Cena €143.69 €261.25

Pilns apraksts

Silts Padomi:

Visas kāzu kleitas ir pieejamas mūsu veikalā var pielāgot izmēru un krāsu.Lūdzu, izvēlieties lielums tuvu, lai jūsu ķermeņa izmērus iesniegt, lai.Ja jums ir nepieciešams, pielāgotu izmēru vai krāsu, lūdzu, sniedziet man mērījumu dati triju dienu laikā.Lūdzu, izlasiet šīs piezīmes rūpīgi pirms laišanas pasūtījumu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums

Produkta Parādīt

A: Krūtis

*Tas nav jūsu krūšturis izmērs!

*Valkājot bra veicot mērījumu.

*Atpūsties, rokas pie sāniem

*Pavelciet lentes visā pilnībā daļa ir krūtis.

B : Vidukļa

*Atrast dabas viduklis

*Šī ir mazākā daļa no vidukļa

*Saglabāt lentes nedaudz zaudēt, lai ļautu elpot istaba

C : Gurni

*Atrast visplašāko daļu no gurniem

*Lentes būtu otu pāri gan hipbones

D: Dobi līdz Stāvs (Bare Foot)

*Stāvēt taisni ar kājām kopā,

*Pasākums kailām kājām

*Sākas dobu vietu starp collarbones un velciet lenti taisni uz leju, lai grīdas.

E :Augstums (bez apaviem)

*Stāvēt taisni ar kājām kopā,

*Pasākums kailām kājām

*Sākt augšpusē galvas un velciet lenti taisni uz leju, lai grīdas

F : Piedurknes Garums

*Tas ir mērījums no plecu šuves, lai kur jūs gribētu, lai jūsu piedurknēm līdz beigām.

G : Armscye

*Tas ir mērījums no jūsu armhole.Lai ņemtu jūsu armscye mērījumu,

*Jums ir wrap mērīšanas lente virs jūsu plecu un ap ar savu padusi.

H : Rokas Apkārtmērs

*Tas ir mērījums ap pilnā daļu no jūsu augšdelmu.

*Padomi

Pasākums ar muskuļu atslābināšanos.

Es: Rokas Apkārtmērs

*Tas ir mērījums ap pilnā daļu no jūsu rokas.

Mūsu Prodcution Process

Augstas kvalitātes Materiāls

Mēs rūpīgi izvēlēties kvalitatīvas pērles,pērles,audumus un diegus, lai izveidotu katru kleitu.Mēs meklējam dinamiskas krāsas,skaistas spīdumu un bagātīgas tekstūras, katrā materiāls, kas nonāk jūsu kleita.

Unikālo Dizainu

Mūsu dizaina komanda sastāv no dizaineri no dažādām valstīm, viņi veltīt sevi, lai ievērotu pasaules klientiem un vadīt starptautiskās modes tendences.

Mērīšanas Un Griešanas

Visi mūsu kleitas ir precīzi mēra un precīzu griezumu, lai glaimot jūsu skaitli.

Roku Ruching Un Elegants Frēzēšana

Profesionālas Šuvējas pavadīt laiku, ruching un šūšanas pērles un pērles ar roku, lai izveidotu perfektu dizainu jums.

Neatkarīgu Šaušana

Mums ir ekskluzīva fotogrāfija komanda un skaisti modeļi, pārliecinieties, vai kleitas jums ir tieši tāpat kā uz attēla.

Iepakojums Un Transportēšana

Visas kleitas ir komplektā ar uzliku spilvenu un izturīga kartona kastē, un tad mēs kuģis pasaulē ikdienas, izmantojot ātra un droša piegāde ar partneriem.

Jūsu apmierinātība ir mūsu ilgtermiņa veikšanu un vislielāko bažas.Tiklīdz jūsu pakete ir ieradies, mēs aicinām jūs atvērt un pārbaudīt, lai pārliecinātos, ka preces, ka mēs, kas atbilst jūsu prasībām.

Izmēģināt savu priekšmetus, par cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai mazgāšana.

Ja jūs neesat 100% apmierināts ar kvalitāti jūsu pirkumu mūsu veikalā, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 7 dienu laikā no piegādes datuma.

Pieprasījuma:

1. Lai atrisinātu jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams, lūdzu, sazinieties ar Klientu Servisa Darbinieki pirmo

2. Objekti, kas saņemti, ievērojot 7days no piegādes dienas.

3. Saņemtie objekti, kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā

4. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

5. Pēc tam, kad esam saņēmuši jūsu atgriešanās sūtījumu info un izsekošanas Nē,mēs atmaksāsim jūsu naudu savā kontā 2-7working dienas.

Preces tiks nosūtīt pa TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS, Ķīna Post, utt.Kuģniecības laiks: 5-15 dienu laikā ar TNT, UPS, FedEx, DHL u.c.Prece tiks couriered no Ķīnas uz jūsu norādīto adresi.Mēs varam reizes tērpu iekšpusē, lai aizsargātu noapaļošana vai mežģīnes.Pirms sūtījuma mēs veiksim rūpīgu pārbaudi, centos būt nekādas problēmas.Bet, ja jūs saņemtu preces konstatēja problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums pareizi adresēts.

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai attīstītu mūsu biznesu, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.Paldies!

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: 000088
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Zīmola Nosaukums: LENGHUANGSHA
  • CN: Dzjansu
  • Krāsa: Viss ir avaliabe par krāsu diagrammas
  • Sezona: Vasaras, Pavasarī, Rudens, Ziemas
  • Piedurknes Garums(cm): Pilna
  • Izmērs: Standard Size, Plus size, Customized
  • Atpakaļ Dizainu: Poga
  • Izcelsmes Vieta: Ķīna
  • Stils: Vienkāršs
  • Grūtniecēm:
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Jostasvietu: Dabas Faktori
  • Izgriezums: Scoop
  • Vienuma Tips: Kāzu Kleitas
  • Siluets: Sirēna/Trompete
  • Vilciens: Tīrīšana/ Otas Vilcienu
  • Faktisko Attēlu: No
  • slēgšana: Rāvējslēdzēju vai Mežģīnes augšu
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Apdare: Appliques, Poga, Drapēti, Mežģīnes, Plisēt
  • Modes Elements: Ziedu Drukāt
  • Kāzu Kleitu Audums: Tills

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Karstumizturīgs Turētājs Plastmasas, kas ir Thermomix TM6 TM5 TM31 Virtuves Olu Steamer Plaukts Tvaicējot Renes Trivet Stāvēt Steamer
€1.86 €0.93

(materiāls: pp izmanto: lieto tvaicētiem olas, tvaicēti zivis, utt. izmērs: 12*9cm krāsa: balta paketē iekļauts: 1gb x olu plaukts piezīme: lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana. citu monitoru, krāsas var būt kļūdu, lūdzu, saprast.)

Izskatās arī
Mini Off Pleca Kāzu Jumpsuit Ar Svārkiem Vilcienu Pasūtījuma Izgatavotu Vienkāršas Satīna Pārklājums Īsās Bikses Aukstumu Pleciem Kāzu Kleitas
€157.52

(klientam vajadzētu izlasīt pirmais: 1: kleita tiek izgatavoti pēc pasūtījuma.mēs iesakām klientiem, lai vismaz 2 mēnešus agrāk atstāt vairāk laika, lai ražošana un piegāde. 2.kuģniecības laiks ir atkarīgs no kuģniecības veidi, kā tu izvēlējies. 3.lūdzu ziņa mani, savu termiņu iepriekš vai detaļu jebkurā laikā-jūtīga prasa, lai ir piezīme kastē pie kases. 4.!!!pēc)

Izskatās arī
Modes Fāzēm Daudzpakāpju Savirmot Mermaid Kāzu Kleitas Princese Rhinestone Kāzu Kleitas Pasūtījuma Vestidos De Novia
€611.49 €544.23

(laipni lūgti mūsu veikalā ! introducation : mūsu veikalu, ir vairāk nekā desmit gadu vēsturi, padarot kleitas un citas drēbes,mums ir profesionāla rūpnīcas,vislabāk pirms pārdošanai/pēc pārdošanas dienestu.kad mēs saņemsim jūsu pasūtījumu,mēs sazināsimies ar jums nekavējoties, lai pārliecinātos, ka visu informāciju, kas būs tieši tā, kā jūs vēlaties,tad mums būs darīt, lai jūs.lielākā)

Izskatās arī
Elegants Kāzu Kleitu 2024. Gadam Kāzu Kleitu vestido de noiva Ziloņkaula V Kakla Vienkārša Kāzu Kleita (A-line Līgavas Kleita drēbes de mariée
€135.41 €75.83

(☆ laipni atgādinājums ☆ 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru,lūdzu, pārliecinieties, ka izvēlēties, jo mūsu krāsu diagrammas un izmēru diagrammas,jo izmēru, varbūt nedaudz atšķiras ar savu valsti. 2.kopumā mūsu apstrādes laiku ap 7-10 darba dienas steigas, lai ir pieejami pārāk.piegādes laiks ir atkarīgs no piegādes metodi jūs izvēlaties. 3.ietekmē)

Izskatās arī
2024 Jaunu Šifona Sarkanā krāsā ar garām Piedurknēm Iemeta Priekšā Sadalīt Jostas Kleita ar Fāzēm, Māte Līgava Kleita
€195.04 €103.37

(izmēri to, kā pasākums nodrošināt mērījumu izmēra *krāsu______________ *krūtis _______________ collas/cm *vidukļa________ collas/cm *hip _________ collas/cm *plecu pie pleca (mērot no aizmugures) _______ collas/cm *plecu pie grīdas (mēra bez kurpēm) _______ collas/cm *jūsu papēži, augstums: ________ collas/cm *jūsu augums _______)

Izskatās arī
Aviana Aizdedzes Īsu Kāzu Kleitu Par Līgava 2024. Gadam Noņemamas Piedurknes Mirdzēt Mežģīnes Appliques Līgavas Kleita Sexy Drēbes De Mariée
€208.57 €125.14

(jums var aprūpi: pircējs:es varu iegūt reālu foto? pārdevējs:jā,dārgais,mēs zinām, jūs varētu jāuztraucas par kvalitāti, šo kleitu,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs nosūtīsim jums dažas reālas bildes.ja mēs neesam fotogrāfijas no šī kleita, pirms mēs varam arī dalīties dažas līdzīgas bildes, lai ļautu jums izveidot atsauci. pircējs: es vēlos, lai veikt dažas izmaiņas,ko)

Izskatās arī
Vintage Princese Balles Kleitas Puķu Meitene Kleitas, Lai Kāzas Mežģīņu Appliques Tilla Grīdas Garums Elsojošs Meitenes Gājienā Komūniju
€131.22 €65.61

(pasūtījuma izgatavotu custom made apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. vai sazinieties ar mums, mums ir vienmēr pie jūsu pakalpojumu. 1. krūtis: ___cm/collas 2.viduklis:___cm/collas 3. gurni: ___cm/collas 4. gravu hem ar papēdi: ___cm/collas 5.augstums ar papēdi: ___cm/collas 6. plecu pie pleca:___cm/collas 7:rokas)

Izskatās arī
Vienkārši Fuksijas Strapless Vakara Kleitas Līnijas Satīna Piedurknēm Ielocēm arābu Oficiālās Balles Kleitu Nakts Puse Kleitas فساتين سهره
€349.42 €90.85

(1.ja kleita custom made ? jā,lūdzu, piedāvāt :krūtis, viduklis, gūžas, pleca līdz jostasvietai un plecu pie grīdas ar papēžiem . 2. cik ilgi var saņemt kleitu ?parasti mēs kuģis kleita 15 dienu laikā . kuģniecības laiks ir aptuveni 5-7 darba dienas ar dhl ,fedex,ups,tnt utt. ja jums tā ir nepieciešama steidzami , lūdzu, pastāstiet mums ,mēs varam organizēt skriešanās, lai)

Izskatās arī
Sequin Nāriņa Kleita Eleganta Pie Pleca Bowtie Sieviešu Kāzu Viesu Kleitas Plus Lieluma Maternitātes Photoshoots Kleita Banketu
€129.06

(veida piezīme 1. 1 inch=2.54 cm 2. duing manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1-3cm novirze. 3. lūdzu, stingri jāievēro, lai mūsu lieluma diagrammu, lai izvēlētos piemērotu izmēru, nav izvēlēties izmēru, tieši atbilstoši jūsu ieradumiem. biežāk uzdotie jautājumi q: cik ilgi būs kuģis savu pasūtījumu pēc pasūtījumu? a: mēs patiesi novērtējam jūsu pacietību.mēs)

Izskatās arī
Sieviešu Spoža Vizuļi Balles Kleitas, Pie Shoudler Maxi Kleitas Sexy Sānu Spraugas Formālās Kleitas Mirdzoša Vakara Tērpi
€183.76 €91.88

(postenis apraksts * sieviešu spoža vizuļi balles kleitas, pie shoudler maxi kleitas sexy sānu spraugas formālās kleitas mirdzoša vakara tērpi * kleita materiāls:sequin * aizmugures dizains :rāvējslēdzējs, bet ja jums tāpat kā citi , pls sazinieties ar mani. *vakara kleita padarītu tevi ļoti krāšņs partijas . *sirēna dizains,ļoti elegants. *kleita nav tostarp)

Izskatās arī
EVON LĪGAVAS Boho Plus Lieluma Kāzu Kleitas Sieviete Vāciņu Piedurknēm, Pogu, V-veida Kakla Kāzu Kleitas Aplikācijas-Line vestidos novias boda
€228.73 €102.93

(laipni lūdzam evon līgavas plus lieluma kāzu kleitas piezīmes pirms iegādāties preces, 1) cena ir tikai par kleitu, nav neviena piederumi, piemēram, cimdi,jaka,plīvuru un apakšsvārki. 2) mēs standarta izmēru vai pasūtījuma lieluma,custom izgatavots izmērs,neatbalsta atgriešanu vai apmaiņu. 3) kleitu atpakaļ=rāvējslēdzēju/mežģīnes up(custom made) 4))

Izskatās arī
Zaļo Ziemas Vilnas Sieviešu Kostīmi, Žakete 1 Gabals Mēteli Biroja Dāma Ilgi Jaka, Mētelis Ar Jostu Kāzu Uzvalku Pasūtījuma
€94.08 €75.26

(silts piezīme: ja standarta izmērs neder jums, mēs varam to pielāgot, lai jūsu personīgo izmērs bez papildu maksas ,ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas par piesardzības pasākumi: 1. mūsu produkti(uzvalks, veste, bikses, krekls utt.), kas nav ietverti aksesuāri, piemēram, ziedu, cepure, kruķis, utt. (ja šie piederumi rādīt attēlus). 2. krāsas var atšķirties)

Izskatās arī
TOPQUEEN Romantiskā Pērļu 3d Ziedu Līgavas Plīvuru Kāzu 1 Slānis, Kāzu Valsis Plīvurs Sārtums Segtu Seju Ar Pielāgojama Ķemme V217a
€38.24

(kāpēc tik daudzi klienti izvēlas mūsu plīvuru? 1. augstas kvalitātes neilona tills, ļoti mīksta un gluda, bez smaržas 2. slēpts matu ķemme, ne tikai stingrs un nav viegli nokrist, bet arī skaistu 3. electroplated baltā k metāla matu ķemme, ne fedings. 4. roku darbs, lai nodrošinātu kvalitatīvu katra produkta 5. liela darba ņēmēju skaits, kas ražo katru dienu, ātra piegāde 6.)

Izskatās arī
2024 Luksusa Kristāla Pērlītēm Garo Kāzu Kleitu Seksīgu izgriezumu Atpakaļ 3D Ziedi Lāce Nāriņa Līgavas Kleitas Mežģīņu Ziedi Drēbes De Mariage
€364.27 €324.20

(lūdzu, neaizmirstiet ierakstīt šādu informāciju pēc tam, kad jūs novietojiet pasūtīt, tad jums būs saņemt sūtījumu gludi 1 .krūtis _____collas vai ___cm 2 .vidukļa _____collas vai___3 cm .gurni _____collas vai ___4 cm. dobi līdz stāvs(bez apaviem) ___collas vai ___5 cm .dabas augstums: _____collas vai ___6 cm .kurpes papēža augstums:____collas vai___ 7 cm .augstums augstpapēžu kurpes: _____collas vai)

Izskatās arī
Scz041 Jancember Dubaija Blue Mermaid Vakara Kleitas Puff Piedurknēm Strapless Arābu Formālās Kleitas Sievietēm, Kāzu Svinības,
€490.07 €245.03

(scz041 jancember dubaija blue mermaid vakara kleitas puff piedurknēm strapless arābu formālās kleitas sievietēm, kāzu svinības bieži uzdotie jautājumi 1.ir visus attēlus reālā? jā.mūsu kleitas ir visi 100%, kas sākotnēji reāli izstrādātas, augstas klases produktus, izsmalcinātu informāciju.kleitas ir tāpat kā fotogrāfijas.ko jūs redzat, ir patiesi, ko jūs saņemsiet.tur var būt dažas)

Izskatās arī
Elegants 2 Gabals Māte Līgava Kleita 2024. Gadam Apvalku, V-veida Kakla Kāzu Viesu Kleitas Šifona Mežģīņu pusgarās Oficiāla Vakara Tērpi
€160.84 €104.55

(laipni lūgti mūsu veikalā, mēs esam: 1. labākās cenas - augstvērtīgs audums, papildu pielāgošanas meistarību, precīzus mērījumus un pilnīgu qc sistēmu. 2. pasūtījuma pakalpojums - visi mūsu tērpi tiek izgatavoti pēc pasūtījuma un var tikt pielāgota & mainīts saskaņā ar jūsu pieprasījumu. 3. savlaicīgu piegādi - sūtījumu aptuveni 15-20 dienu laikā pēc pasūtījuma apstiprināšanas. 4.)

Izskatās arī