Cena €245.03

Pilns apraksts

Silts Padomi :

Pielāgoti servisapkalpošanas Un Skriešanās, Lai Ir Pieejams

1. Dārgais draugs,mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu Pasākumu izmērs, ja jūs izvēlaties pasūtījuma.Lūdzu, skatīt zemāk mērīšanas instrukcija.Pasūtījuma Lūdzu, Gatavo Sekot informācijai: Ja jūs vēlaties pasūtījuma , lūdzu, piedāvāt mērījumiem, kā šādas izrādes:

(A) Krūtis: _______collas/cm

(B) Viduklis: _______collas/cm

(C) Gurni: _______collas/cm

(D) No Dobi Līdz Stāvs, izmantojot krūtis bez kurpēm: _______collas/cm

(E) Augstums Bez Kurpēm: _______collas/cm

Ja kleita ir siksna vai piedurknēm , mums vēl ir nepieciešami citi izmēri:

(F) Piedurknes Garums: _______collas/cm

(G) Armscye :__ collas/cm

(H) Rokas Apkārtmērs:_ _inch/cm

(I) Rokas Apkārtmērs:: _______collas/cm

Mode Show

Tikai kleita ,Nav Citu Kāzu Aksesuāri, Ja jums ir nepieciešams modeli, Piederumu ,Lūdzu, sazinieties ar mums ,laba vēlējumi!!!

IZMĒRI

2.Mērīšanas Ceļvedis

Ideāli piegulošu kleitu sākas ar perfektu mērījumi.Pirms pasūtīšanas par šūti kleita no Mūsu Veikala, mēs stingri iesakām atrast profesionālu vietējo pielāgot, kas var jums palīdzēt izmērīt precīzi.Šeit, mēs jums parādīsim, kas mērījumi ir nepieciešami, un to, kā pareizi ņemt tos.Brīdinājums: mērot pats mājās ir sarežģītāk, nekā jūs domājat!Lai iegūtu vislabākos rezultātus, vienmēr ir jūsu mērījumiem, kas veikti ar profesionālu vietējo pielāgot.

-Preces tiek nosūtīta byTNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Ķīna Postetc

Kuģniecības laiks:4-7 daysby TNT, UPS, FedEx, DHL utt.

Tas ir starptautisks sūtījumu.Prece tiks couriered no Ķīnas uz jūsu norādīto adresi.Mēs varam reizes tērpu iekšpusē, lai aizsargātu noapaļošana vai cilpu.Mēs nodot kleita ar kurjeru soma.Tvaika nospiediet ir ieteicams pēc starptautiskos pārvadājumus.Pirms sūtījuma mēs veiksim rūpīgu pārbaudi, centos būt nekādas problēmas.Bet, ja pircējs saņemtu preces konstatēja problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums pareizi adresēts.

Par Muitas Nodevu

-Godīgi sakot,lielākajā daļā laika, pircējs nav jāmaksā muita.Tomēr dažreiz dažās valstīs muitas amatpersona var būt stingra.Mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas,lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas,tas ir jūsu pienākums, lai jūsu ieguva valsts ,pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.Ar cieņu un paldies par jūsu sapratni.

-Lūdzu, apstipriniet savu rīkojumu (pareizo izmēru, krāsu, stilu) uzmanīgi, pirms jūs nolemjat, lai pasūtījumu.Visi rīkojumi tiek sakārtoti pēc jūsu pasūtījuma apstiprināšanas.Kā vienmēr, ja tur ir problēma vai ja prece ir neapmierinošs, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms ātri un atisfactory rezolūcija, piemēram, kompensāciju vai maiņas citu jaunu posteni, lai jūs.Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai atgrieztos pie pirmo 48 stundu laikā pēc preces saņemšana.Atpakaļ postenī, ir jābūt ideālā stāvoklī, kā tas tika nosūtīta uz jums, nav mainīts un nav valkātas.Ja ir putekļi, netīrās vietās, mainīt un tā tālāk, mēs nepiedāvājam kompensācijas.Mēs piedāvājam BEZMAKSAS REMONTU uz jūsu kleita!Bet pastmarkas nosūtīt to atpakaļ un re-piegādes izmaksas ar jums tiks gan uz jūsu kontu.Tas ir nepieciešams, ka prece vai kleitas būtu atgriezusies pie mums, 14 dienu laikā pēc atgriešanās pieprasījums ir pieņemts.

-Mēs esam ļoti priecīgi sadarboties ar jums, un visi mūsu pūliņi, cenšoties iegūt arvien vairāk un vairāk, labākus pakalpojumus, lai atbalstītu jūsu vajadzībām kleitas vai biznesa.Lai jūsu mierīgi un apmierināti komentāri atgriezies ir ļoti svarīgi, lai mums.Un, kas noteikti palīdzēs gan mums, nākotnes biznesa sadarbību.Un jūsu tūlītēju pozitīvas atsauksmes, būs ļoti pateicīgs .Arī pls sazinieties ar mums, ja jums ir kādas problēmas.Jūs varat sūtīt e-pastu vai tērzēšanas ar mums pa līniju,visi e-pasts tika atbildēts 1 darba dienas laikā.Ja jums nav saņēmis mūsu atbildi,lūdzu, lūdzu nosūtīt savu e-pastu,mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Paldies tik daudz par jūsu atbalstu!

Biežāk Uzdotie Jautājumi:

- Jautājumi 1. Kāds ir jūsu priekšrocības?

A:Excelelnt Kvalitāti,Labu Servisu,Labas Cenas.

- 2 jautājumi:vai jūs Varat custom padarītu kleitu, ja man jums nosūtīt dažas bildes?

A:Jā,Mums bija Owen Rūpnīcā ,mēs varam pasūtījuma padarītu kleitu saskaņā ar jūsu attēliem.

-3 jautājumi: vai es Varu pielāgoto izmēru?

A:Jā,mēs varam pielāgoto izmēru, jums brīvi.

- Jautājumi 4:Cik ilgi es varu saņemt savu kleitu?

A:Tas aizņem apmēram 20 dienas, lai projektēšanā un ražošanā, un no 7 līdz 10 dienu laikā, lai Piegāde uz savu roku Ar DHL,UPS.FEDEX.CITU NOSŪTĪŠANAS VEIDUS, KĀ PAR 15-30 DARBA DIENAS.

-5 jautājumi:Kas man jādara, ja thers ir kaut kas nepareizi ar kleitu?

A:Lūdzu, pastāstiet mums pirmo reizi,mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, lai atrisinātu problēmu.Ja tā ir mūsu kļūda,mums būs par to atbildīga.

-Jautājumi 6: Kleita Tiks PATS AR MODELI ?

A: KĀ GODĪGS SELER

Mēs esam pārliecināti, var saglabāt 95% Iepriekš PATS AR MODELI .

Specifikācijas

  • Stils: Oficiālas
  • Vilciens: Vērienīgajai Vilcienu
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Vecums-mērķtiecīgi: Visu vecuma
  • Zīmola Nosaukums: Muriel Lester
  • Modes Elements: Ilūzija
  • Auduma Veids: Tills
  • Kleita Krāsa: Krāsu Sarakstā Un grāmatu
  • Modelis Tips: Citi
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Izgriezums: O-Veida Kakla
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Poliestera
  • Apdare: Appliques, Noapaļošana, Mežģīnes
  • Faktisko Attēlu:
  • Godu: Balli
  • Kleita Izmērs: Izmēri Un Pasūtījuma Izgatavotu
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Siluets: Trompete / Sirēna
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Piedurknes Garums(cm): Bez piedurknēm
  • Kuģniecības vieta: Ķīna
  • Vienuma Tips: Balles Kleitas
  • CN: Dzjansu
  • Modeļa Numurs: ZZ427

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Eightree Zaļās Satīna Vakara Kleitas Ar Vienu Plecu Piedurknēm Potītes Garums Dubajas Arābu Balles Kleitas Lielo Loku Oficiālas Notikuma Kleita
€139.45 €83.67

(laipni lūdzam eightree vakara kleitu veikalu akceptē pielāgotus izmēra jūs varat izvēlēties jebkuru izmēru, lai veiktu pasūtījumu un atstāt mums ziņu par savu mērījumus, kā turpmāk viss būs kārtībā ! 1) krūtis ______cm/collas 2) vidukļa ______cm/collas 3) gurni________cm/collas 4) dobi līdz stāvs bez kurpes ______cm/collas 5) dabas augstums bez kurpes_______cm/collas uzmanību)

Izskatās arī
Karstumizturīgs Turētājs Plastmasas, kas ir Thermomix TM6 TM5 TM31 Virtuves Olu Steamer Plaukts Tvaicējot Renes Trivet Stāvēt Steamer
€1.86 €0.93

(materiāls: pp izmanto: lieto tvaicētiem olas, tvaicēti zivis, utt. izmērs: 12*9cm krāsa: balta paketē iekļauts: 1gb x olu plaukts piezīme: lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. citu monitoru, krāsas var būt kļūdu, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
Sexy Appliques Mežģīnes Homecoming Kleitas Meitenēm Pie Pleca Ruched Taures Corest Balles Kleitu Backless فساتين للحفلات الراقصة
€208.46 €104.23

(produkta rādīt: izmēri: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būs ideāls jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie)

Izskatās arī
Modes Fāzēm Daudzpakāpju Savirmot Mermaid Kāzu Kleitas Princese Rhinestone Kāzu Kleitas Pasūtījuma Vestidos De Novia
€611.49 €544.23

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Mignon Satīns-line Liekšķere Izgriezums Savirmot Vizuļi Balles Kleita Grīdas-garums Oficiālu Elegantas Vakara Puse Kleita Sievietēm 2023
€228.73 €100.65

(laipni lūgti mūsu veikalā ! dārgie draugi, lai padarītu jūsu kleita fit jums perfektu un padara jums vairāk apmierināti ,mēs jums iesakām pasūtījuma standarta izmēra ,tādēļ, lūdzu, atstāt mums savu precīzus mērījumus ,mēs esam priecīgi pasūtījuma lielumu vai krāsu, lai jūs par brīvu(saskaņā ar asv size18)!kad jūs vieta jūsu pasūtījumu , vienkārši atstājiet savu mērījumus, un prasības)

Izskatās arī
Jessica Sarkana Balles Kleita Off-the-plecu Tilla Vakara Kleita Halāti De Soirée Oficiālās Reizēs, A-veida Kāzu Kleitu
€165.11 €82.56

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī
Baltās krāsas Balles Kleita ar garām Piedurknēm Tēja-Garums vienkrāsainu Augstas Vakara Puse Kleitas Sievietēm Plisēt فساتين للحفلات الراقصة
€150.20 €82.61

(foto parādīt piezīme: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu fit jums labi .paldies mēs varam piedāvāt arī bezmaksas pielāgotus, pakalpojumu, lūdzu, sniedziet mums ar šādu izmēru parametri. 1. krūtis = ___ cm/collas. 2. vidukļa = ___ cm/collas. 3. gurni = ___ cm/collas. 4.)

Izskatās arī
LOUIS NOVIAS Mermaid Kāzu Kleitas Sieviete 2024. Gadam Mīļotā Spageti Siksnas Izšuvumus, Satīna Kāzu Tērpu Vestidos De Novia
€420.65

(laipni lūdzam labdien, dārgie draugi, paldies, ka apmeklējāt louis novias oficiālajā veikalā, mums ir ļoti bagāta pieredze starptautisku zīmolu, kāzu kleitu ražošana.mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas klases pircējus ar saviem augstas kvalitātes kāzu kleitas pakalpojumus. katrs klients, vai tā ir pirkšanas vai zinātkārs, sirsnīgi apsveica!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par)

Izskatās arī
Sieviešu Spoža Vizuļi Balles Kleitas, Pie Shoudler Maxi Kleitas Sexy Sānu Spraugas Formālās Kleitas Mirdzoša Vakara Tērpi
€183.76 €91.88

(postenis apraksts * sieviešu spoža vizuļi balles kleitas, pie shoudler maxi kleitas sexy sānu spraugas formālās kleitas mirdzoša vakara tērpi * kleita materiāls:sequin * aizmugures dizains :rāvējslēdzējs, bet ja jums tāpat kā citi , pls sazinieties ar mani. *vakara kleita padarītu tevi ļoti krāšņs partijas . *sirēna dizains,ļoti elegants. *kleita nav tostarp)

Izskatās arī
Rozā/Sarkans Īsām Piedurknēm Beach Vakarā Organza Kleitas Satīna Dubajas Arābu Formāls Notikums Slavenību Vakara Tērpi Sievietēm 2023
€323.28 €77.58

(q: apstrādes laiks un piegādes laiks? a: vispār, mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties. j: vai jūs varat veikt izmaiņas uz sākotnējo projektu? a: jā, protams, lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirmais. q: kā uz pasūtījuma šūtas kleitas? a: jūs varat sūtīt mums bildes jūsu)

Izskatās arī
EVON LĪGAVAS Boho Plus Lieluma Kāzu Kleitas Sieviete Vāciņu Piedurknēm, Pogu, V-veida Kakla Kāzu Kleitas Aplikācijas-Line vestidos novias boda
€228.73 €102.93

(laipni lūdzam evon līgavas plus lieluma kāzu kleitas piezīmes pirms iegādāties preces, 1) cena ir tikai par kleitu, nav neviena piederumi, piemēram, cimdi,jaka,plīvuru un apakšsvārki. 2) mēs standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,custom izgatavots izmērs,neatbalsta atgriešanu vai apmaiņu. 3) kleitu atpakaļ=rāvējslēdzēju/mežģīnes up(custom made) 4))

Izskatās arī
2023 Vienkāršu Satīna Vakarkleita Sirēna Rozā Sexy Pusē Sadalīt Princešu Balles Kleitas Oficiālu Modes Slavenību Tērpu Vestidos Noche
€206.75 €84.76

(laipni lūgti mūsu veikalā un paldies, ka izvēlējāties mūsu komanda, lai padarītu kāzu kleitas par jums.mēs esam no suzhou starptautiskā kāzu kleitu pilsēta, viena no lielākajām kāzu kleitu nozares bāzēm pasaulē.mums ir ļoti bagāta pieredze ražošanā, kāzu kleitas, vakara kleitas, balles kleitas, utt.mēs esam apņēmušies nodrošināt pircējus ar pielāgotiem augstas kvalitātes kāzu pakalpojumi.ja jums)

Izskatās arī
Fmogl Vestido De Noiva Elegants Mežģīņu Princese Kāzu Kleitas Luksusa Appliques Fāzēm Vāciņu Piedurknēm Līnijas Vintage Līgava Gwon
€382.86 €271.83

(piezīmes pirms jums iegādāties preces, 1. cena ir tikai par kleitu, neietver piederumus, piemēram, cimdus,jaku,plīvurs un apakšsvārki. 2. mēs darām standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,cena ir tāda pati, lūdzu, atstājiet mums savu measurments ja jūs izvēlaties, pasūtījuma izgatavotu, lūdzu, skatiet tālāk mērīšanas instrukcija. 1) pilnas krūtis = collās vai cm 2) vidukļa)

Izskatās arī
LOUIS NOVIAS-Line Kāzu Kleitas Sievietēm 2024. Gadam Personība, Viens-Plecu garām Piedurknēm Izsmalcinātu Mīļotā Pērles Līgavas Kleita
€420.65 €294.46

(laipni lūdzam labdien, dārgie draugi, paldies, ka apmeklējāt louis novias oficiālajā veikalā, mums ir ļoti bagāta pieredze starptautisku zīmolu, kāzu kleitu ražošana.mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas klases pircējus ar saviem augstas kvalitātes kāzu kleitas pakalpojumus. katrs klients, vai tā ir pirkšanas vai zinātkārs, sirsnīgi apsveica!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par)

Izskatās arī
Dienvidāfrikas Mežģīnes Appliques Mermaid Kāzu Kleitu Ilūziju Garām Piedurknēm Baznīcas Dārzā Pasūtījuma Plus Lieluma Līgavas Kleita
€185.96 €158.06

(muitas un importa nodokļi pasūtījumus var būt nepieciešams, lai nodzēstu muitas jūsu valstī. lūdzu, pārbaudiet, ja jūsu pasūtījums būs jāmaksā papildu ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas nodevas. ievedmuitas nodokļi, nodokļi vai citi muitas maksājumi tiks savākti kuģošanas sabiedrība ar piegādi. piegādātājiem nav atbildīgs par kavējumiem, kas radušies muitas)

Izskatās arī
Elegants Laivu Apkakles Vakara Kleita 2024. Gadam Seksīga Nāriņa Ruffles Ruched Dubajas Arābu ar Cape Pasūtījuma Ilgi Puse Kleita فساتين السهرة
€149.33 €103.04

(modelis liecina, ❤❤❤ lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai bažas pirms vai pēc šī pirkuma.mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% apmierinātību izmēri kopīga problēma: 1. izmērs a: lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.standarta izmēru, jums ir nepieciešams)

Izskatās arī
Mīļotā Puķu Meitenes Kleita Kāzās Bērniem, Dzimšanas dienu Īsām Piedurknēm-line Bumbu Kleita pusgarās Princese Loku Pērle Mežģīņu Kleitas
€113.75 €56.87

(pasūtījuma izgatavotu custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem ar papēdi: ___cm/collas 5.augstums ar papēdi: ___cm/collas 6. plecu pie pleca:___cm/collas 7:rokas)

Izskatās arī
OIMG Elegants Prom Kleitas ar Īsām Piedurknēm Ruched Pie Pleca Violeta Sequined Satīna Sieviešu Vakara Tērpi Formālā Puse Kleita
€152.34 €99.02

(laipni lūdzam omig veikals , labākais ražotājs 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 7-10 darba dienu laikā pēc pasūtījuma)

Izskatās arī