Cena €3.07 €6.02

Pilns apraksts

Ķert Precizitāti Neto Uzlabot Beisbola Prasmes ar Regulējamu Strike Zona Mērķa Neto par Pitching Hitting Ķert Prakse

Apraksts:

Uzlabot savas beisbola prasmes ar mūsu beisbola mērķa neto attēloti strike zona mērķa, kas var viegli pievienot ar āķi četras siksnas.

regulējamas siksnas ļauj jums iestatīt dažādas hitting zonas augstumu, ēdināšana spēlētāju visu vecumu un augstumu.

uzlabot jūsu vatelīns un pitching ar precizitāti divi hitting zonas, dažādas grūtības pakāpes.

spilgti sarkanās, dzeltenās un oranžās krāsas mērķi ir labāk redzams, kas palīdz koncentrēties uz savu pitching nostāju.

izgatavots no izturīga poliestera materiāla, šis tīkls ir būvēts, lai izturētu ietekmi un nodrošinātu ilgstošu lietošanu.

Posteņa Nosaukums: Beisbola Mērķa Neto

Materiāls: Poliesters

Iezīmes: Regulējams, Viegli, Salokāmi

Skaits Tīkli: 9 Tīkli

Izmērs Dati:

9-Grid Mērķa Neto, LxW: 60cm x 46cm/23.62" x 18.11" (Apm.)

Siksnas Garums (Regulējams), Garums: 130cm/51.18" (Apm.)

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Komplektā Ietilpst:

1 x Beisbola Mērķa Neto

Specifikācijas

  • Izmantošana: Izmantot Beisbola
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Gadījumā Cilvēki: bērnu

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Caurspīdīgs Akrila Futbola Rādīt Lietu Nepievelk Putekļus Vienkārša Montāža Pie Sienas Skaidrs Futbola Lodziņa Parādīšana Plauktā
€22.81 €8.21

(caurspīdīgs akrila futbola rādīt lietu nepievelk putekļus vienkārša montāža pie sienas skaidrs futbola lodziņa parādīšana plauktā fiksēto caurumi apakšā, nodrošina stabilitāti un novērstu regbija uzglabāšanas grupā no pārvietošanas vai nokrist. sabiezinātas akrila karājas plate nodrošina stabilu un putekļu izturīgs piestiprināt pie sienas, uzglabāšanas risinājumu, galda futbola)

Izskatās arī
Futbola Rotaļlieta, Augsta Elastība Mazo Futbolu Pret Nodilumu Izturīgs Bagātīgu Krāsu Mašīna Šūtas Iekštelpu Āra Sporta Futbola Bumbu Ideāli
€5.74 €2.87

(futbola rotaļlieta, augsta elastība mazo futbolu pret nodilumu izturīgs bagātīgu krāsu mašīna šūtas iekštelpu āra sporta futbola bumbu ideāli apraksts: universāls un izturīgs futbola rotaļlieta, gan iekštelpu un āra spēlēt. izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, lai uzticamību un izturību. lielisku elastību un elastību, lai nodrošinātu optimālu veiktspēju uz lauka. dinamiskas)

Izskatās arī
Spēcīgu Magnētisko Biljarda Bumbu Baseins Bižele Krīta Turētājs no Nerūsējoša Tērauda S Forma Klipu D5QD
€5.13

(apraksts: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes funkcijas: izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, viegls, ūdensnecaurlaidīgs, anti-rūsas, izturīgs. šī pool cue krīta turētājs ar spēcīgu magnētu var saglabāt krīta turētājs turot pie jostas vai kabatas. lielisks aksesuārs jūsu pool cue un padarīt jūs spēlēt labāk baseins, pārliecinoties,)

Izskatās arī
Rotaļlietas Uzmundrinoša Ragu Bērnu, Bērnu Rotaļlietas Futbola Stadionā Plastmasas Karsējmeitenes Megafoni
€5.88 €3.00

(apraksts šī uzmundrinoša taures ir izgatavots no plastmasas materiāla, kas var izturēt ilgtermiņa izmantošanu.iezīmes spilgti krāsu un pietiekamā daudzumā, nav viegli saplēst vai salauzt.ideāli piederumi dzimšanas dienas ballītes, sporta tēmu puses, futbola spēles, skolas āra aktivitātēm, spēlēm un vairāk. funkcijas -krāsa:zila -materiāls:plastmasa -izmērs:22.50x12.50x12.50cm/8.84x4.91x4.91in -ideāli)

Izskatās arī
Augsti Elastīgs Apmācību Futbola Bumbu Atdzist Izskatu Futbola Bumbu Dāvanas Apmācības futbols Futbola Bumbas Izturīga, mīksta futbols
€15.88 €9.53

(apraksts: soft touch un uzkrītošā : made ar pvc un pu, šo futbola bumbu funkcijas, mīkstu pieskārienu un acu nozvejojot , padarot to par dāvanu futbola entuziasti. plašs pielietojums un atdzesē izskatu: šo apmācību futbola bumbu, ir piemērots vairākkārt, un ir foršs izskats, kas piesaistīs uzmanību, lai kur jūs spēlēt. nodiluma izturīgs un augsts elastīgs: ar savu nodilumu izturīgiem)

Izskatās arī
Futbola Tiesneša Neilona Ķēdes Klipu Futbola laukumu Oficiālā Spēle Marķējums, Mācību Tiesnesis Jaunatnes Logo Iekārtas E1A8
€9.28 €5.29

(produkta nosaukums:futbola pagalmā marķieri produkta izmērs aptuveni: a:32.5cm/12.79in b:30cm/11.81in produkta krāsa: kā parādīts attēlā produkta materiāls:dacron produkta iespējas: 1. tips: daudzfunkcionāla dizaina, divi futbola marķieri dažādās lomas, var izmantot karājas preces var arī būt karājās puses, ir ļoti ērti lietot. 2. izmērs: tips)

Izskatās arī
Rezultātu apkopojums Flipper Rezultātu Valdes Numuri Tablo Profesionālo Vērtējumu Turētājs Galda progresa ziņojumu par Konkurences Basketbols
€17.59 €9.68

(apraksts: 【premium un uzticamu] aicina tablo scorekeeper ir izgatavotas no augstas kvalitātes pp materiāla, vienmērīgu rezultātu izmaiņas, un, kas ir viegli uzsist un izmantot. 【lielu skaitu] aicina rezultāts-indikators ar skaidru un lielu skaitu ļauj to var lasīt no jebkuras vietas uz laukuma vai tiesa. 【portatīvo un salokāma] aicina lielums 44cmx22cm/17.32inchx8.66inch, portatīvo, salokāms,)

Izskatās arī
Futbola Taktiskā Valde ar Marķieri, Pildspalvas Futbola Treneri palīgskolotāju
€5.07 €2.79

(apraksts: 【materiāls] aicina šī taktika ir valde, kas izgatavoti no kvalitātes pvc materiāla, kas nodrošina tā izturību un ilgmūžību. 【iezīme] aicina futbola treneri valdes pasākumi 35cmx22cm, kas nodrošina pietiekami daudz vietas treneri, lai ilustrētu, stratēģijas un taktika.tas ir kompakts un viegls, padarot to viegli veikt apkārt. 【daudzpusība] aicina šī taktika valde ir universāls)

Izskatās arī
2gab Bumbu Turētājs Raust Sienas Plaukts Displejs Regbija futbols Futbols Basketbols
€20.77

(bumbu nagi ir konstruētas, lai noturētu vīriešu vai sieviešu basketbola elastīgi, uzglabāšanas vai parādīt uz sienas. smart izvēle, lai saglabātu sporta bumba netīrs skapis vai kumode.basketbola stīpas var uzņemt apkārtmērs 28 1/2 līdz 29. 1/2 collas. apaļā spīlēm gluda un viegli grip vai noņemt basketbola.ietver aparatūras montāžai uz drywall vai koka virsmām, un var tikt uzstādīts)

Izskatās arī
125db Tiesneša Svilpe Justos Ērti Augsta Decibela Svilpe Svilpe Komandu Sporta veidos, 6 Krāsas Svilpe Viegli Izmantot Augsta Decibela
€18.65 €11.00

(125db tiesneša svilpe justos ērti augsta decibela svilpe svilpe komandu sporta veidos, 6 krāsas svilpe viegli izmantot augsta decibela apraksts: produkta nosaukums: elektronisko svilpe materiāls: abs izmērs: 136.5*38*32.5 mm svars: 90g krāsa: melns, zils, pelēks, dzeltens, sarkans, oranžs specifikācijas: 1. mazs un viegls, viegli pārvadāt 2. roktura)

Izskatās arī
Sporta Karogu Dinamiskas Krāsu Regulēšana Karoga Futbola Josta ar Aizdari, Lentes Mīksts pret Nodilumu Izturīgs Sabiezējumu Pinumiem, Aktīvā
€13.63 €7.77

(sporta karogu dinamiskas krāsu regulēšana karoga futbola josta ar aizdari, lentes mīksts pret nodilumu izturīgs sabiezējumu pinumiem, aktīvā apraksts: izturīga un stingra materiāla spēcīga konkurence un spēcīga saķere. mīksts un skrāpējumiem bezmaksas dizains ērtai lietošanai. videi draudzīgs pvc plāksnes, kas ir veselīgi un mīksts pieskarties. biezāka un blīvu pinumu,)

Izskatās arī
3 Gab. Pieminētu Futbola Keychain Piemiņas Dāvanas, Futbols, Keychains
€8.01 €3.60

(apraksts vai jūs joprojām meklējat atslēgu piekariņi kulonu?šis futbola formas kulons būs laba izvēle jums.arī ražotas ar metāla materiālu ar delikāts meistarība, izturīgs un praktisks.jauku atslēgu ķēdes, vai maiss karājas kulons, lai jūs varētu izmantot. funkcijas -krāsa:kā parādīts attēlā -materiāls:metāls -izmērs:5.00x4.50x4.50cm/1.97x1.77x1.77in -šo)

Izskatās arī
Gaismas Amerikāņu Holographics Aizrautīgs Futbola Spīd Tumsā Futbola Bumbu, Āra Rotaļlietas Kameras Zibspuldzes gaismu Atstarojošu Croma Bumbu
€47.46 €17.09

(gaismas amerikāņu holographics aizrautīgs futbola spīd tumsā futbola bumbu, āra rotaļlietas kameras zibspuldzes gaismu atstarojošu croma bumbu apraksts: vai jūs vēlaties, lai jūsu bērniem, lai pieredzi, jautri un interesanti āra pieredzi, vai meklējat brīvā laika aktivitātes, kas var saglabāt tos aizņemts un veselīga, spīdīga holographics futbols ir lieliska izvēle! funkcijas: 1.)

Izskatās arī
1/2/3PCS Viegli Izmantot Praktiski Sūknis Pin Saderīgs Ar Dažādiem Sporta Bumbas Būtiski Nerūsējošā Tērauda Palielinātas Adatu
€3.07 €1.78

(1/2/3pcs viegli izmantot praktiski sūknis pin saderīgs ar dažādiem sporta bumbas būtiski nerūsējošā tērauda palielinātas adatu apraksts: 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes izgatavots no nerūsējošā tērauda noderīgu un uzticamu adapteri fit visvairāk vakuumsūkņi un gaisa kompresori darbojas ar skrūvējamu vai skavu sprauslas pieteikumu uzpūst futbola)

Izskatās arī
Universāls Elektronisko rezultātu Tablo par Galda Spēles Tālvadības pults Darbību Ātru Rezultātu Ierakstīšanas Spēles un Darbības rezultātu Apkopojums
€43.69 €21.85

(funkcijas: * tālvadības darbība: saglabāt vērtējumu no 1 līdz 99 ar mājas viesis karoga un viegli atjaunot un apmaiņas rādītāji.ieraksts sliktos rādītājus un veikt rezultātu izmaiņas bez piepūles. * regulējams spilgtums: izvēlēties no 5 līmeņu spilgtuma un ērti iestatīt funkcijas, izmantojot tālvadības pulti.ar 30ft tālvadības pults ir ideāli piemērots gan iekštelpu un āra spēļu. *)

Izskatās arī
Hokeja Kakla Aizsargs Hokeja Vārtsargu Kakla Aizsargs Hokeja Vārtsargs Ķivere, Hokeja Vārtsargs Kakla Aizsargs
€18.48 €9.97

(apraksts: 【perfektu dizainu] aicina: hokeja kakla aizsargs izstrādāti pusloka stila, tas var aizsargāt atklātās ādas, ja jūs saskaras ar hokeju.sporta vārtsargs kārta stila kakla aizsargs.tā ir lieliska dāvana hokeja entuziastiem un iesācējiem. 【augstas kvalitātes] aicina: hokeja vārtsargu kakla ir izgatavotas no augstas kvalitātes auduma materiāls, ērts un izturīgs.ļoti viegli uzstādīt)

Izskatās arī
Balss Maiņa Skaļrunis Rotaļlietas Bērniem Skaļrunis Megaphone Rotaļlietas Daudzfunkciju
€13.04 €6.52

(apraksts izgatavots no plastmasas materiāla, kas ir droši un izturīgi, lai izmantotu.tas viegls un ērts balss mainās skaļrunis rotaļlieta ir jautra un radoša.skaņu, ir ļoti skaidra un arī cosplay rotaļlieta jūsu bērnam.panākt daudz prieka, lai jūsu mazulis.emocijas ar savu bērnu. funkcijas - krāsa: sarkana. - materiāls: plastmasa. - izmērs: apmēram 16 x 11 x 13 cm. -)

Izskatās arī
Futbola Taktiskā Valdes Prakses Kuģa Futbola treniņu Futbola Mačs
€5.08 €2.69

(apraksts: 【materiāls] aicina šī taktika ir valde, kas izgatavoti no kvalitātes pvc materiāla, kas nodrošina tā izturību un ilgmūžību. 【iezīme] aicina futbola treneri valdes pasākumi 35cmx22cm, kas nodrošina pietiekami daudz vietas treneri, lai ilustrētu, stratēģijas un taktika.tas ir kompakts un viegls, padarot to viegli veikt apkārt. 【daudzpusība] aicina šī taktika valde ir universāls)

Izskatās arī
Hokeja Apmācības Piegādes Hokeja Praktizē Ripa Ikdienas Mācību Ripas Hokeja Spēles Apmācību Ripas
€15.79 €6.79

(apraksts vai jūs, kas meklē praktisku, vēl izturīga, hokeja ripu?vai jūs, meklējot izturīgs, uzticams rīks, kas var darīt vairākus darbus uzreiz?ja jā, izskatās ne tālāk!šis komplekts gumijas hokeja ripas jāatbilst jums nepieciešams.tas ir viens no labākajiem izvēli jums. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:gumijas, pvc -izmērs:7.00x7.00x2.00cm/2.75x2.75x0.79in -bērni,)

Izskatās arī
Beisbola Cimdu Wrap Beisbola Cimdu Glabāšanas Shaper, lai Soma Beisbola Cimdu Siksna Beisbola Cimdu Skapītis Beisbola Cimdu Piederumi
€4.32 €2.80

(funkcijas: saglabāt savu cimdu - šī elastīgā beisbola cimdu wrap band hugs savu cimdu ar tikai tiesības summu kompresiju.tas palīdz uzturēt formu, mitt un ļauj viņiem izveidot perfektu kabatā. izturīgs materiāls - beisbola cimdu siksna josla ir izgatavota no augstas izturības elastīga materiāla izturību.spraugu pa vidu beisbola cimdu bijušais ļauj regulēt spiedienu uz cimdu, cik nepieciešams. der)

Izskatās arī
1 Pāris Sporta Ceļgala Lencēm Kompresijas Ceļa Lencēm Sporta Ceļgala Atbalsta Spilventiņu Ceļgalu Aizsargs
€11.67 €5.60

(apraksts uzmanību detaļu dizains šiem ceļgalu spilventiņi ir acīmredzami, naudas sodu meistarība.spilventiņi ir rūpīgi veidota, lai nodrošinātu, ka tie nenāk no otra vai spuroties viegli.tās ir izturīgas un ilgmūžīgas, padarot tos lieliska izvēle ikvienam, kas vēlas, lai aizsargātu savu ceļgaliem laikā, fiziskās aktivitātes. funkcijas -krāsa:melna -materiāls:poliesteris,)

Izskatās arī