Cena €3.82 €5.46

Pilns apraksts

Specifikācijas

  • Sākotnējo Vietu: Ķīna
  • Meterial: Nerūsējošā Tērauda
  • Modeļa Numurs: SMZ015
  • Materiāls: Metāla, NAV
  • Piegāde veids: Ķīnas gaisa pastu bezmaksas piegāde
  • MAKSĀJUMA: Darījuma
  • Piekariņi Tips: zodiaka piekariņi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Oem:
  • Vienuma Tips: Piekariņi
  • Metālu Tips: Nerūsējošā Tērauda
  • Nosaukums: zodiaka piekariņi
  • Zīmola Nosaukums: FNIXTAR
  • Stils: Classic
  • Sods vai Modes: Modes
  • Certisfied: ISO9000

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

30Pcs/24Pcs Eņģelis Keychain Kulons Favor Kastes Keychain Kristību Dāvanu Keyring K3KF
€13.24

(funkcijas: ootdty eņģelis kulons keychain ir lielisks papildinājums jūsu maisā. vienā pusē ir tukšas,jūs varat rakstīt visu, ko jūs vēlaties, piemēram, nosaukums, svētība vai siltu vārdu. mūsu keychain kulons ir izstrādāta forma eņģelis, kas ir stilīgs un , un smalku eņģeļa kulons forma var iet arī ar keychains. ar keychain ir izgatavoti no sakausējuma, dāvanu)

Izskatās arī
Modes dabas Zaļā Aventurin krellītēm 25mm apaļa kabīnes cabochon nav caurumu Vairumtirdzniecības 12pcs par DIY rotaslietas pieņemšanas bezmaksas piegāde
€14.77 €11.67

(akmens izmērs:25mm krāsa:kā attēlu materiāls:akmens aventurin moq:12pcs iepakojums:opp maisā 1inch=2.539 cm, 1cm=0.3937 collu 1cm=10mm postenis ērtu vadību fit eiropas rotaslietas pieņemšanas frēzēšana rezultāti (kaklarotu vai rokassprādzi, krelles ect), distances krelles atzinumi vai citus roku darinājumus.)

Izskatās arī
Jaunu Cute Klimpu Plīša Keychains Radošo Kulons Atslēgu Gredzens Mīkstu Pildījumu Keyrings Par Zēnu, Meiteni Soma Rotājumi Studentiem
€4.51 €2.89

(apraksts 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes! materiāls: plīša izmērs:10cm/3.93 gadā krāsa: balta paketē iekļauts: 1gb piezīme: 1. lūdzu, ņemiet vērā, ka foto nav redzams faktiskais lielums, lūdzu, skatiet aprakstu par izmēru detaļas. 2. lūdzu, ļaujiet 5-10mm atšķirības, manuāla mērīšana, paldies. 3. sakarā ar atšķirību)

Izskatās arī
N58F Kristāla Epoksīda Sveķu Pelējuma Saspraudes Skavas Silikona Veidne DIY, Amatnieku, Rotaslietu izgatavošana Rīks
€1.39 €0.69

(pavisam jaunu un augstas kvalitātes ootdty funkcijas: diy pelējums ir izgatavoti no silikona, videi draudzīgs, nav toksisks, elastīgs, atkārtoti un izturīgs. non-stick, viegli atdalīt, viegli tīrāms, eco-friendly,zemu oglekļa emisiju var pārstrādāt, izturība pret zemas temperatūras mīnus 40 grādu augsta temperatūra 230 grādiem, vienāda apkures un dzesēšanas. vienkārša)

Izskatās arī
Klasiskā 316L Nerūsējošā Tērauda Zils Ļauno Acu Pilienu Auskari Sievietēm, Meitenēm Luksusa Puse Brīvdienas Rotaslietas
€3.83 €2.30

(produkta apraksts materiāls: nerūsējošais tērauds + kubiskā cirkonija izmērs: kā parādīts attēlā zemāk lai vairāk nekā 2 gabali, atlaide 3% off)

Izskatās arī
LCG Metāla Priekšējais Bamperis ar Tauvas Āķi, lai Aksiālā SCX10 TRX4 1/10 RC Kāpurķēžu Auto Upgrade Daļas DIY Piederumi 2
€15.45 €8.03

(kvalitātes metāla ar pulvera pārklājumu apdare regulējams uzstādīšanas stāvokļa, piemēroti dažādām dzelzceļa montāžas caurumi ar tauvas āķi, pamatnes caurums vienkāršs un klasisks, pielāgots, lai rc organizācijām ar šaurāku priekšā starplikas (nav iekļauts) var pievienot, lai pielāgotos dažādu izmēru šasijas ir nepieciešams, lai savāktu vienība:)

Izskatās arī
Vintage Tauriņu Metāla Ķēdes Piespraudes Pušķis Vīrieši Sievietes Tērps Atloks Pin Džemperis Dizaina Sajūta, Aksesuāri Mugursomas Rotaslietas
€4.89 €2.93

(vintage tauriņu metāla ķēdes piespraudes pušķis vīrieši sievietes tērps atloks pin džemperis dizaina sajūta, aksesuāri mugursomas rotaslietas izmērs:4*3.7 cm)

Izskatās arī
25pcs-15mm Mazo Antīkas Bronzas Toni Laimīgs Ķīniešu Monētu Piekariņi
€4.15 €2.69

(izmērs: lūdzu, pārbaudiet, vai attēlā zemāk valkā iespēja: iepazīšanās / dienas / puse, dāvana: draugu / tētis / / vīrs / sieva / draudzene / mamma / māsa šie piekariņi ir izgatavoti no cinka sakausējuma metāla, kas ir svina un niķeļa bez maksas! vai jums vajag vairāk?lūdzu, sazinieties ar mani!mēs pieņemam pasūtījuma!! mēs piedāvājam 15 dienas atpakaļ dienests kvalitātes)

Izskatās arī
Lemegeton Zibens Nerūsējošā Tērauda, Kulons, Kaklarota Sievietēm Multi layer Garu Ķēdi Paziņojumu Rotaslietas Punk Piederumi, Dāvanu
€4.97 €2.99

(postenis stils: zibens formas kaklarota stāvoklis: 100% pavisam jaunu materiāls : nerūsējošais tērauds krāsa: tērauds / zelta krāsā izmērs: 40&45+5cm svars: apmēram 6 g daudzums:1 gab, iepakojumā nav nevienas rūpnīcas papīra informācija.)

Izskatās arī
5gab Akrila Ziedu Kulons ar Caurumu Dobi Ziedu Šarmu Rotaslietas DIY Piegādes Kaklarota, Aproces, Auskari, Rotaslietas XXFB
€2.53 €1.79

(funkcijas: pavisam jaunu un augstas kvalitātes izceļas ar šiem puķu dobi kulons-unikālu un pievilcīgu gabals, kas liks jums . puķu dobi kulons šarmu, unikālās rotaslietu izgatavošana piederumi,ideāls handcrafted auskari, kaklarotas, rokassprādzes, keychains, kuloni, un vairāk. spilgtas krāsas un vienkāršs un svaigu-stils ir ideāli piemērots sievietēm un meitenēm .dot saldu un)

Izskatās arī
IOGOU Split Kāta Saderināšanās Gredzenu 10K Cietie Zelta Luksusa Smalkas Rotaslietas Ovālas Sagriezti 5*7mm D/VVS1 Moissanite Kāzu Gredzeni Sievietēm
€474.53 €237.27

(produkta lietošanas ·gredzena izmērs pieejams: mums lielums 4-10 (jūs varat atstāt ziņu par kāda lieluma jūs vēlaties) ·galveno akmens izmērs-5*7mm(1.0 ct) ·galvenais akmens materiāls: moissanite ·dimantu dzidrums: vvs1 ·dimanta krāsu pakāpē: d-e ·galvenais akmens krāsa: caurspīdīga balta ·galvenais akmens forma: ovāla samazināt ·metāla:)

Izskatās arī
YIZHU CULTUER MĀKSLAS Kolekcija Veco Ķīna, Tibetas Sudraba Griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības Kulons
€30.51 €21.35

(kolekcija veco ķīna, tibetas sudraba griešanai dievs ilgmūžību dieva bagātības kulons izmērs:augstums:160mm, platums:45mm biezums:17 mm svars:64g galvenais materiāls: tibetas sudraba piegāde 1.paku, kas parasti tiks publicēti 48 stundu laikā, izņemot brīvdienas un ķīniešu svētkiem. 2.mēs kuģis zemes gabalu uz jūsu pack24.lv apstiprinātu adresi.lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir)

Izskatās arī
Roku darbs Modes Nerūsējošā Tērauda Pārklājumu 18K Zelta Fāzēm Elastīgs Gredzens Mieru un Prieku Sievietēm Indeksa Vidējo Pirkstu Rotaslietas, Dāvanas
€8.84 €5.30

(ja sajauc, lai vairāk nekā $180, bezmaksas piegāde: dhl,fedex , aramex ,ems ,e-pakešu .lai vairāk nekā 15 gab., atlaide 3%atlaidi . (ļoti ieteicams izmantot pack24.lv standard shipping,ķīna post reģistrēta gaisa pastu vai citiem izsekošanas loģistika, lai nodrošinātu, ka jūsu pasūtījums ir piegādāts laikā.) nosaukums: nerūsējošā tērauda gredzens materiāls: augstas kvalitātes nerūsējošā)

Izskatās arī