Cena €124.24 €270.09

Pilns apraksts

Atgriešanās Politiku

Mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!Jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes izmaksas).

A. precei jābūt unworn un tikai mēģinājis uz fit un lieluma.

Kompensāciju : Valkāšanai, Aromatizēti vai Mainīt apģērbu.

B. Objektu jāatdod(ir piemēroti un sāka atgriezties)7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.Tā ir pircēja atbildība maksāt atgriešanas vai apmaiņas pastmarkas.

NEKĀDU Kompensāciju-Vairāk nekā 7 Dienām, joprojām nav atgriezies.

C. Ja jūs veicot peļņu, lūdzu iekļaut piezīmi ar jūsu vārdu, adresi, rīkojuma numuru,īsu paskaidrojumu par atgriešanas iemeslu.

Par mums

Mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu,kas nodrošina OEM ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumi,tostarp, kāzu kleitas,vakara kleitas,balles kleitas,kokteilis kleitas,svētku kleitas un dažādi kāzu kleitas.

Mēs varētu padarīt kleitas pēc bildes, kas nāca no jums,mēs laipni mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības.

100% Roku Darbs Kleitas.Pielāgoti servisapkalpošanas un Skriešanās, lai ir pieejami.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Modeļa Numurs: shhm
  • Vienuma Tips: Vakara kleitas
  • Izgriezums: Viena-Pleca
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Izmērs: Customize
  • Piedurknes Stils: Viena-Pleca
  • Vilciens: Vērienīgajai Vilcienu
  • Apdare: Spalvas, Ruched
  • Auduma Veids: Tills
  • Materiāls: Poliestera
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • CN: Dzjansu
  • Godu: Oficiāla Vakara
  • Modelis Tips: Citi
  • Stils: Vienkāršs
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Krāsa: Pielāgot
  • Faktisko Attēlu: No
  • Jostasvietu: Dabas Faktori

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Līgavas Kāzu Kleita Bateau V-Veida Kakla Strapless Tējas Lengt Mežģīnes, Organza Mežģīnes Siksnas Oficiālu Ikdienas Ilūziju-Line Kleita Bez Piedurknēm
€224.39 €134.63

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu, numuru, no mūsu krāsu diagrammu) sūtījumu ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.šie tarifi ir pircēja pienākums. atgriešanās politiku mēs esam viegli atgriešanas/apmaiņas procesā!jūs varat atgriezties šo preci par pilnu kompensāciju (izņemot piegādes)

Izskatās arī
Bealegantom 2024. gadam Sexy Mežģīņu Īsās Homecoming Kleitas Viena Shouler Fāzēm Mini Graudation Kokteilis Oficiālu Balli Puse Kleita QA125
€84.54 €67.64

(laipni lūgti mūsu veikalā jautājums: es nezinu, kuru izmērs ir piemērots man, kā es varu izvēlēties izmēru? atbilde: mūsu izmēri ir usa standarta izmērs, ja jums nav skaidrs, kāda ir jūsu izmēra, lūdzu, lūdzu, piegādes krūtis, viduklis, gurni un augstumu mums. jautājums: vai ir pielāgota kleita pieejama? atbilde: mēs varam padarīt kleita kā jūsu mērījumiem, lūdzu, lūdzu)

Izskatās arī
Sexy Appliques Mežģīnes Homecoming Kleitas Meitenēm Pie Pleca Ruched Taures Corest Balles Kleitu Backless فساتين للحفلات الراقصة
€208.46 €104.23

(produkta rādīt: izmēri: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būs ideāls jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie)

Izskatās arī
Elegants Rozā Sirēna, Balles Kleitas, Noņemams Vilciena Pusi Sadalīt Strapless Sievietes Vakara Tērpi Pasūtījuma Izgatavotu Tērpu De Soirée Pasūtījuma
€302.49 €157.29

(custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem ar papēdi: ___cm/collas 5.augstums ar papēdi: ___cm/collas 6. plecu pie pleca:___cm/collas 7:rokas garums:___cm/collas)

Izskatās arī
Modes Fāzēm Daudzpakāpju Savirmot Mermaid Kāzu Kleitas Princese Rhinestone Kāzu Kleitas Pasūtījuma Vestidos De Novia
€611.49 €544.23

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Aenyrst Black Charro Pie Pleca Organza Ruffles Quinceanera Kleita Appliques Elsojošs balles Kleitas Sweet 16 Vestidos de 15 Años
€350.73 €192.90

(piezīme: 1. izmērs atbilde: lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, mēs piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.standarta izmēru, jums ir nepieciešams uzklikšķināt uz lapas izmērs info, lai apskatītu un atrast atbilstošo izmēru.ja tas nav atrast savu izmēru.mēs piedāvājam pasūtījuma izmērus, lūdzu, klikšķiniet uz lapas sazināties ar mums.pievērsiet)

Izskatās arī
LOUIS NOVIAS Mermaid Kāzu Kleitas Sieviete 2024. Gadam Mīļotā Spageti Siksnas Izšuvumus, Satīna Kāzu Tērpu Vestidos De Novia
€420.65

(laipni lūdzam labdien, dārgie draugi, paldies, ka apmeklējāt louis novias oficiālajā veikalā, mums ir ļoti bagāta pieredze starptautisku zīmolu, kāzu kleitu ražošana.mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas klases pircējus ar saviem augstas kvalitātes kāzu kleitas pakalpojumus. katrs klients, vai tā ir pirkšanas vai zinātkārs, sirsnīgi apsveica!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par)

Izskatās arī
Vintage Ilgi Slēgs Kakla Rievotās Kāzu Kleitas Sirēna Spageti Siksnas Kroku Tīrīšana Vilcienu Līgavas Tērpi Sievietēm
€203.43 €113.92

(plus lieluma kleitas izmēri rokasgrāmata ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita dhgate.com stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!lai)

Izskatās arī
JaneVini 2024. gadam Piparmētru Zaļa Dubajas arābu Luksusa Fāzēm Sirēna Vakara Kleitas ar Cape Satīna Oficiālās Vakariņas Kleita Kleita Sievietēm
€533.02 €293.16

(janevini 2024. gadam piparmētru zaļa dubajas arābu luksusa fāzēm sirēna vakara kleitas ar cape satīna oficiālās vakariņas kleita kleita sievietēm suknia wieczorowa eksluzywna drēbes de soirée mariage vestido graduación mujer nakts kleita vestidos fiesta halāti soirée luxe et élégante drēbes de soirée femme mariage abendkleider luxus dubaija drēbes femmes ballkleid vakara kleitas, sievietēm, kāzu vestidos)

Izskatās arī
Modes O-Veida Kakla Piedurknēm Loku Puķu Meitenes Kleita Kāzās 2023 Bumbu Kleita Ceļa Garums Pirmās Komūnijas Kleita Grezna Kleita
€123.61 €86.53

((mēs varam pasūtījuma izgatavotu krāsu,jūs varat izvēlēties jebkuru krāsu no mūsu krāsu diagrammu,dažādu auduma ir dažādu krāsu diagrammas,jūs varat sazināties ar mūsu veikalā klientu apkalpošanas pārbaudīt krāsu skaits) mēs esam specializējas uz projektēšanas un ražošanas top grade kāzu kleitu,kas nodrošina oem ražošanas vairākos pasaules slavens kāzu zīmolu uzņēmumi,tostarp, kāzu)

Izskatās arī
Sequin Nāriņa Kleita Eleganta Pie Pleca Bowtie Sieviešu Kāzu Viesu Kleitas Plus Lieluma Maternitātes Photoshoots Kleita Banketu
€129.06

(veida piezīme 1. 1 inch=2.54 cm 2. duing manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze. 3. lūdzu, stingri jāievēro, lai mūsu lieluma diagrammu, lai izvēlētos piemērotu izmēru, nav izvēlēties izmēru, tieši atbilstoši jūsu ieradumiem. biežāk uzdotie jautājumi q: cik ilgi būs kuģis savu pasūtījumu pēc pasūtījumu? a: mēs patiesi novērtējam jūsu pacietību.mēs)

Izskatās arī
Oficiāli Rozā Off Pleca Līgavas Kleitas 2024 Ilgi Sirēna Jostas Mīļotā Kakla Kāzu Kleitu Sievietēm Istabene Goda
€115.41 €79.63

(modelis parāda, izmēri lūdzu, izvēlieties pielāgot pogu, ja standarta izmērs nav piemērots, paldies krāsu diagrammas ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.pirms pasūtīšanas ir šūti no kleita pack24.lv stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un)

Izskatās arī
Apvalks Appliques Fāzēm Musulmaņu Vakarkleitas Ar Garām Piedurknēm Islāma Oficiālā Puse Kleitas Augstu Apkakli Sievietēm Arābu Halāti De Soirée
€242.25 €104.17

(apvalks appliques fāzēm musulmaņu vakarkleitas ar garām piedurknēm islāma oficiālā puse kleitas augstu apkakli sievietēm arābu halāti de soirée akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______ 2) vidukļa ______ 3) hip________ 4))

Izskatās arī
2023 Vienkāršu Satīna Vakarkleita Sirēna Rozā Sexy Pusē Sadalīt Princešu Balles Kleitas Oficiālu Modes Slavenību Tērpu Vestidos Noche
€206.75 €84.76

(laipni lūgti mūsu veikalā un paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai padarītu kāzu kleitas par jums.mēs esam no suzhou starptautiskā kāzu kleitu pilsēta, viena no lielākajām kāzu kleitu nozares bāzēm pasaulē.mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, kāzu kleitas, vakara kleitas, balles kleitas, utt.mēs esam apņēmušies nodrošināt pircējus ar pielāgotiem augstas kvalitātes kāzu pakalpojumi.ja jums)

Izskatās arī
Ar Garām Piedurknēm Satīna Polka Dotted Tilla Kāzu Kleita Ir 2021. V Kakla Boho Beach Ilūziju Atpakaļ Līgavas Kleita Pogu Pasūtījuma Lēti
€105.01

(klientam vajadzētu izlasīt pirmais: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.izgatavošanas laiks parasti ilgst 5-15 dienas, atkarībā no kleitas sarežģītības, un tās var būt 15-30 dienu aizņemts sezonā.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu)

Izskatās arī
Fmogl Vestido De Noiva Elegants Mežģīņu Princese Kāzu Kleitas Luksusa Appliques Fāzēm Vāciņu Piedurknēm Līnijas Vintage Līgava Gwon
€382.86 €271.83

(piezīmes pirms jums iegādāties preces, 1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija. 1) pilnas krūtis = collās vai cm 2) vidukļa)

Izskatās arī
3D Ziedi Siksnas un Tiesas Vilcienu Balles Kleitu Bumbu Kleita Off-the-plecu Skaistums Grezna Kleita Quinceanera Kleita
€250.50 €150.31

(laipni lūdzam wsmda veikals sveiki,draugi.ja jums patīk mūsu produktiem,lūdzu, nevilcinieties, lai to pasūtīt.mēs esam apģērbu fabrika.mēs piedāvājam bezmaksas izmēru un krāsu pielāgošana pakalpojumu.ja jums ir nepieciešams, mēs pat varat mainīt stilu, ģērbšanās atbilstoši jūsu prasībām.mēs darīsim visu iespējamo, lai padarītu skaistu un pieguļošas kleitas par jums. izvēlēties)

Izskatās arī
Noņemams Vilcienu Sirēna Luksusa Kāzu Kleitu 2024 Jaunu garām Piedurknēm pie Pleca Kāzu Kleitas Pielāgotus, Dubaija Sieviešu свадебное п
€413.49 €206.75

(noņemams vilcienu sirēna luksusa kāzu kleitu 2024 jaunu garām piedurknēm pie pleca kāzu kleitas pielāgotus, dubaija sieviešu свадебное п pls ziņu mums jūsu mērīšanas izmēra 1.krūtis:____cm/collas 2.viduklis:____cm/collas 3.gurni:____cm/collas 4.plecu pie pleca:____cm/collas 5.roku garums:____cm/collas 6.dobi līdz stāvs ar papēžiem:____cm/collas 7.augstums)

Izskatās arī
Elegants Laivu Apkakles Vakara Kleita 2024. Gadam Seksīga Nāriņa Ruffles Ruched Dubajas Arābu ar Cape Pasūtījuma Ilgi Puse Kleita فساتين السهرة
€149.33 €103.04

(modelis liecina, ❤❤❤ lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību izmēri kopīga problēma: 1. izmērs a: lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.standarta izmēru, jums ir nepieciešams)

Izskatās arī