Cena €3.67 €4.76

Pilns apraksts

Specifikācija:

130 mehānisko diskus rullīti, pēc tam, kad ātruma samazināšana, un izspiež silikona caurule, savukārt, tādējādi spēlējot lomu, nododot šķidruma.Ar peristaltisko sūkni, kas ir piemērota, lai nodotu viskozs/non-viskozs šķidrums, jo tās lielā pievades spiedienu.Tas var izraisīt, piemēram, Tintes vai citu viskozs šķidrums

Nominālais spriegums: DC 12V

Bez slodzes strāva: 0.09 A

Piemērots spriegums:DC 7.4 V-14,4 V

Jauda: 5W

Lifts: ≤ 1,5 m

Plūsmas ātrums: 47ml/min

Svars:105 g

Pakete Ietver:

1GB * Sūknis

Specifikācijas

  • Norēķinu Veids: DC
  • Standarta vai Nestandarta: STANDARTA
  • Spiediens: Zema Spiediena
  • Struktūra: ūdens sūknis
  • Jauda: Elektriskā
  • Pieteikums: Mērīšana
  • Teorija: Vakuuma Sūkni
  • Spriegums: DC 12V
  • Degviela: Elektriskā
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modelis: 385 Mehānisko Sūkni
  • Izmantošana: Peristaltisko Sūkni
  • Modeļa Numurs: 130 Mehānisko
  • Plūsmas: 47ML/Min

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Tuya WiFi Garāžas Durvju Nazis Kontrolieris Mobilephone Attālināti APP Kontroles Saderīgs ar Alexa, Google Home Balss Vadība
€23.65 €9.22

(ar šo tuya wifi garāžas durvju nazis, jūs varat pārbaudīt atklātā vai slēgtā statusu garāžas šūpoles vai bīdāmās durvis reālā laika programmu.atbalsta tālvadības atvēršanas vai aizvēršanas durvju, izmantojot tuya app.saderīgs ar google home un amazon alexa balss kontroli.laika iestatīšanas funkciju, ar grafiku, taimera funkcija, lai atbilstu jūsu individuālajām vajadzībām. un jūs varat)

Izskatās arī
1/4 " R22 R410 AC Vārsts, Uzpildes Kopīgo Drošības Adapteris Saldēšanas Rīks
€5.33 €3.47

(specifikācija: produkta nosaukums: drošības vārsts krāsa: zelts(kā bildes šovs) materiāls: vara modelis: r410 (red) / r22 (blue) krāsa: zils/sarkans diametrs: vīriešu: 1/4 (12 mm); sievietes: 1/4 collu (12 mm)(apm.) izmērs: kā bildes iespējas: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot no augstas kvalitātes dizainu, top rotācija ir)

Izskatās arī
3-Ātruma Regulēšana Portatīvo Rokas Mini Ventilators USB Uzlādes Office Desktop Klusums Mini Ventilators
€12.99 €10.26

(mazo un pārnēsājamo, nav vietas, var saukt, var stāvēt, atvadītos tveicīgs, ļauj atdzist visu vasaru 3 vēja apstākļiem, mīksta vēja vai stipru vēju izvēlaties pastāvīgā bāze ir aprīkota ar mobilā tālruņa turētājs funkciju, kas ļauj jums, lai darīt citas lietas, bez turēšanas mobilo tālruni vai ventilators klusa darbība, izmantojot brushless dc ātrdarbību gaisa padeve, zems)

Izskatās arī
Virtuves Izlietne Filtra Sietiņš Kanalizācijas Sietiņš Aizbāzni Grīdas Notekas Matu Ķērējs Atkritumu Savācējs, Virtuves, Vannas istabas Piederumi
€2.45 €1.67

(apraksts: produkta nosaukums: nerūsējošā tērauda izlietnes sietiņš materiāls: biezs nerūsējošais tērauds stils: nerūsējošā tērauda krāsa/krāsa black izmērs: kā parādīts attēlā zemāk amats: izlietne anti-blocking filtrs pielietojums: virtuves izlietnes, specifikācijas: 1. 【atlases materiāls] aicina: nerūsējošā tērauda konstrukcija,)

Izskatās arī
Akmens Kristāla Apšuvuma Aģents Marmora Pulēšana Nano Kristālu Šķidro Remonta Un Spīdošus Flīzes Atjaunošanas Līdzeklis, Lai Virtuves
€1.38 €0.55

(akmens kristāla apšuvuma aģents marmora pulēšana nano kristālu šķidro remonta un spīdošus flīzes atjaunošanas līdzeklis, lai virtuves aizzīmju punktiem: 1、【drošu ikdienas] aicina akmens kristāla apšuvuma aģents ir ideāli piemērots ikdienas tīrīšanas, piemēram, novēršot netīrumu, putekļu noplūde un eļļas no noslēgtā granīta, marmora un citām dabīgā akmens virsmām. 2、【ilgstošu)

Izskatās arī
Keramikas Roku Ziepes ar Dozatoru Modes Losjons Izsmidzinātājs Šķidrās Maisītājs Virtuves, Vannas istabas, Guļamistabas Veļas Ziepju Trauku
€6.20 €3.23

(apraksts: 【materiāls] aicina: keramikas losjons pudele ir izgatavota no augstas kvalitātes keramikas materiāls, ar paresninātu pudeli ķermeņa, gluds, moderns tekstūra, labs blīvējums, un augstas klases izskatu. 【ar sūkni] aicina: porcelāna losjons dozators ar sūkni, šķidruma noplūdi ir gluda, vienkārša un darba taupīšanu, un deva ir mērena, bez izšķērdēt. 【plaši piemērojama])

Izskatās arī
60cm Platumu, Perlamutra Baltā Marmora Sazinieties ar Papīra Vinila Eļļas Pierādījums Virtuves Sienas Tapetes Folija pašlīmējošās Ūdensnoturīgas Uzlīmes
€6.69 €4.02

(produkta apraksts: materiāls: vinila noņemamās mizas un stick spīdīga balta marmora tapetes iezīmes: - pašlīmējošas,ūdensizturīgs,dezodorants, pelējumu pierādījums, pretapaugšanas, apzaļumošana apdare, augsta krāsas noturība. stils: moderns modelis elements: spīdīga balta marmora kontaktu grāmata piemērošanas jomas: guļamistabas, virtuves, dzīvojamās istabas, restorānu,)

Izskatās arī
beibehang pielāgotu skatu uz Jūru telpa ainavas Vidusjūras tapetes dzīvojamā istabā TV fona vienlaidu dīvānu, guļamistaba tapetes
€16.41 €8.70

(pircējam ir lasīt: tapetes cena: $ / kv.m.nē apjoms. 1 s quare metri = 1. 2 kvadrātmetru = 2. 3 kvadrātmetru = 3...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: jā, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz 1m2 kārtībā.jo skaņa ir maza 3 materiāls: zīda audums (noklusējuma materiāla) / rakstu āda / 3d reljefa iedarbība: spēcīgs stereo.spīdīga virsma.zīdaina virsma.augsta kvalitāte.materiāla īpašības:)

Izskatās arī
Mūsdienu Cementa Tapetes Mājas Dekoru Guļamistaba Augstas Kvalitātes Reljefs Marmora Tekstūru, Tapetes, Dzīvojamās Istabas Sienas Dekors
€87.51 €43.76

([xlmodel]-[custom]-[8888] mūsdienu cementa tapetes mājas dekoru guļamistaba augstas kvalitātes reljefs marmora tekstūru, tapetes, dzīvojamās istabas sienas dekors materiāls: pvc roll izmērs:53cmx9.5m ±3% lietošana: virtuves sienu, guļamistaba, dzīvojamā istaba, tv fona jāizlasa: tapešu līme nav iekļauti, bet var iegādāties no jūsu vietējā datortehnikas veikalā. krāsu)

Izskatās arī
3X 50 Līdz 300 Grādiem NC Kapilāro Termostatu Temperatūras Kontroles Krāsns
€25.66

(produkta nosaukums: temperatūras kontrolieris temperatūras kontrole: 50-300 pēc celsija; materiāls: plastmasa, metāls savienojuma metode: 2 p savienojiet strāvas padeves ķēdē. krāsa: melna, sudraba barošanas avots: 220 v, 16 a; logu: nc (normāli aizvērts). frekvence: 50/60 hz svars: 98 g; stick logu garums: 15 cm. saturs padeve: 3 x temperatūras)

Izskatās arī
Temperatūras Sensors Higrometru Wifi Ar LCD Displejs Akumulatora Barošanu Mitruma Sensors Higrometru Iekštelpu Temperatūra
€15.44 €8.65

(funkcijas: *augsta precizitāte:tā pieņem augstas temperatūras un mitruma sensors ar izsmalcinātu struktūru, dizaina, mākslas algoritmu, augstu precizitāti un augstu jutību. *reālā laika uzraudzību dizains:labas kvalitātes sensori nodrošina augstu mērījumu precizitāti datus, palīdzēs precīzi uzraudzības iekštelpu temperatūra un mitrums, radīt komfortablu dzīves vidi, neatkarīgi no laika)

Izskatās arī
beibehang Pielāgotus foto tapešu 3d sienas fantāzijas ziedi 3D apli TV fons papel de parede tapetes sienām 3 d
€16.41 €8.70

(pircējam ir lasīt: tapetes cena: $ / kv.m.nē apjoms. 1 s quare metri = 1. 2 s quare metrus = 2. 3 s quare metrus = 3...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: jā, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz 1m2 kārtībā.jo apjoms ir neliels, 6 materiāls: flash sudraba audums / high-definition neaustu grāmatu / rakstu āda / neausts papīra / zāliena korpuss / 3d reljefa/ zīda audums(noklusējuma materiāls) iedarbība:)

Izskatās arī
Aub0912vh 12V 0.6 a 9025 9cm Ventilatora Ātruma Mērīšanas Strāvas Padeves Ventilatoru Izslēgšanas
€16.16 €9.70

(zīmols: delta modelis: aub0912vh izmērs: 92*92*25mm(90*90 * 25mm) spriegums: 12v strāva: 0.60 a jauda: 7.2 w ātrums: 3800rpm gaisa tilpums: 67.80 cfm 1.920 m3/min vēja spiediens: 7.67 mmh2o 0.302 inh2o troksnis: 45dba interfeiss: četru pin interfeisu (ar pwm temperatūras kontroli) lietošanas vide:-20~75 ° kalpošanas ilgums)

Izskatās arī
Ziemassvētki Malkas Plīts, Ventilators, Kamīna Ventilators ar Siltuma Powered Ekoloģiski Draudzīgi
€53.23 €28.74

(apraksts: 【alumīnija materiāls] aicina 5 asmens siltuma powered malkas plīts, ventilators ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, izturīga un viegla 【ziemeļbriežu stils] aicina 5 asmens plīts ventilatoru, kas palīdz nodrošināt lielāku un padarīt jūsu istabu siltāku ātrāk.tas ir labs veids, kā pilnībā izmantot siltumu no krāsns, plaši izmanto malkas krāsnis, daļiņu, krāsnīm, utt. 【lieluma)

Izskatās arī
Ūdens Filtru, Dārza Šļūtenes, 3/4 Collu Ūdens Pre-Filtrs Ūdens Filtru, Kas Ar 5 Filtru Ieliktņi + 2 Ātrās Adapteri
€11.44 €7.89

(ūdens ieplūdes filtrs aizsargā spiediena mazgātāja sūkņi, novērstu netīrumu daļiņas no netīra ūdens. augsta filtrācijas apjoms.tik ilgi, kamēr jūsu augstspiediena mazgāšanas ūdens ieplūdes ir 3/4inch pavedienu, jūs varat izmantot šo ūdens filtru. pilnībā dismantable un tīrāmas gatavi izmantošanai atkal un atkal. piegādes tīru ūdeni uz sūkņa & palielinātu mašīnas kalpošanas)

Izskatās arī
Salokāma RV Krānu Pagriežot Vienu Rokturi, kas Klāja/Wall Mounted RV Virtuves Krāna Vara Aukstā Ūdens
€37.31 €30.97

(izturīgs materiāls: mūsu rv krāns ir izgatavots no vara.pēc tam, kad vairākas pulēšanas un apstrādes, tā ir gluda kā spogulis, ērti pieskarties, augstas cietības, un nav viegli pārkāpt, rūsas izturīgs un eksplozijas izturīgs, izturīgs. ūdens izplūdes: krānu ir burbuļojoša ūdens izvada, kas var filtrēt netīrās lietas, saglabāt mērenu ūdens plūsmas, novērstu šļakatām, un ūdens plūsmas)

Izskatās arī
Radiatoru Āķis Sēdekļu Leņķi Radiatori Turētājs Izturīgs Dvielis Dzelzceļa Radiatori Augstas Kvalitātes Tērauda Sienas Stiprinājuma Montāža
€2.01 €0.97

(funkcijas: *uzstādiet rezerves sienas kronšteini vannas dvieli dzelzceļa radiatori *izgatavota no stingra tērauda. *komplektā skrūves, paplāksnes *regulējams 75mm, lai 95mm *universāla, derēs uz straight & izliekta, dvieļu turētāji specifikācijas: krāsa: balta materiāls: tērauds. iepakojuma saturs: 3 x silda radiatori iekavās(ar)

Izskatās arī
beibehang Liela mēroga custom sienas 3D tapetes tapetes, uzlīmes, delfīni lecot ārā no jūras saullēktu jūras ainava atpakaļ
€16.41 €8.70

(pircējam ir lasīt: tapetes cena: $ / kv.m.nē apjoms. 1 s quare metri = 1. 2 s quare metrus = 2. 3 s quare metrus = 3...platums x augstums = m = pasūtījuma daudzums piezīme: jā, lūdzu, pievērsiet uzmanību uz 1m2 kārtībā.jo apjoms ir neliels, 6 materiāls: flash sudraba audums / high-definition neaustu grāmatu / rakstu āda / neausts papīra / zāliena korpuss / 3d reljefa/ zīda audums(noklusējuma materiāls) iedarbība:)

Izskatās arī
Neredzams Locīšanas Rindā Āķis Perforators Bezmaksas Multi-purpose Piekare Aizmugures Durvju Montāžas Telpa, Lievenis Mētelis un Cepure Uzglabāšanas Āķi Aparatūras
€12.59 €8.18

(neredzams locīšanas rindā āķis perforators bezmaksas multi-purpose piekare aizmugures durvju montāžas telpa, lievenis mētelis un cepure uzglabāšanas āķi aparatūras produkta apraksts nosaukums: uzglabāšanas āķis materiāls: alumīnija telpa krāsa: black gold/silver/black/black silver/sudraba, zelta iezīme 1. labas kvalitātes uzglabāšanas āķis materiāls , ar)

Izskatās arī
Kukaiņiem Anti-Smaka, Kas Vannas Istabā Izlietne Klp Sifonu Kanalizācijas Grīdas Core Drenāžas Artefakts Auto Atvērt Nozvejas Mati, Vannas Istabu Aksesuāri
€3.67 €2.71

(motīvs: 1.sadzīves grīdā: palielināt silikona leakproof blīvi, hermētiski slēgti, efektīvi atrisināt problēmu anti smaku, anti ūdens, novērstu rāpuļu nāk ārā un citas problēmas. 2.magnētiskās indukcijas: vannas istabas grīdā, dizains ar lielu ātrumu, drenāžas magnētiskā levitation grīdā core, smagums nospiež uz leju, ja tur ir ūdens plūsma, kas automātiski atveras, drenāžas, automātiski aizveras,)

Izskatās arī