neapstrādātu akmens būs dabas waterlines un līnijas, lai visi dabas jade raw akmens griešanai produktiem ir dažādas krāsas.tas ir normāli.tātad, katru gabalu preces ir pasaulē unikāls un ir vērts ņemot.bet, lūdzu, esiet droši, ka mēs jums izvēlēties vispiemērotākos un vistuvāk krāsu attēlu no produktiem,)

Izskatās arī
2 Nerūsējošā Tērauda Viltus Deguna Gredzenu C Formu Starpsienu Deguna Pīrsings Lūpu Gredzeniem, Auss Skrimšļa Pīrsings Sievietēm Ķermeņa Rotaslietas, Vairumtirdzniecība
€4.65 €3.30

(2 nerūsējošā tērauda viltus deguna gredzenu c formu starpsienu deguna pīrsings lūpu gredzeniem, auss skrimšļa pīrsings sievietēm ķermeņa rotaslietas, vairumtirdzniecība 100% jauns roku modes rotaslietas materiāls:nerūsējošais tērauds izmērs:jums izvēlēties krāsa:rose gold/silver/black/gold/zila/varavīksne daudzums:2pcs piezīme: 1.tur varētu būt nedaudz)

Izskatās arī
YIZHU CULTUER MĀKSLAS Kolekcija Veco Ķīna, Tibetas Sudraba Griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības Kulons
€30.51 €21.35

(kolekcija veco ķīna, tibetas sudraba griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības kulons izmērs:augstums:160mm, platums:45mm biezums:17 mm svars:64g galvenais materiāls: tibetas sudraba piegāde 1.paku, kas parasti tiks publicēti 48 stundu laikā, izņemot brīvdienas un ķīniešu svētkiem. 2.mēs kuģis zemes gabalu uz jūsu pack24.lv apstiprinātu adresi.lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir)

Izskatās arī
HANGZHI Ģeometriskā Laukumā Stīpas Auskari Sievietēm, Meitenēm pie Auss, Sprādzes Modes Pusei Rotaslietas franču Jaunas
€8.59 €6.36

(iepirkšanās ceļvedis izmērs: attēlā materiāls:metāla iepakošanas metode: opp daudzums: 1pair 1. pēc garas transports, daži objekti varbūt salūzis .ja salūzis, pleasedo nevilcinieties sazināties ar mani. 2. t viņš liels, lai mēs varētu piedāvāt atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde.lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums vietu pasūtījumu. veida tip)

Izskatās arī
Jauns Baltās krāsas Saliktas Plastmasas Sprādzi Pogu Keychain DIY PP Klipu Pārredzamu Locīšanas Rotājumu Keyring Key Chain DIY Piederumi
€6.12 €3.06

(aprakstīt plastmasas mape keychain, šis modelis atšķiras no iepriekšējā keychain. izmantojot augstas kvalitātes pp materiālu, sprādzes konstrukcija ir vajadzīga tikai, lai to bloķētu, izmantojot tikai gaismas nospiediet. tas nav viegli krist, jūs varat skava uz jebkuru apgaismojuma karti, vai arī jums var izmantot kā keychain. specifikācija materiāls: plastmasa izmērs:)

Izskatās arī