Cena €117.49 €195.81

Pilns apraksts

ur apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir veikti standarta izmēri vai pēc pasūtījuma mērījumi, kas jums norādījis.Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.

Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas, vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un ar birkām neskarts, un pievienots.

Izmēru vai Montāžas Jautājumiem

Tā kā visi mūsu kleitas ir roku sašūtām un pielāgotu, gatavo tērpu, var mainīties par apmēram 1 (vienu) collu jebkurā virzienā no norādītajiem mērījumiem.Lai nodrošinātu to, ka jūsu preces būs vēl fit jums perfekti, mūsu šuvēju ir radījuši visus mūsu kleitas ar papildus audumu vīles, lai ļautu nelielas izmēru izmaiņas jāveic viegli.

1. Preci nav izmēru, jūs pasūtījāt

Būtu savu posteni, izmērs atšķiras no specifikācijas, lai par vairāk nekā vienu collu, mēs aicinām jūs uz atrast, lai atrastu vietējo pielāgot, lai veiktu korekcijas, un mēs labprāt atmaksāt jums par līdz pat 100% no preces cenas šūšanas izmaksas.Ja izvēlaties šo opciju, lūdzu atcerieties, pieprasīt apliecinājumu no jūsu pasūtījuma kā kopija, tas ir paredzēts, pieprasot kompensāciju.

2. Jūsu prece ir lielums, kas jūs pasūtīts, bet nav piemērots

Kleitas vai apģērba, kas nav fit pareizi, bet atbilstu specifikācijām, kas jums lika nevar atgriezt vai apmainīt.Kā mūsu kleitas un apģērbs ir izgatavots ar papildus audumu vīles, jūs varat veikt nelielas korekcijas pie vietējo pielāgot, par saviem līdzekļiem.

Lūdzu, ņemiet vērā: ja jūsu pasūtījuma specifikācijas atšķiras pārāk stipri no gala pieprasījuma lieluma, izmēra maiņa var nebūt iespējama.

Krāsu Neatbilstība

Iestatījumus no datora ekrāna var mainīt krāsu attēlos redzams mūsu veikalā.Nelielas krāsu neatbilstības starp krāsu jūsu objektu un krāsu parādīts ekrānā, iespējams, nenozīmē, ka prece ir bojāta vai maldinošu nosūtīts.Tomēr, ja esat pārliecināti, ka esat saņēmis šo preci nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar Klientu Servisu, lai redzētu, atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.

Sen Pasūtījumu

Ja prece nevar tikt nosūtīti ar laiku sākotnēji norādīja, Klientu Apkalpošanas, jums tiks piedāvāta iespēja saglabāt vai atcelt pasūtījumu.Klientiem, kuru vienība(s) tiek nokavēts ne vairāk kā par 10 dienām varat izvēlēties, lai atceltu pozīcija (- s) un saņemt pilnu kompensāciju, vai saglabāt pozīcija (- s) un saņemiet 30% atmaksa pēc piegādes.Klientiem, kuru vienība(s) tiek nokavēts vairāk par 10 dienām, ir iespēja slāpēšanas par pilnu kompensāciju, vai turot postenis (- i) bez maksas, izņemot piegādes maksa.

Specifikācijas

  • Zīmola Nosaukums: Jill Jin
  • Modes Elements: Vienkāršs
  • Stils: Vienkāršs
  • Iebūvēts Krūšturis:
  • Krāsa: Custome Made
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Izmērs: Custome Made
  • Piedurknes Stils: Regulāri
  • Piedurknes Garums(cm): Trīs Ceturksnī
  • Faktisko Attēlu: No
  • Apdare: Appliques, Noapaļošana
  • Auduma Veids: Šifona
  • Ražošanas Laiks: 7-15 Dienas
  • Vienuma Tips: Māte no Līgavas Kleitas
  • Kvalitāte: Augstas Kvalitātes
  • Siluets: Sirēna/Trompete
  • Sezona: Vasaras/Pavasara/Rudens/Ziema
  • Modelis Tips: mono
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Godu: Kāzu/Vakara/Formālas
  • Ķermeņa Formu: Visi Izmēra
  • CN: Dzjansu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Citi Krasta Balta Satīna Balles Culotte Kleitas malu Noapaļošana Strapless Grīdas-Garums Elegants Sieviešu Puses Gwon 2023 فساتين سهره فاخره
€131.90 €94.97

(produkta parādīt ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums .paldies 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca)

Izskatās arī
grezns Bumbu Kleita Kāzu Kleitas 2024. Gadam Bling Mirdzoša Mežģīnes Sequined O Apkakli, garām Piedurknēm Vestido Casamento Musulmaņu Kāzu Kleitas
€437.43 €209.96

(sākt mēs vēlētos izmantot izturīga materiāla,audums ir mīksts un izskatās awesome, sausas, tīras, vai auksta ūdens roku mazgāšanai. kāzu kleitu veikti ar mīkstu tilla ,appliques mežģīnēm un augstu kvalitāti līnijas ,veikts kleita vairāk cēls un cienīgs. standarta izmēra kleitu.mēs varētu iznākt, pamatojoties uz mūsu standarta izmēra galda, pirms jūs kārtībā, lūdzu, pārliecinieties,)

Izskatās arī
Aenyrst Black Charro Pie Pleca Organza Ruffles Quinceanera Kleita Appliques Elsojošs balles Kleitas Sweet 16 Vestidos de 15 Años
€350.73 €192.90

(piezīme: 1. izmērs atbilde: lai izpildītu dažādas vajadzības, kas dažādi pircēji, mēs piedāvājam standarta izmēra, plus lieluma un pielāgota izmēra.standarta izmēru, jums ir nepieciešams uzklikšķināt uz lapas izmērs info, lai apskatītu un atrast atbilstošo izmēru.ja tas nav atrast savu izmēru.mēs piedāvājam pasūtījuma izmērus, lūdzu, klikšķiniet uz lapas sazināties ar mums.pievērsiet)

Izskatās arī
puse piedurknēm vakarkleita 2018 mežģīnes appliques kristāla Formālās drēbes de soire vestido de festa longo māte no līgavas kleitas
€127.99

(stāvoklis pavisam jauns stils krāšņs, modes, mordern, izsmalcinātu, sexy izmērs standarta izmēra ( asv, uk, eiropa ) plus lieluma ( asv, uk, eiropa ) pielāgota izmēra krāsa tāpat kā attēlu, vai atsaukties uz mūsu krāsu diagrammas piegādes laiks apmēram 10--15 darba dienu laikā pēc saņemšanas jūsu maksājumu 3--7 darba dienu laikā, ja)

Izskatās arī
Yunshang Elegants Mermaid Kāzu Kleitas Sievietēm Atklātu Atpakaļ Mežģīnes Laukumā Apkakles Spageti Siksnas Līgavas Kleita Vilcienu Vestidos De Novia
€162.66 €97.60

(produkta rāda 1. izcila kvalitāte - augstvērtīgs audums, veltīt meistarība, precīzu mērījumu un pilnīga qc sistēmu. 2.konkurētspējīgu cenu - vairāk daudzumos, vairāk atlaižu. 3.ātra piegāde?- sūtījumu darba dienu laikā pēc pasūtījuma. krāsu diagrammas izmēri 1.lielumu un krāsu, ir ļoti svarīgi, lai kleita,tik kad jūs izvēlēties krāsu un izmēru, lūdzu,)

Izskatās arī
Sīki izstrādātu Kāzu Kleitu 2023 Ilgi Luksusa vakartērpi Tērpu Līgava Sievietēm Piemērotu Pieprasījuma Weddding Līgavas Puse Sieviešu Vīriešu
€201.43 €171.22

(lūdzu, pievērsiet uzmanību mēs esam kleitu rūpnīcas.nodrošināt kvalitatīvu un pieejamu produktu, laipni lūdzam uz ilgtermiņa sadarbību.ja jūs nevarat atrast izmēru jums ir nepieciešams.vai jums ir nepieciešams, lai pielāgotu citas krāsas.mēs piedāvājam bezmaksas pielāgošanas pakalpojumus.lūdzu, izvēlieties pielāgoto izmēru, ja pasūtījuma, sniedz savu mērījumus, vai noklikšķiniet uz tērzēšanas)

Izskatās arī
LOUIS NOVIAS garām Piedurknēm Bumbu Kleita Kāzu Kleitu 2024. Gadam Mirdzēt Frēzēšana Appliques Luksusa Katedrāle Kāzu Kleita Vestidos De Novia
€623.81 €436.67

(laipni lūdzam labdien, dārgie draugi, paldies, ka apmeklējāt louis novias oficiālajā veikalā, mums ir ļoti bagāta pieredze starptautisku zīmolu, kāzu kleitu ražošana.mēs esam apņēmušies nodrošināt augstas klases pircējus ar saviem augstas kvalitātes kāzu kleitas pakalpojumus. katrs klients, vai tā ir pirkšanas vai zinātkārs, sirsnīgi apsveica!ja jums ir kādi jautājumi vai interese par)

Izskatās arī
Elegance Sieviešu V-veida kakla Grīdas-garums Tilla Perspektīvas Sajūtu Dizaina Oficiāls pasākums Kleitas 2024. Gadam Sexy Spraugas Balli Vakara Kleita
€141.11 €87.49

(forcstm izmēra ja jums nav atrast atbilst jūsu izmērs uz izmēru chart, jūs varat nosūtīt savu mērījums ar mani, mēs varam piedāvāt bezmaksas pielāgoto izmēru pakalpojumu. a. augstums ___collu vai ___cm. b. dobi līdz stāvs ___collu vai ___cm , c. krūtis ___collu vai ___cm, d. vidukļa ___collu vai ___cm, e. gurni ___collu vai ___cm, vai arī cita izmēra. par)

Izskatās arī
Vienkārša Kvadrātveida Apkakles Baltas Kāzu Kleitas Sievietēm Pusē Dalīts Bez Piedurknēm, Jostas Mūsdienu Pielāgot Pasākumus, Lai Drēbes De Mariee
€152.55 €112.88

(pasākumi kā izvēlēties savu pasākums izmēri aprakstiet produkta izmēriem, tostarp dažādu artikulus dažādi izmēri. detalizēti parāda aprakstiet produkta vispārējo funkcijas un ekskluzīvu specifikācijas, ieskaitot materiālus. piegāde radīt visas kleita ir roku darbs. paiet 10-15 dienās parasti, lai pabeigtu savu kleitu lūdzu, sazinieties)

Izskatās arī
Melnā Vakara Kleitu Balli Elegantu V-kakla Augstu Muguras Kleita itālijas Makaronu Siksna Decal Oficiāls pasākums Kleita Sieviešu Vakara Kleita
€285.00 €99.75

(laipni lūgti mūsu veikalā 1:oem ir pieejami, pircēju etiķetes pieņemt 2. uzticami maksājumu darījuma internetā 3. minimālais pasūtījuma daudzums 4.brazīlijas draugiem pievērsiet uzmanību, lūdzu:lūdzu atstājiet jūsu cpf par jūsu rīkojumu, ja jūs izvēlaties fast express piemēram, ems.muitas tas ir nepieciešams.paldies par jūsu sadarbību. izmērs custom made)

Izskatās arī
Modes Skaistums Saūda Vakara Kleitas ar Vienu Plecu Krelles, Roku darbs Ziedlapiņas Pusei Eleganta Kleita Sievietēm 2024. gadam vestidos de fiesta
€207.54 €99.62

(pievērsiet uzmanību: cienījamie klienti, mūsu kleitas atbalsta pielāgošana (tostarp mainot garumu, piebilstot, uzmavas un citas prasības), pielāgošanas izmaksas ir aptuveni 10-30 asv dolāru papildus.tomēr jāatzīmē, ka, pēc pasūtījuma kleita ir pabeigti saskaņā ar jūsu prasībām, mēs nepieņemam atgriež, jo tas neatbilst nākamo klientu, un mēs nevaram pārdot vēlreiz.paldies par jūsu sapratni.)

Izskatās arī
TOPQUEEN Romantiskā Pērļu 3d Ziedu Līgavas Plīvuru Kāzu 1 Slānis, Kāzu Valsis Plīvurs Sārtums Segtu Seju Ar Pielāgojama Ķemme V217a
€38.24

(kāpēc tik daudzi klienti izvēlas mūsu plīvuru? 1. augstas kvalitātes neilona tills, ļoti mīksta un gluda, bez smaržas 2. slēpts matu ķemme, ne tikai stingrs un nav viegli nokrist, bet arī skaistu 3. electroplated baltā k metāla matu ķemme, ne fedings. 4. roku darbs, lai nodrošinātu kvalitatīvu katra produkta 5. liela darba ņēmēju skaits, kas ražo katru dienu, ātra piegāde 6.)

Izskatās arī
LORIE Zaļā Ruched Balles Kleitas, Sānu Spraugas, Dziļi V-veida Kakla Kroku Ilgi, Siksniņas, Lentes Vakara Kleita 2022 Arābija Dubaija Puse Kleitas
€124.28 €78.30

( ražošanas liecina izmēri | custom mērījumi pakalpojumu ----- ja standarta izmērs neder, vai jūs nezināt, kā izvēlēties savu izmēru.pēc tam, kad veicat pasūtījumu.komentārs savu mērījumus, lai piezīmi vai e-pastu man, jūsu mērījumiem. man vajag šādus mērījumus: a : augstums (ar kurpju)___in/cm b : dobi līdz stāvs(ar kurpju)___in/cm c)

Izskatās arī
Xijun Gaiši Rozā Balles Kleitas, Elegants Ruffles Pasaku Ilūziju Potītes Garums Puse Kleita Īpašu Gadījumu Kleita Vestidos De Novia
€109.26 €76.48

(piezīme: ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu veikts kleita , lūdzu, mums piedāvā mērījumus tālāk, pārliecinieties, vai kleita būtu ļoti labi iederas jums.paldies! 1.krūtis =___cm/collas 2.vidukļa =___cm/collas 3.gurni =___cm/collas 4.gravu hem ar kurpes =___cm/collas 5.augstums =___ cm/collas (no augšas galvu uz grīdas bez shoes) 7. plecu pie pleca =___)

Izskatās arī
Izskatās arī
SONDR Pielāgotus, Laivu Kakla Kāzu Kleitas Balta Vintage Šifona Jumpsuit Cape Piedurknēm Līgavas Kleitas Ivory Sieviešu Kāzu Kleitas
€191.43 €95.71

(laipni lūdzam cameos līgavas veikals ja jūs izvēlēties pielāgotu produktu, lūdzu, sniedziet mums ar savu izmēru parametri.(kā parādīts attēlā zemāk) 1.pilnas krūtis = ___ cm/collas. 2.jostasvietu = ___ cm/collas. 3.gurnu apkārtmērs = ___ cm/collas. 4.augstums (no augšas galvu uz grīdas bez jūsu kurpes) =___ cm/collas. 5.augstums papēdis (kurpes, jūs gatavojas)

Izskatās arī